7877
  • Seth
    1 kosztümös epizód elég volt szerintem

#1269 Nem,én pl nem tudom
  • Caine
    Aki már végig játszotta, csak két szót mondanék:
    Bud Bundy (tudjátok miért).
  • Caine
    Vagy a francia forradolom idején az 1700-as évek végén.
  • zaki
    játszódhatna Napóleon idejében az 1800as évek körül
  • el bruja
    amúgy se mentünk volna sokra a hidden blade-el a fegyverek ellen... jó hogy elvetették az ötletet.
  • el bruja
    nah azt kapunk egy saboteur utánzatot... remélem nem VH-s lesz:S
  • Atkamon
    4 hsz-el előtted írtam, hogy a világháborús dolgot megcáfolták a ubisoftnál...
  • Caine
    Melyik?
    Első, második vagy harmadik?
  • Prince23
    Egyértelműen német vagy angol lesz.... micel a köv. rész a világháború idején fog játszódni
  • el bruja
    upsz, elkurtam:S BRUTÁLIS SPOILER #1260 sry
  • el bruja
    spoiler] a végén, mikor az istenség mesél, ott beszél valamilyen templomokról, amik szerte vannak a világban mindenhol... azt mondta hogy fel kell őket keresni, az az egyetlen megoldás, mondjuk azt nem nagyon értettem, hogy vagy ott lehet megakadályozni, vagy csak ott lehet túlélni a világvégét. Sztem ez lesz majd a 3. részben, legalábbis mikor majd Desmondot kell irányítani. Remélem azért majd lesz ilyen múltbeli őst irányítós rész is. [/spoiler] Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy milyen származású őst találnak majd még Desmondnak. Volt arab,olasz... mi lesz még?:)
  • Totti5
    Szamurájok, nincsdzsák:) az jó lenne.
  • Atkamon
    Nem tom... érdekes lenne a közeli jövőbeli dolog... A modern korban már nem érnének sokat a reneszánsz idején megtanult képességek... De olyan pletyka is kering, miszerint megint az animus-ban fog játszódni, és most Japánba visz a sztori. Volt a második világháborús pletyka is, de azt aztán megcáfolták.
  • Caine
    Én is azon gondolkodtam, hogy vajh mi lesz a harmadik részben?
    Desmond birtokába jut a teljes képességeinek és a közeljövő házain fogok rohangálni vele és orvgyilkolni?
    Vagy megint a múltba tekintünk vissza egy őshöz?
  • Totti5
    Annyi igaza van Sephinek hogy az első rész vége olyan volt mint ami egy játéknak szokott lenni, brutális harcok tömkelege és egy főboss, itt ez nem volt, viszont nagyon érdekes dolgok kiderültek, így nekem sem volt hiányérzetem ezzek kapcsolatban, sztem stílusos és érdekes volt a vége.
  • Seth
    Majd a 3. részben úgyis minden kiderül,amikor összeáll az egész. Addíg lehet gyártani az elméleteket.
  • mikiking
    Én remélem jön már márciusba.Bár kitudja ..! :(
  • Atkamon
    Ahj, utálom, hogy nem tudok hozzászólni a játékról szóló eszmecserékhez!!!:D Legyen már március!!(vagy az a dátum, amin kijön PC-re...)T_T
  • zaki
    már írtam korábban hogy lehet, de a youtubeon is vannak videók róla.
  • Caine
    hmmm, jó tipp.
  • el bruja
    nekem abszolót véletlenül jött össze mind2... taktika talán az, hogy inkább fal mentén vagy sarokban próbálkozz, úgy nem tudnak bekeríteni és több őr jön egy oldalról.
  • Caine
    Elkezdtem gyűjtögeti a postgameben a tollakat. Már 80 megvan, elég jól meg lehet őket találni, a DNA-menüben ott van, hogy melyik város, melyik kerületében még hány van és az eagle visionben meg világítanak, már majdnem könnyű :D

Valakinek siekült már megcsinálni a "4 őr szemébe homokot szórok" és az "5 őrt egyszerre elkaszálok" acsikat? Jól jönne pár tipp, hogy hol és hogyan lehetőket könnyen megcsinálni, mert nem nagyon jön össze.
  • el bruja
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nálam ott van az abszolút wtf, hogy azt az első rész beli világvégés cuccost, hogy fellőnek 1 műholdra 1 ilyen piece of edent, és irányítják vele az embereket, az még jól is hangzott, erre 2. részben már pont nincs ilyenről szó, előhozták azt hogy elpusztul a föld vmi természeti katasztófa miatt... legalábbis én ezt vettem ki belőle, vagy csak félreértelmeztem a végét de nagyon?:D
  • Caine
    Hát szerintem semmi nem borult a másodikban az elsőhöz képest, sőt csak tovább lett bontva a történet, kicsit jobban beleáshattuk magunkat.
  • Caine
    Nekem bejött, érdekes volt, végig fent tudta tartani az érdeklődésemet a fő szál és a mellék szálak is. Vége kifejezetten tetszett.

De hát ez van, kinek a papné, kinek a paplan ...:D
  • Ragnar360
    Oké, majd talán mamár meglátom :) még nem jáccottam ki :)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nálam azért eléggé fejbecsapott az a befejezés, akkora cliffhanger vége volt mint a ház. Szerintem jól kitalálták az egészet, azért nem semmi, hogy egészen az ember eredetéig visszavezethető. Kicsit az új Battlestar Galactica sztorijára emlékeztet :)
    Az 1 részben csak itt-ott csepegtettek dolgokat, hogy mire megy ki az egész, a 2. részben már olyan konkrétumokat adtak amiktől kirázott a hideg. A 3. részben meg remélhetőleg le is zárják
  • el bruja
    sztem is eléggé el lett rontva... ahhoz képest hogy az első részben milyen jó "háttértörténetet" csináltak, az egész borul a 2. részben. Megmaradhattak volna az 1. mellett :\ a befejezés meg tényleg nagy marhaság. Talán túl jóra akarták csinálni vagy nemtudom, de sztem nem sikerült úgy a történet mint vártam volna.
  • Ragnar360
    nemtom, de hülyeségeket beszélsz a sztorival kapcsolatban, gecijó - lehet nem értetted vagy én nemtom, de most necsak a befejezésre gondolj
  • CroftManor
    Hát ja ma kihozzák, de tegnap azt hittem hülyét kapok. De még így is kell vennem hdmi-dvi átalakítót meg jack aljazot... mert monitorra meg hangfalra tudom egyelőre csak kötni a boxot.
  • Sephi
    Rovid velemeny :

Na befejeztem. Szamomra a jatekmenet hozta az elvart eredmenyt de a sztori nem hogy javult volna, hanem egyenesen lefele zuhant ahogy haladtam es a vege meg akkor marhasag volt, hogy teljesen kikeszultem tole.

Sajnos a masodik reszben elbasztak azt amit az elsoben olyan jol felepitettek sztori szinten.

Ez van.
  • Ragnar360
    grat :)
  • Quler
    Na akk ez volt a baj,kinyomtam a konzolt,LOL
    thx
  • Hoz_Hun
    Magától ment, ráadásul elég gyakran. Mikor a kis rombusz ikon feltünik a sarokban. Ha pedig kilépsz a játékból (nem pedig csak kinyomod a konzolt) akkor automatikusan ment és onnan folytatod.
  • Hoz_Hun
    Ez de durva... részvétem
    Akkor ma újra kihozza?
  • Quler
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy hogy működik itt a mentés?
    Ugyanis tegnap jó darabig eljutottam,de ma reggel megint a bratyómmal kellett versenyeznem,megint az elején voltam!xbox360
    Előre is thx
    Üdv
  • elitehun
    Ha nem túl személyes kérdés most melyik banknál vagy?
  • Caine
    Az OTP-től másfél éve váltam el, durva anyázások közepette.
    Azóta ha csak meglátom őket, köpnöm kell.
  • Ragnar360
    :SSSSSSSSSSS
  • CroftManor
    hát basszátok meg ilyen nincs! Csöngetnek, csomagot hoztak! Ehh mondom! Lemegyek, mondom a csávónak, hogy mivel senki sem értesített, hogy mikor hozzák a boxot, így nem vettem le pénzt a kártyámról, úgyhogy szépen elballagtam a legközelebbi otp automatához. Beírom 60 ezret adjon ki, kiírja ez a szar: Írjak be kisebb összeget! Beírom 40 ezer, azt még el is fogadta, beírom utána 23 ezer! Megint kezdi a balhét, írjak be kisebb összeget!!! És öcsém nagy nehezen kiadott még 10 ezret, a maradék 13at sehogyse adta ki!!! Kiírta túl léptem az időkorlátot vagy mit!! Hát azt hittem ott kapok hülyét! És persze a futár így nem adta át a csomagot hogy bassza meg a szaros otp!