772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
#252 sejtem mikre gondolsz :D de hát azokat nem lehetett volna leadni tv-ben :D
én pár ilyen mesélős történetet láttam volna, pl a könyvben viszonylag hamar megtudjuk az egész Rahl történetet, mi ez a Határ, miért jött létre, hogy jött létre, a sorozatban meg alig beszélnek róla. -
#251 persze, szó nincs róla, hogy nem jó úgy ahogy van, csak van sok olyan dolog a könyvben, amit szívesen viszont láttam volna a filmben is. hogy mikre is gondolok, azt inkább nem írom le, majd ha elolvastad biztos rájössz te is. :) -
#250 szerintem bármennyire is tér el a sorozat a könyvtől, így hogy először a sorozatot láttam azért mégiscsak azt mondom hogy jó az úgy is. Így van két hasonló történet ami mindkettő nagyon élvezhető és leköt :D -
#249 a könyvben a történet sokkal jobb mint ami a filmben van, és gyakran teljesen eltér a filmtől.
Nem rossz a film, de azt gondolom, hogy vannak dolgok, ami jobb lett volna, ha a könyv szerint van. -
#248 elkezdtem olvasni, első 70 akárhanyadik oldal körül járok, ez tényleg kicsit durvább mint a sorozat :D viszont az nagyon jó benne hogy részletesen kitér dolgokra, és megmagyaráz dolgokat.
+ azt írták hogy Zeddnek vékony hangja van :D na amilyen hangja a sorozatban van, azt mindennek nevezném csak nem vékonynak :D -
#247 -
Hoz_Hun #246 Jó olvasgatást. -
#245 -
Hoz_Hun #244 KORLÁTOZOTT ideig, felteszem Terry Goodkind: Az elsö szabály I-II kötetét
IDE
doc formátumban. Ez csak az amit a sorozat feldolgozott, jobban mondva, ahonnan merített. Ez a teljes első kötet (nálunk két részre szedve). Ha valakinek tetszik, akkor továbra is vegye meg a lenti címen vagy Excalibur könyvek-től. -
#243 Képek
Seeker & Confessor -
#242 jól számolom, hogy 72k jó magyar forintba kerül? na mindegy, egyébként is évekre előre van mit olvasnom. -
#241 A könyvek magyarul -
#240 báááza nyáron ha lesz időm akkor tuti beszerzem:D -
#239 Vagy maximum egy HBO sorozat berkein belul :) -
Hoz_Hun #238 Csak készülj fel rá, hogy sokkal brutálisabb. Úgy értem erőszakos, véres és tele van kegyetlenkedéssel. Nem ilyen könnyed kis matiné. A halál sokszínű ábrázolása, meztelenkedés, szex (), nemi erőszak (beleértve, hogy Richardot tulajdonképpen Denna megerőszakolja), kínzás, rituális gyilkosságok, prostitúció, stb. Minden van benne amitől felnőtt kategória. Egyik legemlékezetesebb jelenet mikor Kalan megeteti egy taggal a saját heréit. Szóval durva na. A kínzások olyan ötletesek, hogy néha már megijedtem Mr. Goodkind-től.
Őszintén, a könyvet szerintem normálisan nem lehetett volna filmben feldolgozni. -
#237 lehet h el kéne kezdeni olvasni a könyvetXD -
Hoz_Hun #236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De, meghal Orden mágájától, csak Richard trükkösebben oldja meg, és az egész történet jóval bonyolultabb. Rahl az alvilágba kerül, de ott sem a nyugodtabb fajta lesz. Elszakítja a fátylat élők és holtak között. -
#235 és köszönjük az egész évados fordítást!!! -
#234 hát ez azért enyhén epic évadzáró volt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egész rész, hogy időutazást csempésztek bele kurvajó volt :D tetszett a Kahlan királynő is :D és a végén Rahl halála azért monumentális kép volt ahogy ott zöld lánggal ég :D #232 alapján akkor ezekszerint a könyvben nem is hal meg Rahl? -
Darkspell #233 Kéretik olvasni EZT meg EZT.
</önreklám> -
Hoz_Hun #232 Tényleg nagyon jó évadzáró lett. Semmi köze a könyvben lezajlott eseményekhez, úgy hogy mindenkinek izgulós a történet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a második könyvben Richardot elviszik a fény nővérei nevelgetni, mert megvan benne a mágia iránti tehetség. Kedvenc köteteim egyike. Lövésem sincs hogy ez lesz-e a 2.évad története vagy sem. Abból is történetet szőhetnek, hogy Darken Rahl halálakor átszakította fátylat az élők és holtak között stb, stb, stb. Ha csak kicsit is merítenek a könyvből, lehet marha jól folytatni.
Mondjuk nem tudom ez mennyire volt spoileres, de azért abba tettem. -
#231 hát skacok, ez az évadzáró szerintem szenzációs volt!!! naaagyon kíváncsi vagyok a 2.évadra^^ így hogy nem olvastam a könyvet, semmit sem tudok h mi várható szal...wááá -
Darkspell #230 Ez ilyen leülök-ebéd-visszaülök felirat volt :D -
Hoz_Hun #229 Kint van a 22. rész. Sőt nem csak hogy kint van, de van hozzá magyar felirat is!!
Köszönjük Deino, darkspell!! -
#228 ezen beszartam én is :D -
#227 21.rész --> aztaaaa!!!
22.rész promo --> omfg WTF??!!
röviden és tömören
egyébként megbántam h nem kapcsoltam ki a dvdlejátszót a 21.rész végén, mert nem szoktam egyáltalán promókat nézni, most meglestem, de wááá...miéééért?? kibaszott kíváncsi vagyok!!:D:D Szökés évadzárót még most se néztem meg, de ez kihagyhatatlan lesz:) ide vele -
Cat 02 #226 doromb-doromb-RECCS-*csönd*
ez nagyon gonosz volt :D -
#225 mininova - eztv vagy vtv release mindig... -
-
Cat 02 #223 Indis ugyanaz elvileg, bár nem vok vmi otthon a release világban :D -
csgj #222 A "ja" nem a kérdésedre válasz :D -
csgj #221 Ja, de működik olyan verzióval, amit megtalálhatsz :) -
#220 Néhány kép az évadzáróból -
#219 akkor csak én vagyok ilyen láma?
a feliratot HDTV-NoGRP ehhez a verzióhoz készítették, de ilyet én nem találok sehol:S:S -
#218 Jaja, nagyon eltalaltak a promot. -
Hoz_Hun #217 Pedig van, legalábbis én találtam (nem 720p nézek, úgyhogy azt nem tudom). Ráadásul olyan trailert nyomtak az évadzáró 22. részhez a végén, hogy a hajamat téptem.
Hiába olvastam a könyvet, tök más az egész. -
Cat 02 #216 Valami indi kint van. -
Monoton #215 Én máshol már igen, csak 720p verziot nem. -
#214 a hétvégén évadzáró!!!
am a 21.részhez még nem is láttam torrentet eztv-n... -
Monoton #213 Van még sok HQ kép főleg az epizódokból de vannak még promó képek is. Majd lehet feldobom egy pakkba ha érdekel valakit.