The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy-két helyen már kérdõjel nélkül jelent meg ez a pletyka, és pont a nézettség az egyik fõ okuk arra, hogy ne legyen 3. évad. Ismerve a nézettséget, ez számomra éthetetlen érv.
Bulykin
szerintem nem kell aggódni, ha jól tudom akkor kábeles adón megy, ott meg a nézettség elég jónak számít

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

MerlinW
Randabugosigénytelenweboldal. Neeeemjóóóó😊

[merlinw.org]

<#eljen><#fogmosas> Legyél 😄

REAL MADRID

Bulykin
mire bukkantam!

és lenne ellene kifogásotok ha házigazda lennék? ha már megnyitottam a topikot<#rolleyes>
csak mert már elértük a megfelelõ feltételeket és akkor írnék egy üzit a modiknak^^
elõre is köszi!!!<#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tower Guard
Nem volt rossz rész! 😊
Viszont nem tudom elhinni, hogy már megint ismétlés lesz, méghozzá 2 hétig. Így csak március 20-án lesz új rész...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
amikor zedd felbukkant grófnõként hát szabályosan felröhögtem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
nahjó, azért Zeden behaltamXD az nagyon adta, Cara meg vááá<#finom> imádom a csajt^^

Bulykin
eleinte igen, viszont a végére nagyon uncsi lett :S legalábbis számomra^^
no more filler! igazi Seeker epizódot akarok<#phone>

Nagyon vicces volt ez a 2×13.
Bulykin
egyébként a 13.részhez ITT
nem hivatalos, de élvezhetõ és így hamarabb láthatjuk a részt, nem kell várni^^

Bulykin
piszkos lett

Kahlan fehér ruhájával mi lett ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Andr0
óóóóó észre se vettem ezt a postodat😄😄 énis nagyon szeretem ezt a könyvet... so film készül belõle? helyes helyes😄😄

Armin & Ayu fan

A pilotot már leforgatták a Trónok harcából, most arra vár a stáb, hogy az HBO berendelje a sorozatot. Az elsõ évadra így még egy évet várni kell majd.
Bulykin

Tower Guard
Amúgy jó rész volt ez az új. Jó hogy elõkerült 1-2 régebbi mellékszereplõ 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Bocs a helyesírási hibák miatt, elfáradtam...

Tower Guard
Jajj bakker most esett le melyik sorozat is lesz ez. Game of Thrtones címmel indul a sorozat igaz? Láttam a videot a szereplõk képének bemutatásáról. Sean Bean az egyik kedvenc színészem, és a Gûyûrûk Urából is Boromir az egyik kedvenc karakterem. Már csak ezért is, de amúgyis várom már nagyon😄 Állítólag márciusban lesz pilot rész.

MerlinW
Hehe😊

Az új Spartacus sorozatban is gonoszat alakít, rövid hajjal is tenyérbemászó a srác... Mégis, egyszerûen nem lehet utálni, pedig mindent megtesz az ügy érdekében😊

[merlinw.org]

Spoiler Ilyenkor lenne az ember Darken Rahl 😄

Tower Guard
Zedre nem csináltak? xd

Tower Guard
Az rohadt jó.😄
De a lényege az, hogy volt egy ilyen játék, hogy küldjenek be az emberee videokat, hogy hogyan csábítanák el a hõsöket?
Szerelem varázsa alatt vannak, és próbálják elcsábítani õket vagy mi?😄

MerlinW
2x11 elején Kahlan lebarnult arcán a napszemüveg nyoma elég csúnya dolog a sminkesek részérõl...<#idiota>

[merlinw.org]

Tower Guard
Jah film sorozat, oké 😊
Biztos jó lesz!

Tower Guard
Köszi, belenézek!
Film vagy sorozat készül belõle?

Montanosz
hát én a high fantasyt szeretem mint említettem, tolkien.
De most "beleszerettem" Georg R.R. Martn könyveibe. Az tetszik benne hogy "komolyan" ír, talán robert merle franci história sorozatára emlékeztett, persze fantasy köntösbe.
Most készül a film sorozat a könyveibõl.
És szokás szerint:
Georg R.R. Martin: Tûz és jég sorozat
EBOOK

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Á, csak nyugodtan.

Amúgy is mind fantasy rajongók vagyunk 😉

Tower Guard
Egyébként jól le offoljuk szegény Seeker topicját 😄 Sorry

Tower Guard
Hát akár lehetne úgy is 😊
Nemtudom te milyen stílusban írod? Én egy kicsit véresebben írtam 1-2 jelenetet, de nem vittem túlzásba. Bár ez úgy mûködne ha egy újat kezdenénk együtt, hisz a történetünk teljesen más.

Montanosz
és ha szerzõ páros lennénk?
mint a sztrugockij fivérek csinálták,egy fejezetett én írnék,egyet Te?
Ettõl lettek olyan különleges és fordulatosak a regényeik))

Tower Guard
Nah zsír. Hátha majd még megvalósítód, ne add fel. Én is elkezdtem egy regény írni, hátha majd be is fejezem egyszer 😊 Végtelen Ítélet címmel.

Tower Guard
Jah hát mondjuk igazad van :S elég Spoileres, de én sem bírtam volna ki, viszont így sok embert ösztönzök a rosszra xd

Nehogy megnézzétek a promót NAGYON spoileres.

Persze aki nem bír magával (mint én) annak csak tessék. 😊

Montanosz
ja garland tornyai volt a címe, és amikor 87-ben elõször olvastam a gyûrûk urát akkora hatással volt rám hogy nekiestem én is egy regénynek, persze nem lett semmi belõle...

Tower Guard

Tower Guard
Igen. Na mindegy. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy te említetted, hogy elkezdtél írni egy fantasy regényt?

Tower Guard
Jó, megbeszéltük. Biztos mindenki járt már úgy, hogy félrecímezte és másnak ment a hozzászólás, de nemértem miért kell egybõl leszólni a másikat, mintha hülye lenne....

Mákos Richard / Confessed arc 😄

na lenyomtam az elsõ évadot, tök jó sorozat, karakterek szerethetõek fõleg a inkvizitor csaj.
darálom tovább
Montanosz
szerintem nekem szólt a válasz, de végül is arról volt szó egy halom hozzászólásban pro&kontra hogy milyen értékrendszereket hordozhat egy fantasy mû..vagy nem .

mrzed001
Na igen, ez egy tízessel félrecsúszott, mert a promóra küldted mint válasz.
Csoda szerinted, hogy nem értettük mirõl beszélsz? Arra meg ugyan ki emlékszik, hogy egy hete mi volt.
Amúgy nem vagyok liberális, semmi bajom Wass Alberttel, csak nem értettem az mégis hogy kötõdik ide.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tower Guard
Tõled bocsánat, mert nem neked szántam.

Tower Guard
512-es hozzászóláshoz, igaz nem írtam kinek válaszolom, de azért olvass vissza és neked is leesik. Gratula...

Bulykin
te se vágod mire fel mondta?<#vigyor3>

mrzed001
Ez egy igen érdekes hozzászólás volt, már majdnem szólt valamirõl, de mégsem. gratula

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Tower Guard
Hát én olvastam Wass Alberttõl a Csillag az éjszakában címû könyvét, de nem tapasztaltam benne, hogy nagyon rasszista lenne vagy hasonló.
Szóba kerülnek cigányok, meg zsidók, ha jól emlékszem volt olyan zsidó aki rossznak volt beállítva, meg talán aki jónak, de ha mondjuk csak rossz lett volna (nagyon rég olvasta, nem emlékszem mindenre :S ) nemhiszem hogy az egész zsidó fajra értette, hogy pénzéhes, kapzsi vagy akármi.
Nah szóval csak ennyi, nekem tetszett egyébként a Csillag az éjszakában mûve.