7877
-
#1470 Nem tom, én sem tudom elképzelni, hogy milyen multit fognak ebbe rakni:D Még esetleg valami mmo félét tudnék elképzelni, de az meg tuti nem lesz. -
#1469 na majd akkor letöltöm pcre is xD -
el bruja #1468 azért kíváncsi leszek, hogy milyen Online támogatása lesz majd, ha ugyan tényleg lesz... deathmatch az orgyilkosok és templomosok között? -
#1467 aaaah. várjuk ezerrel :d
mondjuk érdekes, hogy ezt a történetet viszik tovább, nem vmi újat, de én benne vagyok :D -
#1466 érdekes hogy emlitetted pont most tették fel a reloaded verziót....
beletenyereltél....:D -
#1465 de nem csodálom ezt a 9milliós célpontot, hiszen már ez a 2. rész lehet el fogja érni...
nem csak mert védelem van rajta.
hanem mert az első olyan játék, már lassan 1 éve, ami megéri a pénzét.
és ha csak ennyire lesz jó a 3 rész, mint ez, már akkor nagyon örülhetünk előre. -
#1464 jah lehet pc-t nézzük, ebből is meglesz a 9 millió....:D -
el bruja #1463 úú dejóó hogy Ezio és a korszak nem változik:D -
#1462 Jó sokat eladtak akkor... és PC-re is elég sok fog elmenni, mert gondolom olyan védelem lesz rajta, mint az Avatar-on, és azt még mindig nem törték fel. -
#1461 LOL már jön a 3. rész xd
AC 3 bejelentve! -
#1460 pc-n capture card-okkal.
DVD és VHS felvevőkkel, de azokon sajnos fekete fehér lesz. -
ricsa008 #1459 télleg rossz hely:D -
Filep13 #1458 Bocs, ha rossz helyre írok, de hogyan tudok felvenni X360-nal gameplay videót? Előre is thx. -
#1457 amúgy télleg elfogynak az assassin mellékessek, ha folyamat csinálod a mellékküldetéseket, és likvidálod a célpontokat, akkor egy idő után vége lesz, kb 10 feladatot kellett például nemrég 1 városban, de utána mind a 2 térképen lévő galambketrec megszűnt, vagyis elég volt egyiket folyamat csinálni, mert ezekszerint összetartoznak, mindegy meiknél vesszük fel a missziót.
a beat up-ossak, meg a futárkodás is, bár azoknál 1-2 esetleg 3 feladat van asszem. -
#1456 én kártyámmal csak fekete fehérben vesz fel...:S -
#1455 na és te nem teszel fel vidit? -
#1454 jah értem.
kár hogy nem lehet visszaugrálni a történetben a mentésbe...:D
nekemis egy szaros achi miatt előről el kellett kezdenem 2.szorra.:D -
#1453 dehogyis, de direkt újat kezdtem h felvehessek részeket, mert random gameplay talán nem annyira érdekes -
#1452 Ööh, nem, Ebay-en láttam őket, jó drága volt... Meg valamilyen internetes versenyen is lehetett kódokat nyerni itt Magyarországon. -
#1451 jah tudsz adni linket? -
#1450 De, már mondtam, hogy kódokat lehet venni neten... -
#1449 igen vannak részek, dlc-k amiből 2 lesz...most januárban 1 és majd február 7.én.
de a 3 extra misszió, ami a black editionban van, azokat másképpen nem lehet megszerezni? vagy megvenni őket külön? -
#1448 nah youtube-on néztem a black editionban van 3 extra misszió, ezeket jó lenne tudni, hogy hogy lehet külön megszerezni, akár code-ok formájában....
lehet hogy ezek lennének a hiányzó láncszemek? -
#1447 A kimaradt részek a DLC-kben lesznek benne... és Ezio, nem Enzio:D Firenzében is van egy nagy terület, ahova nem lehet bemenni, a Bonfire of Vanities DLC-ben az is felnyílik majd... Kifogytak az időből a készítők, és nem volt idejök mindent befejezni a megjelenésig:) -
#1446 Miért van az, hogy mindent megcsinálok, és még mindig maradnak a DNA-ban sötét részek, például a secret locations-ban, van 6 ugye alap assassin tomb, "utánna 3 db sötét rész a láncban!!!!" és az U-Play rendszerben beváltott titkos 7.secret location, ami enzio rokonainak sirhelye, ha jól értelmeztem, de ien sötét részek vannak máshol is!
mellékküldetéseknél.
és miért van scene 1-10 és utána minnya 14-es? -
#1445 itt tartasz még csak a játékban? -
#1444 de most már igen :) -
dupla0 #1443 kösz a gameplay-t -
#1442 ezt még nem engedi lejátszani...:S -
#1441 hát ez elég kezdetleges, de most tettem fel még egyet xD
Most állítottam a a felbontáson is. -
#1440 jó a gameplay grat. -
#1439 Hát nem lett olyan jó minőség a kártya csak 768x576ot tud max, így HQba tudtam feltenni az eléről vettem fel egy kis részt. -
#1438 jah énis azzal vettem fel, ezekszerint a te kártyád tud pal 60-ast....:D -
#1437 Winfast PVR2 -
el bruja #1436 akkor jó, csak attól tartottam, hogy a pc-sek megint kiakadnak...:) -
#1435 Ja, hát azért a történet kiindulópontját már az első videó megjelenésekor elmondtáka készítők:P -
#1434 no para, megvolt már ;) majd ha már a játék vége poénokat fogja sütögetni :DDDD az lesz a szép :DDDD -
#1433 mert hogy szines képet kapj, pal 60 vagy ntsc 433-ba kell felvenni tudtommal. -
#1432 oks zsír az is, és meik szoftvert használtad hozzá, ami alapon a dobozba van? -
#1431 Nekem Forliban van mindig ugyanaz a galambos küldi.
DarkSector, igen színes képet sikerült rögzíteni, hát a max felbontás az 768x vmennyi. Tehát nem HD vidi lesz, de legalább lesz gameplay vidi ha hazaérek