5222
-
strebacom #901 Kormánnyal nagyon faxa isteni game, lesz,,,,, -
#900 Kormánnyal tökéletes, a legtübb árkéd nem az, de ez igen, joyyal nem tudom milyen, 1szer próbáltam a demot régen a fullt kizárólag kormánnyal játszottam ki. -
#899 kormánnyal?:( szerintem meg szánalmas kormánnyal az irányítása...ez egy joystikos játék:D g25-el próbálgattam de egy igazi hulladék...maga a játék viszont egy jó kis csapatós árkéd rally joyal élvezetes -
HUN BECSEHELY #898 Reméllem ugy megcsinálják az irányitást,mint a Shift-ben.Akkor már jó lessz. -
strebacom #897 Gondoltam, hogy erre reagáltok, pedig nem vagyok rasszista....köszi....Arty is dead....
-
#896 Nagyon is, főleg kormánnyal. -
#895 Na erre voltam kiváncsi, mert nálam 360on is nagyon szép volt és nem tudtam elképzelni hogy ezen még mit lehetne javítani. -
#894 -
#893 állítólag ehhez is lesz szinkron, én is olyan karit akartam amihez adnak kupont, de végülis nem volt olyan :/ -
#892 rasszista barom -
strebacom #891 Magyarul ez kijön.???.Mert van Steames kuponom hogy ingyé kapom....de nem fogom elhasználni inkább ajándékba adom valakinek..mint a többi seames zsidö szart.....
-
#890 fényképen nem nagyon látszik, de ZÉRÓ különbség van a két változat közt, váltogattam a bemeneteket, "élőben" jobban látni a "semmit" :D
x360 (720p 4xAA)
pc (720p 4xAA)
a pécés előnye, h nagy felbontásba is lehet tenni, meg ha vkinek van brutál gépe, akkor elmegy 30fps helyett 60fps-el is! Részemről ennyit erről. (a G25 miatt viszont mégis a PC változatot rendeltem meg) -
#889 9600GT-n mit akarsz dx11ezni? -
#888 hogy jön ide a konzol?
ez mindenhol szórakoztató, de a legszórakoztatóbb kormánnyal! -
dark night #887 akkor most dx 11-et nem is lehet beállítani a demóban ugye? -
#886 Nem vágom mi a fasz bajotok van az irányítással,vagy a gamepadotok tesco-s vagy vmit elkúrtak pc-n,mer az xbox demo állat volt sztem. Ha nem tetszik ott a Gran Turismo meg a Forza3 ha valósághű szimulátor kell. -
#885 Miva?Elég jó az a gép.Mitől nem mai darab a 6000+? Nekem 5200+ van,még nem volt kevés semmihez. Max gta-hoz kéne,de ahhoz ott a box. -
Laci82 #884 Én szerintem meg jó játék.
Olyan az irányítása mint a Gridnek.
Szóval ez százszor jobb játék mint az agyonajnározott NFS Shift. -
#883 Most komolyan. Ez az irányítás konzolon szórakoztató? -
#882 Sziasztok!
Kipróbáltam a demót és kellemesen csalódtam!
Ahhoz képest hogy milyen gépigényt írtak nálam ultra beállításokon 4x élsimítás mellett átlag 40FPS-el fut!
A gépem a következő:
AMD x2 6000+ @3100MHz
3GB DDR2 667MHz
ATi Radeon HD4850 512MB
Szerintem az én gépem bőven nem a csúcskategória egyik képviselője processzorom sem egy mai darab és nagyon jól fut rajta a játék!
Látom vitatkoztok ezen a tesszelált vízen vagy mi is ez...
Ez nagyon hülyeség!Én nem 20Km/h-val mentem az úton hogy a víz kis fodrozódásait figyeljem!Szerintem ebben a játékban semmit nem ér a DirectX 11!Közönségnek a szögletes fejét ki figyeli?Kis pocsolyákat ki figyeli?
Autó jól néz ki, pálya is elég szép ennyi kell több nem!
Irányítás az meg olyan amilyen...
Én személy szerint élveztem a játékot mert nem kell nagyon görcsölni és kapkodni hogy istenem nem tudom bevenni a kanyart!Árkád szerű az egész és ez szerintem teljesen jó!Szórakozásra és kikapcsolódásra teljesen jó lett ez a játék!
Gratulálok a fejlesztőknek!Csak így tovább!! -
#881 Sziasztok.kiprobaltam a jatekot , mar nagyon vartam.erre paff.ezt ugy elbsztak ahogy csak lehetett...az iranyitas az valami hiper ratyi,egyebkent szepen nez ki,megy ultra grafikan,3-4 dolgot nem enged feltenni ultra-ra.Raadasul randomra kilep hibauzenettel is.:S szamomra nagy csalodas. -
cumfu #880 Szerintem nem is érdemes leszedni! Bár abban bízok, hogy lesznek jobban irányítható autók vagy valami mert engem inkább elszomorított! Ti hogy vagytok vele? -
HUN BECSEHELY #879 11-giga -
cumfu #878 Hát kipróbáltam! Elég gagyi játék lett szerintem! Mostanában nem csináltak jó autós játékot :S. A teljes mekkora lesz szerintetek? -
#877 Ez a valóságszerűbb, hogy kicsúszik a hátulja :) Én nekem tetszik is
Grid 2 is megfogja haladni az 1 játékélményét jóval szerintem :D -
#876 Dirt2 18 font (5400ft) + 1 font (300ft) posta -
Newfronter #875 Csak a demó szivárgott ki.
Demo
Jelszó kicsomagoláshoz: www.2u.com.cn
De ha lassan jön akkor:
Torrent letöltés -
#874 Teljes vagy kijött a demo?
honnan tundám leszedni? -
#873 alapbeállítás (ill FFB-ből visszavettem kicsit)
atila4: és melyik a valószerűbb? hogy 100km/h-val csuszik a kocsi vagy - mint a dirt1-ben - tapad mint az aszfalton? ;)
NAGYON pozitiv irányba halad a CM a dirt2-vel, remélem a GRID2 is veszít majd a tapadásból jövőre ;) -
tmisi #872 Ahn thx. Nekem csak 9.9 van még. -
#871 nekem is ez volt, míg fel nem tettem a 9.11-es Catalyst-ot -
tmisi #870 Üdv! Az mi a faxért hogy a menü akad mint az állat, kb 1 fps????? -
#869 Nekem a verseny inditasanal miutan mutatja a palyat kekhalallal kilep.
Valakinek hasonlo,otlet? -
#868 Épp ezért könnyebb, mert ki lehet csúsztatni :D -
Newfronter #867 De jó hogy van kormányod, azzal tényleg más lehet. Állítottál valamit az érzékenységen, kocsin vagy alapbeállításon tolod? -
#866 (és a legfontosabb: itt kisebb a tapadás, kanyarban jobban ki lehet csuszni, nincs annyira jó féked, stb - azaz sok szempontbol szimesebb, mint az első, mégis valahogy könnyebb is) -
#865 amugy valóban "könnyebbnek" tűnik, mert a dirt1-ben nagyon fals volt a kocsi viselkedése, máshogy reagált a kocsi mint 1-1 helyzetben várható volt
kormánnyal viszont ég és föld, ez egy jó játék, a dirt1 viszont kb hasznavehetetlen vacak volt -
Newfronter #864 Könnyebben irányítható billentyűzetről...
De majd a véglegest kell megnézni, hátha ott lesz 1-2 változás. -
Csokis #863 Nem lesz az elején az a pár felesleges videó (amd, intel, stb.). -
#862 na vajon.