5222
-
#1021 Nagyon bejön a game, demot már nemtudom hányszor végignyomtam :)
Kis gameplay tőlem :) :
-
#1020 Hát nekem hiányzik a leszorító erő. Az irányítással meg a kocsi mozgással egyelőre nem vagyok kibékülve. A grafika viszont nagyon szép, szebb mint az előzőben, ennek ellenére jobban fut a gépemen, szóval ilyen tekintetben nagyon jó. Várom a teljest. -
#1019 Meg innen is
http://www.pcdome.hu/letoltes/3702/colin_mcrae_dirt_2_pc -
Jocisan #1018 Egy rövid teszt leírás!
DIRT 2 - TESZT! -
HUN BECSEHELY #1017 Bizony.Az elsö részben nagy volt a leszorittó erő,és szűkök voltak a pályák. -
ricsa008 #1016 kegyetlen jó lett pedig nem vagyok nagy rallis
+ jobban megy mint az 1 -
Csokis #1015 Elméletileg semmitben. Legalábbis nem lehet észrevenni semmi változtatást. Na jó, ebben már nálam működött az FF, míg a nem hivatalosban nem. Persze ez csak nálam volt így. -
#1014 ez másabb mint a másik? -
#1013 ez is igaz a maga nemében jó, FUL FULL árkád kategóriában, de igényesen megcsinált az tény sega rally. -
Csokis #1012 Tölthető a hivatalos demó az alábbi linkekről! -
#1011 Sega Rallyval az újal még mindig játszok az a szar benne mindig elsőnek kell lenni :(
Persze hogy utolsó futamon hibázok és kezdhetem egészet elölről már megörülök! -
#1010 Sega Rally mindig is kőkemény árkéd volt játéktermi hangulattal, hisz oda is készült, ezt hibának nem érdemes felróni, mert az egy ilyen játék, se több se kevesebb és a maga nemében nagyon jó, már akinek bejön. -
#1009 jaja én is azt mondom hogy a revó egy kalap kaki, de dinamikus talaj valami nagyon fasza, minden másba jobb és szebb a DIRT2 ez tény. -
mardal #1008 sziasztok
felraktam a demót,mikor indítanám bejön az a kép mikor kiírja hogy dirt2 és utána leáll hibaüzenettel.nem tudjátok mi okozhatja ezt?Másnak volt ilyen problémája? -
jamabusi #1007 Van egy eladó kuponom, akit érdekel írjon ez PM-et. -
balika16 #1006 mind1 ezt a 14 napot már kibírjuk!:( -
#1005 naja, a Revoban meg más, ebben szereplő tartalom nem volt :) (belső nézet, fizika, szabadság, h lemehess az útról)
mindenhol más a prioritás. az biztos, hogy a deformálódó talaj, ami ráadásul utána hatna is a kocsira (sega rallyban NEM tette), nagy hangulati elem lehetett volna! ez pl az uj MX vs. ATV játékban megoldott, de ott sincs belső nézet, ótvarárkád a fizika ... tehát az se nyert :) -
HUN BECSEHELY #1004 Nekem nem a Demo kell.A Teljesnek jobban örülnének sokan. -
balika16 #1003 Jah legtöbb helyen már 15.e van! -
tmisi #1002 Ma jelenik meg a hivatalos demó -
RYO21 #1001 Azt vettem észre, hoyg az autó külseje és belseje külön van megcsinálva.
Amikor az evoval mentem akkor is az eclipse belsejében ültem. -
Dzsabba #1000 ez se sokkal jobb: 12.08 -
#999 A Bestbuy.com-on meg:Release Date 12/15/2009 ez má nagyon nem vicces:( -
balika16 #998 Amazonon már 8.-át írnak sajna!
Available for Pre-order. This item will be released on Dec 8, 2009.
Meddig halasztgatják? -
#997 Én is kipróbáltam, kimondottan jó!
Menü tetszik meg az autó belseje is meg ami nagyon bejön az a motorháztető nézet, jó a tükrőződés! Ja az igaz hogy ugyanannyi víz marad de a felverődő víz a szélvédőn jól megvan szerintem csinálva!
csak semmi változás nem lesz DX11be! -
#996 pff... fail. -
#995 Mégsem jelenik mef 2010.12.01. -én, átrakták 04.- re, pedig már töltöttem voln a steam -ről
2009 Available: 4 December -
#994 szivemből szóltál, sőt én még most felraktam gyoran sega rally revót és tényleg hihetelen fasza benne a talaj dinamikus változása(el is felejtettem).
nem tudom ha a vizet dinamikusra megoldották(út 1%) akkor az útnak a maradék 99% miért nemtudták már megcsinálni. ez olyan mintha egy karakter szemét nagyon gondosan megcsináljuk 1000poligonból, és közbe az egész fej áll kb 50 poligonból. -
007 Zolee 007 #993 Na kipróbáltam, szép+minden, de inkább maradok a richard burns rally-nál (már 5. éve) mert az még mindig jobb ennél. Még a jövőre megjelenő Blackbean-es rallyra leszek nagyon kiváncsi. -
Csokis #992 Már volt linkelve és ott azt írta a linkelő, hogy 1 font a szállítás Magyarországra. -
#991 Ma mentem 2-2 kort ismet, hogy uj elmenyt gyujtsek, az senkit nem zavar, hogy a gep atmegy a tocsan es mintha mi sem tortent volna, mindig ugyanannyi viz marad benne ? A legkisebb saros valami sem lesz a kornyeken, minden steril marad. dx11 hajra... Miert nem ezzel villognak, ez a fold texturazott beton nem meno, sose volt az :). Ezen filoztam delutan melyik jatekban is volt, 2007-ben a segra rally evo megmutatta, hogyan kell grafikailag megoldani, egy fold utat, jeges, havas palyat stb. Azota egy jatek sem probalkozott utanozni, pedig tanulhatnanak tole rendesen. Ez meg ma sincs sehol hozza.
Az ember egy autos jatekban 99%-ban az utat bamulja. A kutyat nem erdekli hany haromszogbol van a kozonseg feje na meg 10 meter magasan a zaszlo...
Hogy valami pozitivat is mondjak, tetszik az egesz menu megoldasa, bar nem egy hatekony tempos valami, de elsore jopofa. -
Laci82 #990 Magyarországra is? -
#989 Free Delivery -
Laci82 #988 Zavvi
Kérdés mennyi a postaköltség?:) -
#987 most erre így hirtelen nem tudok mit mondani.
nyilván van olcsóbb megoldás is, én nem tagadom. -
#986 angliában élsz? akkor pláne miért nem zavvi.co.uk? 18 font és dobozos! (bár ez utobbi lehet számodra nem előny :) ) -
#985 29.99 fontért, nem euróért.
nagy-britanniában nincs euró. -.- -
#984 50 EUR-ért? noooormális vagy? :D -
fearfan #983 Működik,köszi -
#982 szvsz azt hittem másfél év aktív Gridezés után, ennél többet kapok majd a Dirt2-től, de EGYazEGYBEN ugyanaz minden, igaz, jól bevált recepthez nem kell nyúlni, de akkoris...
Aggódom, hogy az F1 2010 alatt is ez az EGO motor fog szaladni... Nem arra való, szerintem.