Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
csak a kocsi fenntartása kicsit többe kerül, fõleg ha nem trabantot, vagy kispolszkit akar az ember tartani <#zavart1>

g25 + hdtv <-- ezen már lehet venni autót

samsung123
igazad van, de azért a grid meg Dirt nem volt rosz játék, látva hogyan fejlõdik a játék, ráadásul igazán realisztikus fizika moddal meg g25 tel meg hdtvel igáz adta😊(nem felvágásból, de szimulátorokhoz kell egy jó szett hogy élvezni lehessen, bár már olcsón beszerezhetõ mindegyik)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Azt, hogy egy pontra fókuszálsz, megoldja a szemed, nem kell hozzá ocsmány blur. Persze csak ha nem 15-ös monitorod van. A fõ baj az, ha ezt a sok effektet nem lehet kikapcsolni. Undorító, hogy moddolni kell a játékot ezek kikapcsolásához. Amúgy meg úgyis kacat játék lesz, mint az elõzõ, de ne legyen igazam.
nekem is modolva van

samsung123
amuyg tök mindegy hogy basszák tele HDR rel mert ugyis pcn moddolva lesz😊 a Gridem is már teljesen jol néz ki 2-3 modolás után😊

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

...csak hogy legyen egy ellentábor is....<#mf2>
Szeretném ha telab@sznák Blur-el, mert az nekem tetszik,,,és azt is szeretném ha továbbra is olyan HDR-t nyomnának az arcomba, hogy a napszemüveget kelljen magamra tolni játék közben, mert kisüti a nap, illetve a fénylõ aszfalt a szemem....
NEKEM ez tetszik...elfogadom azt is hogy másnak ez nem tetszik...de azt hogy a képernyõ széle felé haladva minnél jobban erõsödõ Blur(periférikus látás), nem élethûbb, mint az elsõ pixeltõl az utolsóig éles,kontrasztos grafika,,,az viszont egy hülyeség...
Nem kell ahoz fotósnak, vagy operatõrnek lenni, hogy tudd,és lásd a fókuszt....nem tudsz a teljes látómezõdben élesen látni...<#guluszem1>

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

kifli
mitöl gyengülne a konzol? mindigis ugyanolyan teljesítménye volt 😊
jah 😊

MerlinW
Hogy te mennyi hülyeséget tudsz összehordani😊

[merlinw.org]

Jó reggelt! 😄 Ugyan az a hiszti lesz majd mint a PC-vel... jönnek majd max két évente az új konzolok, és lehet azokat is szépen megvásárolni, ha játszani akartok az új játékokkal! 😊 Most csak a beetetés zajlik... 😉

www.smart-bus.hu

" EGO grafikus motort fogja használni" a ronda arany efekt

"a PS3 és az X-box 360 határain táncol" kezdenek gyöngülni a konzolok?

grebber
Dirt 2: Hol vannak a határok?

A Codemasters nem olyan rég nyilatkozta a CVG-nek, hogy a Colin McRae: Dirt 2 "a PS3 és az X-box 360 határain táncol", ami lehetséges, azt kihozzák a két masinából. Mint ahogy azt már mi is megírtuk, a saját fejlesztésû EGO grafikus motort fogja használni, csak úgy mint az elsõ rész és a Grid is, ám ennek egy jóval továbbfejlesztett változatát.

"A DIRT 2 a kizárólagosan Codemasters tulajdonban álló EGO motor harmadik verzióját fogja használni, míg az elõzõ epizód csak az elsõ generációst alkalmazta. Így egyértelmûen következik, hogy rengeteg minden fejlõdött a DIRT-höz képest." - mondta az ügyvezetõ producer Gavin Raeburn.

"A fejlesztõcsapat rengeteg mindent tanult a GRID elkészítése folyamán (mely a második generációs EGO-t használta), megismerték a hardvert, és azt, hogy hogyan hozzák ki belõle a maximumot, megnyomva az SPU használatot a PS3-nál, fejlesztve a több magos kihasználtságot az X-box 360-nál és speciális technológiákat alkalmazva a PC-nél."

Nyomatékosítva mindezt, még azt is hozzátette, hogy: "Mindent összevetve, bátran állíthatjuk, hogy a határait feszegetjük a konzoloknak, és hogy megint jócskán megemeltük a mércét...".

info: Ipon

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ez a DLC miért érzem hogy csak konzolon lesz?

Prince23
Prince23
Hecker007
jó lesz ez 😊
nekem csak ez az új subaru nem tetszik :S:S

Supersix
nagyon szép és jóó lesz csak a dirt 1-hez is elég nagy gép kellet ehez még nagyobb kell majd😄a dirt 1 az enyémen megy fullon kivéve 1024*768-as felbontáson de a monitorom 1280*1024-et enged😛:😄 de így megy 30-40-50 fps!!

Prince23
Megjelenés: 2009. szeptember

Eddig csak annyit tudhattunk, hogy készül a Colin McRae DIRT off-road autóverseny folytatása, azonban a Codemasters most bejelentette a DiRT 2 megjelenési dátumát is: szeptemberben kerül boltokba a PC, PS3, PSP, Wii, DS és X360 platformokra megjelenõ program. Néhány új kép (konkrétan concept art) is megjelent róla, melyeken többek között a utah-i, malájziai és londoni helyszínekrõl, valamint a World Tour játékmód Los Angeles-i sportstadionbeli versenyérõl láthatunk ízelítõt.

PCDOME

A fórum azért van, de, ha nem tudnak, akkor ha beírod még 50 helyre, akkor sem fognak tudni! Ez még egy meg sem jelent játék! Elõtted az utolsó beírás több mint egy hetes! Tessék kicsit gondolkozni..

www.smart-bus.hu

Meg azért vannak ezek a fórumok hogy egymáson segítsünk nem? és megoszd a tapasztalataidat egy játékal kapcsolatban!!!! ugyan is kiszámíthatatlan mind a xp-mind a vista meg mindegyik op rendszer!!

felttettem a pecseket mind a 2-õt!! biztos tudtak volna válszolni rá csak nem hiszem hogy olyan nagyon felkapott a dirt 1 sg-je mint a dirt2-é!!

El ne kezd itt is... ugyanazok járnak ide is! Ha ott nem tudtak segíteni, itt sem tudnak majd!

Ennyi idõ alatt már végig vihetted volna!

www.smart-bus.hu

grebber
1.2-es patchet feltetted?

hello
Hogyan kell berakni a mentést a colin dirt 1-be mert se hogysem akarja elfogadni!! bocs,hogy ide írok de a másikon nem nagyon kaptam jó válaszokat mármint a dirt fórumon!!

Prince23
2009, csak olvasni kéne.

Ez mikor fog megjelenni ?

examinee
Csak lesz eszük és az online részt jol megcsinálják, nembeszélve az osztott képes játékélményrõl - konzolon elsõsorban.

grebber
Photoshop realisztikus inkább az a helyes szó rá!<#eplus2>

Prince23
Ez már fotorealisztikus!

grebber

atila4
szép <#finom>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Prince23
És íme 😊

Prince of Máté
<#eljen><#taps>

Prince23
Bannernak mehet e?

köszönet Matt07-nek!

MerlinW
A texturabetöltési mahináláson (távolabbi képeket hamarabb töli és nagyobb méretben) kívül, az elsõ szembeötlõ jelenség a gusztustalan blur, bloom és glow effektek teljes kiirtása, amivel élethûbb és kontrasztosabb az egész játék.
Egyébként le van írva minden a linkelt weboldalon.

[merlinw.org]

grebber
Akkor lehet mozgásban kell látni mert képeken nem látom!

MerlinW
Nem kicsit😊

[merlinw.org]

kifli
na jók a modok köszi csak 1 kérésem lenne 😊
valaki felrakná nekem az original tyregrip.cvs-t a cars mappábol meg az ai mapát tömörítve valahova? elõer is köszi
kifli
*drago mod ++
grebber
És itt mit kell nézni mi a szebb mint az alap Gridben?

kifli
hmm ez a dragons mod tetszik a másik se rossz de ez szebb köszi
kifli
aha ezt énis megtalltam de rapidrol törölték sajna az elsõt és az lenne a graf a 2. az a pálya
én itt találtam az egészet... http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=285801

az elsõket kell letölteni és szép lesz a játék...

MerlinW
Beetleatwar1977´s Modpacks is szépen pofozgatja a játékot:

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]