772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
#612 ty :) -
#611 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1226849794
Merlin topic -
#610 Valami infót mondanátok erről a merlines cuccról? :D Lehet elkezdem nézni :) -
#609 Epp javasolni akartam, aki eddig nem nezte, Seeker utan kezdjen bele Merlinbe :) -
#608 Aki akarja,hogy legyen 3. évad, nézze meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=rr30gw3GBxw
És lehet ide is írni http://www.sdsmail.org/
-
mindero #607 Hogy-hogy nem lesz? -
Cat 02 #606 Úgy 1-2 évad után már nem is irritálja az embert a főszereplő :D -
#605 Merlin folytatódik nemsokára, az is jóféle. -
#604 és ami a legrosszab, hogy nem lesz lezárás... -
#603 affene..ez nem jó hír...most megint fantasy sorozat nélkül maradok :( -
#602 :(:(:( -
mindero #601 Hát kár érte valóban. Van 8 sorozat talomba, de mindig a Seekert részesítettem előnybe. -
#600 picsába pedig ez is jó sorozat volt. :'( -
#599 :( -
#598 A SOROZAT KASZÁT KAPOTT!!!
"Azt már eddig is tudtuk, hogy az eddigi csatornák nem szerették már a 2. évadot, mert nem volt elég néző (a Seeker nem egy csatornán megy, hanem un. szindikátusi sugárzásban – több kisebb adón). Ezért a gyártó ABC Studios megpróbálta elpasszolni másnak – úgy tűnik sikertelenül."
-
Cat 02 #597 Eleje jó volt, nekem bejön ez a sztorizgatunk cucc.
Viszont köv részt a promója alapján nem értem, de majd csak kiderül .p -
#596 igen nekem is tetszett ez a rész :)
viszont egy valami szemet szúrt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogyha Zed régebben tanította Panis-t akkor volt ugye neki is ereje? mert hiszen alakot is váltott... akkor miért nem tudta csak simán eltaszítani azt a Dakrah-t(az a csillagXD)? meg amikor megtámadták csak hajolgatott jobbra balra...
a köv. rész promója megint csak ütött:D de hát mikor nem:D:D -
mindero #595 Arra kíváncsi lennék ha valaki így dobja el a tőröket az meddig fog repülni, nem hogy beleállni valamibe.
Amúgy jó rész volt. Még mindig nem éri el az évad elejének szintjét, de kezd alakulni. -
#594 -
#593 olyan már konkrétan volt :D amúgy az a Dakra (vagy Dakrah?), és simán megállítja mert mágia röpíti. -
#592 promók általában ütősek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most pl. a Cara felé tartó dobócsollag vagy mi a szösz... -
mindero #591 Igen, az a baj h nagyon ütősen kezdtek. A legelső rész annyira pörgött h elképesztő.
De ez is jobb lett mint amilyennek indult. Talán a következő (bár a teremtős részről is azt hittük h ütni fog aztán ) -
#590 nem volt rossz ez a 16.rész, csak... nemtudom, valami hiányzik ami az évad elején még megvolt.
Nygax az kúrvára tetszett :D:D a régi horrorfilmekre emlékeztetett^^
Cara és Kahlan meg... huhh hát elképzelve őket együtt bezárva ráadásul Kahlan öltözete eléggé lenge volt xD -
Cat 02 #589 Most, hogy így felhívtad rá a figyelmet direkt néztem és tényleg :s -
#588 Hát igen. az első évadban is az a rész nagy csalódás volt számomra.
Ez a teremtős egy közepesnek ment el nálam. Azért írtam hogy nem volt azért rossz. A színész tényleg elég gyengusz volt :S -
#587 +1. Borzalmasan unalmas filler volt. A Creator-t bűn gyenge színésznő játszotta, na meg maga a történet is idegesítóen 0 volt. Szerintem. -
mindero #586 Hát örülök h nektek tetszett, szerintem a 2. legrosszabb rész volt az egész sorozatba. Utálom ezeket az emlékezős dolgokat.
De talán most már tényleg fölpörögnek a dolgok kicsit. -
#585 nekem is tetszett :)
viszont ez a visszaemlékezős összefoglalós dolog nekem azt sugallja, hogy no more filler \o/
legalábbis remélem... -
#584 Nah ez a Teremtős sem volt valami rossz, bár én többet vártam.
Sajnos most megint kezdődik a szünet :S... -
#583 Hát szerintem egész jó rész volt.
Sokkal jobb volt mint az előző, de az tény, hogy a következő nem lesz piskóta! -
#582 a nagy gourmet éttermekben is többet főznek egy kajából, mivel az arányok fontosak. teszem azt hogyha a hatalmas adag főzet receptjében volt egy hozzátevő amiből csak egy késhegynyi kell, akkor szinte lehetetlen lenne csak egy pohárnyit csinálni belőle. -
#581 hát ez egy elég tré rész volt szerintem :D
viszont a következő rész promója...kúrvajó lesz -
Cat 02 #580 Miért csinál 1 kondér cuccost, ha 1 pohárral iszik belőle ? + fejlevágás effekt picit lame volt :D Viszont következő rész ütősnek tűnik. -
#579 2010-Mar-20 Legend of the Seeker 02x14 Bound
2010-Mar-27 Legend of the Seeker 02x15 Creator -
Cat 02 #578 Mekkora lett volna, ha kiugrik az udvarra :DDD -
Cat 02 #577 Ohó, jó hogy írod, 2 résszel el vagyok maradva :D -
#576 Jöhetne most már igazán az új rész. Valahogy így, hogy 2-3 heteket kell várni egy részre, már nincs meg az a varázs mint azelőtt... -
#575 Ez is nagyon jó lett, de szerintem az illető többi LOTS –es videója is nagyon frankó.
Még 3 nekem nagyon tetszetős Cara s téma tőle:
Cara - Kill My Pain
Mord-Sith Cara
Mord Sith - Cara - Beautiful & Deadly -
#574 énis néztem ezt;) nagyon jóra sikerült a cucc:D -