5222
dirt2_newbanner.jpg
  • strebacom
    Kormánnyal nagyon faxa isteni game, lesz,,,,,
  • Totti5
    Kormánnyal tökéletes, a legtübb árkéd nem az, de ez igen, joyyal nem tudom milyen, 1szer próbáltam a demot régen a fullt kizárólag kormánnyal játszottam ki.
  • mila69en
    kormánnyal?:( szerintem meg szánalmas kormánnyal az irányítása...ez egy joystikos játék:D g25-el próbálgattam de egy igazi hulladék...maga a játék viszont egy jó kis csapatós árkéd rally joyal élvezetes
  • HUN BECSEHELY
    Reméllem ugy megcsinálják az irányitást,mint a Shift-ben.Akkor már jó lessz.
  • strebacom
    Gondoltam, hogy erre reagáltok, pedig nem vagyok rasszista....köszi....Arty is dead....
  • Totti5
    Nagyon is, főleg kormánnyal.
  • Totti5
    Na erre voltam kiváncsi, mert nálam 360on is nagyon szép volt és nem tudtam elképzelni hogy ezen még mit lehetne javítani.
  • bertino
  • kifli
    állítólag ehhez is lesz szinkron, én is olyan karit akartam amihez adnak kupont, de végülis nem volt olyan :/
  • arty
    rasszista barom
  • strebacom
    Magyarul ez kijön.???.Mert van Steames kuponom hogy ingyé kapom....de nem fogom elhasználni inkább ajándékba adom valakinek..mint a többi seames zsidö szart.....
  • arty
    fényképen nem nagyon látszik, de ZÉRÓ különbség van a két változat közt, váltogattam a bemeneteket, "élőben" jobban látni a "semmit" :D

x360 (720p 4xAA)

pc (720p 4xAA)

a pécés előnye, h nagy felbontásba is lehet tenni, meg ha vkinek van brutál gépe, akkor elmegy 30fps helyett 60fps-el is! Részemről ennyit erről. (a G25 miatt viszont mégis a PC változatot rendeltem meg)
  • arty
    9600GT-n mit akarsz dx11ezni?
  • arty
    hogy jön ide a konzol?

ez mindenhol szórakoztató, de a legszórakoztatóbb kormánnyal!
  • dark night
    akkor most dx 11-et nem is lehet beállítani a demóban ugye?
  • aricsi
    Nem vágom mi a fasz bajotok van az irányítással,vagy a gamepadotok tesco-s vagy vmit elkúrtak pc-n,mer az xbox demo állat volt sztem. Ha nem tetszik ott a Gran Turismo meg a Forza3 ha valósághű szimulátor kell.
  • aricsi
    Miva?Elég jó az a gép.Mitől nem mai darab a 6000+? Nekem 5200+ van,még nem volt kevés semmihez. Max gta-hoz kéne,de ahhoz ott a box.
  • Laci82
    Én szerintem meg jó játék.
    Olyan az irányítása mint a Gridnek.
    Szóval ez százszor jobb játék mint az agyonajnározott NFS Shift.
  • Magnum PI
    Most komolyan. Ez az irányítás konzolon szórakoztató?
  • berczely
    Sziasztok!

Kipróbáltam a demót és kellemesen csalódtam!
    Ahhoz képest hogy milyen gépigényt írtak nálam ultra beállításokon 4x élsimítás mellett átlag 40FPS-el fut!
    A gépem a következő:

AMD x2 6000+ @3100MHz
    3GB DDR2 667MHz
    ATi Radeon HD4850 512MB

Szerintem az én gépem bőven nem a csúcskategória egyik képviselője processzorom sem egy mai darab és nagyon jól fut rajta a játék!
    Látom vitatkoztok ezen a tesszelált vízen vagy mi is ez...
    Ez nagyon hülyeség!Én nem 20Km/h-val mentem az úton hogy a víz kis fodrozódásait figyeljem!Szerintem ebben a játékban semmit nem ér a DirectX 11!Közönségnek a szögletes fejét ki figyeli?Kis pocsolyákat ki figyeli?
    Autó jól néz ki, pálya is elég szép ennyi kell több nem!
    Irányítás az meg olyan amilyen...
    Én személy szerint élveztem a játékot mert nem kell nagyon görcsölni és kapkodni hogy istenem nem tudom bevenni a kanyart!Árkád szerű az egész és ez szerintem teljesen jó!Szórakozásra és kikapcsolódásra teljesen jó lett ez a játék!
    Gratulálok a fejlesztőknek!Csak így tovább!!
  • Barny
    Sziasztok.kiprobaltam a jatekot , mar nagyon vartam.erre paff.ezt ugy elbsztak ahogy csak lehetett...az iranyitas az valami hiper ratyi,egyebkent szepen nez ki,megy ultra grafikan,3-4 dolgot nem enged feltenni ultra-ra.Raadasul randomra kilep hibauzenettel is.:S szamomra nagy csalodas.
  • cumfu
    Szerintem nem is érdemes leszedni! Bár abban bízok, hogy lesznek jobban irányítható autók vagy valami mert engem inkább elszomorított! Ti hogy vagytok vele?
  • HUN BECSEHELY
    11-giga
  • cumfu
    Hát kipróbáltam! Elég gagyi játék lett szerintem! Mostanában nem csináltak jó autós játékot :S. A teljes mekkora lesz szerintetek?
  • atila4
    Ez a valóságszerűbb, hogy kicsúszik a hátulja :) Én nekem tetszik is
    Grid 2 is megfogja haladni az 1 játékélményét jóval szerintem :D
  • arty
    Dirt2 18 font (5400ft) + 1 font (300ft) posta
  • Newfronter
    Csak a demó szivárgott ki.
    Demo
    Jelszó kicsomagoláshoz: www.2u.com.cn
    De ha lassan jön akkor:
    Torrent letöltés
  • The Protector
    Teljes vagy kijött a demo?
    honnan tundám leszedni?
  • arty
    alapbeállítás (ill FFB-ből visszavettem kicsit)

atila4: és melyik a valószerűbb? hogy 100km/h-val csuszik a kocsi vagy - mint a dirt1-ben - tapad mint az aszfalton? ;)

NAGYON pozitiv irányba halad a CM a dirt2-vel, remélem a GRID2 is veszít majd a tapadásból jövőre ;)
  • tmisi
    Ahn thx. Nekem csak 9.9 van még.
  • norbi2fraktal
    nekem is ez volt, míg fel nem tettem a 9.11-es Catalyst-ot
  • tmisi
    Üdv! Az mi a faxért hogy a menü akad mint az állat, kb 1 fps?????
  • Gabisan
    Nekem a verseny inditasanal miutan mutatja a palyat kekhalallal kilep.
    Valakinek hasonlo,otlet?
  • atila4
    Épp ezért könnyebb, mert ki lehet csúsztatni :D
  • Newfronter
    De jó hogy van kormányod, azzal tényleg más lehet. Állítottál valamit az érzékenységen, kocsin vagy alapbeállításon tolod?
  • arty
    (és a legfontosabb: itt kisebb a tapadás, kanyarban jobban ki lehet csuszni, nincs annyira jó féked, stb - azaz sok szempontbol szimesebb, mint az első, mégis valahogy könnyebb is)
  • arty
    amugy valóban "könnyebbnek" tűnik, mert a dirt1-ben nagyon fals volt a kocsi viselkedése, máshogy reagált a kocsi mint 1-1 helyzetben várható volt

kormánnyal viszont ég és föld, ez egy jó játék, a dirt1 viszont kb hasznavehetetlen vacak volt
  • Newfronter
    Könnyebben irányítható billentyűzetről...

De majd a véglegest kell megnézni, hátha ott lesz 1-2 változás.
  • Csokis
    Nem lesz az elején az a pár felesleges videó (amd, intel, stb.).
  • bertino
    na vajon.