772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
Cat 02 #332 Megedződött. Az évad vége felé is egyre hamarabb "feláll" Kahlan. -
#331 Hogy a fenébe van az, hogy az első évad nagy részében ha egy Confessor a szolgájává tett valakit, akkor utána jó esetben is harcképtelenné vált, olykor össze is esett, a második évadban viszont simán harcol utána tovább... -
#330 Nem gondoltam volna, de könyv elolvasása után tényleg kicsit csökkent a sorozat a szememben :S nemmondom, még most is nagyon jó, de valahogy úgy hogy tudom a történetet nem olyan izgalmas, nem várom a csavar végét :D ami viszont így jobb lesz, hogyha lesz vmi nagyon jó jelenet a könyvből amit megvalósítanak. (Galeaiak vs Birodalmi Rend csatát nagyon megnézném, főlek Kahlan miatt ) -
#329 promó
2. évadkezdés kritika
-
#328 + a medencés jelent váá -
#327 akkor javítalak :)
múlt héten kiadták már magyarul is
www.excaliburkonyvek.hu -
#326 Köszi -
#325 Köszi -
#324 elírtam, első kötet címe Első Szabály, azon belül az első könyv címe volt az igazság keresője :D -
#323 1. Igazság Keresője
2. Könnyek Köve
3. Falka Vére
4. Szelek Temploma
5. A Tűz Lelke
6. A Bukottak Hite
7. A Teremtés Oszlopai
8. Védtelen Birodalom
9. Futótűz
10. A Fantom
és azthiszem a 11. címe Confessor de tudomásom szerint az még nem jelent meg magyarul, majd aki tudja kijavít :D -
#322 A könyv címeket letudnátok írni? -
#321 hát nem kicsit bekezdtek pörgős volt nagyon, rengeteg minden történt, nagyon tetszett:)
az elején a szobros dolog ház az tényleg no commmetnXD -
#320 tetszett -
#319 Azt énis néztem hogy kinek a szobra akart lenni, ha nem mondják rá sem jövök :D -
#318 Jó volt a nyitány, mondjuk az első másodpercekben az utóbbi idők leggyengébb CGI-jét láthattuk:) Az a szobros jelenet nagyon durván csúnya volt...:) -
#317 hoppá már magyar sub is van én meg még le se töltöttemXD váá -
#316 na megnéztem a részt. a sorozatot szépen folytatja, de a könyvből sajnos csak a nagyobb motívumokat vették át, + még mindig nem értem hogy miért nem akarják behozni ennyire a sár népét :(
ettől függetlenül szeritnem olyan 7-8/10et megérdemel, jóvolt azért :D -
#315 szerintem csak kedd környékén lesz:D -
Cat 02 #314 Deinoék meg kb mindenki junkie talin van szal... :D -
#313 felirat várható mára? :D -
Cat 02 #312 Na már áramlik lefele :p -
Monoton #311 -
#310 Seeker lányok
omg -
#309 -
#308 hétvégén Seeker -
#307 "A Syfy november 5-től Legend of The Seeker maratont fog adni, hogy megtámogassa a 2. ávad kezdését." -
#306 ha linkeled akkor megnézzük:P -
Desmond Wallace #305 Még néhány kép az évadnyitóból: Seeker képek
A 2. évadban benne lesz még Kevin Sorbo is.
A Cara videót láttátok? -
#304 Biztos nem újdonság, de ha ez megvigasztal, akkor itt egy másik hölgy a 2. évadból:
[center] -
Darkspell #303 Akármelyik képet is nézem, ennek a nőnek nagyon nincs szép feje. És akkor még nagyon korrekt voltam :D
Állítólag Niccit fogja játszani, remélem nem. Majd meglássuk. -
#302 \m/
ha csak egy picit lesz hasonló mint a 2. kötet, még akkor is nagyon oda fog b*szni :D -
Cat 02 #301 El is felejtettem milyen jól néz ki Kahlan :D -
#300 ütős
-
#299 de sztem egy mord-sith-t -
#298 kit fog játszani? :D -
xem #297 Tudom nem kimondottan ide vágó, de honnan tudnám megszerezni az utolsó 2 könyvet? Az inkvizítort, és a másikat? -
ez a néni szerepelni fog a 2.évadban
de messze van még ez a nov.7 -
#295 ó htx :D tudtam hogy láttam én itt már vmikor egy elérhetőséget :D -
Monoton #294 Jobb oldalt Ezeket nézd meg/Rólunk ... -
#293 próbálkoztam, de nem találtam ott semmi elérhetőséget :S