7877
  • daneelolivaw
    sziasztok! tudtok valami speciális térképet linkelni, amin rajta van MINDEN? értve ez alatt a tollakat, azokat a római istenség-szobrokat, a subject 16-bejegyzés-helyeket, meg mindent
  • offkorzreg
    valakinek..
    csak ti játszotok vele,és tiis csak konzolon,azért kicsit kezdd dühítő lenni hogy kb mindent le írtok spoiler nélkül a játékről.minek van akkor a konzolos rész?oda kellene írni,tisztelet a kivételnek aki tudha használni a spoiler gecit :C
  • blackfire001
    És a ruháját megtudom valahogyan szerezni? Vagy fizetni kell érte? :(

Bocsi, ha spoiler volt vkinek!
  • Atkamon
    A spoilerekre azért ügyelj légyszi:)
  • zaki
    a páncélját kapod meg, nem a ruháját.
  • blackfire001
    Most szereztem meg az uccsó darabot 10 perce, elmentem kinyitni, meg is kaptam. Csak ez nem az ő ruhája, hanem egy ajándék tőle... Pedig úgy tudtam, hogy meg lehet szerezni azt a ruhát, amit visel az első részben.
  • zaki
    aham
  • blackfire001
    Altair outfitjét hogy lehet megszerezni? Összekell gyűjteni azt a 6 követ, és kinyitni azt a kaput?
  • DarkSector
    17
  • Atkamon
    Hát a játék 1486-ban indul és 1503-ban ér véget, úgyhogy nem csak 8-10 év van ott:)
  • el bruja
    jaa... igen egyetlen tippként rá gondoltam:) nah én egy ilyen AC vidisorozatot elviselnék, hogy mi lett Altairral.
  • zaki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    dnsben dátumom is mutatja... ha jól emléxem az első és a 14. szakasz között 25 év körül telt el... :D
  • Hoz_Hun
    Hát az nem jó. Filmanyagnak jobb lett volna. Persze nem azzal a nyálas alakkal, aki a Lineage-ban játsza Eziot.
  • Hoz_Hun
    Az a nő (asszem Mariah a neve) az a Templomos csaj, akit Altair megkímélt a játékban az utolsó küldetésnél. Hehehe... elég jól tette hogy megkímélte...:)
  • el bruja
    sztem egy olyan is jó lenne, ami elmeséli mi történt Altairral az 1. végén... mint az a rész az AC2ben, mikor kis ideig Altairt irányítod, és vmi nő után rohangálsz... azt a részt sem értettem, ki volt az a nő? Elvileg bennevolt az 1. részben, mert Desmond mondta hogy ő az a nő Acre-ből... az a rész elég homály :\
  • Seth
    a Nintendo Ds-re készült Assassin's Creed II: Discovery pont azt az időszakot mutatja meg
  • Hoz_Hun
    Játékban van vagy 8-10 év csúszás a végefelé (Ezionak gondolom ezért lesz szakálla).
    Na oda írhatnának valami jó kis forgatókönyvet, mert azért ott lehetnek események.
  • el bruja
    igen, ezt tom, csak vhol azt olvastam, mondjuk lehet vmi kamu hír volt, hogy folytatják a történetet a játék alapján... mongyuk így elég hülyén hangzik, mintha megfilmesítenék a játékot, akkor biztos kamu hír volt:S pedig tök jó lenne ha folytatnák... :\
  • DarkSector
    jah télleg nincs "?" a végén...
  • elitehun
    Ez nem kérdés volt hanem kijelentés :D
    Egyébként igen. A Linage videókban Ezio apját láthatjuk
  • DarkSector
    szerintem igen, mert a lineageben asszem a föszereplő apját láthattuk, ha jol értettem a filmet.
  • elitehun
    A linage videók folytatása maga a játék
  • el bruja
    amugy nem tudjátok, ezeknek a lineage vidiknek lesznek folytatásaik? mert vmi honlapon olvastam hogy gondolkoznak hogy folytatják a történetet.
  • el bruja
    Ezio Auditore da Firenze a neve... a da azt jelenti, hogy valahonnan való, szal magyarul az a neve h Ezio Auditore Firenzéből:)
  • bajsz
    egyébként miért is érdekel téged az ,hogy de vagy da?:D:D:D:D
  • Atkamon
    Hát... szótárakban a "de" szónak nem találtam ilyen jelentését, a da és di jelenti az, hogy -ból, -ből. Gondolom az egyik hímnem, a másik nőnem... de nem tom... kézikönyvben nincs leírva a teljes neve? Ami ott van, az biztos jó.
  • zaki
    akkor a nehezebb utat választottad, grat :)
  • elitehun
    Azaz de.
  • Prince23
    de...
  • Hoz_Hun
    Meglett az összes achievements. A 10 ellenfél sérülés nélküli leölését probálgatnom kellett (nekem a füstbombás trükk nem sikerült, mert mindig mindenki elkábult). Felvettem a családi köpenyt futottam egy sort, rámjött egy raklapnyi ellenfél aztán szépen kardal addig küzdöttem, amíg meg nem lett az achievement. :)
  • Atkamon
    Mindenhol Da-t mondanak.
  • offkorzreg
    -z
  • offkorzreg
    de Firzenze,ha jól tudom
  • KaszaN
    Köszi. Lehet hogy hülye kérdés de Ezio Auditore de Firenze vagy Ezio Auditore da Firenze? :D Megnéztem googlen de 3féleképpen láttam má írva minden oldalon máshogy.
  • Atkamon
    Európában november 20-án.
  • zaki
    fast travellel a köpenyes acsit a leggyorsabb megcsinálni. de a hegyekbe is el kell menni, úgy lesz meg.
  • xido
    pc-re március elején..
  • KaszaN
    Szevasztok
    valaki megtudja mondani mikor jelent meg napra pontosan a játék európában?
  • Hoz_Hun
    Meg is lett, mind a 100 toll! :)
    Meglet a homokdobás és a "Sweep 5 guards" is. Már csak a köpenyt kell viselnem minden városban és a 10 ellenfelet letenni sérülés nélkül. Üldözéssel nincs gond, ebben a köpenyben ragadnak rám mint a legyek. :)
  • zaki
    aki nem akarja látni Velencét teljes egészében az ne nézze meg, nagyobb lesz a meglepi :D