7877
  • Atkamon
    Nem tom, én sem tudom elképzelni, hogy milyen multit fognak ebbe rakni:D Még esetleg valami mmo félét tudnék elképzelni, de az meg tuti nem lesz.
  • CroftManor
    na majd akkor letöltöm pcre is xD
  • el bruja
    azért kíváncsi leszek, hogy milyen Online támogatása lesz majd, ha ugyan tényleg lesz... deathmatch az orgyilkosok és templomosok között?
  • zaki
    aaaah. várjuk ezerrel :d
    mondjuk érdekes, hogy ezt a történetet viszik tovább, nem vmi újat, de én benne vagyok :D
  • DarkSector
    érdekes hogy emlitetted pont most tették fel a reloaded verziót....
    beletenyereltél....:D
  • DarkSector
    de nem csodálom ezt a 9milliós célpontot, hiszen már ez a 2. rész lehet el fogja érni...
    nem csak mert védelem van rajta.
    hanem mert az első olyan játék, már lassan 1 éve, ami megéri a pénzét.
    és ha csak ennyire lesz jó a 3 rész, mint ez, már akkor nagyon örülhetünk előre.
  • DarkSector
    jah lehet pc-t nézzük, ebből is meglesz a 9 millió....:D
  • el bruja
    úú dejóó hogy Ezio és a korszak nem változik:D
  • Atkamon
    Jó sokat eladtak akkor... és PC-re is elég sok fog elmenni, mert gondolom olyan védelem lesz rajta, mint az Avatar-on, és azt még mindig nem törték fel.
  • Prince23
    LOL már jön a 3. rész xd

AC 3 bejelentve!
  • DarkSector
    pc-n capture card-okkal.
    DVD és VHS felvevőkkel, de azokon sajnos fekete fehér lesz.
  • ricsa008
    télleg rossz hely:D
  • Filep13
    Bocs, ha rossz helyre írok, de hogyan tudok felvenni X360-nal gameplay videót? Előre is thx.
  • DarkSector
    amúgy télleg elfogynak az assassin mellékessek, ha folyamat csinálod a mellékküldetéseket, és likvidálod a célpontokat, akkor egy idő után vége lesz, kb 10 feladatot kellett például nemrég 1 városban, de utána mind a 2 térképen lévő galambketrec megszűnt, vagyis elég volt egyiket folyamat csinálni, mert ezekszerint összetartoznak, mindegy meiknél vesszük fel a missziót.

a beat up-ossak, meg a futárkodás is, bár azoknál 1-2 esetleg 3 feladat van asszem.
  • DarkSector
    én kártyámmal csak fekete fehérben vesz fel...:S
  • CroftManor
    na és te nem teszel fel vidit?
  • DarkSector
    jah értem.
    kár hogy nem lehet visszaugrálni a történetben a mentésbe...:D

nekemis egy szaros achi miatt előről el kellett kezdenem 2.szorra.:D
  • CroftManor
    dehogyis, de direkt újat kezdtem h felvehessek részeket, mert random gameplay talán nem annyira érdekes
  • Atkamon
    Ööh, nem, Ebay-en láttam őket, jó drága volt... Meg valamilyen internetes versenyen is lehetett kódokat nyerni itt Magyarországon.
  • DarkSector
    jah tudsz adni linket?
  • Atkamon
    De, már mondtam, hogy kódokat lehet venni neten...
  • DarkSector
    igen vannak részek, dlc-k amiből 2 lesz...most januárban 1 és majd február 7.én.

de a 3 extra misszió, ami a black editionban van, azokat másképpen nem lehet megszerezni? vagy megvenni őket külön?
  • DarkSector
    nah youtube-on néztem a black editionban van 3 extra misszió, ezeket jó lenne tudni, hogy hogy lehet külön megszerezni, akár code-ok formájában....

lehet hogy ezek lennének a hiányzó láncszemek?
  • Atkamon
    A kimaradt részek a DLC-kben lesznek benne... és Ezio, nem Enzio:D Firenzében is van egy nagy terület, ahova nem lehet bemenni, a Bonfire of Vanities DLC-ben az is felnyílik majd... Kifogytak az időből a készítők, és nem volt idejök mindent befejezni a megjelenésig:)
  • DarkSector
    Miért van az, hogy mindent megcsinálok, és még mindig maradnak a DNA-ban sötét részek, például a secret locations-ban, van 6 ugye alap assassin tomb, "utánna 3 db sötét rész a láncban!!!!" és az U-Play rendszerben beváltott titkos 7.secret location, ami enzio rokonainak sirhelye, ha jól értelmeztem, de ien sötét részek vannak máshol is!

mellékküldetéseknél.
    és miért van scene 1-10 és utána minnya 14-es?
  • DarkSector
    itt tartasz még csak a játékban?
  • CroftManor
    de most már igen :)
  • dupla0
    kösz a gameplay-t
  • DarkSector
    ezt még nem engedi lejátszani...:S
  • CroftManor
    hát ez elég kezdetleges, de most tettem fel még egyet xD
    Most állítottam a a felbontáson is.
  • DarkSector
    jó a gameplay grat.
  • CroftManor
    Hát nem lett olyan jó minőség a kártya csak 768x576ot tud max, így HQba tudtam feltenni az eléről vettem fel egy kis részt.
  • DarkSector
    jah énis azzal vettem fel, ezekszerint a te kártyád tud pal 60-ast....:D
  • CroftManor
    Winfast PVR2
  • el bruja
    akkor jó, csak attól tartottam, hogy a pc-sek megint kiakadnak...:)
  • Atkamon
    Ja, hát azért a történet kiindulópontját már az első videó megjelenésekor elmondtáka készítők:P
  • gfreak
    no para, megvolt már ;) majd ha már a játék vége poénokat fogja sütögetni :DDDD az lesz a szép :DDDD
  • DarkSector
    mert hogy szines képet kapj, pal 60 vagy ntsc 433-ba kell felvenni tudtommal.
  • DarkSector
    oks zsír az is, és meik szoftvert használtad hozzá, ami alapon a dobozba van?
  • CroftManor
    Nekem Forliban van mindig ugyanaz a galambos küldi.
    DarkSector, igen színes képet sikerült rögzíteni, hát a max felbontás az 768x vmennyi. Tehát nem HD vidi lesz, de legalább lesz gameplay vidi ha hazaérek