7877
-
#1150 Az már biztos hogy jó védelem lesz rajta ala AVATAR Game. -
#1149 Assassin's Creed 2 Patch 1.0 -
Ragnar360 #1148 no comment, nézzétek
-
Ragnar360 #1147 inkább nem szóltam -
Ragnar360 #1146 ehhh AC2 magyar fansite :P -
Ragnar360 #1145 katt! -
Ragnar360 #1144 én még csak 487000. dik vagyok :D - de belelesz húzva rendesen :) -
Ragnar360 #1143 RANK NAME TIMES PLAYED DISTANCE COVERED
1. darkmage007 161:04:06 948283 m
ez a leaderboardról -
Ragnar360 #1142 hmm volt egy update a játékhoz - nemtom mit takar, eddig neten nem találtam semmit
de talán emiatt :D -->> www.assassinscreed.com/webbattle -
#1141 Nem volt túl nehéz, bementem megkérdezni, hogy meg lehet-e venni a posztereket, azt mondták nem eladók, de szívesen adnak ingyen:D ja mondom oké:D -
Ragnar360 #1140 hogy csináltad :) - nekem is szerezhetnél egyet :P -
#1139 >> A Legjobb Szinkronszínész:
Jack Black (Brütal Legend)
>> A Legjobb Akció-Kaland:
Assassin's Creed II
>> A Legjobb Fejlesztőcsapat:
Rocksteady Studios (Batman: Arkham Asylum)
>> A Legjobb Csapat Sportjáték:
NHL 10
>> A Legjobb Férfi Alakítás:
Hugh Jackman (X-Men Origins: Wolverine)
>> A Legjobb Szereposztás:
X-Men Origins: Wolverine
>> A Legjobb Független Fejlesztés:
Flower
>> A Legjobb Egyéni Sportjáték:
UFC 2009 Undisputed
>> A Legjobb Szerepjáték:
Dragon Age: Origins
>> A Legjobb PC Játék:
Dragon Age: Origins
>> A Legjobb Női Alakítás:
Megan Fox (Transformers: Revenge of the Fallen)
>> A Legjobb Letölthető Játék:
Shadow Complex
>> A Legjobb DLC:
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
>> A Legjobb Wii Játék:
New Super Mario Bros. Wii
>> A Legjobban Várt Játék:
God of War III
>> A Legjobb Shooter:
Modern Warfare 2
>> A Legjobb Multiplayer:
Modern Warfare 2
>> A Legjobb Verekedős Játék:
Street Fighter IV
>> A Legjobb Handheld Játék:
Grand Theft Auto: Chinatown Wars
>> A Legjobb Versenyjáték:
Forza Motorsport 3
>> A Legjobb Soundtrack:
DJ Hero
>> A Legjobb Xbox 360 Játék:
Left 4 Dead 2
>> A Legjobb Zene:
Halo 3: ODST
>> A Legjobb TV-s Licensz:
South Park Let's Go Tower Defence
>> A Legjobb Zenés Játék:
The Beatles: Rock Band
>> A Legjobb PlayStation 3 Játék:
Uncharted 2: Among Thieves
>> A Legjobb Grafika:
Uncharted 2: Among Thieves
>> Az Év Játéka:
Uncharted 2: Among Thieves -
#1138 Hol lehet megnézni, hogy kik nyertek a VGA-n? A Spike oldalán semmi sincs. -
#1137 Juhéé, szereztem AC2 posztert 576-ból:P -
Ragnar360 #1136 pangás van megint :) - na én meg lassan de biztosan végre folytatom a gémet - terveim szerint hajnali 3-4 ig, cseppet levagyok maradva :)
amúgy AC 2 - legjobb akció-kalandjátéka díjjat besöpörte a SPIKE VIDEO GAME AWARDS 2009-en
Ez volt az elsö kategória asszem, v az elején volt a shownak, örömmel meg is tapsoltam... őket, fejlesztőket - szegények :) hogy örültek meg minden :P -
Ragnar360 #1135 én csak azt nemértem, h miért egy noobi volt pécés oldalon hirdetnek nyereményjátékot, pl GS - ahol szinte csak pécések vannak még a mai napig is - azt sok hasznát veszik a kódoknak is pl, áh nagyon, na mind1 -
#1134 Ááááh de jó neked T_T -
#1133 Igen, most hétfőn nyertem, csütörtökön már itt volt, járt hozzá vörös viasz is. -
el bruja #1132 ezt te nyerted?:D de jó neked... nekem a pulcsira fájt a fogam:) -
#1131 Nagyon tetszene a játék ha elfutna a gépemen. De sajnos nem:(
Viszont:
Én nyertem egy netes nyereményjátékon az Assassin's Creed II-es pecsétgyűrűt.
Képek:
Kép1
Kép2
(a képeket linkként teszem fel, a nagy felbontásuk miatt) -
#1130 Köszi a fórumot, bár most olvasgattam más fórumokat és ott írnak jó pár olyan dolgot, ami a box ellen szól... Hát ezt a dolgot még átrágom párszor... -
Hoz_Hun #1129 De tényleg ezen a forumon XBox360 itt az SGn szivesen válaszolnak minden kérdésedre. -
#1128 De igen bocs... Írnék én AC2ről is ha lenne mit, de mivel nem játszottam még vele.... Na mind1 -
#1127 CroftManor én tökéletesen megértem hogy rá vagy pörögve a konzolvásárlásra, de nem tudnád ezt pm-ben elintézni a konzolkrúval, vagy egy annak megfelelő topikba irogatni? -
#1126 Router-rel megosztod -
#1125 hát mivel sosem volt még boxon, ezért igen. :)
de akkor óránként fogom cserélgetni hol a PCre vissza ha netezni akarok, hol a boxra ha játszani akarok? -
#1124 Ez most komolyan kérdés ? -
#1123 Gamestoron meg 58 ezer. Lehet itt rendelem. Amugy ahhoz hogy feltudjak menni a marketplace-re, kell net kapcsolat? Ergo rá kell dugni a boxra a net kábelt? -
#1122 Überkonzol
Elit 120 GB-os 60ezer Ft és van egy csomag ami ugyan ez csak jár hozzá a Pure meg a Lego Batman és az 62ezer Ft -
#1121 Az nem kifejezés
Mi az az ÜK? -
#1120 Végre megvan Altair nagymester páncélja! Pöpec:) -
el bruja #1119 megjelenhetne már pc-re, már alig várom a hsz-eket h ki-mit gondol a játék végéről :| -
#1118 Hát igen. Konzolt csak az ÜK-ban lehet venni -
RYO21 #1117 Nálunk kurva drága az xbox. Kb 70000 ft -
Ragnar360 #1116 figyelj mondjuk hogy szard le ezeket a hülye argepes oldalalakt, valamelyik pesti konzolsshopból vegyél
kérlekszépen - ÜK-ba most néztem, meg neked, rákereshecc - fekete elit, 120GB-s minden extra tartozékkal vaccsi újjonnan 60 000 PÉZ - szinte ingyé van :D
én még 80 vagy 85 ért vannak anno a gépet és csak sima 20gigás prémium -
Ragnar360 #1115 bazz desokat irtatok :D bocs CroftManor, úgyvolt, h leszek csak aztán mégsejött össze :D majdnem reggel 6 kor feküdtem le áhhh .D:D: :D:D: :D:D -
#1114 60asat váltotta fel a 120as azért kerül ugyan annyiba. 120asat vedd természtesen, de ha a fehér tetszik, akkor a 60asat, mert amúgy ugyan az. -
#1113 Oks. Még egy utolsó kérdés: ezt vagy ezt? Árban nem nagy eltérés van az árgép.hu szerint, nyílván érdemesebb a 120ast venni, de lehet ki se tudnám használni -
#1112 Simán tudod majd 1080pbe is futtatni ha a monitorod full HD, de sokat nem érsz vele mert a játékok 80%a 720pre van belőve ami tökéletes lesz a te kijelződön, még közelről is, mert nem egy nagy kijelzőről van szó. -
#1111 Aztán meg meglátod mennyi jó játék van konzolra és pebissantasz:) érdekel pl a Condemned 2? csak konzolra jelent meg, vagy majd az új GTA? csak azon lesz először stb... jó dolog ha van egy kozol a háznál, hisz ez az elsődleges játékplatform, erre jön a legtöbb játék időben, vagy csak kizárólagosan. Persze a pécé sem rossz ha van, hisz arra is vannak jó játékok, de ez már csak pénz kérdése. Én pl pécére egy fillért nem költöttem már 4 éve és akkoriban is max egy közép alsó kategóriám volt, inkább játékokat veszek konzolra, másra nem herdálom el pénzt.
Nincs itthon LIVE, a magyar piac kicsi ahhoz hogy az MS ezzel foglalkozzon és a warez aránya is nagyon magas, de rá se ránts, sokat nem számít. Angol címmel kell regelni és elérhető majdnem minden szolgáltatás, pár demo vagy letölthető tartalom régiózáras. A multi, és minden más funkció kifogástalanul működik és használható.
Hogy AC2 is legyen, most vagyok a karneválba velencébe ( volt videókbe szóval nem spójler:) ) bár ez még csak az eleje, de már most brutális a hangulat és a nyüzsi ami ott megy, hihetetlen.