772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Monoton
    Jahh azt nem akartam irni mert az eleg gagyi volt valoban :D
  • Bulykin
    jaja, azok durvák:D
    viszont a sárkány az első részben sztem el votl baszvaXD
    ettől eltekintve sztem tökéletes...
  • Bulykin
    dehogyis:D ezerszer jobb, modernebb és látványosabb
  • Montanosz
    kár hogy olyan érzést kellt a film mintha egy 10 négyzetkilométeres területen játszódna az egész
  • Monoton
    Nemigazan, ezis epizodikus de azert mas :) Am megnezed az elso duplareszt es eldontod.

Ami tetszik meg azok a belassitasok harc közben
  • Szabi84
    Hm ez érdekesnek tűnik fanatasy témában úgy is hiány van, pedig én nagyon csípem! Ugye ez nem ilyen Xena-s kaki?:d
  • Bulykin
    nem olyan vészes sztem^^
  • Bulykin
    Sorozatjunkie pilot értékelés(elég jó)
    imdb
    Hivatalos oldal

Plakát:
  • Monoton
    Vááá uccsó mondtaban bespoilereztel am :DDD
  • Bulykin
    A történet röviden, tömören:

Egy fantasy alapú világot tessenek elképzelni varázslókkal, mágikus határokkal, és igen, sárkányok is vannak. A határokból itt kettő van, az egyik maga az alvilág felhozva a földre, a másik csak simán mágikus. Nyugatföldön kezdődik a történet, ahol egy Richard nevű erdei vezető találkozik egy Kathlan nevű lánnyal, aki a határ(az alvilágos határ) túloldaláról jött, és az Első Varázslót keresi, hogy az kijelölje a Keresőt, aki majd jól rendetrak középföldén, mert ott most épp áll a bál. Egyhamar kiderül, hogy Richard öreg, flúgos "barátja" az említett varázsló, a hölgyemény meg egy boszorkány, az említett kereső meg Richard lesz, aki így meg is kapja a ranghoz járó Igazság kardja nevű varázserejű fegyvert, és elindul a díszes társaság rendet csinálni... Ez csak vázlatosan a sztori legeleje, kicsit talán eröltetett, de higgyétek el, jó! A későbbiekben lesz tömény feketemágia, sárkánylovaglás, tűzlabdák, szadista nagymellű csajok feszülős vörös bőrruhában, boszorkányok, rengeteg brutalitás(a könyvben az egyik rosszfiú a saját golyóit ette meg), harmincmillió fős hadsereg, és egy olyan szerelmi szál, amitől lehet sírni rendesen!
  • Monoton
    Könyveket még nem olvastam, viszont a sorozat nagyon tetszik. Aki szereti a fantasyt annak kötelező :P
  • Bulykin
    Jó tudni: a Legend of The Seeker című sorozat Terry Goodkind Sword of Truth című könyvsorozata alapján készült, melynek az első része a Wizard’s First Rule, mely itthon Az első szabály címmel jelent meg.

A sorozat pedig nem egy tévécsatornán fut, hanem az amerikai tévés rendszer legkisebb egységein, a helyi kábeltévéken, de ezekkel majdnem az egész országot lefedik, s éppen ezért nem annyira nézettségfüggő produkcióról van szó.