The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Április 25.
további menetrend
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nem tudja valaki hogy mikor lesz a következõ rész? Már hiányom van<#conf>

Az 1x16 nekem tetszett, kicsit elvontabb volt az eddigi részektõl de különösebb problémám nem volt vele.

REAL MADRID

Landren
jó ez

sose nyomd fullba a kretént

Bulykin
mert nem találtam olyan képet<#hehe>
van olyan, de azok sztem nem oylan tetszetõsek:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
fasza lett, de én még mindig nem értem miért nem lehet a három igazán fõszereplõ rajta 😄(Chase helyett Zedd)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Gubberx
zsír nagyon 😊 <#eljen>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jol nez ki, kicsit nagynak erzem de jo lesz 😄

REAL MADRID

Bulykin
új banner kész, már szóltam a modiknak hogy cseréljenek, türelem<#vigyor3>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tudom, hogy hol kell megnézni, csak türelmetlen vagyok egy kicsit. nézzétek el nekem.
Bulykin
az lesz😊 majd "alkotok" vmit😄

Sztem csinalj vmit banerral mert megkerdezi meg vagy 3x azutan hogy te is, és én is elmagyaráztuk már hol tudja megnézni.

REAL MADRID

Bulykin
KATT!!!

nemtudni, olvassgass

A felirat mikorra várható?
QuippeR
be lesz fejezve, csak nem a mester által. de ez itt off.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Landren
remek 😊

akkor asszem nekem is agyvérzésem lesz
nagyon szerettem azt a sorzatot, kár, hogy nem lett befejezve 😞

QuippeR

Landren
lesznek Idõ Kereke filmek?

QuippeR
én nem olvastam a könyvet, és így bizony semmi problémám nem volt a résszel.

úgy érzem nekem majd az Idõ Kereke filmeknél lesz ilyen agyvérzésem.

Bulykin
na bumm

volt egy ilyen sejtésem hogy a 15.rés után ez fos(abb) rész jön...de erre nem számítottam(igaz még nem láttam:S)

Bulykin
<#wow1>holy shit!! best episode eddig, amikor Rahl és Seeker nyomták, az durva volt, csak rövid...
Kahlannak meg a Vérdüh cucca az nagyon ütött, végre egy kicsit durvább akció, méééég ilyet!!

Az elején még fanyalogtam, de gyre jobban bejön a sorozat, tehát a válaszom: igen, így is élvezhetõ. De ajánlom a könyveket is, mert az sokkal mélyebb szórakozás.
Az aktuális részrõl kifejtettem kicsit bõvebben is a véleményemet:
http://desmondwallace.freeblog.hu/archives/2009/03/17/Legend_of_the_Seeker_115/
Nagyon nagyon jó rész volt <#worship>

REAL MADRID

Bulykin
<#eljen>

Landren
én ugyan olvatam a könyvet, de elég régen ahhoz, hogy ez már ne zavarjon... pontosabban az nem zavar, hogy tudom minek kéne következnie, az viszont már néha igen, hogy mégsem az következik, mert a film gyakran eltér a könyvtõl, és az események idõbeli sorrendjét sem követi a film.

mondjuk ha párhozamosan olvasnám a könyvet a filmmel, akkor szerintem az kicsit lehet rontana a film élvezhetõségén.

a könyv nagyon jó, akinek bejön a film, annak alap, hogy a könyvet is olvania kell elõbb utóbb 😊

A 15. már megvan és egy kicsit belenéztem. A 16.-nak pedig láttam az elõzetesét.
Egyébként honnan tudod, hogy jobb lesz a 16. ha még a 15. se láttad? <#szomoru2>

REAL MADRID

Fejezd be a kérdezõsködést és értelmezd a #137 #138 hsz-t.

REAL MADRID

Nem vagyok türelmetlen, de érdekelne, hogy mikorra lesz a 15. részhez felirat? Egyhuzamban megnéztem az összes részt és most nagyon hiányzik a folytatás.
Kicsikiraly
egy kérdés azokhoz akik olvasták a könyvet is: élvezhetõ a sorozat úgy is, hogy tudjátok mi fog történni? tervezem hogy megveszem a könyvet, csak félek hogy akkor meg a sorozat nem tetszene annyira 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Penge kis rész volt. Darken Rahl igazán odatette magát. Kemény volt.
Kicsikiraly
😮 ez a rész kegyetlenül odavágott 😄DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
attól a jelenettõl amikortól Rahl belépett oda abba a pincébe onnantól kezdve a rész végéig kiszáradt a szám a leesett álltól 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

Most néztem meg a 16. elõzetesét. Szerintem jobb lesz, mint a 15.
Bulykin
olvasd a fordítók blogját, banner alatt megtalálod...

OST-t még nem adtak ki, a felirat állapotát a bannerben lévõ linken tudod nyomon követni.

REAL MADRID

Mikorra várható a felirat a 15. részhez?
Még mindig keresem a sorozat zenéjét.
"Endless loop-ba ragadtam: WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT!!"

hehe

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#worship>

REAL MADRID

Bulykin
15.rész elég várós, Deino-ék annyira bepörögtek a rész után hogy az angol feliratra se bírnak várni, már fordítják is^-^ big thy nekik😊

Már le lehet tölteni a netrõl a 15. részt.
16.rész-09.03.21.
17.rész-09.03.28.
18.rész-09.04.25.
Más fórumokon 20 részt emlegetnek.
Nem 20 részes lesz az 1. évad?
Bulykin
"Mikorra várható a folytatás?" ezt hogy érted? még nincs vége az évadnak...

Mikorra várható a folytatás?
Hol lehet letölteni a sorozat zenéjét?
Landren
értem én, hogy a film élvezhetõsége érdekében el lehet térni a könyvtõl, na de ennyire?
Ez a Michaeles vonal is, pffffff

Bulykin
nagyon húzzák már az az érzésem, ebben a részben is(14.) csak visszafelé haladtak...mondjuk jó rész volt, és kíváncsi leszek majd arra h megmentik e a családját. Zed vissza mennyé'!!!😄😄😄😄 hiányzik...

Bulykin
jaaa az😄

Most nem ?

A régi keresõ a csajnak, fogták az ledõltek a mezõn és a többi már jön magától 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
hö?
btw. enne a résznek is filler szaga volt, de ez jobban tetszett mint az elõzõ😊 Kahlan és a Seeker a kriptában adta neki rendesen<#nyes>
kíváncsi vagyok Zed hova viszi azt a dobozt(nem jut eszembe a neveXD), és amíg õ távol van addig vajon Kahlanék kettesben csinálnak e vmit<#idiota>