7877
-
Deni21 #1310 oké, köszi a segitséget -
#1309 Vicces amúgy Vista meg Win7 alatt... Én is, amikor játszok vele, néha fullscreenbe rakja, néha nem, nem tudom milyen logikát használ:D De igen, amúgy az alt+enter működik. -
cseneles #1308 alt+enter segíthet -
Deni21 #1307 Szevasztok! Az első részt Windows7 alatt nem tudom teljes képernyőre tenni! Valaki találokozott ilyennel? Valaki tud megoldást? -
#1306 Az se rossz -
Metontour #1305 Nemrég vettem meg az első részt és az ismertető könyv hátoldalán egy 2000 pénz értékű kupon van a második rész árát csökkentőleg minden platformra. -
#1304 pedig közbe még a föld alatti helyeket is bejártam, ahol a pálya végén kivesszük a koporsóból azt az "érmét" Már hármat össze is gyűjtöttem. Sztem nem sietek, mindent megcsináltam eddig, csak egyszerűen nem tudom letenni :D -
Ragnar360 #1303 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TRUTH videóról beszélgessünk már el :D - kicsit WTF volt abstergo, kisérletek, és mintha de áh hülyeség annyira nem értettem, de sok teóriát felvet, pl 1 ami most jut eszembe mikor irom ezt - Adam és Éva a jelen korba - etc.
Ki, mit tud, gondol ?! -
Ragnar360 #1302 azért a story nagyon badass - meg igy sokmindent kihagy szerintem - pláne, hogy még az egész boxot szoknia kell, mivel olyanokat kérdez amit csak pécések tennének
mondtam neki, nem tudod elrontani, fedezd fel magad és a boxot, használd a gombokat, főleg a NAGY KIBASZOTT gombot ami a joyon van -.- -
#1301 Sztem ő most csak only AC2-zik...azért halad ennyire :D
vagy a második végigjátszásra fog koncentrálni, azaz ott csinál meg mindent :D -
Ragnar360 #1300 hogy a faszba tucc ennyire sietni - közbe meg csomo mindent nem tapasztalsz meg -
#1299 50-60%nál vagy, bár én csomó időt elkalandoztam szóval lehet előrébb, de nekem úgy rémlik... options => stat és kiírja hogy hány % -
#1298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ott tartok, h találkoztam azzal a tolvaj csajjal, akinek meglőtték a lábát egy nyíllal. Messze még a vége? -
#1297 Am PM-be kérte -
#1296 Parancsolj -
#1295 Ha vki tud vmit warezről, PM nekem. Thx. -
Quler #1294 Értem,köszi:) -
Caine #1293 Tudsz majd nagyobbat ugrani, haladj a sztorival. -
Quler #1292 Ez sehogy nem megy,csak néz fölfelé a csákó,de nem ugrik.:(Ez a Velence közepén lévő viewpoint. -
#1291 Már megoldottam.
Quter nem igazán tudok róla h később nagyobbat tudnál ugrani. Próbálkozz csak -
Quler #1290 hi
Velencében vagyok,éppen a kilátótornyokra másznék fel,de az egyikre sehogy sem megy!Előferdülhet,hogy a játék során magasabbra is tudunk majd ugrani?pl egy párkányról egy felette magasabban lévő párkányra nagyobb rugaszkodással?Youtube-n láttam egy videót,ahol épp vagyok,a videóban simán felugrik a manus,de nekem ott nem sikerül.Ez még az a rész,ahol másznék fel a kilátópont oldalán. -
Caine #1289 Melyik küldetás ez?
A kezdeténél kiírja a nevét.
A neve alapján biztos tudok segíteni, de ha egy zöld kör van, akkor ott meg kell keresni a célpontot (Eagle Visison). -
#1288 jóvan nyah :P -
#1287 lol, meg is lepődnék, ha nem az egyik olasz városban lennél:D -
#1286 Vkis egítsen, van egy pálya, amin nem jövök rá mit kéne csinálni.
A térképen egy zöld mezőben jelöl egy sárga csillag félét de ha közel megyek, mindig eltűnik a csillag és így nem tom mit kéne keresnem :S Az egyik olasz városban vagyok -
#1285 Nem változott annyira sokat a grafika... Nem hiszem, hogy csak eldöcögni fog annak, akinek az 1 ment maxon, simán fog menni ez is... De aztán lehet, hogy lesz valami meglepetésfejlesztés a PC-seknek... -
Metontour #1284 A pc-s verziónak van már gépkövetelménye?
Akinek az első rész maxon futott annak csak eldöcög a kettő remélhetőleg nem? -
#1283 Hát nézd, én azt vettem, amit fórum tagok ajánlottak. Ennyi.
És a HDMI-DVI átalakítóval tényleg azt írja ki, hogy No Signal Cable -
Ragnar360 #1282 grat, mamár rem én is végigviszem, a headsetet meg keresd elö :DDD -
Ragnar360 #1281 hdmi-dvivel nem ment neki, monitor: NO SIGNALT írt - lehet h csak vmit nemjo dugott v én nemtudom, de kétlem -
Caine #1280 Egyébként meg 1000/1000.
A száz toll nem volt vészes, a négy kombat acsi meg megvolt fél óra alatt.
Ámen :) -
Caine #1279 Lehet nyomni monitoron hdmi-dvi-vel, egy ideig nekem is azzal ment.
De ne átalakítózzatok, hanem vegyetek egy rendes hdmi-dvi kábelt.
Mennie kell. -
Ragnar360 #1278 boxon mondták, h hdmi dvi - tehát DVI-vel elvileg nem megy - most akkor mehet vele v nem, én nem értem - kompozittal hd-t lol - 3 kábel volt neki, abbol kb 1 volt a képé, kettö a hang - szal elég gyér, hát mondom nekem 3 kábel a kép a komponensen - de értem mit mondasz, a lényeg, h aki lcdre akarja annak vennie kell pluszba kábelt -
#1277 HDMI kábel csak egy ideig volt, se előtte se azóta nincs, szóval ezen kár vergődni. Kompozit kábel van minden géphez, amivel simán lehet HD jelet venni és ami minden HD tévén megvan ( sok színes csatlakozó ).
Előtte el kellett volna olvasni hogy mit vesz az ember és akkor nincs rácsodálkozás.
Monitorra VGAval kell ez teljesen egyértelmű, vagy HDMI, de akkor a hangal macrea lehet, de a VGA a tuti.
-
Ragnar360 #1276 ne magyarázz, szar grafikával is vitted, azt le se bírtad tenni :DDD DDDD
sajna nagyon beszoptuk tegnap, már sajnáltam CroftManor-t nem tehet róla, de nagyon nem lettem volna a helyébe... meglett az elitje, aztán pár melléélövésem után kiderült, hogy a mocskok kiveszik már egy ideje a HDMI KÁBELT
És csak egy sima standard definiotű kábel van benne, ami CSAK SD TVHEZ való - SZÉGYeN ÉS GYALÁZAT kérem szépen - azt igy hogy tudta tolni szegény srác(bocs) scartátalakitó amit adtak még a géphez, egyik oldalára 3 kábel bedug, masik vége scart azt puff be a tévébe loál
Monitorára se tudta rákötni, mert DVI-HDMI kábel kiderült, hogy ELVILEG nemjó, hiába mondták azt a csicska pécések a prohardver oldalon, de nem jóak - persze noobie ms hibája ez is, hiába dugta be a hdmi végét a boxba, a DVI végét a monitorba, egyszerüen nem volt jel, ugyhogy ki is írta, hogy NO SIGNAL
Aztán liveon bepartizgattuk magunkat emberek közé, mondom ehhez mostmár nekem is segitséget kell kérni és mint kiderült CSAK VGA-n keresztül lehet rákötni a boxot monitorra (ELVILEG) - VGA AV HD KÁBEL
Mondjuk, h hamég belegondolunk abba, h milett volna ha ment volna HDMI-DVI átalakitóval, akkor meg hang nem lett volna, mert az emlitett kábel önmaga egy SZÁL KÁBEL, semmilyen elágazás nincs rajta, amivel a hangot külön kilehet osztani, átalakitani stb. - és persze a VGA HD AV kábelen van, szal az kell neki -
#1275 Na tegnap megjött az xbox360 elite. Beregeltem livera.. Hát több év masszív PCzés után elég fura volt így elsőre boxon tolni. de majd megszokom :) -
#1274 Ja, de nem lett egy húúúúúúúúú de vaga gém. -
#1273 Én pl már el is felejtettem :) -
doalex #1272 nektek már megvan az assassin's creed II ? -
#1271 Hogy érted azt hogy kosztümös? A selyemre meg a férfi harisnyákra gondolsz amit pl Francia o.-ban használtak?