772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
Desmond Wallace #572 Egy-két helyen már kérdőjel nélkül jelent meg ez a pletyka, és pont a nézettség az egyik fő okuk arra, hogy ne legyen 3. évad. Ismerve a nézettséget, ez számomra éthetetlen érv. -
#571 szerintem nem kell aggódni, ha jól tudom akkor kábeles adón megy, ott meg a nézettség elég jónak számít -
Desmond Wallace #570 Bajban a Seeker -
#569 Randabugosigénytelenweboldal. Neeeemjóóóó:) -
Monoton #568 Legyél :D -
#567 mire bukkantam!
és lenne ellene kifogásotok ha házigazda lennék? ha már megnyitottam a topikot
csak mert már elértük a megfelelő feltételeket és akkor írnék egy üzit a modiknak^^
előre is köszi!!! -
#566 Nem volt rossz rész! :)
Viszont nem tudom elhinni, hogy már megint ismétlés lesz, méghozzá 2 hétig. Így csak március 20-án lesz új rész... -
#565 kicsit bővebben, SPOILERESEN
-
#564 amikor zedd felbukkant grófnőként hát szabályosan felröhögtem :D -
#563 nahjó, azért Zeden behaltamXD az nagyon adta, Cara meg vááá imádom a csajt^^ -
#562 eleinte igen, viszont a végére nagyon uncsi lett :S legalábbis számomra^^
no more filler! igazi Seeker epizódot akarok -
Desmond Wallace #561 Nagyon vicces volt ez a 2×13. -
#560 egyébként a 13.részhez ITT
nem hivatalos, de élvezhető és így hamarabb láthatjuk a részt, nem kell várni^^ -
#559 piszkos lett -
Cat 02 #558 Kahlan fehér ruhájával mi lett ? -
#557 óóóóó észre se vettem ezt a postodat:D:D énis nagyon szeretem ezt a könyvet... so film készül belőle? helyes helyes:D:D -
Desmond Wallace #556 A pilotot már leforgatták a Trónok harcából, most arra vár a stáb, hogy az HBO berendelje a sorozatot. Az első évadra így még egy évet várni kell majd. -
#555 SPOILERES írásom a 12.részről
Cara -
#554 Amúgy jó rész volt ez az új. Jó hogy előkerült 1-2 régebbi mellékszereplő :) -
#553 Bocs a helyesírási hibák miatt, elfáradtam... -
#552 Jajj bakker most esett le melyik sorozat is lesz ez. Game of Thrtones címmel indul a sorozat igaz? Láttam a videot a szereplők képének bemutatásáról. Sean Bean az egyik kedvenc színészem, és a Gűyűrűk Urából is Boromir az egyik kedvenc karakterem. Már csak ezért is, de amúgyis várom már nagyon:D Állítólag márciusban lesz pilot rész. -
#551 Hehe:)
Az új Spartacus sorozatban is gonoszat alakít, rövid hajjal is tenyérbemászó a srác... Mégis, egyszerűen nem lehet utálni, pedig mindent megtesz az ügy érdekében:) -
Cat 02 #550 Spoiler Ilyenkor lenne az ember Darken Rahl :D -
#549 Zedre nem csináltak? xd -
#548 Az rohadt jó.:D
De a lényege az, hogy volt egy ilyen játék, hogy küldjenek be az emberee videokat, hogy hogyan csábítanák el a hősöket?
Szerelem varázsa alatt vannak, és próbálják elcsábítani őket vagy mi?:D -
Cat 02 #547 wtf :D
Ez is nyomja neki :D
itt van még
-
#546 2x11 elején Kahlan lebarnult arcán a napszemüveg nyoma elég csúnya dolog a sminkesek részéről... -
#545 Jah film sorozat, oké :)
Biztos jó lesz! -
#544 Köszi, belenézek!
Film vagy sorozat készül belőle? -
#543 hát én a high fantasyt szeretem mint említettem, tolkien.
De most "beleszerettem" Georg R.R. Martn könyveibe. Az tetszik benne hogy "komolyan" ír, talán robert merle franci história sorozatára emlékeztett, persze fantasy köntösbe.
Most készül a film sorozat a könyveiből.
És szokás szerint:
Georg R.R. Martin: Tűz és jég sorozat
EBOOK -
mindero #542 Á, csak nyugodtan.
Amúgy is mind fantasy rajongók vagyunk ;) -
#541 Egyébként jól le offoljuk szegény Seeker topicját :D Sorry -
#540 Hát akár lehetne úgy is :)
Nemtudom te milyen stílusban írod? Én egy kicsit véresebben írtam 1-2 jelenetet, de nem vittem túlzásba. Bár ez úgy működne ha egy újat kezdenénk együtt, hisz a történetünk teljesen más. -
#539 és ha szerző páros lennénk?
mint a sztrugockij fivérek csinálták,egy fejezetett én írnék,egyet Te?
Ettől lettek olyan különleges és fordulatosak a regényeik)) -
#538 Nah zsír. Hátha majd még megvalósítód, ne add fel. Én is elkezdtem egy regény írni, hátha majd be is fejezem egyszer :) Végtelen Ítélet címmel. -
#537 Jah hát mondjuk igazad van :S elég Spoileres, de én sem bírtam volna ki, viszont így sok embert ösztönzök a rosszra xd -
mindero #536 Nehogy megnézzétek a promót NAGYON spoileres.
Persze aki nem bír magával (mint én) annak csak tessék. :) -
#535 ja garland tornyai volt a címe, és amikor 87-ben először olvastam a gyűrűk urát akkora hatással volt rám hogy nekiestem én is egy regénynek, persze nem lett semmi belőle... -
#534 s02e12 trailer -
#533 Igen. Na mindegy. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy te említetted, hogy elkezdtél írni egy fantasy regényt?