7877
  • grebber
    Az már biztos hogy jó védelem lesz rajta ala AVATAR Game.
  • Atkamon
    Assassin's Creed 2 Patch 1.0
  • Ragnar360
    no comment, nézzétek

• Ragnar360
    inkább nem szóltam
  • Ragnar360
    ehhh AC2 magyar fansite :P
  • Ragnar360
    katt!
  • Ragnar360
    én még csak 487000. dik vagyok :D - de belelesz húzva rendesen :)
  • Ragnar360
    RANK NAME TIMES PLAYED DISTANCE COVERED
    1. darkmage007 161:04:06 948283 m

ez a leaderboardról
  • Ragnar360
    hmm volt egy update a játékhoz - nemtom mit takar, eddig neten nem találtam semmit

de talán emiatt :D -->> www.assassinscreed.com/webbattle
  • Atkamon
    Nem volt túl nehéz, bementem megkérdezni, hogy meg lehet-e venni a posztereket, azt mondták nem eladók, de szívesen adnak ingyen:D ja mondom oké:D
  • Ragnar360
    hogy csináltad :) - nekem is szerezhetnél egyet :P
  • Totti5
    >> A Legjobb Szinkronszínész:
    Jack Black (Brütal Legend)

>> A Legjobb Akció-Kaland:
    Assassin's Creed II

>> A Legjobb Fejlesztőcsapat:
    Rocksteady Studios (Batman: Arkham Asylum)

>> A Legjobb Csapat Sportjáték:
    NHL 10

>> A Legjobb Férfi Alakítás:
    Hugh Jackman (X-Men Origins: Wolverine)

>> A Legjobb Szereposztás:
    X-Men Origins: Wolverine

>> A Legjobb Független Fejlesztés:
    Flower

>> A Legjobb Egyéni Sportjáték:
    UFC 2009 Undisputed

>> A Legjobb Szerepjáték:
    Dragon Age: Origins

>> A Legjobb PC Játék:
    Dragon Age: Origins

>> A Legjobb Női Alakítás:
    Megan Fox (Transformers: Revenge of the Fallen)

>> A Legjobb Letölthető Játék:
    Shadow Complex

>> A Legjobb DLC:
    Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony

>> A Legjobb Wii Játék:
    New Super Mario Bros. Wii

>> A Legjobban Várt Játék:
    God of War III

>> A Legjobb Shooter:
    Modern Warfare 2

>> A Legjobb Multiplayer:
    Modern Warfare 2

>> A Legjobb Verekedős Játék:
    Street Fighter IV

>> A Legjobb Handheld Játék:
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars

>> A Legjobb Versenyjáték:
    Forza Motorsport 3

>> A Legjobb Soundtrack:
    DJ Hero

>> A Legjobb Xbox 360 Játék:
    Left 4 Dead 2

>> A Legjobb Zene:
    Halo 3: ODST

>> A Legjobb TV-s Licensz:
    South Park Let's Go Tower Defence

>> A Legjobb Zenés Játék:
    The Beatles: Rock Band

>> A Legjobb PlayStation 3 Játék:
    Uncharted 2: Among Thieves

>> A Legjobb Grafika:

>> Az Év Játéka:
  • Atkamon
    Hol lehet megnézni, hogy kik nyertek a VGA-n? A Spike oldalán semmi sincs.
  • Atkamon
    Juhéé, szereztem AC2 posztert 576-ból:P
  • Ragnar360
    pangás van megint :) - na én meg lassan de biztosan végre folytatom a gémet - terveim szerint hajnali 3-4 ig, cseppet levagyok maradva :)

amúgy AC 2 - legjobb akció-kalandjátéka díjjat besöpörte a SPIKE VIDEO GAME AWARDS 2009-en

Ez volt az elsö kategória asszem, v az elején volt a shownak, örömmel meg is tapsoltam... őket, fejlesztőket - szegények :) hogy örültek meg minden :P
  • Ragnar360
    én csak azt nemértem, h miért egy noobi volt pécés oldalon hirdetnek nyereményjátékot, pl GS - ahol szinte csak pécések vannak még a mai napig is - azt sok hasznát veszik a kódoknak is pl, áh nagyon, na mind1
  • Atkamon
    Ááááh de jó neked T_T
  • papi08
    Igen, most hétfőn nyertem, csütörtökön már itt volt, járt hozzá vörös viasz is.
  • el bruja
    ezt te nyerted?:D de jó neked... nekem a pulcsira fájt a fogam:)
  • papi08
    Nagyon tetszene a játék ha elfutna a gépemen. De sajnos nem:(
    Viszont:
    Én nyertem egy netes nyereményjátékon az Assassin's Creed II-es pecsétgyűrűt.
    Képek:
    Kép1
    Kép2

(a képeket linkként teszem fel, a nagy felbontásuk miatt)
  • CroftManor
    Köszi a fórumot, bár most olvasgattam más fórumokat és ott írnak jó pár olyan dolgot, ami a box ellen szól... Hát ezt a dolgot még átrágom párszor...
  • Hoz_Hun
    De tényleg ezen a forumon XBox360 itt az SGn szivesen válaszolnak minden kérdésedre.
  • CroftManor
    De igen bocs... Írnék én AC2ről is ha lenne mit, de mivel nem játszottam még vele.... Na mind1
  • gfreak
    CroftManor én tökéletesen megértem hogy rá vagy pörögve a konzolvásárlásra, de nem tudnád ezt pm-ben elintézni a konzolkrúval, vagy egy annak megfelelő topikba irogatni?
  • Seth
    Router-rel megosztod
  • CroftManor
    hát mivel sosem volt még boxon, ezért igen. :)
    de akkor óránként fogom cserélgetni hol a PCre vissza ha netezni akarok, hol a boxra ha játszani akarok?
  • Seth
    Ez most komolyan kérdés ?
  • CroftManor
    Gamestoron meg 58 ezer. Lehet itt rendelem. Amugy ahhoz hogy feltudjak menni a marketplace-re, kell net kapcsolat? Ergo rá kell dugni a boxra a net kábelt?
  • elitehun
    Überkonzol
    Elit 120 GB-os 60ezer Ft és van egy csomag ami ugyan ez csak jár hozzá a Pure meg a Lego Batman és az 62ezer Ft
  • CroftManor
    Az nem kifejezés
    Mi az az ÜK?
  • Totti5
    Végre megvan Altair nagymester páncélja! Pöpec:)
  • el bruja
    megjelenhetne már pc-re, már alig várom a hsz-eket h ki-mit gondol a játék végéről :|
  • elitehun
    Hát igen. Konzolt csak az ÜK-ban lehet venni
  • RYO21
    Nálunk kurva drága az xbox. Kb 70000 ft
  • Ragnar360
    figyelj mondjuk hogy szard le ezeket a hülye argepes oldalalakt, valamelyik pesti konzolsshopból vegyél

kérlekszépen - ÜK-ba most néztem, meg neked, rákereshecc - fekete elit, 120GB-s minden extra tartozékkal vaccsi újjonnan 60 000 PÉZ - szinte ingyé van :D

én még 80 vagy 85 ért vannak anno a gépet és csak sima 20gigás prémium
  • Ragnar360
    bazz desokat irtatok :D bocs CroftManor, úgyvolt, h leszek csak aztán mégsejött össze :D majdnem reggel 6 kor feküdtem le áhhh .D:D: :D:D: :D:D
  • Totti5
    60asat váltotta fel a 120as azért kerül ugyan annyiba. 120asat vedd természtesen, de ha a fehér tetszik, akkor a 60asat, mert amúgy ugyan az.
  • CroftManor
    Oks. Még egy utolsó kérdés: ezt vagy ezt? Árban nem nagy eltérés van az árgép.hu szerint, nyílván érdemesebb a 120ast venni, de lehet ki se tudnám használni
  • Totti5
    Simán tudod majd 1080pbe is futtatni ha a monitorod full HD, de sokat nem érsz vele mert a játékok 80%a 720pre van belőve ami tökéletes lesz a te kijelződön, még közelről is, mert nem egy nagy kijelzőről van szó.
  • Totti5
    Aztán meg meglátod mennyi jó játék van konzolra és pebissantasz:) érdekel pl a Condemned 2? csak konzolra jelent meg, vagy majd az új GTA? csak azon lesz először stb... jó dolog ha van egy kozol a háznál, hisz ez az elsődleges játékplatform, erre jön a legtöbb játék időben, vagy csak kizárólagosan. Persze a pécé sem rossz ha van, hisz arra is vannak jó játékok, de ez már csak pénz kérdése. Én pl pécére egy fillért nem költöttem már 4 éve és akkoriban is max egy közép alsó kategóriám volt, inkább játékokat veszek konzolra, másra nem herdálom el pénzt.

Nincs itthon LIVE, a magyar piac kicsi ahhoz hogy az MS ezzel foglalkozzon és a warez aránya is nagyon magas, de rá se ránts, sokat nem számít. Angol címmel kell regelni és elérhető majdnem minden szolgáltatás, pár demo vagy letölthető tartalom régiózáras. A multi, és minden más funkció kifogástalanul működik és használható.

Hogy AC2 is legyen, most vagyok a karneválba velencébe ( volt videókbe szóval nem spójler:) ) bár ez még csak az eleje, de már most brutális a hangulat és a nyüzsi ami ott megy, hihetetlen.