5222
-
HUN BECSEHELY #1221 Amikor én megvettem a Gépem,az volt az elsö,hogy leszedtem az oldalait.Jobban szellözik,és nincs hangja sem.Próbáld meg,mert nem a Rendszereddel van bajj,szerintem,hanem a Vid.kártya melegszik.Ha ugy sem lessz jó,akkor dobd fel neki megint a "Crack"-et,talán megjavul. -
#1220 hátb amikor még van az intró videó akkor még nem de utána mikor márr a képernyőn megjelenik a magazin ujság akoortol agészen addig amig ki nem mek a szabadba a kocsihoz... meg amik ott vannak menük szóval a kunyhóba szaggat csak de ott nagyon -
Csokis #1219 Ez érdekes. Megnéztem a Live oldalam és meglepve tapasztalom, hogy benne van a játszott játékok között a Dirt 2! Pedig nem használtam csak OFFLINE profilt! Akkor hogy?! Ráadásul ez van aláírva: "Last Played Online: Never" Szóval... -
HUN BECSEHELY #1218 Amikor elkezdted a Játékot akkor is szaggatott,vagy késöbb jött csak elöl? -
#1217 igen kipróbáltam hogy medium-ra vettem minden-t és akkor se... még a felbontást is átálitottam... -
HUN BECSEHELY #1216 És ha kicsit a Vesenyen le veszed a Grafikát,akkor is szaggat a Menüben? -
#1215 arra mi lehet a probléma hoyg a menübe a házba szaggat , de a versenyen emg full grafon megy tökéltetesen....?
pls -
HUN BECSEHELY #1214 Szólj ha megtaláltad. -
#1213 Még csak most csináltam végig az x games kupát, de ezidáig nagyon tetszik a játék. Örülök hogy ennyire alacsony a gépigénye de a grafikája mégis tökéletesen megfelel a mai igényeknek. Netes multit gondolom nem lesz olyan könnyű megoldani mint gridben, jack sparrow verzióval :[ -
hello #1212 Senkinek sem volt gond telepítésnél?
Nálam végigmegy a telepítés, directx-et frissít aztán amikor rakná fel a Windows Live-ot nem rakja tovább. Az ablak lent van a tálcán de semmit sem csinál, 1 órát hagytam gondolkodni de semmi. CTRL+ALT+DEL és leállítottam a folyamatot azóta beette magát a programok közé mivel uninstallnál hibát ír ki és el sem indul. 3 napja felrakott friss winows 7 úgyhogy örülök neki. -
#1211 Windows live -> új profil,legörget,kékkel kiemelve a szövegben h ha nem akarsz live bla bla akkor local account... és már csinálod is az offline profilt :wink: -
#1210 http://ultimate-torrents.sytes.net/ -
zoji #1209 öööööööööööö, de lehet, bár majdnem ua. mint amit írtam.
Bár gondolom helyezésektől is függ. -
RYO21 #1208 Valaki tudna küldeni nekem egy gyors torrentot?
TPB-ról 1,4kb/s-el jön. -
#1207 -
Csokis #1206 Nem a megfelelő XP begyűtése után adja? -
Csokis #1205 Nem lehetne kicserélni vagy máshova tenni a flash bannert? Nem jelenik meg. -
Laci82 #1204 Sziasztok.
Itthon mikor lehet kapni? -
#1203 nemtudom ki hogyvan vele,de nekem kurvára hiányzik a pikes peak :S az első részben azzal toltam a legtöbbet -
zoji #1202 Játsz még többet, és egyszer csak beadja a következő pályákat.
Azt hiszem a 4. után adta be nekem.
-
#1201 Sikerült,de igy meg player one lettem,mindegy müködik az a lényeg!Abba igazad van ha már volt fent windows live-os game akkor a többibe automatán offlineba bejelentkezik!
Most meg ott tartok h volt két versenyem,meg is nyertem mind a kettöt,de nem ad be másikat!Nem tudom mi van!? -
#1200 igen automatikusan bejelentkezik hamár más játéknál kilett választva opció -
xido #1199 jaja..valahol azután,hogy home gombot megnyomod,vagy go online,vagy oldalt valahol a fejlécben a create new account és azt hiszem utána az offline account
de ha nekem automatában már offline-al elkezdte,lehet ha van már live-játék,akkor olyan,mint a steam,egyből bejelentkezne -
#1198 elvileg a szabályazt alján vagy hol .. vana valmai olyan hogy offline izé... -
#1197 Srácok h lehet menteni?
Van Windows Live-os profilom,de ez a köcsög mindenképp fel akar menni a netre,h regisztrálja a kulcsot!Tehát offline nem tudok bejelentkezni!Hogy csináljam? -
#1196 teljesen jó vele, kösz a segítséget.. -
#1195 még nem, de akk próba..
kösz -
#1194 #1167-et próbáltad? -
#1193 nekem is pont ez van, a betöltéstől a lakókocsiig végig szaggat az egész, amikor kimegyek eléje, ott tökéletes, és a verseny közben sincs egy kisebb szaggatás sem...akinek van erre megoldása, pls írja le..kösz -
#1192 jah nem szótam a win7be alapból van:) -
#1191 Úgy úgy! -
#1190 DX11-hez mi kell? meg honnan meg hogy? -
carloelsa #1189 Ha crackelem miért ír ki hülyeséget?
(Win 7 64 bit, Ati radeon HD4850 512, intel core 2 quad cpu 3.6 ghz,4 giga ram, táp 520-as... mi kell még?) -
#1188 Bubo az a doktor:) amit en akartam irni az a Bubu:D -
xido #1187 Ismét rá kell jönnöm,hogy ezek a játékok nem az én világom,olyan béna vagyok,mint a sötét éjszaka,pláne a seggrázós,kifarolós földes utakon -
#1186 Ti lattatok mar rally versenyt? miazhogy az uton megy meg ilyenek? ki a fasz megy az uton? mindenhol vagjak a kanyart!!!!! amennyire le tud menni meg lemer:P ebbol szoktak lenni a perecek:D
Utolso amiben reszt vettem "nekem kelett megcsinalnom) amikor a buboval vagtak a kanyart es bent volt a bozotban egy regi kilometerko:D akkorat utott hogy leugrott a kormany:D magyarul ledobta a navigator labahoz! vissza raktak es lejottek 3 kereken a gyorsrol:D -
HUN BECSEHELY #1185 ISTENKIRÁLY lett ez a Game -
Leky #1184 Hát nekem nagyon szaggat egészen a betöltéstől addig amíg, ki nem megyek a lakókocsiból. Próbáltam mindent hotfix-et, 9.12-es béta drivert elfogyott minden ötletem. Másnál is van ilyen probléma? -
#1183 Ki nem? De élethűbb. -
#1182 Le lehet vágni, de aki élvezetre megy az ugyis az úton halad. Sajnos nem mindenhol vannak kövek az út szélén, de ahol vannak onnan nem jön vissza senki ép futóművel:)