5222
dirt2_newbanner.jpg
  • RoR zsozso
    Amúgy mennyit fizethetett érte a Subaru hogy mindegyik képen az új Impreza szerepeljen??
  • RoR zsozso
    Asztakurvaaa
    Hát erről a játékról már most lemondhatok,mert az hogy nem viszi a gépem olyan biztos,mint hogy ma csütörtök van.
  • kifli
    most mindenki ken block őrületben van? :D
  • chalezlopez
    Simán lehet ingame kép. Ahogy a Grid kinéz, szvsz nem olyan lehetetlen.
  • karajjj
    gondoltam, hogy nem ingame -.-
  • Csuhai G
    dehogy fog így kinézni, ezek nem ingame képek
  • karajjj
    ez valami brutális lesz, ha tényleg így fog kinézni :O
  • Prince23
    remélem a grafja nem olyan cseppfolyós-szemkifolyós állagú lesz mint az uc-nál:D
  • Willi Betz
    Beszarok bazmeg,hogy a linkek sem jók...
    Talán így:
    kép
    kép2
    kép3
  • Willi Betz
    Ott,csak nem jelenítette meg,így linkeket kellett tennem.
  • w77d
    hol??
  • Willi Betz
    Itt vannak képek:
    kép
    kép2
    kép3
  • w77d
    azért reménykedjünk, hogy a szép grafika nem zárja ki a fizikát :)
  • grebber
    Én nagyon várom nekem az első rész is nagyon tetszik!
  • GPx8
    "EGO motor egy továbbfejlesztett változata fog dübörögni, amelynek hála eddig még soha nem látott fény és árnyék effektek kápráztatják el a játékosokat. A Codemaster szerint nagy hangsúlyt fektetnek a fizikára is, amely nagyon élethűen fogja visszaadni az igazi rally élményt."
    Káprásztatás biztos lesz, fizika meg biztos nem. Ezt már így meg tudom előlegezni...
  • w77d
    milyen legyen a kommentem ha nem baglyos? XD
  • somdav95
    Hát ez a komment olyan baglyos volt Amúgy várom én is, csak a fizikát ne basszák el...
  • kemszi2
    ámen:)
  • adeex7
    na a fizikájára kivi leszek,mer az 1-nek hát...finoman szólva se volt vmi élethű fizikája...de azért meglesem majd :)
  • w77d
  • Prince23
    A Codemasters eddig kevés információt árult el a Colin McRae: DIRT 2-ről, ám ma megtört a jég, s megtudhattunk néhány érdekességet a jövőre megjelenő játékról.
    A tavaly megjelent játék megfelelő sikereket ért el a kritikusok és a játékosok körében is, s ennek örömére a Codemasters egy ideje nekiállt a folytatás elkészítésének. Még a 2007-es E-on bejelentették, hogy munkálkodnak a játék második részén, ám érdemi infókkal nem szolgáltak ezidáig. Ma ugyanis kiderült, hogy a Colin McRae alatt az első részben használt EGO motor egy továbbfejlesztett változata fog dübörögni, amelynek hála eddig még soha nem látott fény és árnyék effektek kápráztatják el a játékosokat. A Codemaster szerint nagy hangsúlyt fektetnek a fizikára is, amely nagyon élethűen fogja visszaadni az igazi rally élményt. A DIRT 2 a három közkedvelt platformon, PC-n, Playstation 3-on és Xbox 360-on fogja tiszteletét tenni, valamikor a következő esztendő során. A fejlesztők ígérete szerint hamarosan újabb információkat kapunk a játékról.

GK