The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A "ja" nem a kérdésedre válasz :D
Ja, de mûködik olyan verzióval, amit megtalálhatsz :)
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
akkor csak én vagyok ilyen láma?<#vigyor1>
a feliratot HDTV-NoGRP ehhez a verzióhoz készítették, de ilyet én nem találok sehol:S:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PiszkosFred
Jaja, nagyon eltalaltak a promot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pedig van, legalábbis én találtam (nem 720p nézek, úgyhogy azt nem tudom). Ráadásul olyan trailert nyomtak az évadzáró 22. részhez a végén, hogy a hajamat téptem.
Hiába olvastam a könyvet, tök más az egész. <#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Valami indi kint van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Én máshol már igen, csak 720p verziot nem.

REAL MADRID

Bulykin
a hétvégén évadzáró!!!

am a 21.részhez még nem is láttam torrentet eztv-n...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Van még sok HQ kép fõleg az epizódokból de vannak még promó képek is. Majd lehet feldobom egy pakkba ha érdekel valakit.

REAL MADRID

HQ1 (gondolom ez van bannerban)
HQ2
HQ3

REAL MADRID

Az új Star Wars sorozatból van ez a kép? :D

REAL MADRID

http://blogs.pioneerlocal.com/entertainment/legend-of-the-seeker4.jpg ?

Bár ez is egy picit idióta.

Bulykin
jóaz sztem, ha ha nagyon ráérsz akkor...<#idiota>

Hûha, be is került. :)
Ha majd találok jobb képet Zedrõl, öszerakok egy újat. :)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bulykin
<#worship>

Kicsikiraly
hát ezen tényleg olyan képet vág :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Összemahináltam egyet, amin Zed is rajta van.
3.

De, majd összerakok egyet amin Zed is rajta van. Legalábbis megpróbálom. Sajna nincs róla túl sok jó kép. Mindegyiken olyan képet vág... hát... amilyen van neki... :)

Mint egy kirakatbábú :D

REAL MADRID

Elsõn nagyon nyomi Kahlan :D

Bulykin
jóak, de nem csinálnál olyat amin Zed is rajta van??:D sehol nincs normális banner amin mind a 3an rajtaannak:S

Kicsikiraly
elsõ bejövõs <#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Csináltam két bannert. Hátha tetszik <#vigyor0>:
1.

2.

Bulykin
<#eplus2>

20. részbõl nem hasonlít egy picit a csaj ? :D

Bulykin
én is...viszont a végén Seeker és Kahlan közti besz az érdekes volt, kíváncsi vagyok lesz e más lehetõség:)

am meg csak nekem tûnt fel h Kahlan ún. Vérdühe a 19.részben nem olyan volt mint amikor Rahl elkapta õket(nemtom hanyadik rész)?? vagy csak a mostani még nem volt teljes düh<#wow3>

Nem volt valami izgalmas rész, néhányszor kezdtem is unni.
pl. amikor a festõ szónokol a festményben hát azt már kurvára untam.

Amúgy meg a gyerekek is tudják, ha megölöd a varázslót, megszûnik a varázslat :D A Seeker meg elég lazán ijesztgette a festõt :P Máskor kéretik bátrabban fellépni.

REAL MADRID

Én most kezdem a 20-dik részt.

REAL MADRID

Bulykin
18-19.rész-t megnéztem, a 19 emelném ki, nagyon jó lett, ismét egy kicsit darkosabb, kicsit durvább:D a 20.rész még várat, pedig nagyon jó a kritikák alapján:)

ep18 720p rõl tud vki vmit? Nem jött ki release?

REAL MADRID

Kicsikiraly
Ez a 19-es rész se volt semmi :O vége elég állecsapós volt :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Már sikerült.
Bulykin
nézd meg melyik verzióhoz készítették a magyar feliratot és azt a verziót töltsd le:) ha meg az van és úgy is szar akkor idõzítsd vagy kérj meg vkit h idõzítse...lén nem tudok:D:D

Van egy kis problémán. Letöltöttem a filmet hdtv.xvid.crsm formátumban, és a 6. percnél ugrik egyet a film, ezáltal a magyar felirat is jócskán elcsúszik. Mit csináljak?
Kicsikiraly
küldtem linket

DFTBA &#3232;_&#3232;

QuippeR
18? nem a 17. az utolsó? privibe elküldöd, hogy honnan szedted az újat?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Kicsikiraly
és azt ismeritek amikor megy két seeker meg két confessor a dombon? :D

nagyon odavágott ez a 18. rész, végig röhögtem kb :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
mindenképpen megéri elkezdeni nézni:D nagyon jó, Xena/Hercules stb. a közelében nincs ennek sztem...

Huh, köszi! Ha a Xena/Herkulestõl erõsebb akkor felõlem akár komplett fejezeteket is kihagyhatnak a könyvbõl. Ha meg mindez Terry Goodkind közremûködésével van pláne. Már a nõvérem (aki nagy rajongója a könyvsorozatnak) is bejelentette igényét a (film) sorzatra <#hehe>.
Hát igen, lehet hogy két nap múlva már együtt várom veletek a következõ részt. :)

PiszkosFred
Xena/Herkules vonaltol lenyegesen erosebb a sorozat, nem fogsz benne csalodni. A konyvektol elter itt-ott, de mielott ezen barki is felhaborodna, erdemes tudni, hogy a sorozatban bennevan a keze maganak Terry Goodkindnek is, vagyis tudjak a keszitok mit miert csinalnak. A szereplok szerintem nagyon jol hozzak a figurakat, az elso 1-2 resz "gyakorlas" utan egyre jobbak. Ugye fantasy sztorihoz kell nemi kerites is, a taj az fantasztikus, es a CGI is megallja a helyet egy TV-s sorozathoz kepest. Kellemes csalodas reszemrol az egesz, nyakamat ra, hogy ledaralod a 18 reszt 1-2 nap alatt :)

Ja és mennyire tér el a könyvtõl? A Dennás részbe (természetessen abba <#hehe>) beletekertem és totál a könyvtõl eltérõ dolgokat tapasztaltam.

Na én most értesültem, hogy sorozat lett belõle. Sõt arról is hogy a 4. kötet (negyedik "trilógia") kívül jelent még meg magyar fordítás.

Én nem tudom ti hol vettétek meg õket, de én itt Gyõrben a 4. kötet óta (A szelek temploma I-III.) nem láttam könyvesboltba EGYET SEM!!
Most majd a kiadótól próbálom beszerezni õket, mert egyik nagy kedvencem a könyvsorozat! Imádom! Csak mot egyben kicsit húzós lenne begyûjteni minden elmaradtat. Lebontom pár hónapra, úgy talán kibírom anyagilag. Lesz mit olvasni.

Na meg nézni!!
Még nem láttam egyiket sem csak húzom lefele ezerrel! Hát olyan Xéna-Herkules szintre számítók,... szóval gyakorlatilag nincsenek elvárásaim vele kapcsolatba<#szomoru1>. Ha azoknál jobb akkor már kellemes csalódás.
Dehát a könyvek miatt MUSZÁJ megnéznem.

Ti mijennek ítélitek a sorozatot?

PiszkosFred
Csusznak picit

Kicsikiraly
Mikor töltik már fel? :D Nem bírom már sokáig :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kíváncsi vagyok, hogy merre folytatják a történetet.
spoileres képek az utolsó részekbõl
A Krod Mandoon nekem nem jött be.
Bulykin
Hosszú idõ után hamarosan folytatódik^^
S01E18 trailer + 3 kép
spoiler!

Amíg nem volt Seeker elkezdtem nézni a Krod Mandoon and the Flaming Sword of Fire-t :) Amolyan középkori sitcom, nekem eddig bejövõs :D

REAL MADRID

Kicsikiraly
na végre már a héten lesz. kezdtek elvonási tüneteim lenni :D

DFTBA &#3232;_&#3232;