7877
  • Hoz_Hun
    Nem is tudtam, hogy fel lehet telepíteni a játékot XBoxon.
  • bgabor
    Miért, a második részben is benne lesz a viewpointos szarakodás?

Azt hittem a készítők tanultak valamit az első rész óriási hiányosságaiból, tudnillik hogy hiába volt fasza a történet meg a grafika, a játékmenet egy hulladék volt, és ez tönkretette a játékot.
  • Ragnar360
    A lényeg, hogy itt CroftManornak is nyugodtan aláljuk egy konzol beszerzését, tökéletes karácsonyod lesz vele hidd el :P - ahogy az elöttem szólok is megmondták, nem fogod megbánni

majd figyeld meg milyen jol rezeg a joy :D [b] ÉS HOGY SOKKAL JOBB EGY ILYEN GÉMET 360-AS JOYYAL TOLNI MINT SZAROS BILL EGÉR :P
  • Ragnar360
    nahát ezt se igy akartam
  • Ragnar360

kicsit off leszek, de most eszembejutott - behaltam rajta...(majd beirom ezt a lealdozottba is lol)

tegnap elnéztem ismeröshöz, akinek több hónapnyi bánkódás utan jólett az "" jelbe atomgépe mié ? TÖBB HÓNAPIG ABBAN A TUDATBAN H V A PROCI V AZ ALAPLAP ROSSZ, AZTÁN CSAK KIDERÜLT H SOK VOLT A HÜTŐPASZTA A PROCIN, ÉS EGYBÖL MENT - LE IS KÖPTE UTANNA A GÉPET A HÜLYE :DDD, mondom megnézek már mit tud az új atijával 4790 v fasz tudja hanyas, de tán felsökategóriás - a proci viszonylag szar már, x2-es amd 4200+ (még a socket 939es időkbű - 2giga ram

fifa 10, fullon, elsö rekacióm, mondom mi ez a fos ? - rakjuk át 1024be (1600 vmennyiröl) mert ilyen csira 17" os crtnek az a optimalizáltja (v mi) hát nem változott semmit speciel

pes10 - szarfos

nfs shift - botrány és okádék ahogy kinézett pc-n meg nem is az, hanem ahogy megírták pécére, [b] SZÁNALOM
    - töltési idő stb. felbontás v. egyéb vmi átállítása utan kikell lépned és restartolni a gémet, másképp nem lép érvénybe az uj beállítás - egy ilyen gagyi gémnek ez a gép nem volt elég te - fullon, érezhetöen lassabb volt a gém

nagyonszarfos az egész - cod6-ot nem néztük meg ,de az biztos jó - de a legtöbbnél már ott kezdödik a problema, hogy szarul csinálják meg
  • Totti5
    QAA a PS3 spéci AAja, ami szarabb amúgy álltalában:D Vsync itt ott befigyel 360on is, de csak néha, a frém is nagyon jó és a képélesség is perfekt.
  • Ragnar360
    nemtudom mi az a QAA - vmiféle spec élsimitás,a q miatt ?:)
    nálam LCD-n csillog villog, bár már ezt a tvt lekellene már cserélnem mert ha azt veszük szar - frame hibákat nem vettem észre, vsyncet se igazán - pedig vannak forgásuk, elég hacsak viewpointot elnyomod - de nem igazán esedezett a kép

nade nem akarok sokat irni a sajátomra, mert a végén még nem veszik észre, oszt nem reagálnak rá sokan, pedig azt akarom :DDD (de mostmar azért se mi xd)
  • Totti5
    "csak nálam minden homályos a QAA miatt, meg csak állóképeket látok, mert szar a frém"

Ha AC2zni akar akkor ne így tegye már. De ha neki Alan Wake kell majd és nem God of War akkor egyértelmű mit vegyen. Vagy ha Gears of War 2őt akar játszani ellenben az Uncharteddel akkor is. Ő döntése, ezt neki kell tudni.
  • Totti5
    Már nincs messze Velence!
  • Petyus_
    Nincs az az érv, ami miatt _ma_ egy Xbox 360-at kellene ajánlani valakinek, akinek van gémer PC-je, mert ugye várná rá az AC2-t.
  • Petyus_
    Itt járok én is, tényleg szép, csak nálam minden homályos a QAA miatt, meg csak állóképeket látok, mert szar a frém, de hát ez a PS3.

De már Velencét akarok, és erre pont

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiraktak az Animusból. :(
  • Ragnar360
    Hát gyerekek, már tegnap beakartam irni este, de akkor kicsit zabolásan ment volt a fogalmazás...

Szal, ez a játék eszméletlen, hihetetlen, MUNKA VAN BENNE - egyszerüen maga az élvezet amit szinte alig tudsz letenni komolyan mondom ahogy haladok úgy ámulok és bámulok, HOGY ILYET MÉG EGY JÁTÉKBAN SE LÁTTAM

Hogy mire, mikre gondolok ? háát...

Ugye TUSCANY tökjól megoldva nem éppen a legnagyobb város a játékban, de annak ellenére is iszonyat jó, sok torony stb. - namármost a város méretét kompenzálva hatalmas külterületet kapunk amiről ódákat lehetne zengeni - ezt meg is tettem még tegnap elött elött, de mikor folytattam kalandozásom és az emlitett külterületen elértem egy kisebbnagyobb templombhoz, ami az a tökéletes tipikus idilli kertes-gardenes részt is magába foglal, hát leesett az állatm - Szvsz oda egy küldetés visz
    itt kapjuk meg a smoke bombe-ot az egyik zsoldostól, s behatolva a területre egy célszemélyt kell likvidálni

Eljut erre a területre az ember, velem is ez esett meg :D - gyönyörű falkerités, a nagybetűs NÖVÉNYZET, díszítések áhhh (mielött rátérnék a lényegre mégtovábbhúzom :D) ugyebár itt ez a külterület mindenirányban meseszép, de mikor megláttam, s ott voltam az emlitett helyszínen, ami maga csak egy épület, s onnan hátratekintettem, vissza TUSCANYRA és az idilli területre, hát majdnem megállt bennem az ütő - olyan látványt kap az ember, hogy leírni is már nehéz, ezt látni, érezni kell - azok a pazar, mesébe, khm álomba illő környezet(ek), fák, a pipacsokkal teli dombok, napsütés, azok a tipikus itáliai mennyei termőföldek-területek, hát (has) azthiszem magáért beszél

De itt még nem volt vége a csak a tegnapi kalandomnak eh eh eh :D
    Miután kisegitettem Leonardo barátunkat (na az a küldetés sevolt semmi - alá faszás mountain felvidék) egyenest vettem az irányt egy újabb városka felé - ami a most emlitett küldetésbe is nevezetesen Velence volt - lett volna - és pont ez a jó, hogy megint meglepett a játék, ugyanis Romagna városa következett (a játék asszem máshogy említi, írja,-vmi f betűs ?:O nvm)

Hát komolyan mondom itt már majdnem rosszul lettem (jó persze mindig túlzok, dehát mittomén már hogy is reagáltam :D) - itt még a városkáról mindig azt hittem h Velence, mertcsak a VÉDŐFALAKAT lehetett látni, s egyre hajtott a kíváncsiság, h h lesz ebből VENÍÍÍCSE - s mikor szép lassan megindultam, hogy közelebről is szemügyre vegyem az itteni tájat hát oly gyorsan el is illant minden gondolatom VELENCÉRŐL, amilyen gyorsan csak jött

A terület kicsit kiégett, kissé mocsaras, görögre vagyis inkább az ókori RÓMÁRA hajajó KÖVES JÁRDÁK, nameg ez a egész barna színvilág ami itt fogadott, hát a faszom kivan mert megint elragadott magával - annyira bejövős, de persze azt már fel se hozom inkább, hogy az a barna sötétszínű várerődítmény mennyire teccett :DDD

- Aztán megcsináltam még egy tombot (ugye itt az elsö az a tömlöcös börtönös - ahol az elején kicsit megakadtam, s egyből beugrott amiröl pár napja volt itt szó, h trükkös ugrás kell, azt mit kellett, odaúszni a rácshoz és kiadta, hogy átlehet úszni a rácsajtó alatt, én meg 20 percig ott töprengetem, h ovakéne ugrani, mondjuk igaz h nem láttam semmi permet etc ott)

Amit még megemlítenék most perpill, hogy tényleg ezek a területek - hasonlítsuk már össze az első résszel, ott se voltak szarok, de ezek közelébe nem ér - és ami a legfontosabb TALÁN, hogy itt nem igen talál az ember egyforma v. hasonló épületeket, tájakat, épületkialkításokat, nemúgy mint az első részben, ahol a városon belül szinte mindenegyforma volt - ez a vélemény/álláspont Romagna kapuinál egyből bevillant.

• Totti5
    :DDDDD mennyé innen te troll, had dönste el ő. Le lett írva minden és én nem mondtam hogy boxot vegyen, érveltem mind a kettő mellett illetve érveltünk ellen is.
  • Totti5
    Játékokat érdemes feltelepíteni hiszan akkor nem lemezről kell töltenie és a hanghatások is kisebbek illetve a lemez és az olvasó sem használódik nomeg persze a töltési idők kisebbek, gyorsabbak, nincs popup stb... főleg most hogy egyre összetetebb játékok vannak pl egy GTA4et csak HDDről érdemes futtatni mert a lemez elérési, olvasási sebessége kevés már erre hiába pörgeti gyorsan, ez a határ. Amúgy a telepítés annyi hogy betolod a lemezet, kiírja hogy install HDD, nyomsz egy A gombot és cakk pakk az egész lemezt 7-8 perc alatt felnyesi a HDDre, onnantól csak akkor kell a lemez amikor a játékot elindítod és leellenőrzi azt.

Szerintem boltból vegyél mindenkép, ne ilyen helyekről, sosem lehet tudni! annyival meg nem olcsóbb ugysem, ha egyátalán olcsóbb.

A játékok valóban drágábbak, itthon 11k egy új játék. Érdemes külfökdről rendelni ahol rengeteg akció van az online áruházakban és ha szemfüles az ember féláron kap meg egy mondhatni új játékot.

CD galaxisból NE vegyél konzol játékot, legdrágább hely. Ezeket ajánlom neked, amik kimondottan konzolboltok : gamestore.hu, platinumshop.hu, uberkonzol.hu, konzolstudio.hu
  • Hoz_Hun
    Szerintem, ne a CDGalaxisnál vegyél játékot (XBox360). Korektek, meg minden de van náluk olcsóbb. Ráadásul azaz érzésem a konzolosokat kicsit elhanyagolják.
  • CroftManor
    Emléxem annak idején a TR Legend 16 ezer volt boxra és 12 volt PCre.
    Oks, majd körülnézek pl a cd galaxis oldalán. A lejjebb linkelt xboxra mondana vki vmit?
  • Hoz_Hun
    ON
    Az egy Glyph. 20 van belőle a játékban és mind különböző jelet tartalmaz. Ezeket a jeleket az előző assassin rab a Subject 16 festette vérrel a falra (lásd AC1 története). Rejtett üzeneteket kodolt bele és elrejtette az animousban a megfejtést (mint láthattad ilyen formában mint a családi kuria falán, amúgy nézd meg "Eagle vision"-nal). Ha megvan mind a 20 és mind megfejtetted... na akkor egy nagyon "álleesős, odabasz" videót kapsz. Érdemes eltökölni vele.
  • Hoz_Hun
    Csak max 1,5x-se a PCsnek. De jelentősen redukálható, ha pl. a Platinumshoptól vásárolsz (nagyon korekktek, csak jó tapasztalatom volt velük, és árban a többi alá vernek). Vagy külföldről is rendelhetsz (én a ww.game.co.uk -tól többször vettem, abszolút korrekt megbízhatóak), mert onnan szinte (itteni) PC árban vannak a játékok. Csak érdemes odafigyelni, mert vannak játékok, amik magyar feliratot kapnak és azokat itthon érdemes megevnni (pl.: Dead Space, Fable 2).
  • Petyus_
    Jól gondolod, hogy PS3-at kell venned. Ne hallgass Tottira.
  • Caine
    Egészen pontosan Gay Tony + The Lost (Tales from Liberty City).
  • Caine
    Dehogy kerül!

Az AC2-őt a múlt héten vettem 11-ért vadi újan, boltban.
    Pc-re menyibe kerülnek a színvonalas, új játékok? 9-10? Ez nem a kétszerese.

És az anglai oldalakon meg eszméletlen akciókat lehet kifogni. Éppen öt perce rendeltem meg a hut-ról a Gay Tonyt (GTA4) 18 fontért (5400 Ft). Hat hete jött ki ...
  • Caine
    Akkor egy kis On:

Még nagyon elején vagyok, most érkeztem meg a családi villához (Toscana GYÖNYÖRŰ!!!).

A villa falán láttam egy vonalkódot és alatta 21121012, azaz 2012. december 12-e.
    Ez ugye egyes gyengeelméjűek szerint a Maja világvége. Ez hogy kerül ide???

Meg csavarogtam Firenzében és egy templom falán láttam valami rúnát. Megnéztem és kiderült valami computer kód és valami videót kaptam a megfejtés után. Azóta találtam még kettőt, itt-ott? Ez egyre izgibb :))
  • CroftManor
    Hát ez tök pozitív :)
    Hát akkor nekem max az AC2 DLCje fog helyet foglalni a vinyón. Xboxal csak annyi a bajom, hogy majdnem dupla annyiba kerül egy játék mint PCre. és így elég ritkán vennék játékot boxra.
    Sztetek ez jó ajánlat? Vagy mindenképpen boltban vegyem?
  • Hoz_Hun
    Dehogy! Nem kell semmit sem telepítened. Megveszed a játékot, hazaviszed beteszed a Xboxba és rögtön játszhatsz!. Még a beállításokkal sem kell tökölnöd. A nagy vinyók azért vannak, mert letölthetsz filmeket, demokat, stb. Illetve a DLC-ket is oda teszi. A mentett állások igazándiból elférnének a memóriakártyán, de ha több játékod van akkor is kényelmes a vinyó. Nekem annak idején több mint fél évig nem is volt vinyó hozzá csak egy 250MB (igen 250MB!!) memóriakártya és simán elvoltam vele. Csak mikor hat vagy több játékom lett már kezdett szükös lenni a mentéseimnek. Végül vettem egy 30GB vinyot azóta is azom van (annak a "betétele" is csak annyi, hogy az oldalára rápattintod a vinyot és kész).
  • CroftManor
    Theát akkor a DVI-s kábel ami a monitorhoz van, az jó lenne. Nem kell vennem semmi egyebet hozzá. értem. Köszi!
    Am ez is úgy működik mint PC hogy fel kell rá telepíteni az adott játékot? Ezért van szükség a nagyobb vinyóra?
  • Totti5
    Vagy HDMI vagy VGA vagy ha a monitoron csak DVI van akkor HDMI-DVI kábel! bármelyiket választod tökéletes lesz. ( PS3nál csak az esetben oldható meg a monitoros összeköttetés ha a kijelződ HDCP-s )
  • el bruja
    kíváncsi lennék hogy mi volt az ami pláne meggyőzött... 1ik haveromnak sincs ps3-a, de érdekelne hogy tényleg jobban jártam-e anno a 360-al, mert azóta akit megkérdek mind azt mondja, elkúrtam
  • CroftManor
    Márcsak azért kérdezem mert az én monitorom nincs tv kimenet vagy ilyesmi, csak DVI meg D SUB
  • Atkamon
    Nem tudom, hogy magyarul jön-e a játék PC-rem de szerintem igen. A hivatalos fórumon azt olvastam, hogy európában 14 nyelven adják ki. Mivel a Prince of Persia-t is kiadták magyarul, ezért gondolom ezt is ki fogják.
  • Hoz_Hun
    Na mire bepötyögtem, válaszoltál neki. :)
  • Hoz_Hun
    A sokfélesége ne zavarjon, mert mind tök ugyan az, max a színe más. A vinyo meg cserélhető. A különbségek csak a tartozékokban van, tehát egy elithez mindenféle szir-szart hozzáadnak, de ugyan az mint az archade.
    Már nem romlanak könnyen, de azért érdemes jól szellőző (értsd; ne zárd be valahova) helyen tartani.
    Viszont hangos. Engem ugyan nem zavar, de vedd számításba. Ja és ha neten akarsz játszani akkor az fizetős, ami éves szinten nem egy nagy szám, de még is van. A netet (LIVE) amúgy simán használhatod az nem kerül semmibe, csak a multiplayer. Nekem így van mert nem játszom neten Xboxal.
    Anno én is vacilláltam, mert PS3 akartam venni (PS2-m van és azzal meg vagyok elégedve). Aztán a játékok és az ára miatt XBox360 mellet döntöttem. Életem egyik legjobb döntése volt. Amióta láttam haveromnál a PS3 meg pláne meggyőződtem róla (amit inkább nem fejtek ki miért). Rengeteg játék (jó pár exkluzív ráadásul).
  • Totti5
    Nem harap:)

Van árkéd és van nem árkéd, sosem volt több. A nem árkédba van HDD ami az évek alatt változott volt 20,60,120 és jelenleg a csúcs a 240 gbos ( 20ast már rég kivonták a piacról a 60ast pedig most váltotta fel a 120as a közelmúltban ). Különböző akciós gépek vannak amik mellé adnak játékot, de a gép ugyan az természtesen, esetleg vannak limitált kiadások ahol a gép kinézete egyedi pl volt Halo3as, Resident Evil5ös és legutóbb COD MW2es.

120as Elite gép a standart jelenleg, azt kell venni, de mást nagyon nem is kapsz már, talán még raktáron vannak 60gbosok elszórva a boltokban, de már nem gyártják őket.

De mint mondottam azt döntsed el hogy a Sony vagy MS exluzívok érdeklnek pl God of War 3 vagy Alan Wake, amelyik jobban tetszik azt a gépet vedd, de ha főként olyan játékokkal akarsz játszani ami multiplatform, tehát van PS3ra és 360ra és jön pécére is max csúszással, akkor 360at vegyél mert azon jobb mint PS3on ( képminőség, frém stb... ).

jór csójsz:)
  • Ragnar360
    a meghibasodas miatt ne aggódj
  • Falcon87
    *gondolom neked boxod van
  • Falcon87
    Félek az Xboxtól :D
    Legalábbis, állítólag a meghibásodási faktora sokkal nagyobb, meg nekem valahogy tudatalattilag szimpibb a PS3. A másik dolog az, hogy engem a nyolcszáz féle Xbox összezavar, és nem tudom, melyiket vegyem. Gondolom neked boxom van, elmondanád, mi a legjobb választás? Nyitott vagyok ezen a téren.
  • dupla0
    az hogy magyarul jön ki csak egy feltételezés, amire nincs sok esély
    de tényleg jó lenne
  • Caine
    Nekem egy 60Gb-s prom van, egyszerre nincs fent 2-3 játéknál több, még sose kellett a 120 gb. De ha van rá pénzed, akkor hajrá. Én anno az alapján döntöttem, hogy az Elite-nek nem tetszik a randa fekete színe Tehát pro lett.

A minitor teljesen rendben van, nagyon élvezhető lesz rajta.

Ráadásul régebbi játékokat már szarért-hugyért lehet venni (4-5000) és nagyon ütnek még mindig. Egy GOW-ot vagy egy HALO-t mindenképpen próbálj ki!

ps. olyan 58 körül már kapsz elitet, de ha kicsit ügyes vagy, talán még olcsóbban is.
  • Totti5
    Ha csak nincs valami nyomós érved PS3 exluzívra, akkor ne azt vegyél multiplatformnak és AC2nek, hanem Xboxot.
  • Falcon87
    :D:D
    Lenne egy kérdésem. Tervezem egy ps3 beszerzését, és gondoltam, akkor már az assassin's creed 2-s kiadást veszem meg, az úgy is tartalmazza a játékot. Kérdés: Anno volt valami olyasmi, hogy PC-re magyarul jön, az "áll" még? Mert ha nem, akkor veszem ps-re :)
  • Hoz_Hun
    Mindig a melleit figyeltem mikor ráközelítenek a kezére, ezért nem emlékeztem rá rögtön.