772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Desmond Wallace
    Egy-két helyen már kérdőjel nélkül jelent meg ez a pletyka, és pont a nézettség az egyik fő okuk arra, hogy ne legyen 3. évad. Ismerve a nézettséget, ez számomra éthetetlen érv.
  • Bulykin
    szerintem nem kell aggódni, ha jól tudom akkor kábeles adón megy, ott meg a nézettség elég jónak számít
  • Desmond Wallace
    Bajban a Seeker
  • MerlinW
    Randabugosigénytelenweboldal. Neeeemjóóóó:)
  • Monoton
    Legyél :D
  • Bulykin
    mire bukkantam!

és lenne ellene kifogásotok ha házigazda lennék? ha már megnyitottam a topikot
    csak mert már elértük a megfelelő feltételeket és akkor írnék egy üzit a modiknak^^
    előre is köszi!!!
  • Tower Guard
    Nem volt rossz rész! :)
    Viszont nem tudom elhinni, hogy már megint ismétlés lesz, méghozzá 2 hétig. Így csak március 20-án lesz új rész...
  • Bulykin
    kicsit bővebben, SPOILERESEN
  • Kicsikiraly
    amikor zedd felbukkant grófnőként hát szabályosan felröhögtem :D
  • Bulykin
    nahjó, azért Zeden behaltamXD az nagyon adta, Cara meg vááá imádom a csajt^^
  • Bulykin
    eleinte igen, viszont a végére nagyon uncsi lett :S legalábbis számomra^^
    no more filler! igazi Seeker epizódot akarok
  • Desmond Wallace
    Nagyon vicces volt ez a 2×13.
  • Bulykin
    egyébként a 13.részhez ITT
    nem hivatalos, de élvezhető és így hamarabb láthatjuk a részt, nem kell várni^^
  • Bulykin
    piszkos lett
  • Cat 02 #558
    Kahlan fehér ruhájával mi lett ?
  • Andr0
    óóóóó észre se vettem ezt a postodat:D:D énis nagyon szeretem ezt a könyvet... so film készül belőle? helyes helyes:D:D
  • Desmond Wallace
    A pilotot már leforgatták a Trónok harcából, most arra vár a stáb, hogy az HBO berendelje a sorozatot. Az első évadra így még egy évet várni kell majd.
  • Bulykin
    SPOILERES írásom a 12.részről

Cara
  • Tower Guard
    Amúgy jó rész volt ez az új. Jó hogy előkerült 1-2 régebbi mellékszereplő :)
  • Tower Guard
    Bocs a helyesírási hibák miatt, elfáradtam...
  • Tower Guard
    Jajj bakker most esett le melyik sorozat is lesz ez. Game of Thrtones címmel indul a sorozat igaz? Láttam a videot a szereplők képének bemutatásáról. Sean Bean az egyik kedvenc színészem, és a Gűyűrűk Urából is Boromir az egyik kedvenc karakterem. Már csak ezért is, de amúgyis várom már nagyon:D Állítólag márciusban lesz pilot rész.
  • MerlinW
    Hehe:)

Az új Spartacus sorozatban is gonoszat alakít, rövid hajjal is tenyérbemászó a srác... Mégis, egyszerűen nem lehet utálni, pedig mindent megtesz az ügy érdekében:)
  • Cat 02 #550
    Spoiler Ilyenkor lenne az ember Darken Rahl :D
  • Tower Guard
    Zedre nem csináltak? xd
  • Tower Guard
    Az rohadt jó.:D
    De a lényege az, hogy volt egy ilyen játék, hogy küldjenek be az emberee videokat, hogy hogyan csábítanák el a hősöket?
    Szerelem varázsa alatt vannak, és próbálják elcsábítani őket vagy mi?:D
  • Cat 02 #547
    wtf :D
    Ez is nyomja neki :D

itt van még
  • MerlinW
    2x11 elején Kahlan lebarnult arcán a napszemüveg nyoma elég csúnya dolog a sminkesek részéről...
  • Tower Guard
    Jah film sorozat, oké :)
    Biztos jó lesz!
  • Tower Guard
    Köszi, belenézek!
    Film vagy sorozat készül belőle?
  • Montanosz
    hát én a high fantasyt szeretem mint említettem, tolkien.
    De most "beleszerettem" Georg R.R. Martn könyveibe. Az tetszik benne hogy "komolyan" ír, talán robert merle franci história sorozatára emlékeztett, persze fantasy köntösbe.
    Most készül a film sorozat a könyveiből.
    És szokás szerint:
    Georg R.R. Martin: Tűz és jég sorozat
    EBOOK
  • mindero
    Á, csak nyugodtan.

Amúgy is mind fantasy rajongók vagyunk ;)
  • Tower Guard
    Egyébként jól le offoljuk szegény Seeker topicját :D Sorry
  • Tower Guard
    Hát akár lehetne úgy is :)
    Nemtudom te milyen stílusban írod? Én egy kicsit véresebben írtam 1-2 jelenetet, de nem vittem túlzásba. Bár ez úgy működne ha egy újat kezdenénk együtt, hisz a történetünk teljesen más.
  • Montanosz
    és ha szerző páros lennénk?
    mint a sztrugockij fivérek csinálták,egy fejezetett én írnék,egyet Te?
    Ettől lettek olyan különleges és fordulatosak a regényeik))
  • Tower Guard
    Nah zsír. Hátha majd még megvalósítód, ne add fel. Én is elkezdtem egy regény írni, hátha majd be is fejezem egyszer :) Végtelen Ítélet címmel.
  • Tower Guard
    Jah hát mondjuk igazad van :S elég Spoileres, de én sem bírtam volna ki, viszont így sok embert ösztönzök a rosszra xd
  • mindero
    Nehogy megnézzétek a promót NAGYON spoileres.

Persze aki nem bír magával (mint én) annak csak tessék. :)
  • Montanosz
    ja garland tornyai volt a címe, és amikor 87-ben először olvastam a gyűrűk urát akkora hatással volt rám hogy nekiestem én is egy regénynek, persze nem lett semmi belőle...
  • Tower Guard
    s02e12 trailer
  • Tower Guard
    Igen. Na mindegy. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy te említetted, hogy elkezdtél írni egy fantasy regényt?