7877
-
#1350 OFF: tölthető a Dante's Inferno demója -
Ragnar360 #1349 na ezt elolvasom :) -
#1348 Nem tom én nem játszottam vele, kotakun volt egy interview Patrice Desilets-vel, ő mondta el, hogy hogy zajlott az év. Túl sok dolgot akartak egyszerre betenni a játékba, és nem volt idejük novemberig. Érdemes amúgy elolvasni a cikket, nagyon sok érdekesség van benne. -
Ragnar360 #1347 jah mi, nem volt idő tesztelniük, napersze :DDDD - a játék 90%-nál kivágnak vmit vagy 95, mert nem volt idejük - SŐŐŐŐT ahol az 1ik dlc fog jáccódani, az a város már a játék közepén megvan és ha belegondolunk már ott kellett volna majd azokat a kü,detéseket megejteni amik majd most a dlcbe lesznek
Romagna/Forliról van szó...mert szépen mindenki áthaladta a várost és semmi főküldetés nem volt ott -
#1346 Igen, azt mondták, hogy nem volt elég idő, és ezért többek között a küldetések újrajátszhatóságát is kivették. Illetve a DLC-ben lévő küldetéseket is alapból bele akarták rakni a játékba, csak nem volt idő tesztelni. -
#1345 Ez teljesen igaz de lehet hogy később DLC-ben beleteszik ezt a lehetőséget -
#1344 Az mennyire igaz h kihagyták a játékból a küldetések újrajátszásának lehetőségét? Mert én se nagyon találom ezt, már csak a tollakat meg kincseket lehet összegyűjteni.
Ja és azt tudtátok, hogy a a családi kripta csak UPlay hozzáféréssel nyitható meg? itt írnak róla -
#1343 Nem sokkal de Altair pengéje sztem hosszabb. -
#1342 Nézd csak meg a bannert. Ott a penge Ezio ujja végétől kb még 1 ujjnyi Altairnak meg legalább 2 ujjnyi. -
#1341 Nem egyforma távolságból látszanak... -
#1340 Az mért hogy Ezio pengéje rövidebb? Mindig meg akartam kérdezni csak elfelejtettem XD -
#1339 Boldog karácsonyt mindenkinek! xd
-
#1338 50 tollnál kapod meg -
#1337 Ahol Claudia írja a könyveléseket a villában, ott azt írja 22 fegyverből 21et vettem meg, viszont a kovácsnál minden fegyvert megvettem A villában a buzogány féle fegyverekből hiányzik 1 -
#1336 Nem jelentettek meg be hivatalosan... -
#1335 Új játéknál már nem kapod meg azokat az achievmenteket újra,amiket korábban megszereztél -
#1334 csak azé kérdem mert max ezret lehet összeszedni. Na már most ha én 800nál tartok és új játékot kezdek akkor automatikusan hozzáadódik a 800hoz az újból megszerzett pont? -
el bruja #1333 nem vesznek el az achievementek:D majd végigviszed párszor biztos te is ráfogsz fanyalodni a tollgyűjtésre... azért is jár achievement am. -
#1332 aha. Mert én már mindent összszedtem. De a tollakat nem hiszem h összefogom, mert ezekből 100 darab van... Van itt xboxos? Ha uj játékot kezdek, elvesznek az achivmentjeim? -
el bruja #1331 a tollakat sztem nem jelzi... segítségként csak azt írja ki, hogy melyik város melyik 'kerületében' mennyi toll van. -
#1330 am a tollakat nem jelzi a térképen? A kincseket igen a tollakat nem? -
dupla0 #1329 amugy elmondták a várható megjelenést: 2010.03.19 -
#1328 Egyébként ha meg rákeresel a topikok között, láthatod, hogy AC2 topik csak a játékosok fórumában van. Úgyhogy ezért írok ide, de mindegy. -
#1327 képzeld, én nem vagyok konzolos, mégsem ütöm a tamtamot ha itt spoilerbe pakolva mesélnek a történetről...ha meg kényszeresen megnézel minden spoilert az a te bajod, és max magadat szidhatod érte... -
#1326 Spoilerbe tettem, akkor meg miért is kötsz belém? nonszensz
Na végigvittem Össze sem lehet hasonlítani az eggyel, nagyon jól megcsinálták, egy percig sem lehet unatkozni, nem válik monotonná, mint elődje. Kb 20 órányi játékidő hacsak a fő sztorit követed és még így is bőven van mit csinálni. -
#1325 Ennyire nem lehet valaki konzol gyűlölö:D -
#1324 -
#1323 Minek olvasod el a spoilert, ha nem akarsz emgtudni semmit a sztoriról? Szerintem semmi baj azzal, hogy leírják, hogy miylen a játék, meg kérdezgetnek, hogy mit hogyan kell csinálni. Ha ezek nem lennének, senki sem írna semmit a topikba, mivel a PC-s verzióról még mindig csak ugyanannyit lehet tudni, mint szeptemberben. -
#1322 Te mióta olvasod a topikot? Feltételezem most néztél be először. -
bgabor #1321 Áruld már el, hogyha csak februárban jelenik meg a játék PC-re, hogyan játszol vele?
Ha pedig konzolon játszod, akkor mi a büdös francért szemeteled tele a konzolélményekkel a PC-s topicot? Nyilván van neki konzolos topicja a konzolrészlegben. -
#1320 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na már nagyon a végén járhatok, Leszúrtam Rodrigot Rómában a kolostorban, de elvette tőlem azt a kis gömböt, ami az 1en is benne volt -
#1319 Az nem befolyásolja a lovaglást -
#1318 ... és ami később tudsz menedzselni is! -
Ragnar360 #1317 kurvanagy a terület :D -
#1316 Király! :) -
#1315 Dehogyis.
Firenze, Velence, Forli, San Gimignano és Toscana vidékei, és a villádnak is van egy kissebb városkája... tudsz lovagolni nem is keveset... -
#1314 A 2. rész ugye Velencében játszódik. De csak itt?
Mert akkor gondolom a lovaglásnak lőttek, pedig azt bírtam. -
#1313 Na ma toltam HDMI kábellel tévén bár ez a tv csak HD ready, de sokkal jobb volt mint a sima SCART kábellel. A samsung monitoromon is klafa, nagyon szépek a színek, kidolgozott Eizo ruháján a páncélzat :) Már repültem is azzal a szerkezettel, egy párszor volt baleset is :D -
Ragnar360 #1312 Aki végigvitte már a sztorit:
Assassins Creed 2 vs.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Knowing, aka képlet - Nicolas Cage
Ki, mit gondol a végéről ?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoilerbe természetesenA TRUTH videóról és ennek a kettőnek az egymással szembeni mikéntjéről v hogy is mondjam - azt is mondhatnám, h elmagyarázhatja/elmondhatná mindenki, hogy mit és hogyan értelmezte, gondolja a végét stb. -
Ragnar360 #1311 Na tegnap vagyis ma hajnalban végigvittem -