Colin McRae: DiRT 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
lécc ide vagy pü-be írd le hogy hogy csináltad!
jaja nekem sikerült megcsinálni ilyenre

MerlinW
ini buzerálással elõ lehet hozni ezt a minõséget. Be lett GRID topikba linkelve többször is, hogyan kell a fényviszonyokat, stb állítgatni.

[merlinw.org]

SötétBarom
Ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy a promóképeken látható grafot valami elbírná? :[

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Bucser
Ugye, hogy csodákra képes a marketing és a photoshop?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

engem nem zavart h. homályos a grid, hanem engem ez zavart:

ilyen a játék:

és így mutatták be:

kifli
gondolom arra gondol hogy kicsin homályosak a dolgok és olyan tejfehéres de szerintem egyátalán nem baj. Mondjuk konzol miatt lett ilyen...
gta4-nél már megcsinálják pc változaton hogy ne ilyen legyen de konzolon az is kicsit mintha homályos lenne és fehéres minden
Hecker007
a GRID hol volt sárgás színû és csúnya?
nekem se a DIRT se a GRID grafikájával nem volt gondom és mindegyiket max beállításokkal tudtam tolni 1680*1050-ben minden akadás nélkül, még az x1950XTX-el is...

Fuck EGO engine , baszki ennek is olyan sárgás színû szar grafikája lesz mint a gridnek vagya dirtnek...

az autók már-már fotorealisztikusak, de a táj - leginkább a fák undorítóak.
Willi Betz
Én bírtam Dirtben ezt a Suzuki-t. Ment mint a gecc és magyar rendszáma volt<#hehe>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

RoR zsozso
<#schmoll2>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

w77d
HUZZÁINNEN XD

RoR zsozso
Suzukiii<#szeret><#vigyor>

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Prince of Máté
Most arról van szó, hogy ilyennek titulálják a játékot:

és néhányan el is hiszik.

w77d
amúgy tudom hogy játék közben minden éles, egy éve minden nap nyomulok picit vele 😄
az általam beszúrt képet a visszajátszásnál csináltam...

w77d
bazdmeg ezektõl a FAIL beszólásoktol rángógörcsöt kapok XD

Prince of Máté
FAIL.
A játék minden képkockája éles, it szimplán elbaszták ezzel a "kép effekttel"

Hát én ugy indultam neki a Gridnek és a Dirtnek is hogy kilõttem a HDR-t.
A Grid 1280*800as felbontásba simán futott, szinte minden maxon volt.
A Dirt meg kb 800*600ba ment simán ugy hogy a grafika maxon volt.

Úgyhogy hiába ugyan az a motor a Dirt kurvára nem volt optimalizálva. Remélem a 2 jobban lesz. Bár nagy valószínûséggel csak arra lesz jó hogy kilopjuk a pályát meg a kocsit belõle és átrakjuk RBR-be. <#vigyor0>
Gyakorlatilag nekem olyan érzésem van a CMR2!!! óta, hogy a kocsinak semmi köze nincs az úthoz. Mintha úszna felette.
Ja valaki említette a kormányt, szvsz kormánnyal még rosszabb az összes cmr mint bill-el.

w77d
mert nem állókép.... a kamera gyorsan követte a kocsit. Ha az életben gyorsan mozgatsz egy kamerát az is homályos lesz..

John Cena
homályos minta picsa:S ha ez élethû akkor...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Prince23
Ezt egy másik fórumon én is megkérdeztem, mielõtt itt nyítottam volna, egyik user azt mondta, h az örökösei nem válnának mega nyereségtõl, szal elképzelhetõ, h a dirt 2 elõt még is kinnt lesz a cmr

Pacal17
Hát, én úgy tudtam hogy Colin McRae halála után (Nyugodjon Békében) nem lesz több CMR. Egy remek játékkal lezárták a sorozatot. Persze örülök, de ez így akkoris.... Na mind1.

Prince of Máté
Azt elhiszem, én is toltam full grafon, de képzeld el milyen szép lenne, ha nem blurozná szét a képet 😛

w77d
menet közben kibaszott szép, mintha igazi felvételt néznél..

SuperCharger
Ez is tûéles lenne, ha nem tették volna rá ezt a bugyuta, de annál divatosabb fullscreen blur effektet, amit rádásul nem átallnak következõ generációsnak, hiperélethûnek, és HDR-nek titulálni.
Itt szarul fest, de tévén shitboxon biztos baromi jól néz ki.

SuperCharger
... és ha nem baj, hogy mindezek mellett le kell butítanod a grafikát a sárga földig.

Mert nekem ilyenem van (8800GTS), és olyan versenyeken, ahol voltak elõttem autók, diavetítés volt (nem túlzok, 10 alatt volt az FPS).

Egyébként csatlakozom az elõttem szólókhoz, borítékolható, hogy grafika lesz (ha veszel új grafkáryát, mármint), fizika pedig nem. Élethû fizikával nem felelne meg a célközönség elvárásainak. Dehát ugyan milyen más szlogennel lehetne reklámozni egy autós játékot? Ez már ugyanúgy hozzátartozik, mint a lövöldözõsöknél a "35 különbözõ fegyverbõl választhatsz".

Prince of Máté
és ez szép? 😊
Tiszta homály minden, a textúrák se túl élesek, holott a render képen minden tûéles.

Máté94
Jónak tûnik😊
Majd megkostoljuk😊
w77d

zolo
Yeeeeee, Motorstorm Pc-re by Codemasters, várom 😛P

http://flickr.com/photos/zolika90/

Prince23
ÍJa lol... most vettem észre, h oda is írtad,
sry a félreérthetetlenségért 😄

bardocz
Szerintem dirt 1-el soha nem lesz szimulátorfíling😄
Prince of Máté
Mozgás közben... de állóképen más a helyzet.

Prince23
Hát az alsó kép sztem az elsõbõl "lopott"! nem létezik, h ne lenen egy kicsivel szebb a dirt 2

VRSDM
ha a grid ment élvezhetõen akkor ez is fog.

u dont have to listen anybody else but me

Narxis
Remélem optimalizálnak mert az 1 is éppen ment a gépemen high beállításokon a 2 már biztos low-mediumon fog csak menni... Amúgy elég unalmas volt az 1, legalábbis kontroll/pedál nélkül, úgy lett volna egy kis szimulátor feeling. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

VRSDM
... de van ha én mondom 😄

nekem szebben néz ki 😄
bardocz
Brutálul néz ki,de hogy nem lesz RBR szintû fizikája,arra már most mernék fogadni.Pedig kurva jó lenne már egy olyan játék,ami tele van kocsikkal,B csoporttól kezdve napjainkig,létezõ legjobb fizikája van,tele van pályákkal,esetleg az valódi pályákat belerakhatnák,és akkor ha még ilyen grafika is lenne mellé,hát az év játéka lenne.
Prince of Máté
El kell, hogy keserítselek, közel sem lesz ilyen szép.
DiRT elsõ részébõl renderer kép:

Ingame:

autoszimulator
race of champions-re? lol

sok köze ahhoz sincs ha már itt tartunk

.: mobilize.hu :.

kemszi2
SötétBarom
fuck yeah.
+fav.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince of Máté
+fav

Willi Betz
A környezet.

VRSDM
hajaz

VRSDM
miért lenne death rész. ez a kép inább valami ROC-ra halyaz nem death race-re...

Willi Betz
Ahogy elnézem ez ilyen Death Race stílusú lesz...

Prince23
Miért mien géped van? ha van egy erõs x2-es procid, meg min. 8*** nvidiát, akkor megnyugodhatsz...