7877
-
#1390 Milyen demo? -
#1389 jah és a dobozban az az extra reemcode az miért nem jó?
az is a rossz lokáció végett, vagyis amiért az extra háttér se megy?
mert beirtam az extra content menüpontba a kódot a kis papirról, feltételezem a demo-ért kellene begépelni, de azt írja hogy nem jó a kód. -
#1388 a tollakért asszem majd kapok egy 4. köpönyeget jól sejtem???
meg egy kalapácsot... -
Caine #1387 háttér: bingó!
dobókések: a szabónál lehet megvenni -
#1386 huh rájöttem már megvan oksa...no comment, a háttér valszeg nekünk magyaroknak nem letölthető, a másik rejtély meg hogy kapsz egy extra tárat a dobókéseidnek...cool! -
#1385 Amúgy nemrég vittem végig a játékot.
Kimaxolom.
a tollak vannak vissza, meg a gyph-ek, illetve 8 archivements....
bakker meg zsir ez a Ubisoft PLAY rendszer, megvettem mind a 4 extrát.
DE!!!
van egy kis gondom. a hátteret nem engedi letölteni, bár nem nagy veszteség.
viszont a bónusz térkép, és Altair ruhája megvan.
ÁM a 4. extra az nem tudom mi? aszittem egy új ruha, de nem...
Valai tudja mi az?
Biztos nem a Black Suit, mert az az Assassin Tombokért már megkaptam.
-
#1384 cs nah mivel veszed fel x360-at?
nekem is kéne.
de kurva pal60 miatt fekete-fehér, ráadásul ugye pc-n nem tudok hd-be rögziteni.
te drága digitalizáló kártyával dolgozol? -
#1383 Összedobtam egy AC2 vidit, de egyelőre csak képekből:)
Majd jön az xbox360 gameplay is... -
Ragnar360 #1382 hát jah, nagyon leállt a topik :)
btw most nyertem két kódot két extra tombhoz v mihez :) - holnap kapjuk meg a kódokat, kiváncsi leszek h milyen lesz, de örülök hogy nyertem - gamer365.hu -
#1381 Ahogy elnézem az utolsó is...ha én nem írok :P -
dupla0 #1380 itt az első 2010-es hozzászólás
B.U.É.K. -
Ragnar360 #1379 :DDDD -
#1378 ezt a leáldozott dumát nem dugnátok fel végre jó mélyen a seggetekbe? aztán ha kiváncsiak leszünk rá, majd megkeressük :DDDD (halkan csattan a gumikesztű :DDD ) -
Ragnar360 #1377 ok. :) -
#1376 Erre kitaláltam egy mondást (vagy lehet már előtte is voltXD). Minden PC konzol de nem minden konzol PC. -
#1375 Na gyerekek most mát nekem is megvan a játék úgyhogy offolhatok meg flémelhetek világba' a pc-s topikban :D -
#1374 egyelőre -
#1373 Nem ismerem a "tökélni" igét. Elmagyaráznád? És amúgy nem áldozott le... attól, hogy késik egy játék, még nincs világvége. Ha te a konzolodra vered naponta, akkor menj a leáldozott topicba, egyenlőre ez itt a PC-s részleg. -
Ragnar360 #1372 majd szólj :) am a pécések soha nem tökélik be, hogy leáldozott ?:) -
#1371 Megkapjuk, csak még várni kell... -
#1370 Ja én is most kezdtem el a GTA IV-et :D -
#1369 fanyalogjatok csak, én elhentelgetnék vele :DDD jópofának tűnik az atmoszféra :D olyan baráti :D hellokitty fless :DDDD kár hogy mi pcsek nem kapjuk meg :( -
Ragnar360 #1368 a zászlokat, akarom mondani tollakat meg szedd össze -egyszerü, 3-4 óra alatt megvan mind...
a játékba a DNA menü alatt megtudod nézni, hogy egyes területeken (a városon belül pl) mennyi van meg stb. guide van - majd mindjárt linkelek - nem nehéz megtalálni őket, sokkal könyebb mint az 1-be a zászlókat....
50 nél kapsz 1 jo kalapácsot, ami hiába gyengébb picivel mint Altair kardja, de más stilus és ez érezhető - ugyanis hiába védekezik az ellen, te akkor is szarrázúzhatod vele... jó nem szúró fegyver, de lényegtelen
meg sztem majd szerezz be másik gémet, mert ezt hamar kiakasztottad
TESSÉK! :) -
Ragnar360 #1367 tegnap vagyis ma hajnalig nyomtuk, a live mindig jó szokott lenni, akkor is ha nem :DDD viccet félretéve ma még nemvoltam, volt dolgom etc. itthon de majd nemsoká felmek, sztem tutijó -
#1366 Am te fel tudsz lépni xbox livera? Mert nekem már tegnap este óta azt írja ki, h disconnect xbox live. És akárhányszor próbálok fellépni, nem sikerül. -
#1365 a videók általában mindig jobbak mint maga a játék xD -
Ragnar360 #1364 nekem se jön be- demár a demo elött se érdekelt - ami pozitivum volt számomra az a cg videók, azok nagyon faszák voltak -
#1363 Na tegnap leszedtem a dante's infernó demóját. Hát nem tom, nekem nem jön be, ahhoz képest h mennyit dolgoztak rajta, kb úgy néz ki, mint vmi játékgépes játék a kocsmában. -
#1362 Nem tom, nekem ez a toll gyűjtögetés sokkal szimpatikusabbnak tűnik, mint az 1ben a zászlók, itt kapunk is érte valamit, meg sokkal könnyebb megtalálni is őket. -
#1361 Num lock ki volt kapcsolva... 50, 100 -
#1360 hát jó, csak kiváncsi voltam milyen fegyvert kapunk, ha összegyűjtünk tollat...meg állítólag ha toll megvan akkor az Auditore köpenyt kapod meg és akkor mindenki rád támad. -
#1359 Akkor hagyd abba! nem kötelező összeszdni, és értelme sincs sok. A ládáknak volt az elején amíg kellett a pénz és fel kellett húzni a várost. -
#1358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahh fene... most így hogy már mindent megcsináltál, márcsak a tollak gyűjtögetése marad, meg a 330 darab kincs felkutatása... Hát itt már megint át megyünk AC1be, és tök mononottá válik a játékmenet :( Újrajátszhatóság egyelőre nincs, max ha teljesen új játékot kezdesz... -
#1357 Jaja, vannak jo dolgok uplayen. -
#1356 Regeljetek U playen és megnyílik a családi kripta egy plusz Tombként :) -
#1355 De azért jól egyberaktam 2 teljesen különböző történetet -
#1354 Én is tudom de mint mondtam csak azért írtam hogy ne legyen enyire kihalt a topik :S -
#1353 Ööööh, itt szerintem keversz valamit.
Az aszamiták vámpírok, a Vampire szerepjáték világban, semmi közük az AC-hez.
Persze bérgyilkosok ők is, de párhuzamnak ez kevés :)
Te az asszasszinokra vagy hasszasszinokra gondolsz. nem ugyanaz... -
#1352 Emlékszem még az AC1-nél sokan mondták hogy az őrök hogy nem veszik észre Altairt a papok között. Most olvasom egy oldalon hogy az asszamitáknak varázs képességük is lehet (álá Eagle vision) ha egy látó asszamita átadja neki ezt a tudást és ezek közül az egyik hogy az asszamita képes beolvadni egy tömegbe, mérettől függetlenül. Bárki aki őt keresi egyszerűen nem találja, automatikusan úgy veszi, mintha a használó oda tartozna.
Forrás
(megjegyzem csak azért írtam be hogy ne legyen pangás :) -
#1351 Ez ütni fog