5222
-
#1141 9.12 betaval probaltad? -
Leky #1140 9.11 van fent nekem is. Próbáltam a 9.10-el is. De a lakókocsiban ugyanúgy szaggat. -
#1139 Estére a népszerű témák első helyén leszűnk szerintem jó pár napig -
#1138 Na rakom a teljest kiderül milyen lett... -
#1137 egybeépült -
#1136 offline profilt meg úgy kell létrehozni hogy mikor kérdi akkor van ott egy szöveg és azt le kell görgetni az aljára azon meg utánna ott van hogy creat offline profil vagy iylesmi -
#1135 Jó fasza ez a játék atom!!!! csak soakt tölt :S -
Pierre75 #1134 A Games of Windows szar törölhető, vagy egybeépült a játékba? -
#1133 :D pont megtaláltam de azért köszi :) -
#1132 ah MEGVAN az offline profilom :) -
#1131 felajánl a live egy local profile lehetőséget, cselesen nem opció, hanem a gfl leírásban hyperlink formájában, nekem ment, most meg is néztem gyorsan :) -
#1130 Hát kicsit fura,meg valahogy mintha annyira nem csúszna neki a kocsi,vagy csak én nekem tűnik úgy? -
#1129 Szóval akkor menteni sehogyse lehet ? -
#1128 állat lett nagyon, feelinges. kegyetlen jól néz ki, és jól is fut (e6400, 2giga ram, 4850), 2*aa, post processing medium, minden más high 1680*1050en. -
#1127 Felvennélek, ha beengedne Live :S -
#1126 De azért fura, egyes kanyarokat komolyan levág, ezért nem jár bünti?? -
#1125 Már majdnem mondtam hogy tanits mester
Jó sokat gyakorolhatta. -
#1124 Én sajna nem nyomom ilyen jól ez a szint amit el kéne érnem.
Ez másnak a videója -
#1123 most írta a srác, hogy 11es catalystot tegyél fel :) frissítsd a vidikarid driverét.Ati.com :) -
#1122 igen a mentés engem is érdekeln -
#1121 aha..akkor máris megyek catalystért :D -
#1120 Mivel nyomod?Nagyon jól mentél! -
#1119 Sziasztok
Feltelepítettem a játékot, de indításnál elsötétül a monitor és ezt írja ki: frequency out of range
Csak annyit tudok ilyenkor tenni hogy újraindítom a gépet.
Valaki tud erre valami megoldást? -
#1118 Az zsír,kössz a felvilágositást,Nekem még 7 és fél óra,mire meg lesz -
Leky #1117 Nekem ez is szaggat az elején a lakókocsiban. Van erre valami gyógymód?
Hogy a fenébe tudok offline profilt létrehozni mindig leviszi tálcára a játékot? -
-
#1115 ott a pont -
#1114 Live műkődik nem eredetin is? -
wednes #1113 Ha ATI VGA-d van és nem a 9.11-es catalyst van feltéve akkor a játék menüje 2-3FPS körül megy.
-
#1112 Live Gamertag aki majd akar nyomulni vegyen fel :Carloska HUN
-
#1111 nah felraktam, el is indult ki is nyomtam. Nem tudja valaki véletlen hogy miért fut a gépemen a dirt gyökkettes sebességgel ? Nagyon lassú.
Win7 X64es oprendszer van -
#1110 Elmenteni hogy tudom?Simán menti live al? -
#1109 Én tegnap még tudtam játszani a frissített Live-val, másik játékkal. -
#1108 Nah most rakom fel :) Úgy véltem egy próbát megér, bár a colin McRae nem az én műfajom, de ki tudja. Am végig ilyen homokos pályák lesznek ? :S:S -
dark night #1107 a teljes játékban is úgy csúszik az autó mint a demóban??
dx 11 ben menyivel szebb::?? -
#1106 Tudtommal már nem használhatóak más játékok kulcsai live-n. -
icemankimi #1105 akinek kell gyors torrent írjon privit és adja meg az e-mail címét és küldöm (kb.6-7 embernek tudom elküldeni) -
#1104 holnap -
Locna #1103 Háát én nemtudom ki miért szídja a grafot, nekem konkrétan tetszik. Ráadásul a lenti configon 1920x1080-ban simán, rezzenésmentesen fut, szal ott a pont a fejlesztőknek ezért. A játékélmény meg a realizmus már más tészta... -
IIIsixIII #1102 Hát, én is kipróbáltam a Club-os Live key-emmel, de azt írta hogy ehhez a játékhoz nem jó ez a kulcs. Viszont lenyomtam az első futamot és feloldott egy achievement-et. Bár azt lehet amúgy is megadná. Amúgy mikor is fog hivatalosan megjelenni? :)