5222
-
RYO21 #1061 fasza! Dirt2 is elemnt 2 gigás replayeket az oprendszer partíciómra. -
#1060 neviccelj, el se emelkedik a kocsi a talajtól, mondhatni nem nagyon van benne fizika :)
(SR a maga korában remek játék volt, 3dfx peccsel gyönyörű is, bár az elődjét jobban szerettem, az eredeti Screamer volt _AZ ÁRKÁD_ autos akkoriban pécére, azóta se jött ki hasonló szintű cucc :/) -
Laci82 #1059 Idézem a cd galaxistól kapott hírlevelet.
A következő hónapok nagy játékai már előjegyezhetők:
Az Avatar és a Colin McRae Dirt 2 érkezése akár már pénteken várható!
-
#1058 majd ha megjelenik lesz faq is, addig fölösleges... -
#1057 Egyébként FAQ link miért van a bannerba ha nem jön be semmi amikor rákattintok?:) -
#1056 Nem olyan nehéz az!Én Serius-on lettem első!Az a lényeg h ne fékezz,és
a gázt is csak a célegyenes elötti kanyarba engedd el!
Hardcoron viszont én is csak a harmadik tudtam lenni! -
balika16 #1055 4. én sztem már tölthető lesz steamen! -
#1054 Sőt a galaxisnet szerint nem lesz magyarul csak jövőre ! A demo alapján pedig tényleg nagyon jónak ígérkezik ,kormánnyal pedig most először használható tökéletesen ! -
#1053 Nekem belső nézetben lazán sikerült billel. De tény hogy nehéz :) -
#1052 Na azzal nem nagyon játszottam, nem tudom mit lehet belőle kihozni. :D
De kormánnyal nagyon zsííír. Nem kellett állítanom semmi érzékenységet stb és mégis egyből tök kellemes az irányítás.
NFS: Shift-be bárhogy állítottam egy hulladék maradt.:s
Szóval hatalmas meglepetés volt számomra, hogy egyből kajak jó. :)
Mivel manapság mindig azzal cseszik el az arcade-okat...
-
RYO21 #1051 Gamepaddel -
#1050 Mivel tolod? Gombokkal?
Nekem nem szoktak tetszeni ezek az arcade-ok, de ez a Dirt 2 most nagyon a szívembe lopta magát.
Magam is meglepődöm, hogy ilyeneket mondok. :D
Várom teljest, de nagyon. :) -
RYO21 #1049 Kurvanehéz ez a Baja. Casual-en a legjobb eredményem az a második hely.
Moroccoban pedig extremen első vok. -
turando #1048 Nekem tetszett a demo,tegyétek fel,jó lesz amíg megérkezik a teljes játék. -
HUN BECSEHELY #1047 Hát,akkor Dec 4.Több mint a December eleje. -
#1046 Hát én is fel voltam készülve, hogy 2009.12.01. -én töltöm a steam -ról és a kuponommal aktiválhatom, de átrakták a letöltési lehetöséget 2009.12.04. -re -
#1045 Biztos? -
#1044 Hát ezaz, december eleje... De mikor? Kb. 1-10-ig december eleje van... Hihetetlen h egy ilyen szintű játéknak nem lehet tudni pontosan a megjelenési dátumát még ilyenkor sem. -
Dns5000 #1043 igy mindjart más -
#1042 -"A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. december eleje"-
forrás : GalaxisNet -
#1041 megszépültek az emlékeid :) -
balika16 #1040 Szerintem senki nem tudja mikor adják ki! -
Dns5000 #1039 koszi -
Dévids #1038 Helló!
Tedd fel a 9.11 driver-t!Nekem az segített. -
Dns5000 #1037 hmm nekem 4fps a bejelentkező képnél, nics valami options előtte?
ati 4850, win7 64bit -
Madmano #1036 Nah,fölraktam a demót én is....Xp 32bitesre.Az első résznél tuti,jobban van optimalizálva.Az 1,főleg mikor buggy futamokon voltak előttem autók,szaggatott.Itt egyik pálya pont ilyen,de max-ra huzigálva mindent(nyilván,amit Xp alatt lehet),röccenés nélkül futott.Úgyhogy várom a teljest!! -
#1035 Teszteltem, nem adja annyira. Fizikáról a screamer rally jut eszembe :DDDDDDDD -
#1034 zavvi.com:dec-4 amazon.com:dec-8 bestbuy.com:dec-15? gamesplanet.com:dec-4 thehut.com:dec-4 Ez tökre ugynézki hogy mintha fingja se lenne senkinek hogy mikor jelenik meg a játék:( -
#1033 Én se értem hova tolják már.Csak az Ati kártyák mellé elfogyott már sok szerintem százezres nagyságrendű dbszám. -
ricsa008 #1032 én dec4 ről tudok itt írta valaki -
#1031 Amúgy mi ez, egy másik oldalon már azt olvastam h dec VÉGÉN jön?? Marha jó, először dec 1, aztán tizenakárhányadika, most meg vége?? De ez a dec vége sztem hülyeség. Ki az az őrült, aki karácsony után ad ki játékot? -
#1030 jol nezki boxon is -
nagyon korrekten mozog a kocsi, pedig lassitásban általában durván ki szoktak jönni a hibák -
#1028 X360as verzióból összevágtam egy kis törés videót 1-2 tetszetős jelenettel, különösen az a legjobb amikor a kocsi segge a reklám táblához ér és szikrázik, komolyan mondom ettől leesett az állam hogy így megvan csinálva:)
Colin McRae: DiRT 2 Crash Montage -
#1027 Doboz, persze h doboz, minden alapvetően árkád autos dobozérzet kicsit.
Előzőben nem is kellett a sebességgel foglalkozni, hiszen tapadt a kocsi, mint állat, finoman fékeztél egyet és már állt a kocsi... iszonyat fals volt az első rész. De ezekszerint nem egyformán látjuk ;) -
#1026 Rosszul fogalmaztam, nincs akkora leszorító erő, vagy ha még így se jÓ: egyszerűen nem érzem a kocsi súlyát, olyan mint ha egy kis doboz lenne. Jobban nem tudom megfogalmazni.
Amúgy ki akarta bevenni a derékszöfő kanyart 120-szal?? Előzőben pláne nem lehetett megtenni. Sztem a kocsi viselkedésében és irányításban akkor is jobb volt az előző rész. Hát h az én játékom-e, az majd a teljesből derül ki. -
morfondőr #1025 Üdv! Valaki le tudná írni, hogy a kormányzási beállításoknál mit jelentenek a különböző lehetőségek (steering saturation stb.)? Mert bill-el játszok, de nem sikerül úgy belőni, hogy jó legyen. Pillanatok alatt csúszik meg pördül az autó! Előre is köszi!
(ha a faq-ban benne van, akkor bocs a kérdésért, de jelen pillanatban nem jön be a faq) -
#1024 milyen leszorító erőről beszélsz? van leszorító erő, különben felállna a kocsi eleje és hanyattbukfenceznél 140es temponál
amit te hiányolsz, az az h 120-al be lehessen venni egy derékszögű kanyart a poros pályán ... rossz hirem van, ez nem a te játékod :D -
#1023 Na igen, nem sokszor szólok hozzá játékokhoz, de ehez most mindenképp!
Igen nagyon el lett találva, a menű, az a látvány ami a menüben van. :)
A grafika, basszus, ilyet, hogy egy játék majdnem maxon, 40-50 fps-el mennyen.. :DD Az autók irányításást nem nevezném furának, meg kell szokni, az előző sorozatokéhoz képest sokkal jobb, sőőt!! Minden, de egyszerűen mindenben tényleg nagyon ottvan. Nálam kötelező darab lesz a polcon!
Arcade kategóriában ez lesz a legjobb a piacon szerintem! 10/10 -
#1022 Fenébe, akkor csak így:
http://www.youtube.com/watch?v=cY_KlvfjAmQ