7877
-
Ragnar360 #1190 Seth, vagy valaki, elmondaná akkor nekem, hogy az uccsó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tombal kapcsolatban mi a helyzet, kb mikor jutok el oda v vmi, btw, az 5. nagyon fasza volt, az a bazilikás, mikor 4 puzzlet kell megoldani, nagyon nyomtam neki :D ;) -
Ragnar360 #1189 kalira ? -
Ragnar360 #1188 kard ? -
#1187 Ha kiváncsi vagy rá és le akarod lőni a poént akkor inkább nézd meg youtube-on. assassin's creed the truth -
#1186 ÉS spoilerben leírod hogy mi az pls? -
#1185 Sosem használtam,mert kisebb vmelyik értéke mint a kardé, ígyhát marhára felesleges miután a kard sokal korábban megvolt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megérzésed helyes :). Amúgy nem pucérok , csak vmi szuper feszülős cumó van rajtuk -
Caine #1184 Ha minden igaz, küldtem valamit Live-on. -
Caine #1183 Sejtettem, hogy majd egybe vágja és talán hang is lesz, mert az így elég darabos és zavaros.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most 18 van meg a 20-ból, már alig várom, hogy meglegyen mind. Én valami olyasmire tippelek a pucér férn és nő, meg a kertes jelenetek miatt, hogy valami Éden Kertes banzáj lessz a videóban, de ez csak megérzés ...
-
Caine #1182 Altair kardjának minden értéke max, mostmár kívámcsi vagyok én is a kalira. -
#1181 Majd ha meglesz mind, akkor lejátsza egyben, teljes hosszában, hanggal -
Ragnar360 #1180 :O bocs a duplapostért, mind1 hadd pörögjön a tápik -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és mennyire jó az a kis kalapács ?:D:P legalább minden értéke full ?:P érdemes még a játék végezte elött megszerezni vagy tökmind1 ? meg lentebb Caine emlitette, h jár tán fegyó is Altair páncéljához, ahhoz viszonyítva, habár nem is tudom mennyire akarom tudni, legalábbis azt, h a kettőhöz viszonyitva mi a különbség - meg márcsak 1 tomb kell, Velence ugye, de már itt voltam pár órája velencében mikor kiadta a helyet, h hova mehetek, emlékeid szerint, innen ugye nem a játék legvége elött lesz lehetöségem elmenni az uccsó tomb-ba ?:) -
Ragnar360 #1179 :O hát én mindig megnézem őket, mert ugye alapból lejácca, aztán még egyszer rányomok, nagyon kiváncsi leszek, mert ha rányomok, h play all akkor akadozva nyomja, úgyis látni azért dolgokat, de eddig nem fostam azért össze magam :DD -
Ragnar360 #1178 Azért privibe v itt elmondhatod a gt-d :)
btw mostmár kezdek én is telelenni lovettával :) zsírosan vastag a zsebem, de még a tiédet azért nem koccolja xD
btw, tegnap voltak jó harcaim :) szeretem kombinálni a dolgokat, hogy egy harcba több fegyvert bevetek, én nemtom h meik ellenfél ellen melyik fegyver a jó, azt nem igazán jegyeztem meg nemtom :D
Viszont jönnek rám, na mondom gyertek kis sneciekgeciek - piff puff paff, egy counter két counter, 1 disarm, még 1 - grab torokvágás - x -es combo kill, beakasztom neki- elvágom a torkát, SNEAKY INSTANT KILL with RÖVID TŐR :DDDD xDD HÁTULRÓL PAFF GECI KÉTKÉZZEL BELE A FEJIBE H megne sántuljon - AZTÁN VÁLTÁS HIDDEN BLADE, HIDDEN BLADE COUNTER, SZEMEMSZÚR, MELKASON, TOROKVÁGÁS- KÉTKÉZZEL GYOMRON BEAKASZT ÉS TESTEL ODÉBLÖK :D
És az új fav, amit tegnap láttam először egy páncélozottt lovagon v nem, mind1 :) HIDDEN BLADE COUNTER, DE CSAK 1 KEZES - LENYOMTA A KIS GECieeKK A TORKÁN KERESZTÜL A sneciekkKnek és még bent tartotta, aztán mikor KIHÚZTA JÓ OBOÁSOS VÉRES VOLT A POFÁLYA :D ÉS MÉG SZÉPEN LEengedte a testit a fődre :DDD LÁÁÁV -
#1177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy jó kis kalapács -
#1176 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!20 db van összesen az egész játékban. Feloldottam, utána csak lestem XD -
Ragnar360 #1175 Na mondjad csak, h mit :D akkor még lehet a sztori vége előtt összekapok azt a 50-et :P -
Ragnar360 #1174 www.gamer365.hu ÉV JÁTÉKA SZAVAZÁS - én már leadtam a voksom, tegyétek meg ti is :P - Nagyon valószinű, h ott lesz az első helyen, de nagy versenybe van a Batman:AA és az Uncharted 2- vel - szal hajrá, aki úgyérzi ez a év játéka, akkor go és szavazzon (regelni kell) -
Ragnar360 #1173 HÁt basszatok meg ez a játék vmi beszarás, alig tudtam letenni, teh áááh - hajnali 3 kor már abba kellett hagynom
Annyit lehet erről a játékról beszélni, mint egy nagy RPG-ről, nem vicc
Mindig történnek olyan momentumok, hogy az vmi hihetetlen, legszívesebben, darálnám most az újjammal és úgy érnem, mert annyira gyorsan akarnám mondani :) -
#1172 Ti már kioldottátok a Nagy Titkot? Tudtommal úgy lehet kioldani hogy ha az összes városban megkeressük az információ töredékeket. Meg képrejtvényeket kell kioldani. Városonként asszem 16 darab van. -
#1171 köszie :) -
Hoz_Hun #1170 Ötven tollért már kapsz valamit. :) Térkép nélkül azért elég kihívás lesz a tollak összeszedése. Menüben le van bontva területegységekre, ott meg tudod nézni hányból-hány van meg adott helyen. -
Hoz_Hun #1169 Vissza tudsz menni. A DNS menüben válaszd ki és replay. Akármelyik sírhelyet újrajátszhatod. -
Caine #1168 Csak silveren vagyok, néha még maammal is nehéz össze egyeztetni, hogy jusson idő játékra, másokkal meg szinte már lehetetlen. Legalább is rendszeresen. -
Caine #1167 Én is tartok a tollaktól, most úgy negyvenet szedtem össze jártamban-keltemben, a játék végére lesz kb. 50. Az pont a fele. Sebaj, majd rohangálok körbe a maradékért, mert vagy 3 acsihoz is kell, tehát nem lehet kihagyni.
Apropó, megvan Altair páncélja és kardja. Most vagyok a karneváli résznél és Altair páncéljában és a karneváli maszkban nagyon bad ass Ezio barátunk -
#1166 Sokkal könnyebb ebben a részben megtalálni őket már csak azért is, mert Eagle Vision-ben fénylenek a tollak. -
Ragnar360 #1165 már kérdezni akartam, tollakat kb mennyi idö összeszedni, meg nagyon befogom szopni, hamár azért szedegettem, mikor kedvem volt, azt van 20db - ac1, ott már pár darab miatt is szívtam időket - mondjuk ott többszáz zászló volt itt meg össz van 100 -
#1164 Összes toll -
#1163 az Auditore palástot hogy lehet megszerezni?
spoilerbe írja le valaki,thx -
Ragnar360 #1162 Na akkor azt majd megsasolom, btw, liveon vagy ? -
Caine #1161 Most, hogy jobban visszagondolok a kutas tényleg fő küldi volt és a 10 brute kifingatást azt Firenzében kaptam, ha jól emlékszem sima orvgyilok küldi volt, a galambducból. -
Ragnar360 #1160 "Apropó, rabolták már ki valamelyikőtöket, nekem egy olyan 30ezret akasztottak le az övemről (kicsit vastag vagyok). Vad üldözés a városon át, sikoltozó némberek, dühös árusok. Ideges (halott) íjászok. Egy sötét sikátor, egy halott tolvaj. Gonoszul vigyorgó orvgyilkos ... nem jó mókust választottál, öcsi. "
:D:D:D:D::D XDDD persze szoktak lenni rablók :) de azt bírom, h randomszerüen megjelenik a térképen az a priosas vmi, de nem is volt ott mellettem vagy én nemtom h h, de mondom picit unreális de nem zavar :) - mind1 kergetem, azt leütöm és kiirva, h az én és mások pénzét is visszaszereztem :P De teccett ahogy leirtad (ld. fentebb) :DDD "kicsit vastag vagyok" :PPP
A többit értem, az ellenfelekkel kapcs.ban újat nem mondtál, azt hittem, h vmi ténleg nagy komoly ami elkerülte a figyelmemet :P
De akkor az a melléküldis dolog, az hogy is van ? Nem írtál arra semmit. -
Caine #1159 Ellenfelek (írom inkább spoilerben):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Közkatona: legjobb a counter kill, de szinte bármi működik, kizárólag nagyobb számban jelenthetnek problémát.
Agile Soldier (aki ügyes): ők már néha kivédik a countert és elég ügyesek, de szintén csak nagy létszámban jelentenek problmát.
Íjász: Közelfut (amíg kiabál. a barom) és hidden blade. Azonnal kampec.
Seeker (lándzsás/alabárdos): na erre tök véletlen jöttem rá: puszta kéz. De komolyan, közel mész, belépsz a szálfegyver hatósugarán és nem tud veled mit kezdeni. Ha bele gondolsz, logikus. Aggig ütöd az arcát, amíg nem kel fel többet. Köpni-nyelni nem tud :D:D
Brute: lefegyverzés (puszta kézzel), majd a saját fegyverével agyoncsap. Priceless. Abszolút kedvenc :D:D:D
Ha meg sok ellenfél jön rám, a taktika a következő: menekül, tolvaj/zsoldos felbérel és máris kiegyenlítettebb a harc.
Vagy: tetőre felmászik és aki kidugja a kicsi buksiját a cserepek felett, arra jól rábaszok. (Kedvenc).
Hogy csináltam fél millát? Egyszerű, nekem is 84% körül van a villa, tehát, ha 4x bejön a pénz (4x20 perc), akkor megyek és begyűjtöm az 58k-t. Ha nem játszom annyit egyszerre, akkor úgy zárom a játékot, hogy előtte ürítek - ládát. Elég sokat csak csavargok a világban és nézelődök, szépen gyűlik a lé :)
Ja, rájöttem, hogyan szabaduljak meg azoktól a pofátlan zenészektől (gondolom téged is halálba idegesítenek): Nos, megölni őket nem érdemes és nem is stílusos, ilyen erővel öregeket, vagy állatokat is ölhetnék, egyáltalán nem tanúsítanak ellenállást. Nem. A megoldás az, hogy meglopod őket. Erre megsértődnek és elhúznak a Pí-be. És még nyersz is 5-10 Florint a tranzakción :D:D:D
Apropó, rabolták már ki valamelyikőtöket, nekem egy olyan 30ezret akasztottak le az övemről (kicsit vastag vagyok). Vad üldözés a városon át, sikoltozó némberek, dühös árusok. Ideges (halott) íjászok. Egy sötét sikátor, egy halott tolvaj. Gonoszul vigyorgó orvgyilkos ... nem jó mókust választottál, öcsi. -
Ragnar360 #1158 Nekem márcsak az Altair outfit hiányzik, de az annyira nem izgat - ahogy irtam, ld. lentebb :) témát nem engedi leszedni - a családi kripta jóak volt, bár pont siettem, azt az írásokat nem olvastam el, visszalehet még menni oda valahogy, mert én nem igazán tudtam :SSS - térképen már nem jelzi, az egyszer meg pont megtaláltam utánna azt az ajtót, de semmi, nemtudtam bemenni, a menüből, a memoryból még nem néztem -
Ragnar360 #1157 hmmm imho, hol is mikor ajánlotam a uplayt ?:) - a tegnapira gondolsz amit beírtam ? az nem pontosan az, de nem számít mind1 :P
btw faszos kivolt mert mondom leszedem már ezt a UPLAY témát 10 pont, nemsok, erre RÉGIÓZÁR befigyel, pfff lol - aztán eszembejutott, h 1 hete liveon irta vki, meg kérdezte h mivan- de ilyet, egy szaros témára régiózárat tenni, megáll az eszem, ilyen talán még nem is volt -
Ragnar360 #1156 :DDD - még jóhogy beleolvastam :) sietek én is wazz :)(updtade: csak benéztem a topikba, aztán ha igy alakult, kicsit beleirtam, lásd lentebb :D), mostmár megint elkezdem tolni mint állat :)
"Kisköcsög jár-kel a piacon, néha elmegy a kút mellett. Nosza, be a kútba, amikor nem figyel a gorillája, mikor legközelebb arra járt, csak kinyúltam, leszúrtam és lerántottam a kútba. Senki nem vett észre semmit. Legendary!"
Ilyet én is csináltam :) csak az a főküldibe volt :DDD ijjjájj debegszopattam a kisgecieket :) - ráadásul az pont egy ilyen szép környék vót :) piac, zöldövezet- TUSCANYBA asszem
Elötte szépen felbéreltem a zsoldosokat, mert a bevezetölépcsőútnál áltak örők, azt azokra ráküldtme öket én szépen bementem, meg minden vagy 2-3x ujrakezdtem mert túl távol kerültem tőle, furi, elöször azt hittem h tul közel, utánna néztem a kiírást - na mind1 azt ledöftem a gecibe mikor közel volt a kúthoz azt berántottam a picsbe :)
"Nagyon jók és elég változatosak a fővonal feladatai, de nagyon jók a mellék küldik is.
Volt, hogy két őr beszólt, hogy minek tépkedem a a kőrözési plakátokat (mért vazze, mert gyűjtöm Őket, ugyanis egy jól sikerült kép van rajta rólam ), nekem jöttek, elkezdtek lökdösni, erre bepipultam, pont kettőjük között voltam, nyomtam egy (X)-et. Aki már játszott vele az tudja ez mi: double stealth kill . Laza mozdulat a két oldalra és egy-egy torokszúrás a mikuláscsomagban ... :D:D:D Eszméletlen jól nézett ki.
Ezeket az ilyen szituációkat én is nagyon bírom :) lökdösődik az őr, mewg minden, kurvajók a szövegek is áááááh, mondom tudod kit lökdöss azt paff, SZURIKÁTÁTÁTÁTÁ :)
"Még valami, egyszer kaptam egy küldit, hogy intézzek el 10 brutot (teljes vértezetes, kardos/alabárdos. brutál) 1 (!) perc alatt. Mondom, ez kemény lesz, jó ha ennyi idő alatt egyet meg tudok ölni (még nem volt meg a disarm). Felbéreltem egy csapat tolvajt, rájuk küldtem és sétáltam körbe a karcban és szépen, sorban hátba szúrtam mindenkit. Nem túl sportszerű, de Q hatékony . Negyvenvalahány másodperc alatt meg is voltam."
Na hallod ezt hol hogy vetted fel, ilyennel én még nem találkoztam, melyikbe van benne, az Assassination contractos mellékküldikbe ? Kipróbálnám :)
"Közben rájöttem, melyik ellenfelet hogyan lehet a leggyorsabban elintézni. Ha megvan a recept, akkor kb. 5-10 mp a kurafi. Nem írom le, nem veszem el az örömöt azoktól, akik ki akarják maguknak tapasztalni. :D"
Azért elmondhatnád, jól nyomom a gémet szerintem, talpra esett is jo gamer vagyok :D, de azért hátha nem vettem észre vmit :)
"Nemrég léptem át a fél millát pénzben, talán már elég lesz, de lehet még gyűjtögetek kicsit, az olyan jó :D:D:D"
[b]Ezt hogy a picsbe csináltad, h ennyid van ?:P - nem azt mondom énse szűkölködöm, sesemmi, olyan 40-50k körül vagyok most, de perpill minden armor, weapon megvan már véve, a villa csutkára van fejlesztve, csak a bonusokra fogmár adni, ahogy haladok a gémben - btw ez a villás dolgot is szuperül eltalálták, még a játék elött mielött megvettem volna halodtam, h érdemes lesz fejleszteni meg minden, meg is érte és jó kis dolog ez a is játékban. -
#1155 Majd feltörik ezt az új csodát is, max várni kell rá pár hónapot, addigra meg a játék ára is lemegy :) -
Caine #1154 Eszméletlen ez a játék.
Tegnap észre se vettem és már ma volt :))) (4-ig maradtam fent, most már alig tudom nyitva tartani a szemem.)
Reggel próbáltam belépni/regisztrálni Ragnar úr () inspirálására a uplay-re, de folyton azzal jött, hogy nem találja az accomat (a uplay, nem Ragnar), kössem össze a netwarhoz a live id-mmel.
Persze ilyen menüpont nem volt, tehát szarrá idegeskedtem magam, majd azzal mentem dolgozni, hogy biztosan valami nyilvánvaló módon meg lehet ezt oldani, de lehet három óra alvás után ez nem fog összejönni.
Mikor hazaértem elolvastam a manualt és kiderült, hoghy a játék főmenüjéből lehet ezt megtenni. Már meg is vettem az extra késeket, az Auditore sírt (extra helyszín) és a témát. Már csak Altair ruhája van hátra :)))
Kaptam 10 bónusz pontot, mert a neten regisztráltam és másik 10-et, mert boxon beléptem. Zsír :)))
Amúgy, szerintem ez hatalmas húzás a készítők részéről, kb. olyan mint az acsi pontok, de miután megszerezted, el is költheted. Ötös
Ja igen, a játék.
Most tartok az ötödik pecsétnél és a 18. titkos szimbólumnál. Miután észre vettem, hogy csak a nevezetes épületeken van és ráadásul az adatbázis kis szem ikonnal jelzi, hogy melyiken van és ezek közül melyiket találtam meg, már sokkal egyszerűbb volt megtalálni a jeleket.
Nagyon jók és elég változatosak a fővonal feladatai, de nagyon jók a mellék küldik is.
Volt, hogy két őr beszólt, hogy minek tépkedem a a kőrözési plakátokat (mért vazze, mert gyűjtöm Őket, ugyanis egy jól sikerült kép van rajta rólam ), nekem jöttek, elkezdtek lökdösni, erre bepipultam, pont kettőjük között voltam, nyomtam egy (X)-et. Aki már játszott vele az tudja ez mi: double stealth kill . Laza mozdulat a két oldalra és egy-egy torokszúrás a mikuláscsomagban ... :D:D:D Eszméletlen jól nézett ki.
Másik:
Nyírd ki a köcsögöt küldetés (van egy pár, de szerencsére, mind egyedi). Célpont megközelítése a háztetőkön át, a teret őrző őrök bambán néznek a város felé. Csekk.
Kisköcsög jár-kel a piacon, néha elmegy a kút mellett. Nosza, be a kútba, amikor nem figyel a gorillája, mikor legközelebb arra járt, csak kinyúltam, leszúrtam és lerántottam a kútba. Senki nem vett észre semmit. Legendary!
Hasonló küldetés, de egy szénáskocsi volt az útvonalban. Úgy intéztem el a csákót (kiszúr a szénabogjából, hulla beránt) hogy a testőre észre se vette, csak ment tovább :D:D:D
Eszméletlen. Legjobban ezek a kis apróságok tetszenek és még sorolhatnám napestig ...
Van úgy, hogy miután elintéztem 4-5 őrt a 10-ből, a jó kis counter killes combóval, kettő három úgy dönt, hogy inkább megnézik otthon a munkaszerződésüket, miszerint ez benne foglatatik-e, mert ők nem biztosak ebben. És különben is el kell hozni a gyereket az oviból ... :D:D:D
A kedvenceim a kurvák, gyorsan csöndesen meg lehet velük közelíteni a célpontot és ki lehet nyírni, vagy ki lehet fosztani a kincsesládát, ellopni a tekercseket. Gyors, tiszta munka, a lehető legkisebb feltűnéssel. Szeretem.
Még valami, egyszer kaptam egy küldit, hogy intézzek el 10 brutot (teljes vértezetes, kardos/alabárdos. brutál) 1 (!) perc alatt. Mondom, ez kemény lesz, jó ha ennyi idő alatt egyet meg tudok ölni (még nem volt meg a disarm). Felbéreltem egy csapat tolvajt, rájuk küldtem és sétáltam körbe a karcban és szépen, sorban hátba szúrtam mindenkit. Nem túl sportszerű, de Q hatékony . Negyvenvalahány másodperc alatt meg is voltam.
Közben rájöttem, melyik ellenfelet hogyan lehet a leggyorsabban elintézni. Ha megvan a recept, akkor kb. 5-10 mp a kurafi. Nem írom le, nem veszem el az örömöt azoktól, akik ki akarják maguknak tapasztalni. :D
Nemrég léptem át a fél millát pénzben, talán már elég lesz, de lehet még gyűjtögetek kicsit, az olyan jó :D:D:D -
Hoz_Hun #1153 Nem tudom itt mennyire volt már szó róla, de gondoltam megemlítem, hogy milyen finomságok vannak az Uplay-en az AC2-höz (Xbox360, PS3-nál nem tudom ez hogy van). Akik játszottak, vagy végig is vitték a játékot biztos látták néha (kb 3x) megjelent az "Uplay action completed". Ha nem tudnád mi ez, akkor röviden annyi, hogy a játékban bizonyos dolgokért Uplay pontokat kapsz, amiket az Uplay-en (játék alapmenüből elérhetsz – Ubisoft cucc) elkölthetsz Rewardokra.
Rewardok:
1. Dashboard Theme - AC2 Theme (asszem 10 pont, de az kinek kell?)
2. Larger Knife Pack - +5 dobókés (szabó üzletben megkapod)
3. Auditore Family Tomb – Monteriggioniban megjelenik egy Assassin sírhely (Auditore családi sírhely). Ügyességi elemekkel teli és az Auditorek származásának igaztörténete található meg benne (na meg némi pénzmag). Érdemes végignyomni!!
4. Altair Costume - IGEN, IGEN, Altair ruhája!!! Nem a páncélja (az viselhető alatta amúgy), hanem a tényleges szerelése! Az Outfiteknél berakja legalulra és fel lehet venni. (A jelenleg éppen viselt páncél és cape minden hatása marad, de Altair ruhája látható). -
#1152 "Damn this game has triple protection. It has 2 DRMs and game is pretty bad so not many would want to pirate it anyway. Good job UBI"
"Protection as such is nearly identical to Riddick and Stalker Clear Sky (Tages/Solidshield with online activation.) but this is a somewhat newer version of it."
Jővőre 3 ubi game is jön ugy szerintem ugyanezzel a véelemmel:
Splinter cell,assassins creed 2,prince of persia
-
#1151 Miért, azon milyen van? Nem nagyon vagyok képben az Avatarral:P