772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Gubberx
    ty :)
  • Andr0
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1226849794

Merlin topic
  • Gubberx
    Valami infót mondanátok erről a merlines cuccról? :D Lehet elkezdem nézni :)
  • PiszkosFred
    Epp javasolni akartam, aki eddig nem nezte, Seeker utan kezdjen bele Merlinbe :)
  • Anthrax
    Aki akarja,hogy legyen 3. évad, nézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=rr30gw3GBxw
    És lehet ide is írni http://www.sdsmail.org/
  • mindero
    Hogy-hogy nem lesz?
  • Cat 02 #606
    Úgy 1-2 évad után már nem is irritálja az embert a főszereplő :D
  • MerlinW
    Merlin folytatódik nemsokára, az is jóféle.
  • Bulykin
    és ami a legrosszab, hogy nem lesz lezárás...
  • öregharcsa
    affene..ez nem jó hír...most megint fantasy sorozat nélkül maradok :(
  • Gubberx
    :(:(:(
  • mindero
    Hát kár érte valóban. Van 8 sorozat talomba, de mindig a Seekert részesítettem előnybe.
  • Andr0
    picsába pedig ez is jó sorozat volt. :'(
  • macselek #599
    :(
  • Bulykin
    A SOROZAT KASZÁT KAPOTT!!!

"Azt már eddig is tudtuk, hogy az eddigi csatornák nem szerették már a 2. évadot, mert nem volt elég néző (a Seeker nem egy csatornán megy, hanem un. szindikátusi sugárzásban – több kisebb adón). Ezért a gyártó ABC Studios megpróbálta elpasszolni másnak – úgy tűnik sikertelenül."

• Cat 02 #597
    Eleje jó volt, nekem bejön ez a sztorizgatunk cucc.
    Viszont köv részt a promója alapján nem értem, de majd csak kiderül .p
  • Bulykin
    igen nekem is tetszett ez a rész :)

viszont egy valami szemet szúrt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogyha Zed régebben tanította Panis-t akkor volt ugye neki is ereje? mert hiszen alakot is váltott... akkor miért nem tudta csak simán eltaszítani azt a Dakrah-t(az a csillagXD)? meg amikor megtámadták csak hajolgatott jobbra balra...

a köv. rész promója megint csak ütött:D de hát mikor nem:D:D
  • mindero
    Arra kíváncsi lennék ha valaki így dobja el a tőröket az meddig fog repülni, nem hogy beleállni valamibe.

Amúgy jó rész volt. Még mindig nem éri el az évad elejének szintjét, de kezd alakulni.
  • Bulykin
  • Kicsikiraly
    olyan már konkrétan volt :D amúgy az a Dakra (vagy Dakrah?), és simán megállítja mert mágia röpíti.
  • Bulykin
    promók általában ütősek :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most pl. a Cara felé tartó dobócsollag vagy mi a szösz...
  • mindero
    Igen, az a baj h nagyon ütősen kezdtek. A legelső rész annyira pörgött h elképesztő.
    De ez is jobb lett mint amilyennek indult. Talán a következő (bár a teremtős részről is azt hittük h ütni fog aztán )
  • Bulykin
    nem volt rossz ez a 16.rész, csak... nemtudom, valami hiányzik ami az évad elején még megvolt.
    Nygax az kúrvára tetszett :D:D a régi horrorfilmekre emlékeztetett^^
    Cara és Kahlan meg... huhh hát elképzelve őket együtt bezárva ráadásul Kahlan öltözete eléggé lenge volt xD
  • Cat 02 #589
    Most, hogy így felhívtad rá a figyelmet direkt néztem és tényleg :s
  • Tower Guard
    Hát igen. az első évadban is az a rész nagy csalódás volt számomra.
    Ez a teremtős egy közepesnek ment el nálam. Azért írtam hogy nem volt azért rossz. A színész tényleg elég gyengusz volt :S
  • MerlinW
    +1. Borzalmasan unalmas filler volt. A Creator-t bűn gyenge színésznő játszotta, na meg maga a történet is idegesítóen 0 volt. Szerintem.
  • mindero
    Hát örülök h nektek tetszett, szerintem a 2. legrosszabb rész volt az egész sorozatba. Utálom ezeket az emlékezős dolgokat.

De talán most már tényleg fölpörögnek a dolgok kicsit.
  • Bulykin
    nekem is tetszett :)
    viszont ez a visszaemlékezős összefoglalós dolog nekem azt sugallja, hogy no more filler \o/
    legalábbis remélem...
  • Tower Guard
    Nah ez a Teremtős sem volt valami rossz, bár én többet vártam.
    Sajnos most megint kezdődik a szünet :S...
  • Tower Guard
    Hát szerintem egész jó rész volt.
    Sokkal jobb volt mint az előző, de az tény, hogy a következő nem lesz piskóta!
  • Kicsikiraly
    a nagy gourmet éttermekben is többet főznek egy kajából, mivel az arányok fontosak. teszem azt hogyha a hatalmas adag főzet receptjében volt egy hozzátevő amiből csak egy késhegynyi kell, akkor szinte lehetetlen lenne csak egy pohárnyit csinálni belőle.
  • Bulykin
    hát ez egy elég tré rész volt szerintem :D
    viszont a következő rész promója...kúrvajó lesz
  • Cat 02 #580
    Miért csinál 1 kondér cuccost, ha 1 pohárral iszik belőle ? + fejlevágás effekt picit lame volt :D Viszont következő rész ütősnek tűnik.
  • MerlinW
    2010-Mar-20 Legend of the Seeker 02x14 Bound
    2010-Mar-27 Legend of the Seeker 02x15 Creator
  • Cat 02 #578
    Mekkora lett volna, ha kiugrik az udvarra :DDD
  • Cat 02 #577
    Ohó, jó hogy írod, 2 résszel el vagyok maradva :D
  • Tower Guard
    Jöhetne most már igazán az új rész. Valahogy így, hogy 2-3 heteket kell várni egy részre, már nincs meg az a varázs mint azelőtt...
  • CS@
    Ez is nagyon jó lett, de szerintem az illető többi LOTS –es videója is nagyon frankó.
    Még 3 nekem nagyon tetszetős Cara s téma tőle:
    Cara - Kill My Pain
    Mord-Sith Cara
    Mord Sith - Cara - Beautiful & Deadly
  • Andr0
    énis néztem ezt;) nagyon jóra sikerült a cucc:D
  • Bulykin