The Legend of the Seeker (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De ezek nagyon apró dolgok, ettõl még minden rész meg az egész sorozat 100/100.
Írni kéne a netflixnek, hogy tárgyaljanak a színészekkel, írókkal, rendezõkkel, hogy feltámasszák a sorozatot.
Go Jeff Go!!!!
A Seekert meg az ABC adta, ha jól tudom, és nem hinném, hogy kevesebb marketinget kapott volna, mint más országos sorozat. Hiszen megérte a második évadot is :)
De amúgy egyetértek, fájó kasza, kurvaanyjukat :D
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha egy ilyen sorozat nem tetszik az emberek többségének akkor ez tényleg egy mocskos geciszar világ és tõlem tényleg fel is robbanhatna holnap a gecibe az egész. ehh most jól felidegeltem magam.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A Game of Thrones-t pedig eddig is néztem, imádom!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Am. így 2. nézésre észrevettem pár dolgot. Pl. a Brennidon-os résznél a kapus jelenetet többször felhasználták, pl. amikor simán csak ki be mászkálnak az emberek, de látszik, hogy becsukják utánuk, aztán mikor Richard menekülne akkor is ezt mutatják, hogy éppen csukódik a kapu. :D Azért amikor már ilyen jeleneteken spórolnak ott nem tom mekkora költségvetés lehetett. Persze Új-Zélandon forgatták, de azért csak ezért nem lehet kevés pénz. Aztán meg Richard dajkája aki elõször az anyjának mondja magát pl. állandóan cuppog. Eleinte nem volt nagy dolog de az utolsó jelenetnél már az arcomat karmoltam. :DD
Hasonló van, pl. Merlin vagy Game of Thrones de nagyon távol vannak ettõl a típustól.
Khalan pedig olyan gyönyörû, hogy csak ne, el is felejtettem, hogy ennyire nagyon. :)
Nem volt ez akkora nagy költségvetésû sorozat, nemtudom miért kellett elkaszálni...
Ha már itt tartunk... nem tudtok hasonló esetleg mostanában indult, vagy jelenleg is tartó sorozatot ajánlani? A lányeg fantasy stílus legyen, lehet könyvadaptáció is vagy ilyesmikre gondolok^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De magyarul valahogy jobb nézni. Megszokás talán.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az a baj, hogy most ürességet érzek, hogy most merre tovább :((((
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Vagy töltsd fel aztán beleolvasok. Helyi könyvesboltokban nem találtam, csak neten rendelhetõ.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A sorozat viszont erõsen különbözik eleve, szóval ja.. :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Úgy látszik, el vagyok maradva, mint a borravaló...nem is tudtam, hogy egyik kedvenc regény-sorozatomból tv-s verzió is készült..bár látom, hogy már el is kaszálták <#rinya>#rinya>
azért megnézem, szigorúan felirattal (feltételezem az a regény alapján készült)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Meg hasonló gyöngyszemek.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Sejtettem hogy szar lesz, de hogy ennyire :D
Talán Darken Rahl hangja tûnt valamennyire elfogadhatónak.
De ezt komolyan gondolják?
Meg tényleg olyan nehéz lett volna A keresõ legendája címet adni neki...?