Colin McRae: DiRT 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ilyen a játék:
és így mutatták be:

gta4-nél már megcsinálják pc változaton hogy ne ilyen legyen de konzolon az is kicsit mintha homályos lenne és fehéres minden
nekem se a DIRT se a GRID grafikájával nem volt gondom és mindegyiket max beállításokkal tudtam tolni 1680*1050-ben minden akadás nélkül, még az x1950XTX-el is...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
az általam beszúrt képet a visszajátszásnál csináltam...
A Grid 1280*800as felbontásba simán futott, szinte minden maxon volt.
A Dirt meg kb 800*600ba ment simán ugy hogy a grafika maxon volt.
Úgyhogy hiába ugyan az a motor a Dirt kurvára nem volt optimalizálva. Remélem a 2 jobban lesz. Bár nagy valószínûséggel csak arra lesz jó hogy kilopjuk a pályát meg a kocsit belõle és átrakjuk RBR-be. <#vigyor0>#vigyor0>
Gyakorlatilag nekem olyan érzésem van a CMR2!!! óta, hogy a kocsinak semmi köze nincs az úthoz. Mintha úszna felette.
Ja valaki említette a kormányt, szvsz kormánnyal még rosszabb az összes cmr mint bill-el.
Itt szarul fest, de tévén shitboxon biztos baromi jól néz ki.
Mert nekem ilyenem van (8800GTS), és olyan versenyeken, ahol voltak elõttem autók, diavetítés volt (nem túlzok, 10 alatt volt az FPS).
Egyébként csatlakozom az elõttem szólókhoz, borítékolható, hogy grafika lesz (ha veszel új grafkáryát, mármint), fizika pedig nem. Élethû fizikával nem felelne meg a célközönség elvárásainak. Dehát ugyan milyen más szlogennel lehetne reklámozni egy autós játékot? Ez már ugyanúgy hozzátartozik, mint a lövöldözõsöknél a "35 különbözõ fegyverbõl választhatsz".
Tiszta homály minden, a textúrák se túl élesek, holott a render képen minden tûéles.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
+fav.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
u dont have to listen anybody else but me

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?