The Legend of the Seeker (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Jó csak már 8 napot megcsúszott a dolog.
Egyébként szünetel a sorozat, vagy csak még nem került fel az új rész?

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
http://www.hosszupuskasub.com/index.php
megvan

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Gubberx
Vannak a fordítóknak egyéb dolgaik is fõleg mivel jönnek az ünnepek, várj szép csendben és örülj hogy egyáltalán valaki megcsinálja.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Igazándiból amikor akarod, mer évekkel az elsõ könyv elõtt játszódik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tower Guard
Meg elkezdhetnék egyszer Mo.-n is vetíteni szinkronosan...

Tower Guard
Miért nem csinálnak magyar feliratot még az új részhez? Nehogy leszarják már teljesen ezt a sorozatot, sztem kurvajó de nemtudom miért szarják le...:S

Sziasztok!
Lenne nekem egy olyan kérdésem, hogy ezt a könyvet mikor kellene olvasni?
Debt of Bones
Elõzmény igaz? Most kezdeném el a sorozatot, de nem tudom ezzel kezdjem-e. Vagy a First Rule-al...

Abba bele lehet magyarázni dolgokat,de hál istennek már elfelejtettem h mit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
<#hehe>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a Piroska és a farkasban sincs semmi logika és ésszerûség, félig megemésztett kislány kimászik a farkasból, nagyiról nem beszélve...
sztem itt se keress ilyet, mert ez is mese 😊
Szerintem nagyon rossz volt :s Eleve elkezd öregedni aztán random ponton megáll és nem öregszik tovább + Rahl bazze szól nekik h na most becsukom az ajtót, fussatok. Sunyiba kellene :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
2x05 -ben is elég soook minden történt, de nem volt a legjobb rész... sok volt a varázslás ami plusz pont, nekem nagyon tetszett az a "szarvas" amit legyaktak😄😄 meg a vége amikor fiatal Zed elindult meghódítani a világotXD
viszont amikor Ricsárd érte ment és megöregedett, akkor nem gyengén meglepõdtem hogy most így marad pár részig vagy wtf? és azt kell mondjam sztem érdekesebb is lett volna úgy

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

[NST]Cifu
Reméljük, hogy azért nem lett húzva, mert ennél nagyobb petárdákat készítenek a következõ részekben. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MrSpock
Jó kis rész volt,mind általában.Cara nagyon szexy,és ha gyerek lennék azt szeretném ha Kahlan olvasna nekem esti mesét:-)Anyira jó a hangja,olyan nyugtató lágy kellemes.Persze mivel felnõttem,így a szépsége,kisugárzása sem elhanyagolható.

Go Jeff Go!!!!

Bulykin
4.rész is elég zsír volt😊 bááz hogy meglepõdtem már amikor a kiscsaj
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az irányítása alá vonta Seekert :o
jól meg lett oldva szerintem, de ez simán húzható lett volna 2-3 részig is akár^^ nagyon pörög a sori, kíváncsi vagyok meddig...
és hát Kahlan<#finom><#szeret>

MerlinW
Cara másképpen😊

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Elõre vetítem, hogy csak a sorozatot ismerem, a könyveket nem.

Az alvilág aféle pokol, ennek egyik bugyrába került Darken Rahl, az a hang, aki hozzá szólt, pedig az alvilág ura (aléle Sátán, legalábbis az eddigiek alapján), és a jelenlegi helyzetben képes arra, hogy a halottakat élõholtként a szolgáivá tegye. Egészen eddig az "közlekedés" egyirányú volt, a "felvilágból" az alvilágba. Viszont most egy szakadás jelent meg a felvilágban, amelyen keresztül az alvilág lényei a felvilágra szabadulhatnak.

mesélje el nekem valaki pls, hogy ez az alvilág, vagy mi a szösz, ahova Darken Rahl lekerül, miért van tele pucér, grimaszoló, akezeikkel összevissza kalimpáló emberekkel? <#zavart1>
És ez a gonosz bácsi akinek csak a hangját halljuk, miért érzi létfontosságúnak hogy leígázza úgymond a felszínt ezekkel a kalimpáló bohócokkal?
<#nemtudom>
Kicsikiraly
tipikus esete a minél többször nézed annál viccesebb-nek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tower Guard
Az jóó!
Megnéztem ezt a 3 részt is, örülök neki hogy maradt a színvonal, sõõt!

A színésznõ (Jessica Marais) azt nyilatkozta, hogy visszatér a 2. évadban.
Tower Guard
Én eddig az 1. évadot láttam végig, az nagyon ott van!
Most kezdem az újat.
Egy kérdés, Denna szerepelni fog még?

Bulykin
jah, tényleg^^

[NST]Cifu
Kahlen a végén ezt mondja Cara-nak (legalábbis ahogy én kihallottam):

I can never forget what you did to my sister. But anything ever happens to me, the Seeker would need protection.

Bulykin
3.rész Cara központú volt^^
Kahlan durva volt az elején😊 kár hogy lefogtákXD megnéztem volna mit mûvel😄
most akkor velük tart vagy kölün váltak az útjaik, mert együtt mentek el, de elõtte meg Seeker mondta h inkább nem tart velük Kahlan miatt...

Elszabadult halottak vannak mindenhol, erre bezárják egyedül az egyetlen embert akivel megtalálhatják a köveT ? wtf ? Ostromolják a kaput, Zed meg néz ki a fejébõl, ahelyett h tüzelne (😄). Meg szerintem ezek a részek unalmasak, de hát kinek a pap...

Ugró támadás látom még megy neki 😄

Bulykin
durvul, pörög a sorozat! tartja az elõzõ évad végén elért szintet😊
nem szaroznak, amikor
bementek a faluba és kiírtották a d'haraiakat, mi kemény volt már😄
az a srác aki meg lett jelöve a kezén az most 2-3 részig biztos szereplõ lesz, amit bánok mert sztem tök idegesítõXD

Cara meg nyam-nyam<#vigyor>

Bulykin
már magyar is😛

Felirat már van. Angol.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Érdeklõdnék, hogy a sorozat zenéje elérhetõ-e már valahol?
[NST]Cifu
Hogy egészen õszinte legyek, a könyvet ugyan nem ismerem, de tippre ezek után nem csodálkoznék, ha egyszer Seeker-t is visszahozzák még az életbe így. Ugyebár az elsõ évadban Cara már megtette...

Bulykin
feliratra várva 😛 S02E03 elõzetes

Jó volt a 2. rész is.

Leginkább az nem tetszik, hogy a Mord-Sithek simán visszahoznak bárkit a halálból. Ez is eléggé nagy eltérés a könyvekhez képest.
Gubberx
Felirat vajon van már a 2. részhez?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

[NST]Cifu
Örök hibám, hogy próbálok logikusan továbbgondolni a lehetõségeket egy történetnek. 😄

Ebbõl a szempontból a forgatókönyvírók és showrunnerek nagy "ellenségeim". 😄

1) A legfõbb gond maga a Fátyol repedése, nem pedig az általad leírt dolog. Az Õrizõ (késõbb gondolom lesz ilyen rész is) jó sok módon képes hatni a mi világunkra.
2) Az általad leírt mód nem nagyon "sorozatbarát"... Gondolom érted mire gondolok 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

[NST]Cifu
Ez a verzió bennem is felmerült, mint lehetséges magyarázat, viszont nem értem, miért nem választják a logikus utat a Keeper-el való küzdelemben. Ha megölik az ellenségeiket, azzal csak a Keepert erõsítik, ellenben a bûnösöket / ellenfeleket átállítva, szolgájukká téve a probléma megoldódik. Plusz lesz egy idõvel brutális méretû hadseregük is (igen, tisztában vagyok vele, hogy ez egyben egyre nagyobb logisztikai problémát is jelent, hiszen etetni is kell valamivel ezeket az embereket). Az elsõ évadban ugye volt példa erre, és amíg Kahlan életben van, nincs ok aggódni a hûséges és szófogadó katonai erõ és munka erõ miatt...
Persze ez erõs leegyszerûsítése a problémának 😊

Megedzõdött. Az évad vége felé is egyre hamarabb "feláll" Kahlan.

[NST]Cifu
Hogy a fenébe van az, hogy az elsõ évad nagy részében ha egy Confessor a szolgájává tett valakit, akkor utána jó esetben is harcképtelenné vált, olykor össze is esett, a második évadban viszont simán harcol utána tovább... <#fejvakaras>

Kicsikiraly
Nem gondoltam volna, de könyv elolvasása után tényleg kicsit csökkent a sorozat a szememben :S nemmondom, még most is nagyon jó, de valahogy úgy hogy tudom a történetet nem olyan izgalmas, nem várom a csavar végét 😄 ami viszont így jobb lesz, hogyha lesz vmi nagyon jó jelenet a könyvbõl amit megvalósítanak. (Galeaiak vs Birodalmi Rend csatát nagyon megnézném, fõlek Kahlan miatt <#szeret>)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin

Bulykin
+ a medencés jelent váá<#szeret>

Landren
akkor javítalak 😊
múlt héten kiadták már magyarul is

www.excaliburkonyvek.hu

sose nyomd fullba a kretént

Anthrax
Köszi

Anthrax
Köszi

Kicsikiraly
elírtam, elsõ kötet címe Elsõ Szabály, azon belül az elsõ könyv címe volt az igazság keresõje 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
1. Igazság Keresõje
2. Könnyek Köve
3. Falka Vére
4. Szelek Temploma
5. A Tûz Lelke
6. A Bukottak Hite
7. A Teremtés Oszlopai
8. Védtelen Birodalom
9. Futótûz
10. A Fantom

és azthiszem a 11. címe Confessor de tudomásom szerint az még nem jelent meg magyarul, majd aki tudja kijavít 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;