7877
  • CroftManor
    Oks, akkor britként kell regelni. Meg azt mondták hogy a legtöbb xboxos játék csak a 720 p-t tudja kezelni, hiába van full HDs monitorom. Tehát inkább tvhez kéne venni. Ami nekem meg nincs.
  • Hoz_Hun
    Semennyire. Magyarországon nincs LIVE, úgyhogy itt nem tudsz regisztrálni (évek!!! óta igérgetik). A britekknél érdemes. Amúgy semmi különös, simán leregisztrálsz aztán kész, többet nem kell vele foglalkoznod.
  • CroftManor
    Am az mennyire igaz, hogy ha Magyarországként regisztrálom az xboxos profilom, akkor nem tudok letölteni DLCket pl? Csak ha britként regelek?
  • Hoz_Hun
    Igen pontosan. Ezt a Fable 2-ben elszúrták. Kiléptél átálítottad az Xboxon az időt és újra elindítva a játékot, milliomos volt a karrakter. AC2-ben ezt kompenzálja a hugi, hogy a fölét lenyulja. Amúgy ha jól vettem ki úgy egy órát töltődik a láda függetlenül a maximált összegtől, mert arányosítva leosztja a gép. Azaz ahogy nő a telek értéke és 20 percenként befolyt összeg, úgy tolják ki a láda végösszegét is, ami a fullos kipörgetés esetén olyan 58000f körül van (nem emléxem pontosan). A végén már annyi pénzem volt, hogy hagytam a hugit jól élni. :)
  • Caine
    á, akkor lehet szöszmötölni a világban, amíg megtellik ... :D
    köszi
  • CroftManor
    Hát ha azt nézzük, hogy hónapokat megelőzően játszhatok konzolon az AC2vel, akkor nekem megéri. Ettől függetlenül még veszek majd játékot boxra, de jelen pillanatban csak ez érdekel
  • Seth
    a végére olyan 55k körül ha jól emlékszem Ha megtelik a láda,akkor ki kell venni, hogy újra menjen bele a lóvé
  • Caine
    Elkeztem feljeleszteni a villát.
    20 percenként jön a bevétel (mostmár több mint 7000), de azt mondta a hugi, hogy ha túl sok pénz összejön, akkor a töbletet ő lecsippenti (gondolom a teszidőszakban valaelyik jól fejlett tesztelő ott hagyta a gépet estére és reggelre lett egy milliomos orgyilkosa :D:D:D)

A lényeg: mennyi a limit a ládában?
    köszi
  • Caine
    Én potosan egy játék miatt vettem konzolt.
    És nem bántam megazóta sem.
  • Atkamon
    Én is elgondolkodtam, és felvetettem a lehetőségét, hogy veszek konzolt csak emiatt a játék miatt, de aztán mégsem... Nem adom meg ezt az örömöt a ubisoft-nak:P
  • gfreak
    te egészen komolyan egyetlen játékért szeretnél venni egy konzolt???

tényleg frankó kis kosztümös/kardozós filmet lehetne csinálni a játékból, csak az aranykezű Uwe B. lehetőleg kimaradjon belőle :D nem hiszem mondjuk hogy hatalmas sikerprodukció születne...max pár játékos megnézné...
  • CroftManor
    Hát nem tudom mi lesz, mert én mindig is PCs voltam, most is csak azért akarok boxot venni, mert PCre csak vmikor jövő tavasszal jön ki az AC2.
  • el bruja
    tényleg milyen jó lenne ha csinálnának rendes filmet belőle, és u.ezekkel a színészekkel/modellekkel készítenék el...:O
  • el bruja
    lol:D mongyuk van benne valami :P
  • Seth
    Értem, Francisco Randez neked jobban bejön , semmi gond, tőlem nem tudja meg senki
  • Atkamon
    Ja, ő annyira nem látványos... mármint:D érted... :P
  • Seth
    Kristen Bell-ről, de elég béna lett a drága
  • Atkamon
    Hát ja:D De amúgy Shaun Hastings-t is egy létező emberről mintázták, még a hangját is ő adta. Danny Wallace a neve. Lucy-t kiről mintázták?
  • el bruja
    AC filmbe tökéletesebb Desmondot nem is találnának, nem gondolod?:D
  • Atkamon
    ANYÁD!!:D

Nem is tudtam erről:D hát ez... wow:D
  • el bruja
    egy kis ON: azt tudtátok, hogy Desmond karakterét is mintázták vkiről mint Lucyét? Utánanéztem, egy Francisco Randez nevű fószerről... kigúgliztam, elég durva, 1-2 képén tökre felismerhető h Desmondot róla modellezték :O
  • Caine
    Pontosan.

11-nél csak egyszer adtam többet új játékért: Halo 3 Legendary Edition (Game+Extrák+doboz+sisak) 13e.
  • Atkamon
    öööh, nem tom, én sok helyen 17ezerért látok új játékokat boxra. 576-ban is, saturn-ban is, bár ezek gondolom olyan helyek, amiket itt senki sem ajánl:P
  • gfreak
    igen, úgy értettem hogy míg nem tudom letépni a fóliát a dobozról és bepattintani a korongot a gépbe :DDDD

addig marad a saboteur :DDD
  • elitehun
    a valszeg XD
    Én is a saboteurt nyomtam. nem egy rossz játék az fix :D
  • TDC Geronimo
    dupla annyiba? legrosszabb esetbe 13k, de most pl ahonnan én veszem ott 11k minden új game. Okosan kell vásárolni nem ilyen szutyok media markt és társaiba vásárolgatni.
  • zaki
    szerintem úgy értette hogy amíg nem jön pcre addig eljátszik a sabotourrel :D
  • elitehun
    Hogy érted hogy a setupot? már van warez? gondolom nem mert akkor jobban pörögne a topik :P
  • Atkamon
    Jaa, láttam gametrailers-ön a review-t, ott is mutatták:P Én is beterveztem most még elég sok játékot a PC-s megjelenésig, csak pénzem nincs T_T

Ma kijött amúgy az 1.0-ás patch PS3-ra, 11-én pedig XBox-ra jön;)
  • gfreak
    nekem is tetszettek...meg tök szívesen elgyüjtögetek én mindenféle szirszart, remek környezetben, szépen kidolgozott mozgással párosítva :DDD most pl. a The Saboteur-rel nyomulok, ugyan messze nem AC, de kicsit hozza azt az érzést...ezzel kárpótlom magam amíg el nem tudom indítani az AC2 setupot :DDD mellesleg a Saboteur azót kirúgott fejlesztői is tisztelegnek az AC előtt, és az egyik versenyautót elnevezték Altair-nak :DDD
  • Atkamon
    Egyetértek. A konzolokról szóló beszélgetéseknek megvannak a saját topikjaik, maradjunk a játéknál:)

Én személyszerint nagyonnagyon örülök, hogy bennehagyták a view point-okat, imádtam őket az 1-ben is.
  • gfreak
    1.: nálam a shift nagyon pengén nézett ki, és úgy töltött ahogy a hígfos spriccelt :D (nincs atomerőművem nekem sem)

2.: ha erre a pár konzolátirat játékra építed fel a 'leáldozást' akkor igazad van, még szerencse hogy a játékfejlesztők nem így gondolkodnak :D

3.: nem lehetne a 'vegyél konzolt' reklámkampányt felfüggeszteni végre? írjatok a játékról, milyen szép, milyen fasza, szívesen látunk képeket, videókat, spoilermentes élményeket, de most már elég lesz a konzolok dicsőítéséből, köszönjük :D
  • Hoz_Hun
    Én is szerettem az AC1-et. Nekem személyszerint Altair karaktere szimpatikusabb, mint a nagypofájú Ezio.
  • Hoz_Hun
    Na ja ha Bluray filmeket akarsz nézni akkor is a PS3 a te géped. Bár akkor vegyél hozzá egy távirányítot, mert kontrolerrel filmet nézni... bár biztos meg lehet szokni.
    Ha meg Bluray filmeket veszel magadnak, akkor a játékárak miatt nem is kell aggódnod, mert Bluray filmárak a csillagokban vannak, ahhoz képest minden olcsó már.
    Meg nem kell a warezon se vacillálnod, mert az PS3-on nincs.
    (Ezzel együtt én XBox360 sem warezolok... ...de tényleg nem)
  • Petyus_
    De ahogy Hoz_Hun is írta, az első résznek is voltak előnyei: ott sokkal jobban rákoncentráltál a gyilkosságokra, mert arról szólt az egész felvezetése, és tényleg a "monoton mellékküldetések" azért kellettek, hogy felderítsd, mikor kell lecsapnod, kaptál térképet az őrökről, tippeket, hogy honnan közelíts, stb. Az más kérdés, hogy a játék nem követelte meg, hogy használd ezeket az ismereteket, de jobban bele tudtad élni magad, hogy te egy kivülálló, magányos gyilkos vagy. :D

Én imádtam azt is. A 2 játékmenete annyiban más, amennyiben Ezio is egy teljesen más karakter, mint Altair. Meg látszik, hogy sokkal nagyobb stáb dolgozott rajta, tényleg nincsenek copy+paste megoldások, mint a "generikus templom" az elsőben, meg a hírnökök is többféle szöveget nyomnak. Meg persze több a tennivaló is, az biztos, hogy jobban "le tudja kötni magát az ember". Viszont az a hátránya is megvan, hogy a "nagy gyilkosságok" is eléggé generikus missziók, nem emelkednek ki a játékmenetből, mint az elsőben.
  • Hoz_Hun
    Opcionális. Mondjuk jól eltévedsz, ha nem csinálod meg, mert addig nem fedi fel a térkép azon részét. Na meg a scrollokat is nehezebben találod meg nélküle. Mondjuk én pont örülök neki hogy benthagyták. :)
  • Petyus_
    Vagy kell neki blu-ray vagy ingyenmulti vagy wifi, vagy szeretne egy halk, kulturált konzolt. Már ez megéri azt a +10k befektetést. Azt nem értem, hogy miért írod azt, hogy PS3-at CSAK akkor vegyen, ha annak az exkluzívjaira van ráizgulva.
  • Seth
    "De azt nem értem, hogy ha valaki utálta az első részt, ezt miért szeretné."

Itt vagyok én élő példának ennek cáfolására. :)

Egyszerűen gyorsabb lett az egész játékmenet, nem olyan lassú monoton a történetvezetés mint az elődben. Több a tennivaló
  • Petyus_
    PS3-on más az élsimítás a játékban, kevésbé recés, viszont homályosabb lesz tőle a kép kicsit. Összhatásában fasza filmszerű. :D
  • Petyus_
    Bennehagyták, szerencsére. Nagyon kár lenne érte, ha nem tudnál a magasból letekinteni a városokra.

Egyébként a játékmenet lényegileg ugyanaz, pár idegesítő hülyeségtől megszabadították (pl. lehet vágtázni, és nem lesznek a katonák idegesek), GTA-s lett a játékmenet az első részhez képest (ami történeti szempontból érthető, ezt jól megoldották), meg vannak plusz dolgok (karakterfejlesztés, pimpelés), úszás, járművek, stb.

De azt nem értem, hogy ha valaki utálta az első részt, ezt miért szeretné.