5222
-
#21 Amúgy mennyit fizethetett érte a Subaru hogy mindegyik képen az új Impreza szerepeljen?? -
#20 Asztakurvaaa
Hát erről a játékról már most lemondhatok,mert az hogy nem viszi a gépem olyan biztos,mint hogy ma csütörtök van. -
#19 most mindenki ken block őrületben van? :D -
#18 Simán lehet ingame kép. Ahogy a Grid kinéz, szvsz nem olyan lehetetlen. -
karajjj #17 gondoltam, hogy nem ingame -.- -
#16 dehogy fog így kinézni, ezek nem ingame képek -
karajjj #15 ez valami brutális lesz, ha tényleg így fog kinézni :O -
#14 remélem a grafja nem olyan cseppfolyós-szemkifolyós állagú lesz mint az uc-nál:D -
#13 Beszarok bazmeg,hogy a linkek sem jók...
Talán így:
kép
kép2
kép3 -
#12 Ott,csak nem jelenítette meg,így linkeket kellett tennem. -
#11 hol?? -
#10 Itt vannak képek:
kép
kép2
kép3 -
#9 azért reménykedjünk, hogy a szép grafika nem zárja ki a fizikát :) -
#8 Én nagyon várom nekem az első rész is nagyon tetszik! -
GPx8 #7 "EGO motor egy továbbfejlesztett változata fog dübörögni, amelynek hála eddig még soha nem látott fény és árnyék effektek kápráztatják el a játékosokat. A Codemaster szerint nagy hangsúlyt fektetnek a fizikára is, amely nagyon élethűen fogja visszaadni az igazi rally élményt."
Káprásztatás biztos lesz, fizika meg biztos nem. Ezt már így meg tudom előlegezni... -
#6 milyen legyen a kommentem ha nem baglyos? XD -
#5 Hát ez a komment olyan baglyos volt Amúgy várom én is, csak a fizikát ne basszák el... -
#4 ámen:) -
#3 na a fizikájára kivi leszek,mer az 1-nek hát...finoman szólva se volt vmi élethű fizikája...de azért meglesem majd :) -
#2 -
#1 A Codemasters eddig kevés információt árult el a Colin McRae: DIRT 2-ről, ám ma megtört a jég, s megtudhattunk néhány érdekességet a jövőre megjelenő játékról.
A tavaly megjelent játék megfelelő sikereket ért el a kritikusok és a játékosok körében is, s ennek örömére a Codemasters egy ideje nekiállt a folytatás elkészítésének. Még a 2007-es E-on bejelentették, hogy munkálkodnak a játék második részén, ám érdemi infókkal nem szolgáltak ezidáig. Ma ugyanis kiderült, hogy a Colin McRae alatt az első részben használt EGO motor egy továbbfejlesztett változata fog dübörögni, amelynek hála eddig még soha nem látott fény és árnyék effektek kápráztatják el a játékosokat. A Codemaster szerint nagy hangsúlyt fektetnek a fizikára is, amely nagyon élethűen fogja visszaadni az igazi rally élményt. A DIRT 2 a három közkedvelt platformon, PC-n, Playstation 3-on és Xbox 360-on fogja tiszteletét tenni, valamikor a következő esztendő során. A fejlesztők ígérete szerint hamarosan újabb információkat kapunk a játékról.
GK