The Legend of the Seeker (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de am nem mondom hogy a könyv jobb mint a sorozat :D egyaránt jó mindkettõ megvalósítás, csak hiányzott egy kicsit a sorozatból a részletesség.
DFTBA ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Vagy könyvbe le vannak írva csaták, meg ilyenek is a múltból ?
mellesleg a nyaralás alatt sikerült elolvasnom az Elsõ Szabályt, hát mit ne mondjak kurvajó volt :D igaz a sorozat teljesen eltért, de én még mindig úgy vagyok vele hogy jó ígyis úgyis a történet, igaz örültem volna hogyha hûek maradnak azért a könyvhöz.
ami nagyon hiányzott viszont a sorozatból az a megmagyarázás. Fogalmunk se volt mi az a határ, kik azok az Inkvizítorok, ki a tököm ez a Darken Rahl, stb, pedig a könyvben Kahlan és Zedd oldalakon keresztül meséli ezt. A Dennás rész is lehetett volna durvább, a könyvben olyan nyomasztó volt hogy nem tudtam addig letenni amíg meg nem öli, nem lehet úgy félbehagyni :D
na meg az a spoiler is hiányzott hogy
DFTBA ಠ_ಠ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ám tökre nem emlékszem már a végére
Megölték Rahl-t és vége is lett nem ?
érdemes csekkolni;)
Richardot is kicsit komolyabbnak képzeltem, de már megszokta õket.
sose nyomd fullba a kretént
DFTBA ಠ_ಠ
A Zeddet alakító figura meg... jaj! Hát... nem is tudom mit mondjak rá. Nem is tudom milyen szerepet lehetne ráosztani. Vmi hajléktalanét egy C kategóriás horrorban akit az elsõ jelenetben felzabál egy... vérfarkas.
Ok, hogy nem tud olyan lenni a film mint a könyv. De azért megpróbálhatták volna. Ha már nem térnek el a könyv eseményeitõl már akkor okésabb lett volna a dolog.
Nekem tetszett a sorozat mert tudtam, hogy képtelenség visszadni a könyvet. A szereplõket jól eltalálták (fõleg Denna let nagyon jó).
Az utolsó három könyvet gondolom úgy érted, hogy a Confessor kötet, amit nálunk 3 részre bontanak. Mert már csak azt nem fordították le (pedig tavaszra igérték).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
elkezdtem nézni a sorozatot de már az elsõ tíz perc után a hajamat téptem volna. A bevezetõ rész vége felé meg nehéz volt megállni, hogy ki ne kaparjam a szememet.
A sorozat a könyv megcsúfolása. Nem értem miért nem lehetett ragaszkodni az eredeti storyhoz. Szerintem ha így tesznek simán adhatták volna országos tévé csatornákon is nem csak kábelen. Megállta volna a helyét. Hiszen bár fantasy világban játszódik a történet mondanivalója bármely helyzetben megállna.
Azt karom mondani, hogy azok is szerethetnék akik amúgy nem néznek fantasyt.
De így... szégyen.
viszont nem feltétlenül a véres, durva dolgokra gondolok.
nem akarok poénokat elõre lelõni, de pl. a megszámlált árnyak könyvének teljesen más szerepe van mint a filmben. azt jó lett voln úgy viszontlátni. meg Darken Rahl halálának a körülményei is jobban tetszettek a könyvi verzióba, és ezeket a filmbe is át lehetett volna vinni szerintem minden gond nélkül. majd ha elolvastad a könyvet érteni fogod szerintem, hogy mire gondolok... :)
én pár ilyen mesélõs történetet láttam volna, pl a könyvben viszonylag hamar megtudjuk az egész Rahl történetet, mi ez a Határ, miért jött létre, hogy jött létre, a sorozatban meg alig beszélnek róla.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Nem rossz a film, de azt gondolom, hogy vannak dolgok, ami jobb lett volna, ha a könyv szerint van.
+ azt írták hogy Zeddnek vékony hangja van :D na amilyen hangja a sorozatban van, azt mindennek nevezném csak nem vékonynak :D
DFTBA ಠ_ಠ
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
IDE
doc formátumban. Ez csak az amit a sorozat feldolgozott, jobban mondva, ahonnan merített. Ez a teljes elsõ kötet (nálunk két részre szedve). Ha valakinek tetszik, akkor továbra is vegye meg a lenti címen vagy Excalibur könyvek-tõl.
Seeker & Confessor
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Õszintén, a könyvet szerintem normálisan nem lehetett volna filmben feldolgozni.
DFTBA ಠ_ಠ
Mondjuk nem tudom ez mennyire volt spoileres, de azért abba tettem.<#smile>#smile>
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Köszönjük Deino, darkspell!!<#worship>#worship>
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
22.rész promo --> omfg WTF??!! <#conf>#conf><#conf>#conf><#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1>
röviden és tömören<#vigyor>#vigyor>
egyébként megbántam h nem kapcsoltam ki a dvdlejátszót a 21.rész végén, mert nem szoktam egyáltalán promókat nézni, most meglestem, de wááá...miéééért?? kibaszott kíváncsi vagyok!!:D:D Szökés évadzárót még most se néztem meg, de ez kihagyhatatlan lesz:) ide vele<#zavart1>#zavart1>
ez nagyon gonosz volt :D
<#worship>#worship>