772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Tower Guard
    Jó csak már 8 napot megcsúszott a dolog.
    Egyébként szünetel a sorozat, vagy csak még nem került fel az új rész?
  • Tower Guard
    http://www.hosszupuskasub.com/index.php
    megvan
  • Cat 02 #370
    Van.
  • Gubberx
    Vannak a fordítóknak egyéb dolgaik is főleg mivel jönnek az ünnepek, várj szép csendben és örülj hogy egyáltalán valaki megcsinálja.
  • Hoz_Hun
    Igazándiból amikor akarod, mer évekkel az első könyv előtt játszódik.
  • Tower Guard
    Meg elkezdhetnék egyszer Mo.-n is vetíteni szinkronosan...
  • Tower Guard
    Miért nem csinálnak magyar feliratot még az új részhez? Nehogy leszarják már teljesen ezt a sorozatot, sztem kurvajó de nemtudom miért szarják le...:S
  • Laccyka0224
    Sziasztok!
    Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy ezt a könyvet mikor kellene olvasni?
    Debt of Bones
    Előzmény igaz? Most kezdeném el a sorozatot, de nem tudom ezzel kezdjem-e. Vagy a First Rule-al...
  • Cat 02 #364
    Abba bele lehet magyarázni dolgokat,de hál istennek már elfelejtettem h mit.
  • Bulykin
  • morci1001
    a Piroska és a farkasban sincs semmi logika és ésszerűség, félig megemésztett kislány kimászik a farkasból, nagyiról nem beszélve...
    sztem itt se keress ilyet, mert ez is mese :)
  • Cat 02 #361
    Szerintem nagyon rossz volt :s Eleve elkezd öregedni aztán random ponton megáll és nem öregszik tovább + Rahl bazze szól nekik h na most becsukom az ajtót, fussatok. Sunyiba kellene :S
  • Bulykin
    2x05 -ben is elég soook minden történt, de nem volt a legjobb rész... sok volt a varázslás ami plusz pont, nekem nagyon tetszett az a "szarvas" amit legyaktak:D:D meg a vége amikor fiatal Zed elindult meghódítani a világotXD
    viszont amikor Ricsárd érte ment és megöregedett, akkor nem gyengén meglepődtem hogy most így marad pár részig vagy wtf? és azt kell mondjam sztem érdekesebb is lett volna úgy
  • [NST]Cifu
    Reméljük, hogy azért nem lett húzva, mert ennél nagyobb petárdákat készítenek a következő részekben. :)
  • MrSpock
    Jó kis rész volt,mind általában.Cara nagyon szexy,és ha gyerek lennék azt szeretném ha Kahlan olvasna nekem esti mesét:-)Anyira jó a hangja,olyan nyugtató lágy kellemes.Persze mivel felnőttem,így a szépsége,kisugárzása sem elhanyagolható.
  • Bulykin
    4.rész is elég zsír volt:) bááz hogy meglepődtem már amikor a kiscsaj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az irányítása alá vonta Seekert :o
    jól meg lett oldva szerintem, de ez simán húzható lett volna 2-3 részig is akár^^ nagyon pörög a sori, kíváncsi vagyok meddig...
    és hát Kahlan
  • MerlinW
    Cara másképpen:)

• [NST]Cifu
    Előre vetítem, hogy csak a sorozatot ismerem, a könyveket nem.

Az alvilág aféle pokol, ennek egyik bugyrába került Darken Rahl, az a hang, aki hozzá szólt, pedig az alvilág ura (aléle Sátán, legalábbis az eddigiek alapján), és a jelenlegi helyzetben képes arra, hogy a halottakat élőholtként a szolgáivá tegye. Egészen eddig az "közlekedés" egyirányú volt, a "felvilágból" az alvilágba. Viszont most egy szakadás jelent meg a felvilágban, amelyen keresztül az alvilág lényei a felvilágra szabadulhatnak.
  • morci1001
    mesélje el nekem valaki pls, hogy ez az alvilág, vagy mi a szösz, ahova Darken Rahl lekerül, miért van tele pucér, grimaszoló, akezeikkel összevissza kalimpáló emberekkel?
    És ez a gonosz bácsi akinek csak a hangját halljuk, miért érzi létfontosságúnak hogy leígázza úgymond a felszínt ezekkel a kalimpáló bohócokkal?
  • Kicsikiraly
    tipikus esete a minél többször nézed annál viccesebb-nek :D
  • Cat 02 #352
  • Tower Guard
    Az jóó!
    Megnéztem ezt a 3 részt is, örülök neki hogy maradt a színvonal, sőőt!
  • Desmond Wallace
    A színésznő (Jessica Marais) azt nyilatkozta, hogy visszatér a 2. évadban.
  • Tower Guard
    Én eddig az 1. évadot láttam végig, az nagyon ott van!
    Most kezdem az újat.
    Egy kérdés, Denna szerepelni fog még?
  • Bulykin
    jah, tényleg^^
  • [NST]Cifu
    Kahlen a végén ezt mondja Cara-nak (legalábbis ahogy én kihallottam):

I can never forget what you did to my sister. But anything ever happens to me, the Seeker would need protection.
  • Bulykin
    3.rész Cara központú volt^^
    Kahlan durva volt az elején:) kár hogy lefogtákXD megnéztem volna mit művel:D
    most akkor velük tart vagy kölün váltak az útjaik, mert együtt mentek el, de előtte meg Seeker mondta h inkább nem tart velük Kahlan miatt...
  • Cat 02 #345
    Elszabadult halottak vannak mindenhol, erre bezárják egyedül az egyetlen embert akivel megtalálhatják a köveT ? wtf ? Ostromolják a kaput, Zed meg néz ki a fejéből, ahelyett h tüzelne (:D). Meg szerintem ezek a részek unalmasak, de hát kinek a pap...
  • Cat 02 #344
    Ugró támadás látom még megy neki :D
  • Bulykin
    durvul, pörög a sorozat! tartja az előző évad végén elért szintet:)
    nem szaroznak, amikor
    bementek a faluba és kiírtották a d'haraiakat, mi kemény volt már:D
    az a srác aki meg lett jelöve a kezén az most 2-3 részig biztos szereplő lesz, amit bánok mert sztem tök idegesítőXD

Cara meg nyam-nyam
  • Bulykin
    már magyar is:P
  • Darkspell
    Felirat már van. Angol.
  • Kymara
    Érdeklődnék, hogy a sorozat zenéje elérhető-e már valahol?
  • [NST]Cifu
    Hogy egészen őszinte legyek, a könyvet ugyan nem ismerem, de tippre ezek után nem csodálkoznék, ha egyszer Seeker-t is visszahozzák még az életbe így. Ugyebár az első évadban Cara már megtette...
  • Bulykin
    feliratra várva :P S02E03 előzetes
  • Desmond Wallace
    Jó volt a 2. rész is.

Leginkább az nem tetszik, hogy a Mord-Sithek simán visszahoznak bárkit a halálból. Ez is eléggé nagy eltérés a könyvekhez képest.
  • Gubberx
    Felirat vajon van már a 2. részhez?
  • [NST]Cifu
    Örök hibám, hogy próbálok logikusan továbbgondolni a lehetőségeket egy történetnek. :D

Ebből a szempontból a forgatókönyvírók és showrunnerek nagy "ellenségeim". :D
  • Darkspell
    1) A legfőbb gond maga a Fátyol repedése, nem pedig az általad leírt dolog. Az Őriző (később gondolom lesz ilyen rész is) jó sok módon képes hatni a mi világunkra.
    2) Az általad leírt mód nem nagyon "sorozatbarát"... Gondolom érted mire gondolok :D

• [NST]Cifu
    Ez a verzió bennem is felmerült, mint lehetséges magyarázat, viszont nem értem, miért nem választják a logikus utat a Keeper-el való küzdelemben. Ha megölik az ellenségeiket, azzal csak a Keepert erősítik, ellenben a bűnösöket / ellenfeleket átállítva, szolgájukká téve a probléma megoldódik. Plusz lesz egy idővel brutális méretű hadseregük is (igen, tisztában vagyok vele, hogy ez egyben egyre nagyobb logisztikai problémát is jelent, hiszen etetni is kell valamivel ezeket az embereket). Az első évadban ugye volt példa erre, és amíg Kahlan életben van, nincs ok aggódni a hűséges és szófogadó katonai erő és munka erő miatt...
    Persze ez erős leegyszerűsítése a problémának :)