Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
DiRT 2 - Késik a PC-s verzió!

Késni fog a Colin McRae széria legújabb része, ám erre a Codemastersnek jó oka van, aminek sokan örülni fognak.

Azért nem jelenhet meg szeptemberben a DiRT 2, mert a Codemasters szeretné, ha a játékuk DirectX 11 támogatással lenne felszerelve. A DirectX 11 a Windows 7-tel együtt érkezik október 22-én, illetve a Vista tulajdonosok is ekkor tölthetik majd le.

A játék Shader Model 5.0-t használ, mely sokkal szebb látványt biztosít, mint amit eddig valaha megcsodálhattunk. A Colin McRae DiRT második részének konzolos verzióinál maradt a szeptemberi megjelenési dátum, mi PC-sek pedig csak reménykedhetünk, hogy a csúsztatással csak a játék hibáit javítgatják majd. Lesz idejük rá...

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Pont azért nem olyan játszik, hogy ne lehessen látni, hogy nem lehet! 😄 Ez egy szép arcade játék lesz... ne sok szimulációt várj...

www.smart-bus.hu

attila2323
Nem értem miért nem egy olyan játszik egy ilyen ingame felvételen aki tud is. Ebbõl nem derül ki, hogy lehet-e jó kereszteket menni.

semmi

attila2323
Tudom, hogy nem ide tartozik de segítene valaki, hogyan lehet online-ba játszani a dirt-el(warez)?

semmi

grebber

hello
valakinek sikerült már a dirt 1-sõ részébe beleraknia a 100%-os mentést hogy az müködött is??
nekem sehogy sem sikerült😛 ha valakinek sikerült már kérem segítsen!!!
kösz szépen!!!

Akkor megnyugodtam 😊

Csak azért parázok mert a DIRT 1-ben már a játék menüje majdnem felzabálta az egész gépemet és akkor a játék még nem is futott 😛 Viszont a GRID szaladt mint a pics@ XD Reméljük a legjobbakat!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bulba
Nem hinném hogy, a GRIDnél sokkal nagyobb lesz a gépigénye, annyival nem is szebb.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Vajon milyen gép volt alatta? Kiváncsi lennék ^o^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bulba
Na, végre, hogy mutatnak is valamit a játékból...
Egész korrektnek tûnik az irányítás. Szerintem csúszkálhatnának kicsit jobban a verdák, de így sem rossz.
Egy tényleg fontos dolog van amit kifelejtettek, az pedig a (virtuális) visszapillantó tükör, eléggé hiányolom.

áááááááááá..... demót akarok most!!!! 😛

grebber

Remélem ebben a részben már jobban fog muzsikálni a motor mint az elsõ részben és nem kell neki 3000 feletti kétmagos proc hogy élvezhetõ legyen. Bár elvileg a Racedriver GRID is ezt a motort használta (a DIRT után jött ki valamivel) és ott már egész jól ment 3000+ x2 alatti gépeken is. Reméljük a legjobbakat! ...ja, és remélem lesz demó belõle mert ez manapság nagyon nem divat sajnos.. vedd meg paraszt aztán vagy megy vagy nem megy.... fucccc...

az lesz

SötétBarom
Akkor neked barátom -fav 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Az irányítás és a grafika megint el van b@szva!

gduck
Egész jó 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
Nos, teljesen jó 😊 Optimistán várom. 😊

grebber
Igaz hogy ez csak 1 pálya de sokkal szebbre számítottam!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

báttyó02
kegyetlen jónak tünik a videok alapján ;|
most kezdtem el pár hete tolni az elsõ részt,pár moddal h kicsit életszerübb legyen,istentelen jó...viszont a havas/esõs pályákat hiányolom,remélem itt már lesznek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

bulba
Akkor én voltam alulinformált.

Istencsászár
Miért ne lehetne benne? 911 turbo porsche rally

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Az egy Pontiac Solstice.

bulba
#141 utolsó elõtti kép. Szerintem az Porsche, de még a mellette lévõ BMW sem egy kimondott rallygép.

hol látsz te Porsche-t?

bulba
Lehet én vagyok elmaradott, de akkor sem értem, hogy hogyan kerül Porsche egy alapvetõen rally stílusú játékba.

bulba
Jó reklám. Semmi több.

Black Ghost
Hát látványban nincs hiány, a grafika is jó lesz, csak azért a fránya irányítás miatt aggódok.
Gameplay Teaser

Máté94

SötétBarom
Elvámolták biztos :o

kifli
nemkicsit bátpr a csaj hogy be mert menni a sok kanos informatikus közé 😄
(szerintem nem engedték ki olyan egyszerûen 😛)
Nekem tetszik a vidi.
Jónak tûnt az irányíthatósága,meg a csaj is jól vezetett az elején 😛

Hát, manapság egyre több játék sárga.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Elég jónak tûnik a sebesség érzet... remélem a féktávokra is figyelnek... az elõzõ részben az nagyon el lett cseszve...

www.smart-bus.hu

Máté94
gduck
Nagyon ütõs!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

el ne basszák és ne legyen SÁRGA!!!!444NÉGYNÉGY

Jónak tünik, csak maradjon is így amég ki nem adják 😊

SötétBarom
:o

grebber
Nem kicsit ütõs!

Máté94
Prince23
LOL?

SötétBarom
Szia!

Cartman111
hello

SötétBarom
Te mamlasz, azért nyilatkozik napszemüvegben, mert a szponzor megköveteli. Faszagyerekes image meg most menõ. Live with it.

Azt meg, hogy jól vezet, nem nagyon lehet tagadni.

A Ken Blockos új videó felér McRae sírjának lehugyozásával. Nagyon nem szimpatikus a fickó, tipikus nagyképû amerikai hülyegyerek (napszemüvegben nyilatkozik, ...). Nagyon jól vezet, de Colin nyomába sem érhet, fõleg emberileg. Ha nem említenék Colint a videóban, le se tojnám, de egy ilyen szõke libás pózolós, pezsgõt locsolós, de menõ amcsi faszagyerekes videóban eléggé felidegesített. A marketingesek gondolták, milyen szimpi lesz szegény McRaet megemlíteni, és közben tudatosítani, hogy ez még mindig az a játék, csak már nincs benne a legenda neve. Ocsmány.
Prince23
Érdekes. Nem ilyennek hittem volna az elsõt. tipikus nfs tréler.

Ötletes! 😊

www.smart-bus.hu