5222
dirt2_newbanner.jpg
  • Shodan
    De jó is lenne egy rbr- ezzel a graf enginel.
    Egyébként a dirt1 physic patchel már egész tűrhető volt.
  • Totti5
    Mert ő is szerepel benne és a készítők tisztelegtek az emléke előtt. Nem akarom lelőni hogy hogyan, de szép gesztus volt beleszőni + a Colin név nagy reklámértékkel bír és valszeg erre a részre is megvolt a szerződése a fejlesztőknek hogy használhassák a nevét, még mielőtt ő elment volna:( és Colin részt vett az X-Gamesokon Ken Blocckal és a többiekkel, tehát maximálisan köze van mindenhez.
  • Totti5
    "rbr-el tud peldalozni az ember rally szintjen, de ha leulsz ele es egy pici energiat beleolsz 100x akkora elmenyt add vissza, mint ezek a padlogazas rangatom jobbra balra esznelkul a kormanyt jatekok"

Nekem nem adott semmiféle különösebb élményt, mert nagyon nehéz volt, ahhoz hogy élvezetesen tudtam volna csapatni venni a kanyarokat keresztbe ahhoz nagyon! sokat kellett volna gyakorolnom, mire valamilyen sikerélményt elértem volna benne. Egy játéknak ne ez legyen a lényege, legalábbis ami a nagy közönségnek szól, aki rally szerelmese meg és szimezik annak az RBR most is tökéketes szórakozás, hisz neki nem a graf nem a körítés számít elsősorban.

Colin sosem volt szim, nem értem miért kell kiakadni minden egyes résznél.
  • Laci82
    Jó az RBR ez tény,hogy nem egy egyszerű rallys játék és pont ezért jó.
    De az emberek nagy része mégis arcade játékokat nyomat,pontosan azért,hogy ne gondolkozzon csak kikapcsoljon picit,hisz a játéknak ez a lényege,szórakoztatás és kikapcsolódás.
    Aki meg rallyzni akar élőben egy jobb gép árából vesz egy zsigát és kitapossa a réten a belét.
  • Shodan
    Én csak azt nem értem miért tartották meg a Colin McRae nevet?!Ha már ezt a Ken Blockot meg a többi amerikai hülyegyereket erőltetik.Hozzá olyan távol van már ez a játék mint nfs1 a shiftől.
  • Nathan66
    ja, de ez még mindig a pc-s topic, ahogy Én tudom
  • alma2
    Sokan azt se tudjak milyen az, ha hasznaljak picit az agyukat, a reflexeiket, az sem ordongosseg sot mar nem is uldozik manapsag a gondolkodo embereket ugy mint anno legalabbis nalunk.
    Erre van szoktatva a nep, itt is begyuruzodik, jo oket egy szinten tartani, hogy osszeeskuvos elmeletet is megemlitsek :)ezt itt a baj, sajnos csak az rbr-el tud peldalozni az ember rally szintjen, de ha leulsz ele es egy pici energiat beleolsz 100x akkora elmenyt add vissza, mint ezek a padlogazas rangatom jobbra balra esznelkul a kormanyt jatekok. Persze van egy picit atszokasi ido, amikor az urhajobol atulsz egy majdnem autoba erzes, a legtobben mar itt feladjak, mert ok nem hajlandok az agyukat bekapcsolni egy jatek kedveert. Pedig garantaltan tized annyi idobol megtanulnak igen jol vezetni ott is, ezaltal kinyilna egy picit valosagosabb vilag nekuk, mint amennyit ezzel a jatekkal jatszani fognak. Azzal a cimszoval, nekik nincs idejuk komolyabb jatekkal foglalkozni. Hat tudod...
    Olyan mint egy tetris jatek hirtelen 3 4 5 dimenzios lenne, megsokszorozva a lehetosegeket egy jatekon belul, ezzel ugye a szavatossag is megno. Persze ez nem celuk.
    A nagy dirt rajongotabor kozul vajon ez hany embernel mondhato el, hogy adott neki egy eselyt, ami nem 5 percig tartott ? Hidd el ok is itt vernek az asztalt, sot sokkal jelentosebb forumokon / na jo az sgnel nem nehezebb jelnetosebbet talalni :)/ hogy az milyen jo volt, milyen utorerhetetlen olyan kell nekik, akkor nyitnanak a fejlesztok/kiadok is ebbe az iranyba./ Persze amig ebbol is eladnak 10 millio peldanyt magasrol leszarjak az olyanokat mint en. Egy vasarloval kevesebb.
    Ha egyszer beletanulsz ugyanugy le tudsz ulni ele ahogy sokan mondjak "konnyed kikapcsolodas celjabol" egy kis bemelegedes utan, mint ezek ele, de akar azt is emlithetnem, hogy az rbr fele jatekoknak koszonhetem azt is, hogy jo par eve eles helyzetben abs nelkul nem padlofeket nyomtam az eletben egy eles helyezetben, hanem megtanultam hasznalni a feket, igy elkerultem egy oriasi durrt.
    Igen kell ezt hangsulyozni minden autos jateknal, ha mar egy ember kinyitja a szemet megerte. Tegyuk fel gyakorlatilag sokkal jobb fizikai rendszer duborog a dirtben mint az rbr-ben, ami el is kepzelheto. Igy igen kis energia befektetessel, egy jatek elejen kivalaszthato real, arcade opcioval mar en is befognam a szam, es lenyelnem azt, hogy a palyak ket kilometer szelesek es vizszintesek a demoban.
    Persze az apukak akik valojaban a fizeto vasarlok, idovel ido hianyaban, nem verik az asztalt, ugyis a gyerkocnek veszik meg az otvar autos jatekot, de nem artana azokra is gondolni.
  • Shodan
    3:07 de egy két helyen hibáztam, 3:02 alá igy sem hiszem hogy betudok menni
  • Totti5
    Te játszani akarsz vagy szenvedni? ha Flight Simulator kell akkor ott a pécé. Az igencsak téveszme hogy konzolra könnyűek a játékok, hiszen a klasszik konzol játékok azért fejtörőkben ott voltak a szeren, pl Resident Evil, Silent Hill és a többi. Az már más kérdés hogy mára nagyobb tömegeket akarnak megcélpzni ezért a játékokat játszhatóbbá teszik a nagyközönségnek, mert ebből van a bevétel, hisz egy játék elkészítése nem egy két fillér és nem pár óra, főleg nem a mai technikai elvárásokkal. Mellesleg a pécés játékok szépen vándorolnak konzolra, mert ott sikeresebbek, jelenleg ez a tendencia. PL COD.
  • Totti5
    Hülyeséget még sem kellene terjeszteni.

Dirt 2 nagyon szép, az egyik legszebb autós játék és az idei év legjobb autós játéka (szvsz), és nagyon jól összerakott játék, de pl az autó modellek annyira nem egetrengetőek, de ez nem is olyan lényeges. A pályák főleg a Maláj dzsungel, vagy a hegyi szerpentin egyszerűen lemászik a képernyőről és minden más hangulati elem a helyén van.

NFS Shift is szép, de ott akadnak bugok, hiányosságok sutaságok, de meglepőn jól festett és tetszetős volt. Belső nézet terén a Shift a legjobb, de nem is grafban hanem összhatásban, utána a Dirt2 és végén a Forza. NFSt nem szabad közelről vizsgálni mert akkor kijönnek a hibák, de mondhatni hogy az összkép kellemes és ez a lényeg.

Forza 3 autói jelenleg a legszebbek. Agyon zúmolhatja az ember, mert majdnem a tökéletességet súrolja, nála csak a GT5 szebb ezen a téren ami meg egészen elképesztő... a pályái is nagyon szépek, főleg a 16-20 kmeres szerpentinek, amiket nagyon szép látvánnyal 60 fpsel kitol, ami elég meggyőző azért.

Dirt 2 csilli villi, sok effekt, sok hangulati elem egyvelege hiszen erre épít. Forza 3 sterilebb, viszont aprólékosabb, de nincs semmi túlspilázva, hiszen pályaautóról beszélünk és zárt ringeken köröz az ember, ellenben egy rally játékkal ahol a sivatagban, erődben, homokban, vízen, sárban, ami lényegesen hangulatosabb látványt tud produkálni, már ha szépen meg van csinálva.
  • Laci82
    Szerinted hányan vennének játékot,ha olyan lenne a vezetési élmény mint egy igazi rallyban?
    Sokan nem arra vágynak,hanem pont erre az arcade stílusra,különben nem lenne pl NFS sem.
  • alma2
    Komolyan ha kiadnanak egy konzolt amin csak "apunak" keszulnenek a jatekok, vennek egyet, jelezve azt, hogy van ra igeny.
  • alma2
    Ez a jatek meg mindig annak a korosztalynak keszul akik meg nem vezettek autot. Na meg azok akik max a tescoig. /Bar ahogy lentebb olvashato azok mar egybol rinak, mama nem tudok a palyan maradni/
    bar erezni "fejlodest" benne, mondjuk ugy, visszavettek a tapadasbol egy picit, mar mondhatni eleri a rallichampionship 2 -es arcade jateknak reszenek viselkedeset. De, hogy semmi ujat pluszt, nem nyujt ahhoz kepest az igen szomoru. Ugyanugy a demo alapjan minden ut gyakorlatlag beton, mas texturaval, meg tapadassal, de hogy egy bucka, godor, autonyom nincs, nem hogy olyan ami fizikalilag hatna az autora,/edes alom majd 10 ev mulva/ de meg a grafikaban sincs megjelenitve. Remelem valahol azert valami valtozas lesz, a rally reszeben bizom. Na meg ez a viz mizeria, marha jo, hogy van egy pocsolya, sot tobb a kelletenel a sivatagos reszben viztocsa, de hogy semmilyen hatassal nincs a kocsira az szinten szomoru. Legalabb picit kirantana a kezembol a kormanyt.
    Ha inkabb ursiklot rajzoltak volna mint a wipe-outban, akkor nem rohatnam fel ezeket a hianyossagaokat, de ezt egy autos jatekan akarjak eladni...
    Na mindegy eros fantaiaval barmit az utra kepzelek es akkor elvezem is a magam modjan :)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Melyik külföldi oldalról érdemes megrendelni a játékot?
    Én nem bírom ki 2010 -ig
  • berczely
    Na mond csak el mit hogyan kell ehhez!
  • kuci06
    carbon lámpatest?
    az új tuningőrület? :D
  • Firerock
    tegnap jáccottam vele utoljára:S
  • Prince23
    Nem tudom hol olvastam melyik tesztnél, de a cikkíró írta, h eddig a legszebb konzolos autós játék szerinte, és teljes mértékben egyetértek. Hogy a Forza 3 szebb, na azzal vitatkoznék, erősen, de nagyon:) Elég pocsék a maga kategóriájában, még a kis Shift xboxon agyon veri graf szépségben.
    ez az állítás csak konzolra értendő
  • kifli
    hogyis? :D
  • RYO21
    Egy kicsit moddolgattam a demót:

• TDantes
    A konzolos haverjaid butaságot beszélnek, ennyi.
  • bulba
    "(a G25 miatt viszont mégis a PC változatot rendeltem meg)"
    Meg mert jóval olcsóbb, nem?
  • dezsolti78
    Nekem is ezt csinálja. Lehet a grafból kéne visszavenni. (pedig jól fut)
  • Smicy2
    hm
    na kérdés:

1. megyek a baja-s versenyen, aztán mikor vége van, vissza menne a "menübe" és mindig kifagy, vagyis hang van, csak a kép áll meg
    2. amikor a morocco-s versenyt indítanám akkor ugyanez a helyzet, mint amit előbb írtam.

tipp?
  • mila69en
    mitől lenne rondább bármivel is pc-n?:D amúgy szerintem meg hülyeség, hogy valaha látott legszebb boxon.... pgr4 nem mai gyerek, de szerintem van olyan szép mint ez:)
  • grebber
    Akkor te nem igen láttál konzolon autós gameket.
    Konzolos haverjaim szerint pl a Forza sokkal szebb ennél!
  • RYO21
    Nálam nagyon szar az irányítás X360 controllerrrel.
    Össze-vissza rángatja a kormányt. Van olyan hogy 0.5 mp allatt 180 fokot fordít rajta.
    Am nincs brutál gépem, és 45 fpsel megy maximumon.
  • Prince23
    tényleg olyan szép a játék PC-n is?
    xboxon a valaha legszebb autós játék eddig.
  • Zoliwrc
    Időre megy már valaki, vagy még csak ismerkedés van?
    Én már tolom neki keményen, Logitech Momo-val. Itt egy időm:
    Idő
  • berczely
    Jól látom hogy a víz semmilyen hatással nincs a kocsira csak lelassítja?
    A port nem mossa le róla mintha nem is érne a kocsihoz!
  • strebacom
    És faxa....
  • MR ME
    tedd fel az egyel elötte lévő dx-et is, mert a legfrissebb hiányos
  • Gabisan
    Fennvan a legfrissebb.Es a 9.11 Catalyst is.
  • strebacom
    Huh micsoda betük.....dx update segít...
  • Gabisan
    [hatalmas]HELP !!![hatalmas] Nekem a verseny inditasanal kekhalallal kilep,mikor a kocsikra valt a kep.
    Valakinek hasonlo,otlet?
  • Bence94
    helyesírás fail:sebességgel

ON: Jó a játék ? milyen az előzőhöz képest ?
  • Bence94
    de rossz lehet itt mindenkinek, hogy a zászló meg a madárszar a szélvédőn most szebb-e dx11-ben tesszellációval vagy nem...Én még a DIRT 1-et se tudom Lowon normális sebességben futtatni
  • strebacom
    Mert lusta féreg vagy bazeee......
    Tessék.....
    ....jól van csak vicc...te farok....
  • cumfu
    Na mentem még pár kört! Kezd megtetszeni, kicsit jobban odafigyeltem az irányításra és már jobbnak is mondható :)
  • Pingi23
    létszi valaki adjon már jelszót a kicsomagoláshoz mert én sehogysem igazodom el ezen a kínai szaron