5222
-
#981 a képek 1920x1080-as felbontáson készültek, íme:
69 db kép REPLAYből -
bruna #980 semmi ,csak olyan furán van kidolgozva a grafikának pár része ,de hát semmi sem tökéletes... :P :) -
RYO21 #979 Mivan? -
#978 :: már ma este megkapod jövök mindjárt a képekkel.
Beépített Benchmark:
average min_fps=40.373077
av_fps=53.083576
Konfigom: ASUS P5QL-PRO, Q8200, GF9800GTX, 4GB DDR2 ~1066 -
Zoliwrc #977 www.2u.com.cn a jelszó, ha azt a verziót szedted le amire gondolok -
#976 huha, ez már komoly. -
fearfan #975 Nekem kódot kér a demó kicsomagolásánál -
#974 én most vettem meg steamen, nem elérhető még.
várhatóan holnap. -
bruna #973 nézd meg a képen az autó első lökösét ,hogy eltűnik a jobb széle XD
:P -
#972 Van aki steamen aktivált ati VGA kódal várja?
Mikor lesz elérhető a gém?
Holnap ugyanugy? -
RYO21 #971 LOL! Ez már pro:
Imádom csúsztatni az autót. -
HUN BECSEHELY #970 Reméllem is,hogy holnap este már mindenki rakja fel a Szép képeket a Játkról -
balika16 #969 Colin McRae: DIRT 2 (december 1.)
Gamekapcs.on írták meg amazonon is Dec 1. je van!
Szóval holnap játszhatunk! -
janika15 #968 mikor gyün ki felé ez a fos talicska? -
#967 kontrollerrel szerintem nagyon metál a demo. -
#966 Addigra már a teljest toljuk sztem. :) -
Csokis #965 Holnap 15:00-kor tölthető a hivatalos demó! -
RYO21 #964 A cars mappában a mex mappából mindent átneveztem és átmásoltam az ect folderbe. Enyyi -
balika16 #963 Hogy kell betenni az eclipse helyett a többi autót? -
bruna #962 a teljes játékot mikor adják ki ? -
#961 Igen fennt van az is. -
HUN BECSEHELY #960 Akkor olyan mint az enyém. -
#959 demo patch fentvan?
alma2: csodák persze nincsenek, de szerintem az irány jó - tulajdonképpen a dirttől én ennyire "jót" az első rész után nem is vártam (pláne h a grid is tapad, mint a ragasztó) -
#958 Mindent vissza allitottam alapra es U.A. kekhalal mindig ugyanazon a ponton,mikor az autokra ugrik a kep a verseny elejen.
Amugy mikor jon ki hivatalosan is a demo? -
#957 Kiprobaltam anno ezt a rajongoi bevatkozast az elso resznel, sajnos azert joval tobbet igenyelne a jatek, mint egy xml fileban atirjak a tapadasi erteket 120-as erteketrol mondjuk 60-ra, amit barki megtehet. Eleg sok ponton hozza kellene nyulni, amit a fejleszto egyszeruen megtehetne. Mas verziohoz nem volt szerencsem. Arrol nem beszelve, hogy igazabol azok utan egy versenyt se tudsz megnyerni, mert a koridok, ellenfelek maradnak a regiek az eredeti fizikahoz igazitva.
Na mind1, nem sirok tovabb azt mar tegnap megtettem :)
-
tmisi #956 Á csak egy Logitech Formula Vibration Wheel. Persze ez a program is csak a felsőkat kormányokat ismeri fel 100%-osan, így a vibration nem működik. Mindegy, nekem jó így is. -
HUN BECSEHELY #955 Milyen Kormányod van.?
Amugy "Napot" -
tmisi #954 Na ráizzítottam végre a kormányt tegnap este, de még egy kicsit gyakorolni kell, nem tapadnak úgy a kocsik, mint az első DIRT-ben. Sikerült totálkárosra is törnöm egyszer.
Viszont tetszik, hogy alapból a monitor felbontásán indult és mindent high-ra tett (bár lehet bírná ultrán is, még nem próbáltam), nem úgy mint más játékok, amiknek van pofája 800x600-ban indulni. -
#953 detto -
#952 használtan boxra is jönne 6-ért (hiszen ott már "régi" játék)
de az FFB mintha jobb lenne pcn (bár lehet boxra is volt patch, amiben javítottak rajta), nomeg a váltó a boxos kormányon nem éppen a kedvencem, ellentétben a logi cuccával ;)
---
Gabisan: probáltad a tuningot visszavenni? alapon a proc, vga - igy is kékképernyőzik? (és ne ird, h minden más alatt jo a gép...)
---
alma2: abban egyetértünk, hogy minden autós játékba kellene egy árkád/szim kapcsoló! + lehet, h jön majd vmi szim-mod a dirt2-höz is, hiszen a lelkes rajongók az első részt is eléggé fel tudták turbózni. nyilván ezután se lesz egy RBR (amiben mellesleg nincs árkád opcio...) és huplikra futva se lehet majd elszállni :) -
Leky #951 Igen a 9.11 van fent. -
#950 Na volt szerencsém kipróbálni a Baja-i pálya nemjött be annyira,
főként a kocsi volt mondjuk a ludas érte, valahogy nemtetszett :D
Viszont a másik eszméletlen jó, olyan jót versenyeztem rajta hogy csak na :)
Menü meg egyszerűen fenomenális végre nem a megszokott, de közbe mégis lazán átlátható :)
És persze nekemis kelett 9.11es catát felrakni, de minden maxon 4aa val lazán megy (persze csak dx10.1 ben, bár nemtudom egyáltalán a demoban van-e dx11 vagy dx10 egyáltalán :) De szép azt az a lényeg :) -
#949 Van egy nagy gondom: Verseny vagy benchmark inditasanal,mikor a palyarol atvalt a kep az autokra kekhalal a vege minden esetben mindig ugyanazon a ponton.Direcx-ek frissitve Cat 9.11 felteve.Valaki talalkozott ilyennel?
Mit lehet tenni? -
#948 egy kis inspiráció a játékhoz -
tmisi #947 Hát pedig nekem a legújabb driver oldotta meg. Catalyst 9.11 van fenn, ugye? -
Zoliwrc #946 Faragtam rajta elég sokat már.
KATT -
Leky #945 Van egy kis gondom a demóval. Elindítom a demót és nagyon sokáig tölt (kb.5 perc) akkor amikor az újságot mutatja az elején. A kameramozgás is szaggat nagyon 1-2 fps sebességgel, ez a sebesség megmarad a lakókocsiban egész végig. A narrátor szövege is csak az első szóig hallatszik. Viszont amikor kimegyek a lakókocsiból akkor felgyorsul rendes sebességre és a játék alatt is szuperül fut. Majd a verseny végeztével amikor ismét bemegy a kamera a lakókocsiba újra belessul. Mi lehet a gond? A legújabb driver van fent.
Esetleg belinkelhetné valaki azt a DirectX-et amivel jól fut. -
#944 persze ebben van valami, de en nem zsigat szeretnek vezetni, hanem csak egy picit hasonlo csodajarganyt amit akár ez a jatek is felvonultat.
De akinek ez jon be, mondhatnam a zsiganal is van olcsobb szorakozas, ami jobban hasonlit ehhez, az meg a vidamparkban talalhato meg es dodgemnek hivjak :)
-
#943 na meg erre regalok aztan befogom. Az fs-t konkretan nem ismerem, nem az en vilagom, de ha megnezzuk az egyik legkomolyann heli szimulatort, Black shark, akkor annal nincs nagyobb elmeny, hogy a levegoben tartom, kevergek kavargok, leszallok ide-oda. Neked az szenvedes, nekem elmeny. Valakinek az az elmeny benne, hogy vegignyomja az 50 gombot es var harom percet mig felszall a heli. Nekem az felesleges idotoltes, plusz inkabb mast magolok be, ha mar szukseges, ezert a fejlesztok lehetove tettek, hogy ezt akar 1 gombbal veghezvidd. Az osszes komoly repulos jatekban mind benne van ez az "1 gombos" opcio a legtobb idoigenyesebb reszre. De akar egeszen elmehetunk addig, hogy mindegyikben akar a repulesi fizikat is le lehet egyszeruseiteni a gepet sebezetetlenne tenni, igy akar egy 12 eves gyerek is eljatszana vele, ha valaki megmutna egyszer nekik, hogy ilyen is letezik.
Ha ilyen megkozelitessel allnanak hozza a dirthoz, te boldogoan kapcsolhgathatnad be akar azt is, hogy magatol vegye be az auto a kanyart, valtson, fekezzen stb/ Engem rohadtul nem erdekelne, de igy maris ket ember lenne elegedett vele.
A pont az i-re, hogy gyakorlatilag szinte az osszes "szimulatoros" pc-s autos jateknal is elerheto ez az opcio, hogy lebutitsd dirt szintre, sot sokkal konnyebre, de ezt nem ugy erik el, hogy egy urhajot vezetsz, hanem ravezetnek, rasegitenek, a "valos" fizikara, igy meg te is mosolyoghatnal mikozben jatszol veluk, nyomkodod a balra-jobbra nyilat padlo gaz mellett, es azt erzheted fasza gyerek vagy :)
-
#942 Na ezt nem tudtam, így már érthető. Még akartam is írni hogy legalább videoval vagy stb. tiszteleghetnének a nagy mccrash emlékére.most kiváncsivá tettél.