7877
  • offkorzreg
    ma volt időm játszani vele pár percet öhm,jó lett a játék ^^
    a harc nagyon tetszik,tök jó hogy mostmár a hidden blade-el is lehet harcolni,tetszik a gyorsabb mászás is,lehet ugrani magasabbra és el kapni a falt.tök jó újítások vannak még,és nagyon szép lett.jó lesz ez,pc-re is legyen ilyen jó a játék ,és nem fogom meg unni mint az 1-t :)
  • Caine
    Én is tőlük vettem, rendben vannak, csak kicsit lassúak néha :)
    Én több mint 15 év pc-zés után váltottam boxra és nem bántam meg. A kntroller egyszerűen játkra van kitalálva, sokkal jobb vele játszani és én nagyon hamar megszoktam. Majd meglátod.
  • el bruja
    kinek-mi
  • Falcon87
    Ez meg mi volt?:D
  • Atkamon
    Nem, az nem éppen megoldás...
  • el bruja
    erre a megoldás az, hogy nem eredetivel játszol...
  • bgabor
    Én akkor vennék xboxot, ha a játékok árai köszönő viszonyban lennének a magyar keresetekkel. 15.000 forint egy játékért egyszerűen nevetséges, a magyar viszonyok között 5000 is sok lenne.
  • el bruja
    érdkes, én meg pont hogy nemtok egérrel és billentyűzettel játszani... sztem ez csak megszokás kérdése, biztos belejön.
  • Ragnar360
    jó, én nem akarok most ezen veszekedni :) - de nem tudom elfogadni perpill a véleményed ezzel kapcsolatban- megérteni megértem, dehát nemtom, különbözöek vagyunk :)
  • Atkamon
    Pedig nem éppen vagyok egyedül ezzel. Szerintem nagyon nagyon sokan vennének xboxot abban a pillanatban, ahogy kiadnak hozzá egeret és billentyűzetet. Tesómnak van xboxa-a, játszottam is vele nem keveset, de csak szenvedés volt a kontroller.
  • CroftManor
    Hát megmondom őszintén még sosem toltam boxon xD, majd ha nem tom megszokni, eladom :)
    Am gamestore-on rendeltem. Tudtok róla mondani vmit? Várjak még a héten vagy adjam le a rendelést máshol?
  • elitehun
    Én is csak azért nem veszek boxot mert s konzol nem jön be. De ha a microsoft kifejlesztene egeret meg billt akk sztem sokkal nagyobb nyereségük lenne
  • Ragnar360
    " Én igazából a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni és ezért nem veszek boxot." ezen csak nevetni tudok már bocs :)
  • Atkamon
    Majd mesélj, hogy milyen az élmény a PC-hez képest úgy általánosságban:P Én igazából a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni és ezért nem veszek boxot.
  • CroftManor
    igen, boxon ez lenne az első játékom, de nem tom mi lesz, mert hétfőn rendeltem meg a boxot, kedden rátelefonáltam a hapira h mikor hozzák, azt mondta legkésőbb csütörtökön meg kell hogy érkezzen! Így mondta. (mondjuk már eleve a megrendelésről se kaptam visszaigazoló e mailt)
  • Ragnar360
    OFF áááh kurvaéletbe kihuztak a fogam - már bocs - tegnap sokadjara elöjött, de oly intenziv volt a fájdalom, h azcask na, meg ma is, hazakellett jönnöm a kurzusról - de a vonaton is majd megvesztem - és még ennek a majomnak állt fentebb, h miért orditottam, nem annyira de azért kicsit, mikor mar nem birtam tovább - elkezdi h annyira nem fájhatott, nem nem a kurva anyád ha nem matattál volna- balra jobbra, éreztem a fogot h szétszakitja az inyem meg h karcolja mindenhol ahol azthittem nem is kéne - éspedig adott injekciot, elégjol el is zsibadt, csakhát nemtom mi történt, viszonylag még gyorsan is kivette, de az a FÉLPERC akkor is örökkévaloságnak tünik áh - na bocs az offért
  • Solid Snake
    Futár már javában játszik vele
  • Caine
    Megvetted a boxot?
    És ez lesz az első játékod?
    Gratula!

Jól fogsz szórakozni, ne aggódj :D:D:D

• CroftManor
    Én is nemsokára hozzákezdek a játékhoz, mára igérték, h kihozza a futár az xbox360 elite-t, azóta is hozza
  • Caine
    Űberfasza!

Nagyon szép, nagyon változatos, sok újítás, sok kis apróság és az elsőnél is jobb sztori. A nehézség tökéletes, a csaták pont elég nehezek, de ha okos vagy, akkor sokkal könnyebb.
    Megért minden fillért.
    Egyértelműen az év játéka.

Mot megyek a maradék acsikért, meg tollakért.
  • mikiking
    És igy összességében milyen volt a játék ? Az első részhez képest ?? Nekem az első tetszett,de egy idő után nagyon meguntam,és uninstall
  • Caine
    Most értem a végére.
    FUCK!!!

Megyek alszom rá egyet ...
  • Ragnar360
    rendicsekKK :D
  • bgabor
    Lehetne hanyagolni a győzike-nyelvezetet az élménybeszámolókkor?
  • elitehun
    Hát a 15. században is volt válság XD
  • Ragnar360
    Nah meglett a ruha hajnalban, hát gyerekek, h néz ez már ki, nagyon állejtős, percekig csak vizslattam, h most WTF OMG MIVAN :) - a kardot is megvettem hozzá, de nemtom tényleg, h hogy került a boltoshoz a cucc :)

btw vmi bugra lettem figyelmes, a villával kapcsolatban, történt ugyanis, hogy kiszedtem a pénzt, majd 50k- már lehetett volna 100 is, csak nem mentem vissza egyből azt megtelt és ugyvolt egy darabig, majd mikor végeztem a tombal akkor mentem felvetttem stb. és mond miii WTFFF

hogy a fenébe lehet az, hogy 14 ezer florin jön be 20 percenként (vagy vmi ilyesmi mennyiség) 40+ nak kéne bejönni ahogy eddigis - asszem 40 volt vagy 20 mind1 - de ezt nem értem, mi történt volna ? VISSZAESÉS FTW :P
  • Ragnar360
    azok valóban jok, nekem megvannak már 1 ideje, de nem igazán tudok öket hasznositani mivel vmi nem stimm...

pl tegnap is lándzsa a kezembe, kijelölöm az ellent, háttal van nekem odamek, 4 -en állnak ott, hosszan X és semmi, simán üt, nemtom nem sikerült még ez ugy igazán nekem

a soktőr eldobással is hasonló volt eddig - a homokdobás az ment, de mikor tegnap akartam meg nem, mondom mi a fasz, csak combatban lehet ezeket, mikor már elkezdödött, vagy mi a fene, ott állok a brute elött oszt les, én meg hiába jelöltem ki az "öklöm" és hosszan x semmi...
  • Ragnar360

a keményebb őrök már nem hajolnak le a lovettáért :DDD - de szomtam csinálni - am jóakul irsz :DDD - én akkor biztos felnevettem volna :)(jahogy te is nevettél, bocs elöször pont nem azt olvastam:D), majd kiprobálom, azzal a kétkezessel még nem counteroltam őket
  • Hoz_Hun
    Tanuld még meg a specko dolgokat a ténernél (asszem 10K körül vannak, kivéve az elsőt az ingyen van), az is jó móka; földet a szemükbe szorni, lábukat kisöpörni a lándzsával, vagy az egyik kedvencem a dobókésekkel egyszerre sok őrt ledobni.... állat

Pénzszórás akkor jó poén ha üldöznek :)
  • Hoz_Hun
    Biztos a villából lopta ki. Most meg eladja Ezionak. Jó boltot csinál :)
  • Caine
    Megint láttam valamit, amit eddig nem:
    Szokásos csata, 1 brute és vagy 10 katona. Túlerő. Nekem :)))
    Na tehát, a brutenál szokásos lefegyverzés, saját kétkezes kardjával agyoncsapás (ezt egyszerűen nem tudom megunni ) és ha már nálam volt, gondoltam kinyírom vele a maradék csákókat. Jön az ellen (sima katona), nyomom a szokásos counterkillt, erre Ezio kimozdul, beleállítja a a katona homlokának a közepébe a pallost (úgy orrnyeregig), majd a csávó karddal a fejében eldől, mint egy zsák. Úgy feküdt a földön mint valami bizarr, minimalista sír, égmek meredő pallossal a fejében fejfának. Eszméletlen jól nézett ki és morbidsága ellenére, nem tudtam megállni, hogy ne nyerítsek fel hangosan :D:D:D

A másik kedvencem mostanság az önkiszolgáló íjászok (éppen tollakat keresgélek). Az a jó velencében, hogy rengeteg a víz, az íjász hullája lecsúszik a tetőről és általában a vízbe esik (már ha jónevelt) és az eltakarítással se kell foglalkozni. Bár csak a többi hulla is elsétálna a legközelebbi kútig, szénaboglyáig vagy hasonló ... :D:D:D

Próbáltatok már pénzt szét szórni? Úgy vetik rá magukat (az őrök is), mint éhes mókus a föld utolsó mogyorójára :D:D:D
  • elitehun
    Nem véletlenül kereskedő ;)
  • Caine
    kali=kalapács :)
  • Ragnar360
    lol jah jo csak érted altair kardja hát mondom mihez járhatnak máshoz mint... :DD az szép h ha annál lehet megvenni, de örülnék ha mondjuk 400k lenne, akkor jobban élvezénk, 40k nemsok, mintha véletlenül kiesne Ezio zsebéből pár garas florin :D
  • Seth
    Nem, az nem jár hozzá, ne zavarj össze. Azt a kardot majd a villában tudod megvenni a kereskedőnél asszem 40k-ért. Hogyan jutott hozzá a kereskedő az mondjuk rejtély :)
  • Ragnar360
    na igy világos :) h az is jár akkor hozzá - akkor az 50 toll nem sietős
  • Prince23
    Tavasz, március környékén
  • mikiking
    PC-re mikor jön ?
  • Seth
    Altair kardja
  • Seth
    Lesd a térképet majdcsak megjelenik ahogy haladsz a sztorival, nem hinném, hogy úgy el lehet hagyni. A viewpointokat az összeset csináld meg