1748
City of Abandoned Ships
-
Although #1668 Megértem dolgoztál vele. -
eddy12345 #1667 Ingyenes lett a magyarítás, szóval most már ne keressétek nálam :)
Viszont helyette van Port Royal 3 magyarításom, ami szintén fizetős most, hátha érdekel valakit.
http://data.hu/get/6422914/PortRoyale3Hun.exe
-
Although #1666 És nincs vérdíj a fejeden náluk? -
biglion lord #1665 Nem, anglia és kalandorként kezdtem mindig. Van lehetőségem zászlót cserélni angila és kalóz, de hiába teszem föl angliát és hajózok messziről franciába akkor is átvált magától kalózzászlóra. -
Although #1664 win7 64bit :( -
Although #1663 Nem véletlen kalóz karival indulsz? Ilyen van főleg kezdő karinál a kikötő és más hajók felismerik hogy kalóz vagy. indulásnál tudod lent változtatni a zászlókat. A kalóz indulás elég gázos szerintem önmagában kihívás :) -
biglion lord #1662 Üdv!
Már többször újrakezdtem és amikor kimenekülök a szigetről a karakter képén anglia jel eltűnik és kalóz jelenik meg, így nem tudok egyik szigeten sem landolni kivéve kalózok szigetét. Volt egy 60 napos kikötő engedély anglia, de lejárt. Az angolok franciákkal békében vannak, de ott sem tudok kikötni a hajó zászló automatikusan át vált kalózra. Lehet azért van a kalóz jel a karakteren mert rabság ideje alatt a küldetések egyikénél kapunk kívül kell kivégezni egyik figurát amint végeztem elmentem a barlangba csontikra vadászni mivel kapun belépve minden fegyvert elvesznek, így hogy erősítsem a karakterem csontizni mentem. Lehet ez a gond? 1x sikerült minden jó volt, de 1-2 beállítás nem tetszett és beállítás után újrakezdtem azt meg töröltem, azóta több tucatszor kezdtem újra a végeredmény ugyanaz kalózzá válik. Mi lehet a gond, vagy másnál is így van? Lehet venni valahol kikötő engedélyt? Nekem Gentlemen Of Fortune 2.0 Full Mod V2.0.1 Beta ez a mod verzió van fönt. -
#1661 Szóval szívtam én is ezzel. Egy megoldás van.. 64 bites rendszer.
Nem tudom mi az összefüggés de ez és a Mount & Blade is 32 alatt haldoklik lefagy vagy el sem indul.
Ha játszani akarsz vagy xp vagy 64 bites rendszer win 7 ben. -
sesoka #1660 Sziasztok!
Mivel senki nem válaszolt előző kérdésemre így megpróbálom kicsit átfogalmazni azt hátha majd így.
Olyan gond van nállam, hogy 1666 októberétől a vizi csaták kb 80% -ánál meghal a játék mikor betöltene a csatába.
Kinek, milyen moddal és milyen pecs -el megy a játék ilyen hiba nélkü, win 7 32bit -en? -
biglion lord #1659 Köszönöm Kapitány és viszont :D -
Although #1658 Nincs mit. Annyira magas nehézségen nem játszottam még vele. így nem tudom mi lehet. Szóval jó szelet kapitány :) -
biglion lord #1657 Lecseréltem 7es osztályra akkor is maradt a levonás. Próbáltam Tengernagy nehézségi szinten akkor nem tapasztaltam ilyet csak a hajó miatti levonás volt + betudtam menni a Franciákhoz és üzletelni vagy küldetést vállalni tudtam, mivel nem voltak megfelelőek a beállítások így töröltem és újat kezdtek Sorhajókapitányi szinten. Sorhajókapitányi szinttel több variációt kipróbáltam amit másképpen hajtottam végre a játékban és a -1 megmarad ráadásul sehol nem tudok kikötni kivéve kalóz szigeteket. Lehet rászánom magam és újra kezdem megint ismét Tengernagyi szinten ami elég nehéz, de annyiszor kezdtem már újra hogy belefáradtam kicsit. Köszönöm segítséged. -
Although #1656 Képességekből akkor von ha például nagyobb hajót vezetsz mint amit a tudásod szerint el tudsz vezetni. Több féle hajóosztály van ha nagyon nagy hajót viszel el kis kapitányként akkor többet is levon.
Ha fejlődsz ezek a dolgok változnak, lehet a nehézségi szinttől is függ. -
biglion lord #1655 Sziasztok!
Működik még ez az oldal?
Érdeklődnék tudja e valaki, hogy miért von le -1-et minden képességből miután kihajózom a szökés után? Több variációt próbáltam, ha a hajót eladom és veszek kisebbet akkor is marad a levonás. Mi lehet az oka mit nem csinálok jól? Segítséget előre köszönöm. -
synapsys #1654 hogy lehet ki játszani a mumia port, -
judgenyo #1653 O.K. Megvaaan -
judgenyo #1652 Vagy esetleg el kell hogy süllyesszen engem, nem elég találkozni és lelépni? -
judgenyo #1651 Üdv!
Ha tud valaki segítsen légyszi!
Nem kapok csontis küldetést már vagy 20-at megcsináltam(kémest, csempészest stb). A naplóban ott van hogy találkoztam a hollandival, beszéltem a fehér fiúval, az hogy kell a 666 fekete gyöngy a naplóban nincs benne.
Megint találkoztam a hollandival,megint visszamentem a fehér fiúhoz, de csak annyi volt
- Van valami?
-Nincs semmi! -
sesoka #1650 Sziasztok!
Olyan problémám van ,hogy úgy kb 1666 októberétől valami oknál fogva ha tengeri csatába megyek kb 80% eséllyel kidob a játék a motor pedig összemlik.
Meg szeretném kérdezni, hogy milyen pecs/mod kombinációval kellene jácanom, vagy hogy kinek megy és mivel.
jelenleg a Gentemen of Fortune 2.0 Full Mod v2.0.1 van fenn, Win7 32 bit -el.
Elörre is köszönök minden választ! -
judgenyo #1649 Köszi! Most járom a kormányzókat de nem adnak csontis küldit! -
synapsys #1648 csak ha leadod 666 fekete gyöngyött akkor lehet mecsákjázni addig lödd szétt -
judgenyo #1647 Üdv!
Az mitől van hogy nem engedi megcsáklyázni a Bolygó hollandit? -
judgenyo #1646 Na jó őt is sikerült megoldani!
Állítólag van itt egy shotgun, az merre lelhető? -
judgenyo #1645 Oké az előző okafogyott!
A templom belében a superman-nek van valami titka, vagy próbálkozok 1000x azt talán lesz valami? -
judgenyo #1644 üdv!
Tenochtitlanban a két templomban elhelyeztem a totemeket, most mi lenne a teendő? Máshova nem tudok bejutni. -
judgenyo #1643 Köszi, de nem tudok annyi hajót otthagyni, 3 Havanna+3 Santiago.
Ha van más módszer az érdekelne. -
synapsys #1642 ha hajóra rakod őket mint kapitányok a kikőtöben megtalálod a kikőtöi felügyeletet és ott hagyhatod pénzért. -
judgenyo #1641 Hátra tudom hagyni a tiszteket valahogy a coas előtt? Vagy mindenképp lecsó nekik?
-
eddy12345 #1640 vagy vegyen fel steamen. -
eddy12345 #1639 Akinek kell a magyarítás, dobjon egy mailt
[email protected] -
Peter083 #1638 Sziasztok!
Az oldalon található Age of Pirates 2 - CoAS frissült, illetve kiegészült a Gentlemen of Fortune magyarításával. Az alapjátékban is számos hiba javításra került így mindenkinek érdemes frissíteni.
(Az alapjtátékban 3 fájlból nem olvassa a szövegeket a játék, így azok sajnos továbbra is angolul jelennek meg. Erre egyelőre nem találtunk megoldást, de szerencsére ezek a fájlok nem tartalmaznak sok szöveget.)
http://elitemagyaritasok.info/news.php -
judgenyo #1637 Bordélyházban még üres a szövegmező!
Van valakinek valami ötlete? -
judgenyo #1636 Kössssszzzzzííí! synapsys
Műxik! Remélem bordélyházban is jó lesz! -
synapsys #1635 Hi judgenyo
http://ageofpirates.wikia.com/wiki/Important_Quests -
judgenyo #1634 Üdv!
Néhány fazonnál meg a ringyóknál, nincs szöveg a keretben és le is fagy!
Írta valaki hogy van patch, de már nincs ott, és nem találom sehol.
Tudna valaki segíteni honnan tudom letölteni. Emiatt akadtam el a Technociciánban!
-
Although #1633 Másik probléma a fickó a modban alapból kalóz vagyi üldözött mindenhol a játék eredeti karakterei nem azok voltak alapból
-
synapsys #1632 Hello
½a csavar" Fejlődnöd kell megkel szerezni a az angol zászlót és a kalóztelepülésen a kocsmában kereskedelmi engedély utána port Rolyal elindulsz a bolt hoz mész tovább a házak mellett és eljutsz a lépcsőig ott barra mész ha letartoztatnak akkor jó. -
a csavar #1631 Üdv mindenkinek! Nagyon új vagyok még a játékban de egyből leszedtem a Gentleman of fortune-t. Jack Sparrowal vagyok és egy embert kéne bevinnem Port Royalba valakihez de fogalmam sincs hogyan kéne, ki nem köthetek, ha belopakodok nappal leölnek, ha este megyek hiába írtom le a katonákat nem találok senkit. -
Peter083 #1630 Sziasztok!
Hamarosan elkészülök a Gentlemen of Fortune mod magyarosításával, amit majd innen érhettek el: http://elitemagyaritasok.info/news.php -
Flagella Dei #1629 Üdv Kapitányok!
Tudna valaki segíteni a következő probléma megfejtésében?
Morgan-küldetések, Panama elfoglalása. Panama kapujánál iszonyatos túlerő, Morgan embereit pillanatok alatt ledarálják a spanyolok. Gyakorlatilag egyedül kéne egy egész hadsereget lenyomnom, ami még nem lenne akkora gond (párszor már megtettem :)) viszont ezek tele vannak puskásokkal. Miközben vívok 8-10 lő rám folyamatosan. Van itt valami trükkös megoldás vagy erőből kéne megcsinálni (ami szerintem képtelenség)?