772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Monoton
    HQ1 (gondolom ez van bannerban)
    HQ2
    HQ3
  • Monoton
    Az új Star Wars sorozatból van ez a kép? :D
  • Cat 02 #210
    http://blogs.pioneerlocal.com/entertainment/legend-of-the-seeker4.jpg ?

Bár ez is egy picit idióta.
  • Bulykin
    jóaz sztem, ha ha nagyon ráérsz akkor...
  • Hoz_Hun
    Hűha, be is került. :)
    Ha majd találok jobb képet Zedről, öszerakok egy újat. :)
  • Bulykin
  • Kicsikiraly
    hát ezen tényleg olyan képet vág :D
  • Hoz_Hun
    Összemahináltam egyet, amin Zed is rajta van.
    3.
  • Hoz_Hun
    De, majd összerakok egyet amin Zed is rajta van. Legalábbis megpróbálom. Sajna nincs róla túl sok jó kép. Mindegyiken olyan képet vág... hát... amilyen van neki... :)
  • Monoton
    Mint egy kirakatbábú :D
  • Cat 02 #202
    Elsőn nagyon nyomi Kahlan :D
  • Bulykin
    jóak, de nem csinálnál olyat amin Zed is rajta van??:D sehol nincs normális banner amin mind a 3an rajtaannak:S
  • Kicsikiraly
    első bejövős
  • Hoz_Hun
    Csináltam két bannert. Hátha tetszik :
    1.

2.
  • Bulykin
  • Cat 02 #197
    20. részből nem hasonlít egy picit a csaj ? :D
  • Bulykin
    én is...viszont a végén Seeker és Kahlan közti besz az érdekes volt, kíváncsi vagyok lesz e más lehetőség:)

am meg csak nekem tűnt fel h Kahlan ún. Vérdühe a 19.részben nem olyan volt mint amikor Rahl elkapta őket(nemtom hanyadik rész)?? vagy csak a mostani még nem volt teljes düh
  • Monoton
    Nem volt valami izgalmas rész, néhányszor kezdtem is unni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. amikor a festő szónokol a festményben hát azt már kurvára untam.

Amúgy meg a gyerekek is tudják, ha megölöd a varázslót, megszűnik a varázslat :D A Seeker meg elég lazán ijesztgette a festőt :P Máskor kéretik bátrabban fellépni.
  • Monoton
    Én most kezdem a 20-dik részt.
  • Bulykin
    18-19.rész-t megnéztem, a 19 emelném ki, nagyon jó lett, ismét egy kicsit darkosabb, kicsit durvább:D a 20.rész még várat, pedig nagyon jó a kritikák alapján:)
  • Monoton
    ep20 - képek - Spoiler
  • Monoton
    ep18 720p ről tud vki vmit? Nem jött ki release?
  • Kicsikiraly
    Ez a 19-es rész se volt semmi :O vége elég állecsapós volt :D
  • scyry
    Már sikerült.
  • Bulykin
    nézd meg melyik verzióhoz készítették a magyar feliratot és azt a verziót töltsd le:) ha meg az van és úgy is szar akkor időzítsd vagy kérj meg vkit h időzítse...lén nem tudok:D:D
  • scyry
    Van egy kis problémán. Letöltöttem a filmet hdtv.xvid.crsm formátumban, és a 6. percnél ugrik egyet a film, ezáltal a magyar felirat is jócskán elcsúszik. Mit csináljak?
  • Kicsikiraly
    küldtem linket
  • QuippeR
    18? nem a 17. az utolsó? privibe elküldöd, hogy honnan szedted az újat?
  • Kicsikiraly
    és azt ismeritek amikor megy két seeker meg két confessor a dombon? :D

nagyon odavágott ez a 18. rész, végig röhögtem kb :D
  • Bulykin
    mindenképpen megéri elkezdeni nézni:D nagyon jó, Xena/Hercules stb. a közelében nincs ennek sztem...
  • Hoz_Hun
    Huh, köszi! Ha a Xena/Herkulestől erősebb akkor felőlem akár komplett fejezeteket is kihagyhatnak a könyvből. Ha meg mindez Terry Goodkind közreműködésével van pláne. Már a nővérem (aki nagy rajongója a könyvsorozatnak) is bejelentette igényét a (film) sorzatra .
    Hát igen, lehet hogy két nap múlva már együtt várom veletek a következő részt. :)
  • PiszkosFred
    Xena/Herkules vonaltol lenyegesen erosebb a sorozat, nem fogsz benne csalodni. A konyvektol elter itt-ott, de mielott ezen barki is felhaborodna, erdemes tudni, hogy a sorozatban bennevan a keze maganak Terry Goodkindnek is, vagyis tudjak a keszitok mit miert csinalnak. A szereplok szerintem nagyon jol hozzak a figurakat, az elso 1-2 resz "gyakorlas" utan egyre jobbak. Ugye fantasy sztorihoz kell nemi kerites is, a taj az fantasztikus, es a CGI is megallja a helyet egy TV-s sorozathoz kepest. Kellemes csalodas reszemrol az egesz, nyakamat ra, hogy ledaralod a 18 reszt 1-2 nap alatt :)
  • Hoz_Hun
    Ja és mennyire tér el a könyvtől? A Dennás részbe (természetessen abba ) beletekertem és totál a könyvtől eltérő dolgokat tapasztaltam.
  • Hoz_Hun
    Na én most értesültem, hogy sorozat lett belőle. Sőt arról is hogy a 4. kötet (negyedik "trilógia") kívül jelent még meg magyar fordítás.

Én nem tudom ti hol vettétek meg őket, de én itt Győrben a 4. kötet óta (A szelek temploma I-III.) nem láttam könyvesboltba EGYET SEM!!
    Most majd a kiadótól próbálom beszerezni őket, mert egyik nagy kedvencem a könyvsorozat! Imádom! Csak mot egyben kicsit húzós lenne begyűjteni minden elmaradtat. Lebontom pár hónapra, úgy talán kibírom anyagilag. Lesz mit olvasni.

Na meg nézni!!
    Még nem láttam egyiket sem csak húzom lefele ezerrel! Hát olyan Xéna-Herkules szintre számítók,... szóval gyakorlatilag nincsenek elvárásaim vele kapcsolatba. Ha azoknál jobb akkor már kellemes csalódás.
    Dehát a könyvek miatt MUSZÁJ megnéznem.

Ti mijennek ítélitek a sorozatot?
  • PiszkosFred
    Csusznak picit
  • Kicsikiraly
    Mikor töltik már fel? :D Nem bírom már sokáig :D
  • Desmond Wallace
    Kíváncsi vagyok, hogy merre folytatják a történetet.
    spoileres képek az utolsó részekből
    A Krod Mandoon nekem nem jött be.
  • Bulykin
    Hosszú idő után hamarosan folytatódik^^
    S01E18 trailer + 3 kép
    spoiler!
  • Monoton
    Amíg nem volt Seeker elkezdtem nézni a Krod Mandoon and the Flaming Sword of Fire-t :) Amolyan középkori sitcom, nekem eddig bejövős :D
  • Kicsikiraly
    na végre már a héten lesz. kezdtek elvonási tüneteim lenni :D