5222
-
#1101 Már hülye voltam, nem gondolkodtam és kipróbáltam, aztán esett le, hogy még nem jelent meg. Nem lépett be, remélem nem dobják el a kulcsomat. -
#1100 Mennie kell!Bár nem árt várni egy picit,hátha valaki bátrabb,és beválálja elötted!Én se akarom elkurnia GTA4-es kulcsomat! -
barmi #1099 Csinálj egy GFWL offline profilt.
lalakov:Én is ebben reménykedek! -
balika16 #1098 Hogy kell profilt csinálni h mentsen?
-
#1097 Mivel Live-os, gondoltam másik kulccsal is megy, mint az eddigi játékok. -
#1096 valaki megmondana aki mar felrakta hogy van benne lan opcio? -
Balinthun #1095 Hali! Miután lemetek az introk és ken block is lenyomta a szövegét, rányomok a subarus belépőkártyára utána mutatja az újságot töltés közben és utána kilép! Mi lehet a gond ? Minden friss, vadiúj xp Hd4850 ??
Más játék nem csinálja ezt! -
#1094 Na én is kipróbáltam tegnap a demo -t. A tapasztalatom az, hogy sokkal jobban fut, mint az előző rész a konfigomon.
1366x768 as felbontásban 0xaf, 0xaa, és így kb 35 fpst produkál átlagban, egy ilyen konfigon:
intel core2duo T6600 2,2Ghz, 2GB ddr2 ram, Ati mobility radeon HD4570 512 MB ddr2 Vram (500 MHZ Órajellel). Ez egy notebook. -
#1093 gfw, azaz eredetivel lehet csak multizni
itt még mindig olcsó ;) -
#1092 Vagy nem is kéne próbálgatnom a játék megjelenéséig? -
#1091 Dolphin emulátorhoz még mindig az a legstabilabb!Bár most nem fogok mással játszani azthiszem :), ugyhogy felrakom a 9.11-et! -
#1090 Valaki kért képet a vizrü.
itt van:
-
#1089 Van akit beenged Live-ra? -
#1088 9.3 ?!?!?! megőőőrültél? :D (viccelek) -
#1087 Videót megnézve még mindig tartom az álításom!36 másodpercnél az Xbox-os
oldalon megcsillan a víz és tükrözödik!Na ilyen nem volt nálam a Demóban!De lehet h az én gépem a xar,ugyanis nekem még a 9.3-as Catalyst van fent! -
foxxi #1086 Meglehetősen jóra sikeredett a játék! :) Az irányítással sincs semmi gond ( sem gamepadon, sem billen. ) -
balika16 #1085 Nem baj! majd én is teszek be párat! -
#1084 Hát nem csúnya az biztos :)) Már már majdnem fotorealisztikus.
-
#1083 (ps3/xbox víz) -
#1082 nem volt szebb a víz ps3-on se -
#1081 itt sztem szebb mint a demoban. De lehet hogy pálya függvénye :) -
#1080 Utolsó kép odabax!Valami vizes képet is dobhatnál,mert a demoban nagyon szarul nézett ki a víz!PS3-on sokkal szebb volt!Persze lehet h lebutitották a vizet,h csak DX11-el legyen szép,igy rá bírják fogni h ez a DX11,holott a PS3-ban messze nincs se DX se 11! -
heringer #1079 Mien gépen megy igy? -
#1078 Megelőzlek ha nem baj:)
1680/ultra/4xaa/16xaf
Hát ez üt, ennyi :) A gépigény kicsit talán nagyobb lett, ami abból adódhat hogy sokkal több mindent fel ehet nyomni ultrára mint a demoban
De 60 fps alá így sem megy szinte soha. -
balika16 #1077 Hát 1 óra mire lejön és dobok be képeket!:) -
#1076 Mindegy Februárig ugyse lesz pénzem rá!Meg addigra kiderül h érdemes-e megvenni az 5850-est,vagy elég az 5770 is!
JUVEfun: Én 8-10Gb ra számitottam! -
Jocy10 #1075 Fontos tudni:A játék, a korábban szóba került magyar szinkron helyett, ANGOL nyelven jelenik meg.
Ez áll a cd galaxis oldalán!szerintem kár várnod a magyarra...... -
#1074 6.97 Gb -
tmisi #1073 Releaselogon ez áll. A gépigényt tessék nézni. Csöppet elírták.
-
#1072 Hát erre nem számitottam! A magyar verzót azt hiszem meg fogom venni,de most kipróbálom akkor az angolt!Egyébként nem valami nagy a mérete! -
#1071 Most keltem azt még vak vagyok! -
#1070 #1067 -
#1069 Megsúgom kint van a RELOADED -
HUN BECSEHELY #1068
Végre.Már nem tudtam aludni. -
xido #1067 Bill Clintonnal?
Reloaded -
#1066 Billel is lehet jól menni :):
-
#1065 Minek az olyan, csak elrontaná a játékélményt :D
-
#1064 Nem lesz ez rossz játék, de csak én hiányoltam a navigátort, vagy olyan halkan beszélt, hogy jobban hallottam a kocsinak a zaját??? :D -
ZsirosKenyer #1063 teszteltem én is.
a fizikáról annyit, hogy ha hardcore-ba vagy vmi nehezebb fokozatba tesszük, akkor ha jól vettem észre élethább is lesz. (?)
Mondjuk összeségében leszarom, tizenéves koromban arra izgultam ha nagyon sim egy játék, de msot már úgy vagyok vele, hogy ha life-like érzést akarok akkor simán megyek pár kört az autómmal, szóval csípem az arcade stuffokat.
Ami nekem viszont nagyon hiányzik az a pilóta rángatózó feje. Nem tudom miért hagyták ki, hisz pont ezzel lehet érzkeltetni az igazi rally feelinget. A Shift-ben is sokat jelentett ez a feature. -
#1062 kódmesterek "megoldották"