Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Késni fog a Colin McRae széria legújabb része, ám erre a Codemastersnek jó oka van, aminek sokan örülni fognak.
Azért nem jelenhet meg szeptemberben a DiRT 2, mert a Codemasters szeretné, ha a játékuk DirectX 11 támogatással lenne felszerelve. A DirectX 11 a Windows 7-tel együtt érkezik október 22-én, illetve a Vista tulajdonosok is ekkor tölthetik majd le.
A játék Shader Model 5.0-t használ, mely sokkal szebb látványt biztosít, mint amit eddig valaha megcsodálhattunk. A Colin McRae DiRT második részének konzolos verzióinál maradt a szeptemberi megjelenési dátum, mi PC-sek pedig csak reménykedhetünk, hogy a csúsztatással csak a játék hibáit javítgatják majd. Lesz idejük rá...
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
www.smart-bus.hu
semmi
semmi
valakinek sikerült már a dirt 1-sõ részébe beleraknia a 100%-os mentést hogy az müködött is??
nekem sehogy sem sikerült😛 ha valakinek sikerült már kérem segítsen!!!
kösz szépen!!!
Csak azért parázok mert a DIRT 1-ben már a játék menüje majdnem felzabálta az egész gépemet és akkor a játék még nem is futott 😛 Viszont a GRID szaladt mint a pics@ XD Reméljük a legjobbakat!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Egész korrektnek tûnik az irányítás. Szerintem csúszkálhatnának kicsit jobban a verdák, de így sem rossz.
Egy tényleg fontos dolog van amit kifelejtettek, az pedig a (virtuális) visszapillantó tükör, eléggé hiányolom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
most kezdtem el pár hete tolni az elsõ részt,pár moddal h kicsit életszerübb legyen,istentelen jó...viszont a havas/esõs pályákat hiányolom,remélem itt már lesznek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(szerintem nem engedték ki olyan egyszerûen 😛)
Jónak tûnt az irányíthatósága,meg a csaj is jól vezetett az elején 😛
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
www.smart-bus.hu
Azt meg, hogy jól vezet, nem nagyon lehet tagadni.
www.smart-bus.hu