5222
-
-
pH0b0S #820 aki szentül hiszi, hogy HD 4800as szériával is lehet a tesszelációt bekapcsolni, annak ajánlanám ezt a benchmark programot:
http://unigine.com/download/#heaven
mellé egy videó, hogy mi is a különbség a dx9 és a dx11 (tesszeláció bekapcsolva) között:
http://www.youtube.com/watch?v=bkKtY2G3FbU
ezek után, aki azt mondja, hogy a DiRT 2 Demo-ba látott tesszelált vizet, vagy bármi olyasmit, mint ami a fenti yout*be-os videóba volt, akkor fizetek neki egy sört. -
Csokis #819 Egy egész gyors letöltési link a demóra! -
#818 Hi All!
Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas?Dx9c legujabb frissitve. -
#817 Boxoshoz képest mennyivel szebb? -
#816 Én kérek elnézést, csak még nemigen hallottam ilyenről, h kijön egy demó, és már rögtön patch is hozzá. -
#815 videót nem készítek, inkább játszom ^^ -
Csokis #814 1. - Be is kell másolni, mivel hibákat javítottak a demóban. Nem véletlenül patch. -
-
#812 az miért van, hogy néha kifagy a játék? :D illetve csak a kép áll meg, a zene megy meg minden
de csak bizonyos részeken
-
#811 Hali! 2 kérdésem van:
1. Amik vannak itt a demo melett egy másik mappában (Patches Update), ezek mire jók? Ha bemásolom a fájlokat a mappába, jobban fut a játék, vagy ilyesmi?
2. Elindítok egy versenyt, kiválasztom a nehézségi szintet, start, bejön a versenypálya, és basszus, megy a kocsi magától... Úgy tolta le a versenyt h nem is én irányítottam... Ez most mi?? :) -
#810 hagyjuk már az Unigine-t:) egy videót készíts/mutass külső nézetből dx11 alatt hogy szép lassan átmész a vízen! látni akarom a híres dx11 fícsört:) ja és a zászlókat is mutasd meg mennyivel lobog jobban...LoL -
#809 tegyel fel uj directx-et (vagy "újra") -
Newfronter #808 Fent van az a benchmark nekem is de az most kit érdekel? Ez a DIRT 2 és nem az Unigine Heaven. Itt NINCS különbség a DX11 és DX9 verzió között az én kártyámon, maximum FPS-ben... mondom ha van különbség akkor szeretném látni! De ezt egy másik fórumon már bebizonyította egy HD 5XXX tulaj hogy bizony nincs különbség...
-
#807 csak én érzem úgy, hogy CPU limitem van a 2 magos procimmal? (core2 3600mhz)
1280x720 0xAA avgfps: 49 minfps: 35
1920x1080 4xAA avgfps: 46 minfps: 36
:/ -
#806 tedd fel az unigine heaven-t, menj oda a sárkány szoborhoz és asszem f6-al tudod ki ill bekapcsolni a tesszelációt, semmi különbséget nem fogsz látni, aztán majd teszek be képet ha gondolod h milyennek is kéne lennie :) -
#805 ahham majd csinálok, egyenlőre csak benchmarkot futtattam
-
Newfronter #804 Lehet hogy így van, de még sincs különbség a HD 5XXX sorozat képei között és az én képeim között. Vagy ha van akkor szeretném látni! -
strebacom #803 A dx-et frissítette, megpróbálnám azt.... -
#802 Hi All!
Nekem ezt irja mikor elinditom: D3DCompiler_42.dll nem ervenyes binearis fajl...Windows Xp sp3 alatt.Megoldas? -
strebacom #801 Amugy ez kifog jönni magyarul?? -
#800 teszel be majd a dx11-es vízről pár közeli képet? -
Newfronter #799 Akkor melyik a tesszalált víz? -
#798 dx9/11 alól _NEM ELÉRHETŐ_ a 48xx sorozat tesszelátora -
#797 az nem tesszelált víz :)
kicsit jobb kép a nem tesszelált vízről:
-
Newfronter #796 Cloth
Nálam High-on van ez a beállítás gyárilag, tehát TUDJA a tesszallációt akár egyet mondasz akár többet... de előbb mutattam a config fájlt, ott TRU értéket vett fel a tesszalláció, azt NEM állítottam át, úgy volt alapból. De hát előbb mutattam a képeket, nem hiszem el hogy ezt se hiszed el... -
Laci82 #795 Elég sokan élnek képzeld -
#794 egyálltalán ebbe a szarba hol lehet beállítani a tesszelációt meg ilyesmit? :D -
#793 Még élnek olyanok a világon akik billentyűzettel játszanak autós játékot? elképesztő:) add meg a modját és mininum gamepaddal állj neki, vagy kormánnyal. -
#792 egyet mondok neked, unigine heaven :) ott tisztán kijön h nem képes rá
volt nekem is 4850, most 5850 van, bekapcsolhatod te a tesszelációt, de bizony nem csinál vele semmit... -
Csokis #791 Nekem mindig elfelejti az irányítási beállítást. Ráadásul nem kezeli normálisan a Logitech Formula Force EX kormányom. Nincs semmi FF-benne, pedig a menűben bekapcsoltam és 100%-ra húztam, de akkor sem. Profilnál meg csak a Keyboard van és annak az irányait állítom be. Lehet, hogy ezért? Vagy más megoldás van?! -
Newfronter #790 HD 4800 leírás
- Programmable tessellation unit
-
Laci82 #789 Próbálgattam picit,és nekem bejön.
Dirt 2 Baja Video -
Newfronter #788 Képes rá mert van benne tesszalláció, csak a DX11 ami támogatja is...
De nézd meg a képeket, hullámzik a víz, pedig nem nagyon szabadna neki az én kártyámmal, akkor most mi van? Crysis DX10 feeling... -
#787 Nekem is!:D -
Neoncsoves #786 live-s a game? höhö akkor menni fog nekem a fullgame :D -
#785 off
nincs vkinek serialja fraps 3.0.3hoz? -
#784 A telepítés végén ezt a kib*szott Games for Windows Live-ot nektek is csomó ideig installálta?? -
#783 be tudod állítani, mivel dx11re is át tudod állítani mert a dx10.1 az képes erre, de attól azon még nem lesz tesszeláció, és a dx11 grafikai újításait sem élvezheted vele, mivel a kártyád fizikailag képtelen erre :) -
Newfronter #782 Egyáltalán van annak Ultra beállítása? Nem mindennek van....
Amúgy kiderült hogy HD 4850-en is megy a tesszalláció, így az ég világon nincs különbség a DX9 és DX11 verzió között, maximum több FPS-el megy.Képeken látni a vizes tesszallációt, és a fülcimpás embereket...
Itt bemutatott feature-ök.
Cáfoljon meg valaki!