The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
A könyv címeket letudnátok írni?

Bulykin
hát nem kicsit bekezdtek<#eljen> pörgõs volt nagyon, rengeteg minden történt, nagyon tetszett😊
az elején a szobros dolog ház az tényleg no commmetnXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Landren
tetszett

sose nyomd fullba a kretént

Kicsikiraly
Azt énis néztem hogy kinek a szobra akart lenni, ha nem mondják rá sem jövök 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

MerlinW
Jó volt a nyitány, mondjuk az elsõ másodpercekben az utóbbi idõk leggyengébb CGI-jét láthattuk😊 Az a szobros jelenet nagyon durván csúnya volt...😊

[merlinw.org]

Bulykin
hoppá<#wow1> már magyar sub is van<#taps> én meg még le se töltöttemXD váá

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
na megnéztem a részt. a sorozatot szépen folytatja, de a könyvbõl sajnos csak a nagyobb motívumokat vették át, + még mindig nem értem hogy miért nem akarják behozni ennyire a sár népét 😞

ettõl függetlenül szeritnem olyan 7-8/10et megérdemel, jóvolt azért 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
szerintem csak kedd környékén lesz😄

Deinoék meg kb mindenki junkie talin van szal... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
felirat várható mára? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Na már áramlik lefele :p

<#szeret><#szeret>

REAL MADRID

Bulykin
Seeker lányok

omg<#szeret>

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
hétvégén Seeker<#bohoc>

Bulykin
"A Syfy november 5-tõl Legend of The Seeker maratont fog adni, hogy megtámogassa a 2. ávad kezdését."

Bulykin
ha linkeled akkor megnézzük😛

Még néhány kép az évadnyitóból: Seeker képek
A 2. évadban benne lesz még Kevin Sorbo is.
A Cara videót láttátok?
[NST]Cifu
Biztos nem újdonság, de ha ez megvigasztal, akkor itt egy másik hölgy a 2. évadból:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akármelyik képet is nézem, ennek a nõnek nagyon nincs szép feje. És akkor még nagyon korrekt voltam 😄
Állítólag Niccit fogja játszani, remélem nem. Majd meglássuk.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Kicsikiraly
\m/

ha csak egy picit lesz hasonló mint a 2. kötet, még akkor is nagyon oda fog b*szni 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

El is felejtettem milyen jól néz ki Kahlan 😄

Bulykin
ütõs<#eljen>

Bulykin
<#nemtudom> de sztem egy mord-sith-t

Kicsikiraly
kit fog játszani? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tudom nem kimondottan ide vágó, de honnan tudnám megszerezni az utolsó 2 könyvet? Az inkvizítort, és a másikat?
Bulykin

ez a néni szerepelni fog a 2.évadban<#gonosz1>
de messze van még ez a nov.7

Kicsikiraly
ó htx 😄 tudtam hogy láttam én itt már vmikor egy elérhetõséget 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Jobb oldalt Ezeket nézd meg/Rólunk ...

REAL MADRID

Kicsikiraly
próbálkoztam, de nem találtam ott semmi elérhetõséget :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Twitteren biztos. De van msn-ük is, csak gondolom az nem publikus. De a blogon érdemes próbálkozni.

Bulykin
fent be van linkelve a blogok! próbálkozz ott

Kicsikiraly
tudja valaki hogy érhetem el deinoékat vmi email címen vagy pm-ben vagy vhol?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
vajon a sorozatban benne lesz a galeai sereg "szellemei" vs Birodalmi Rend csata?

kiváncsi lennék 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

MerlinW
2009-Nov-07 Legend of the Seeker 02x01 Marked

[merlinw.org]

A finálét még mindig nem néztem meg 😄 Ideje lenne.

REAL MADRID

Bulykin

Montanosz
dc-n fenn vannak a magyar fordítások, 10 könyv ha jól emlékszem)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Kicsikiraly
htxvm

DFTBA &#3232;_&#3232;

Jó majd elküldöm privibe, mikor felpakolom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kicsikiraly
és ha nagyonszépenkérem feltöltöd azt is? 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Azért nem mindegy, hogy az apja vagy a testvére, mert a Rahl család története is igen jól le van vezetve a könyvben. Tehetséggel rendelkezõ gyerek, teremtés oszlopa.
De.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kicsikiraly
nincs esetleg így meg a Könnyek Köve is?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Landren
ha esetleg valaki nem tudná, van egy kis elõzmény része is Az elsõ szabálynak, mégpedig: "Terry Goodkind: Az Igazság Kardja: Az adósság csontja" címen. ami a Legendák 1. -es kötetében található. sajnos csak 63 oldal 😞

sose nyomd fullba a kretént

Végül is a történet szempontjából tök mindegy az apja vagy a tesója. Úgy is van egy raklapnyi testvére. 😊

Kicsikiraly
igen sajnos csak annyit említ hogy a testvére, és azt is úgy állítják be hogy hazugság, mivel egy ilyen apai szál a színészek életkora miatt nemigen kivitelezhetõ 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Nagyon jó trailer. Várom, várom.<#vigyor0>

Most már nem emlékszem részletesen, de a határ nem évszázadok óta van meg. Darken Rahl apja Panis Rahl világuralomra való törekvése közben háborúzik mindenfele. Nagy csaták stb, stb, stb. Zed meg ellen harcol és pont Zed az egyik, aki felhúzza a határt elzárva D’Harát Középföldtõl (és mellesleg kinyírja Panis Rahlt meg összeégeti a gyerek Darken Rahlt is). Aztán páran úgy döntenek mágia nélkül akarnak élni ezért Nyugatföldre mennek és azt is lezárják egy határral. Darken Rahl felnõ, átveszi apja helyét és lerombolja a határokat.
És igen Darken Rahl Richard apja. A sorozatban csak Darken Rahl annyit említ, hogy Richard a testvére (???). Valami rokoni szál kell, mert ez meghatározó egész végig!!

MerlinW
"A november 7-i héten startol a Legend of The Seeker, melynek évadnyitójában Charisma Carpenter fog kardot ragadni. A 2. évadhoz egyébként állandó szereplõként csatlakozik Tabrett Bethell, aki a fináléban Cara-t alakította."

[merlinw.org]