5222
-
#861 Hm egész jól fut meg is lepődtem! Minden maxom amit csak lehet állítani és átlag 48 fps minimum 40fps a benchmarkot nézve.
De miért debil embert választottak a benchmarkba aki játszik vele.
Szörnyű volt nézni ahogy ment! -
#860 mi az hogy árkéd lett a dirt 1-hez képest? -
#859 Nekem a verseny inditasanal kekhalallal kilep.
Valakinek hasonlo,otlet? -
pH0b0S #858 fog'be pofádat relé :D -
#857 én azt se értem, hogy tud egy zászló lengeni, hiszen itt nincs fizix! nemár, hogy azt is lehet fizix nélkül! :O
meg hullmázó vizet dx11 nélkül! :O
micsoda világ! -
Newfronter #856 Eléggé arcade lett tegyük hozzáa Dirt1-hez képest, de azért én nekivágok a full játéknak... -
Neoncsoves #855 fogmábe -
#854 Hali! Nekem vmiért szörnyű érzékenyek a gombok. Picit nyomom, aztán már kanyarodik mint állat. Láttam h vannak erre vonatkozó beállítások, picit piszkáltam csak, de nem lett jobb. Vki esetleg foglalkozott ezzel?
A másik, h olyan játékautó feelingem van, ahogy megyek. Én igazán nem vagyok az übervalós fizika híve, de itt konkrétan semmit nem érzek... Csak én vagyok így? -
#853 Persze, itt igen. Én az NV a pisix supported játékok esetéről beszéltem :) -
Newfronter #852 Elnézést is kérek azért mert kicsit agresszív voltam veletek, elegem van már a marketingdumákból és azért álltam ki ilyen meredeken az elveim mellett, meg ugye a config fájlban van egy sor hogy tessallation="true" és gondoltam akkor 100% hogy működik nálam is. Szóval elnézést kérek mindenkitől, nem akarom szétbarmolni a topikot.
Viszont aki picit szebb grafikára vágyik DX9 alatt, az állíthat a Post processinget a config fájlban 2-es vagy 3-as értékre. -
#851 Ja értem, bocs -
#850 szerintem a zászlót itt akkor is proci számítja ha nv-je van valakinek -
#849 mit fixál? :) -
#848 hát az már egy tesszalált zászló -
#847 Mondja el nekem tudatlannak valaki, hogy pl a zászló lengedezésének (fizikai számítás, amit ugyebár a cpu végez.. kivéve az nv pisix esetén )mi a lóf*sz köze van a dx verzióhoz? -
#846 sztem is elég furán néz ki am, de majd kiforr ez a technika is :) -
strebacom #845 Köszi az intro teshow... -
#844 ezt már láttuk sokszor -
#843 én se, szimpla kamueffekt (ami csak azért van benne, h lám, detuti a dx11) - értelme kb semmi
igazából a dx9-es is nagyon jól sikerült, talán éppen ez a baj :)) -
Newfronter #842 Na így már mindjárt más, Neked lett igazad végül. :)
De azért nem vagyok elájulva ettől a hullámzástól... -
Newfronter #841 01 02 03 04 05
De mintha Kulabácsi képein a víz egy picit gyűröttebb lenne, de a legjobban az első képen látszik, viszont ott elég randa a víz.
-
pH0b0S #840 íme, egy videó, ami szemlélteti, hogy a DiRT 2-ben mivel másabb a Tesszelált víz, és a zászlóra is alkalmazott Tesszeláció mit tesz.
http://www.youtube.com/watch?v=lEGYaS9mGTM -
#839 dx9 víz:
-
#838 sajna frapsnél ha videót akarok akkor annyira leesik az fps h semmi nem látszik az egészből :( -
pH0b0S #837 @Frontier
Lehet, hogy neked fail, de azt viszont nem említettem, hogy DX11-et tudsz futtatni 4800as kártyával, viszont Tesszeláció akkor se lesz benne.
Az 5xxx-es szériába rakták bele a Compute Shader 5.0-t, ami a DX11nek megfelelő grafikus motort engedélyezi, és ha jobban utánaolvasol (google a barátod :-)) nem fogsz találkozni sehol se Tesszelációval ellátott 4800as szériájú kártyát. Az, hogy az ATinak a honlapjára mi van kiírva, az egy dolog, ha azt írták volna oda, hogy DX 67-et tudja, akkor elhiszi majd mindenki, mivel a "hivatalos honlapon" van kiírva.
Amúgy meg ezt egy demo-nál még ne nagyon firtassuk meg, hogy most kinek hogy néz ki, mivel "Demo", és abba nem szokás túlságosan sok mindent belerakni, de én beérem ennyivel is. -
#836 azt nehezen tudom el hinni:) kula legfelső képét nézd:) -
#835 válts kamerát, h közelebből lássuk és tolass le a vízről -
#834 képet! -
Neoncsoves #833 tényleg ugyanaz, csak DX11-ben élesebb kicsit a textúra :D -
Newfronter #832
-
#831 nem csak én :) -
Csokis #830 Csináltam gyorsan egy Intro fix-et. Másoljátok a játék mappájában található video mappába, felüliratva az ottaniakat. -
#829 jól van mert sokáig tart ám csinálni egy videót?:D amúgy a felső képen látszik frankon a tesszaláció... de szeretném megnézni mozgásközben egy usertől és itt a topikban alighanem te vagy az egyetlen aki rendelkezik dx11-es karival:C -
#828 hát ha ilyen a képet :) -
Newfronter #827 Nem szeretem a sört. FAIL.
De ilyen nálam is a víz.... -
Newfronter #826 Igen nekem is ILYEN a víz. Ne nem hiszed el mi? -
#825 nagyobb felbontás (viszont a framerátát nem lehet 30ra fixálni, 60at meg nem birja a gépem :( szal egy plusz, egy minusz :( )
(ill. "dx11" alatt sokkal élesebb a kép, ld kulabácsi képeit) -
#824 ennyi :) -
#823 amugy ti xp-en v win7en toljatok?meiken erdemesebb? -
#822 Mi a t*köm az a tesszeláció?