• Ragnar360
    ne magyarázz, szar grafikával is vitted, azt le se bírtad tenni :DDD DDDD

sajna nagyon beszoptuk tegnap, már sajnáltam CroftManor-t nem tehet róla, de nagyon nem lettem volna a helyébe... meglett az elitje, aztán pár melléélövésem után kiderült, hogy a mocskok kiveszik már egy ideje a HDMI KÁBELT

És csak egy sima standard definiotű kábel van benne, ami CSAK SD TVHEZ való - SZÉGYeN ÉS GYALÁZAT kérem szépen - azt igy hogy tudta tolni szegény srác(bocs) scartátalakitó amit adtak még a géphez, egyik oldalára 3 kábel bedug, masik vége scart azt puff be a tévébe loál

Monitorára se tudta rákötni, mert DVI-HDMI kábel kiderült, hogy ELVILEG nemjó, hiába mondták azt a csicska pécések a prohardver oldalon, de nem jóak - persze noobie ms hibája ez is, hiába dugta be a hdmi végét a boxba, a DVI végét a monitorba, egyszerüen nem volt jel, ugyhogy ki is írta, hogy NO SIGNAL

Aztán liveon bepartizgattuk magunkat emberek közé, mondom ehhez mostmár nekem is segitséget kell kérni és mint kiderült CSAK VGA-n keresztül lehet rákötni a boxot monitorra (ELVILEG) - VGA AV HD KÁBEL

Mondjuk, h hamég belegondolunk abba, h milett volna ha ment volna HDMI-DVI átalakitóval, akkor meg hang nem lett volna, mert az emlitett kábel önmaga egy SZÁL KÁBEL, semmilyen elágazás nincs rajta, amivel a hangot külön kilehet osztani, átalakitani stb. - és persze a VGA HD AV kábelen van, szal az kell neki