Age of Pirates 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene egy kis segítség. Megszereztem a Blue Bird-t, a boltos mondta h nem akar fizetni mert a szolgálatomba állítottam. Elolvastam pár forumot, de nem találtam megoldást, hogy merre kérdezõsködjek pontosan. Marigot-on kezdtem, az ottani lakosokat 2szer végig faggattam, de nincs elõre jutás.
(2 éve kb sikerült valamilyen módon megcsinálni, de sajna nem emlékszem rá)
Elõre is köszönöm!
Jó látni,hogy még mindig vannak akik játszanak ezzel a fantasztikus játékkal. Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitõl aki megjárta már Coas-t. Elakadtam annál a résznél amikor meg kéne hogy öljék a kocsmárost. Nálam ez sehogy sem akar bekövetkezni. Már kétszer újrakezdtem Coast és itt megáll a sztori. Az angol nyelvû leírás alapján próbáltam haladni, de semmi eredmény. Ez valami bug vagy valamit rosszul csinálok?
TAO BoT Warr
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
uj karakterek
TAO BoT Warr
TAO BoT Warr
Nem tudom játszik-e még valaki ezzel a játékkal. Én is Peter Blood-dal kezdtem Jammer és Hex leírásai alapján sikerült az ültetvényrõl megszökni. Aztán újrakezdtem mindent ugyanúgy, mert Oleg nekem is eltünt és nélküle elég nehéz a folytatás. Viszont máshogy alakult és nem jött össze a pénz csak 24.996,- A gyûrûs questet sehogy sem adta. Viszont a Port controlos embernél találtam még egy questet Gondoltam megcsinálom hátha kapok kis pénzt. A vége az lett hogy behajtottam 30k-t amit a bankba kellett volna vinnem, vagy... 😊. Persze a "vagy..."-ot választottam. Kezdésnek elég jó kis pénzt jelentett.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A magyarosítással kapcsolatban nézegesd a magyarítások portált. Amúgy én fordítom a játékot és Patrik2991 segít be az olyan részeknél, amikkel nem boldogulok. Most már lassan a fele készen van. A korábbi infó - 50% - téves számításon alapult. Szóval elõbb-utóbb meglesz, ne aggódj.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A modaknál ugyanaz a játékmenet mind az eredetinél , csak a hajók sebzése kisebb , ha a fedélzetrõl célzol akkor ki kel tapasztalni a lövést a be töltõt lõszerhez .
joceruza még kicsi a skyled a hajó irányításához is kevés az embered így lassan húzzák fel a vitorlát de ha már fent van megindul az .
Ágyukat szintén lassan töltik fel így csak akkor lõj ha közel van a hajó
Ha úgy manõverezel hagy háttal vagy az ellenségnek nem tud meg csáklyázni
jó szelet .
De a békés kereskedõ megoldás is jó. Elvállalod a küldiket és építed a kis kereskedelmi birodalmadat. 😊
De ami jó pénz még ha minden kikötõben elvállalod a kereskedõ szállítási ajánlatát leszállítod a célállomásra, az mindig hoz 4-5ezer pénzt addig csinálod míg meglesz a sloopra a pénz!Szerintem.
Ha a búg arányát vészük akkor a legújabb mód (Gentlemen of fortune) a legjobb , csak hagy abba is van búg a lejéletõsseb hagy a francia küldetések végin nem lehet el foglalni a Soleil royal hajót , nekem mindig ki lépet a játék .
A mivel én a legtöbbet játszom a "combined mod v3.1.5" abba a fõ búg hagy némely hajón a legénység nem a fedélzeten járkál hanem valahol a levegõbe
Ezek a hibák a mik engem zavartok a legjobban de számtolón van még ezenkívül .!!!! De mindemellett a játék jó is elvezhetõ , sok kellemes órát el töltõdtem vele <#taps>#taps>
És te melyik modokat használod amik tapasztalataid szerint jól és nem bugosak? Érdekelne.3.1.5 Ez gondolom az alapra vonatkozik, de nem emlékszem ilyen magas sorozatszámra..?
Although ez a mod úgy fél éve van , is kezdetkar jó de ugyanannyi búg van benne mind régi verzióba , én már töröltem .
Grebber elõszór is köszönjük a fáradozásaitokat a fordításért , remélem mihamarabb elkészül . Kérdezném hagy ha kész lesz leehette használni a 3.1.5 verzióval választ elõre is köszönöm .
Age of pirates 2 mod
cikasz A hajód túlterhelt , ki kel dobnod valamit a vízbe "f2/ships" vagy meny be a boltba is add el .
Megnéztem a játékot, de már az elején nem tudom mi van. Kimegyek a kikötõbõl és mennék bárhova a tengeren, de azt irja ki , hogy ship overloaded. Mit nem csinálok jól?
http://www.akciofigura.hu
rappapa az 1-es totem 😛orto belo is Panama között a dzsungelba menjél 2x balra -- a 2 az inka piramis mellet van , jobbra a fûbe .
Tip ha nem tolálod , a beállításoknál vedd ki a "foliage density" xxx "foliage none" re így eltûnik a fû .
Nem tudja vki hogy találom meg a tûzcsapda semlegesítéséhet a Tlazolteolt és a Tonatiuh totemeket a tenochtitlan küldiben?