7877
-
#1430 Sztem annyira nem gáz mert az egyik videóba is pont ezt rakták bele. A másik meg hogy a Linage-ben benne volt az hogy le akarják tartóztatni a családunkat -
#1429 Benne volt az Ezio's Destiny trailerben is -
el bruja #1428 de amúgy ennek a remek kis spoilernek nemhiszem hogy a pc-sek örülni fognak... -
el bruja #1427 haladj a történettel, majd kapsz! -
el bruja #1426 elfogynak azok a galambos küldik is, minden városban. Nekem már seholsem jelzi a térkép, hogy maradt valamilyen mini-küldetés... -
Nyigu #1425 hali
mikor felakasztották a családom a verekedésnél kiesett a kard a kezemből és el kellett futnom.honnan tudok kardot szerezni? -
#1424 jah meg ugyanezt tapasztalom a levél ikonoknál vagy boríték, elfutok egy pontbol a másikba, és ennyi de nem tünik el. -
#1423 megpróbálom, de vannak ikonok, amik elsőre elfogynak, ezekkel ellentétben, viszont a DNA menüben hiányzásnak veszi, vagyis kell lennie valahol végnek, lehet mindegyikbe minimum 1-et megkell csinálni nem tudom. -
#1422 ha hazaértem majd kiváncsi leszek rá...:D
sikerült színes képet felvenned, és mekkora felbontásba? -
#1421 Nem fogynak el a galambos küldik, vagy nem tom pontosan, mert én is néztem, h pl mintha ez már lett volna egyszer... Na ma estére fel lövöm a gameplayt. ;) -
#1420 Biztos, hogy elfogynak egy idő után. -
#1419 Jah!
és hallottam a 2 DLC-ről.
első most jön januárban majd 3.99$ és a 2.DLC február 7.-én, 4.99$.
az első részben asszem egy új területet kapunk, aminél lehet használni Leonardó repülőszerkezetét!!!!
ez a zsír cucc!!!! :D -
#1418 jah és ezek a mellékküldetések soha nem fogynak el?
mert az assassin-oknál, követés-célszemély megölése, mingid uj feladatot ad, a galamboknál, vagy egy idő után elfogy? -
#1417 Így kimaxolva már nyugodtan állíthatom, hogy egy kiváló játék lett, és ez megéri a pénzét.
Ha tegyük fel, valaki csak 16990ftért tudná megszerezni, még akkor is ez a játék, ami valóban megér ennyi pénzt, ha ien játékokat készítenének nagy többségben, akkor nem hiszem hogy sokan reklamálnának a játékárak végett.
csak sajnos a többi játék nagyszámban szar, és kevés a szavatossága. -
#1416 hát 20percenként kapok 15.000-et
és van tarsolyomban 800.000....az max akkkor csinálnám meg, ha maximalista érzés fogna el, de rongyos 2-3ezerért nem nagyon...:D -
#1415 ha jól emléxem a versenyekért meg ilyen mellék küldikért csak pénzt kapsz, de végülis az se jön rosszul -
#1414 zsír közben megoldódott!!!
ma értem el, a 50/50 acsit!!! és minden titkos loszart megcsináltam, csak egy-két....mellékküldetést hagytam ki, de azért gondolom nem kapnék ugyse semmit, versenyek, meg célpontok megölése.
az acsik voltak nekem csak fontossak, meg a 7 assassins tomb. -
#1413 Meg én pl ezt használtam Itt minden város fel van osztva. -
#1412 ááá
THX
nah ez már nagy segítség, legalább nem kell újból kezdenem...a végigpásztázást!! THX -
#1411 dns menüben nézd meg melyik kerületből hiányzik toll -
#1410 érdekes...nemrég elkezdtem a térkép alapján gyüjteni a cuccokat.
és valami oknál fogva 7 toll és 1 gyph hiányzik....de pedig mindent átnéztem...
létezik hogy hibás a játék? -
#1409 Én Ebay-en láttam... -
#1408 hun lehet venni ien kódokat? -
#1407 Xbox topicban biztos többen tudnak segíteni, mint itt... -
#1406 na működik a tv tuner kari viszont recordingnál hibát ír :S
an error occured while initalizing the waveln device
-
#1405 Az, amit a Black-, White-, meg Master Assassin Edition-ökhöz adnak. Meg lehet venni külön kódokat is méregdrágán, hogy felnyíljanak a bónuszhelyek. -
#1404 JAH!!!!
akkor what a fuck-nak van a játék menüben az EXTRA CONTENT menüpont és ott is egy reemcode-ot kér, csak ezért hittem hogy assassin-ba kell írni.
akkor ebbe a menüpontba mien reemcode kell majd?
az ami az avatar dobozában van??? :D -
#1403 egyeltalán nem érzem...:D -
#1402 grat...:D -
#1401 Nekem már a demo sem tetszett -
Caine #1400 Azért, hogy amikor meglátod az AC2 dobozában az Avatar kódot, akkor ellenállhatatlan vágyat érezz, hogy megvedd.
Más kérdés, hogy érzed-e az ellenállhatatlan vágyat, vagy sem. -
#1399 Avatart nem érdemes xboxra megvenni, csak szólok előre :D -
#1398 hát passz mert nekem nincs meg az avatar xboxra, még a moziban is csak most fogom majd megnézni
am ma megjött a tv tunerem :) -
#1397 amugy mit kapok érte? -
#1396 de miért nem az avatarhoz csomagolták bakker... -
#1395 azt az avatar játékban kell beírni -
#1394 jah -
#1393 Hát, azt a kódot biztos, hogy a játékban kell beírni? -
#1392 azt a kódot az avatarhoz adták. nekem se jó.
Én ilyen karit vettem, majd letesztelem mit tud. -
#1391 gondolom az avatar demo-ját tölthetem le a koddal, ami ugye pc-n kijött, ezt abból a jelből vettem le, hogy egy avataros reklámpapiron van a kód, és tuti nem videó...