7877
  • elitehun
    Sztem annyira nem gáz mert az egyik videóba is pont ezt rakták bele. A másik meg hogy a Linage-ben benne volt az hogy le akarják tartóztatni a családunkat
  • Neogan
    Benne volt az Ezio's Destiny trailerben is
  • el bruja
    de amúgy ennek a remek kis spoilernek nemhiszem hogy a pc-sek örülni fognak...
  • el bruja
    haladj a történettel, majd kapsz!
  • el bruja
    elfogynak azok a galambos küldik is, minden városban. Nekem már seholsem jelzi a térkép, hogy maradt valamilyen mini-küldetés...
  • Nyigu
    hali
    mikor felakasztották a családom a verekedésnél kiesett a kard a kezemből és el kellett futnom.honnan tudok kardot szerezni?
  • DarkSector
    jah meg ugyanezt tapasztalom a levél ikonoknál vagy boríték, elfutok egy pontbol a másikba, és ennyi de nem tünik el.
  • DarkSector
    megpróbálom, de vannak ikonok, amik elsőre elfogynak, ezekkel ellentétben, viszont a DNA menüben hiányzásnak veszi, vagyis kell lennie valahol végnek, lehet mindegyikbe minimum 1-et megkell csinálni nem tudom.
  • DarkSector
    ha hazaértem majd kiváncsi leszek rá...:D
    sikerült színes képet felvenned, és mekkora felbontásba?
  • CroftManor
    Nem fogynak el a galambos küldik, vagy nem tom pontosan, mert én is néztem, h pl mintha ez már lett volna egyszer... Na ma estére fel lövöm a gameplayt. ;)
  • Atkamon
    Biztos, hogy elfogynak egy idő után.
  • DarkSector
    Jah!

és hallottam a 2 DLC-ről.
    első most jön januárban majd 3.99$ és a 2.DLC február 7.-én, 4.99$.

az első részben asszem egy új területet kapunk, aminél lehet használni Leonardó repülőszerkezetét!!!!
    ez a zsír cucc!!!! :D
  • DarkSector
    jah és ezek a mellékküldetések soha nem fogynak el?
    mert az assassin-oknál, követés-célszemély megölése, mingid uj feladatot ad, a galamboknál, vagy egy idő után elfogy?
  • DarkSector
    Így kimaxolva már nyugodtan állíthatom, hogy egy kiváló játék lett, és ez megéri a pénzét.
    Ha tegyük fel, valaki csak 16990ftért tudná megszerezni, még akkor is ez a játék, ami valóban megér ennyi pénzt, ha ien játékokat készítenének nagy többségben, akkor nem hiszem hogy sokan reklamálnának a játékárak végett.

csak sajnos a többi játék nagyszámban szar, és kevés a szavatossága.
  • DarkSector
    hát 20percenként kapok 15.000-et
    és van tarsolyomban 800.000....az max akkkor csinálnám meg, ha maximalista érzés fogna el, de rongyos 2-3ezerért nem nagyon...:D
  • CroftManor
    ha jól emléxem a versenyekért meg ilyen mellék küldikért csak pénzt kapsz, de végülis az se jön rosszul
  • DarkSector
    zsír közben megoldódott!!!

ma értem el, a 50/50 acsit!!! és minden titkos loszart megcsináltam, csak egy-két....mellékküldetést hagytam ki, de azért gondolom nem kapnék ugyse semmit, versenyek, meg célpontok megölése.

az acsik voltak nekem csak fontossak, meg a 7 assassins tomb.
  • CroftManor
    Meg én pl ezt használtam Itt minden város fel van osztva.
  • DarkSector
    ááá
    THX
    nah ez már nagy segítség, legalább nem kell újból kezdenem...a végigpásztázást!! THX
  • Seth
    dns menüben nézd meg melyik kerületből hiányzik toll
  • DarkSector
    érdekes...nemrég elkezdtem a térkép alapján gyüjteni a cuccokat.

és valami oknál fogva 7 toll és 1 gyph hiányzik....de pedig mindent átnéztem...
    létezik hogy hibás a játék?
  • Atkamon
    Én Ebay-en láttam...
  • DarkSector
    hun lehet venni ien kódokat?
  • Atkamon
    Xbox topicban biztos többen tudnak segíteni, mint itt...
  • CroftManor
    na működik a tv tuner kari viszont recordingnál hibát ír :S
    an error occured while initalizing the waveln device
  • Atkamon
    Az, amit a Black-, White-, meg Master Assassin Edition-ökhöz adnak. Meg lehet venni külön kódokat is méregdrágán, hogy felnyíljanak a bónuszhelyek.
  • DarkSector
    JAH!!!!

akkor what a fuck-nak van a játék menüben az EXTRA CONTENT menüpont és ott is egy reemcode-ot kér, csak ezért hittem hogy assassin-ba kell írni.

akkor ebbe a menüpontba mien reemcode kell majd?
    az ami az avatar dobozában van??? :D
  • DarkSector
    egyeltalán nem érzem...:D
  • DarkSector
    grat...:D
  • elitehun
    Nekem már a demo sem tetszett
  • Caine
    Azért, hogy amikor meglátod az AC2 dobozában az Avatar kódot, akkor ellenállhatatlan vágyat érezz, hogy megvedd.
    Más kérdés, hogy érzed-e az ellenállhatatlan vágyat, vagy sem.
  • Prince23
    Avatart nem érdemes xboxra megvenni, csak szólok előre :D
  • CroftManor
    hát passz mert nekem nincs meg az avatar xboxra, még a moziban is csak most fogom majd megnézni
    am ma megjött a tv tunerem :)
  • DarkSector
    amugy mit kapok érte?
  • DarkSector
    de miért nem az avatarhoz csomagolták bakker...
  • CroftManor
    azt az avatar játékban kell beírni
  • DarkSector
    jah
  • Atkamon
    Hát, azt a kódot biztos, hogy a játékban kell beírni?
  • CroftManor
    azt a kódot az avatarhoz adták. nekem se jó.
    Én ilyen karit vettem, majd letesztelem mit tud.
  • DarkSector
    gondolom az avatar demo-ját tölthetem le a koddal, ami ugye pc-n kijött, ezt abból a jelből vettem le, hogy egy avataros reklámpapiron van a kód, és tuti nem videó...