1748
City of Abandoned Ships
  • Flagella Dei
    rikozz kapitány!
    Sokat segítettél, nagyon köszönöm!
    Azt hiszem itt lesz a kutya elásva, mert engem eddig mindig észrevettek az Admirálisék és félbehagyták a beszélgetést. De azt hittem hogy ennek így kell történnie, mert utána a kocsmáros mondta hogy várjak, én meg vártam mint a jó gyerek. A logbook képedből egyértelműen kiderül hogy nálam nem történt meg aminek meg kellett volna.
    Egyébként van annak jelentősége hogy hol bújsz el a raktárban?
  • rikozz
    Hali!
    Megpróbálok a Logbookomról képet berakni!

Nekem többször kellett kihallgatni az Admirálisékat. Mert volt, hogy nem történt semmi azaz nem jöttek el. Volt hogy eljöttek de gyanus volt nekik valami és nem beszéltek itt. De sok újrabetöltést követően már egész hosszan beszélgettek és ez került be a logbookba.
    Én az 1.3.0-ás verzióval játszok.
  • Flagella Dei
    Ja és Te milyen verzióval játszol?
  • Flagella Dei
    Köszi szépen. Megpróbálom akkor így. Bár volt hogy én két hétig minden nap jártam a kocsmáros nyakára és semmi. Az nem lehet hogy valami más előzmény is belejátszik, pl. nekem az összes ládákhoz megvannak a kulcsaim és elég rendesen ki is fosztogattam őket. Nem lehet hogy ez a baj?
  • rikozz
    Meghalt a kocsmáros. Volt egy mentésem miután kihallgattam az admirálist. utána beszéltem a kocsmárossal. Akkor még Hill Brunner volt a pultnál. Ő mondta, hogy jöjjek vissza holnap. Visszamentem másnap de semmi újat nem mondott. Na most itt az van, hogy aludni kell pár napot addig míg más nem lesz a kocsmáros. Ellenőrzés képen többször megcsináltam. Volt, hogy 8 napot kellett aludni volt, hogy csak 4-et. Amikor nyol capot kellett aludni akkor nem mentem ki a kocsmából a szabad ég alá. Mikor csak 4 napot aludtam, akkor úgy csináltam, hogy mikor felkelt kimentem a kabin ajtaján és a hajó másik végén mentem be a kocsmába (ezt minden reggel) addig míg más nem lett a kocsmáros (már nem Hill Brunner állt a pultnál). Beszáltem az új kocsmárossal. Ő mondja, hogy megölték Hill Brunnert.
  • rikozz
    Éppen most találtam meg az admirális kulcsát Fury orrán. Persze sokat segített Kerberosz ötlete a test mód bekapcsolásával ;) Így csak lila gömböket kellett keresnem. Bocs, hogy csaltam de már minden hajót végigjártam cm2-ről- cm2-re és sehol nem találtam.
  • Flagella Dei
    Nézd meg az 1404 hozzászólást, talán segít!
  • rikozz
    Valamit elcsesztem mert az Admirális kulcsát nem találom :(
  • Flagella Dei
    Előre is köszi!
  • rikozz
    Még nem járok ott! Most szabaditom ki Maxim-ot. Ha odajutok és sikerül majd leírom amit tudok.
  • Flagella Dei
    Jammer kapitány!
    Köszi a linket. Te már túljutottál azon a részen mikor megölik a kocsmárost?
  • Jammer
    Veszel nekik 1-1 tartane-t vagy kis hajókat és letárolod őket a Port Controlnál! :)
  • rikozz
    Hali!
    Hogy lehet a meglévő tisztjeimet otthagyni Port Royalba, hogy nekikezdhessek CoAS-nak? Mert ugye mindenem elveszik és nem szeretném hogy a tisztek is elvesszenek.
  • Jammer
    Ehh mostmár értem miért nem ismerem ezeket a klánokat! :D

Iiigen Morgan kardja az egyik legjobb LS a játékban a másik Cortes-é ami a Technocitlan nagy piramisban van.

Link a modhoz: http://forum.piratesahoy.net/index.php/topic/16817-combined-mod-v32-faqbugsinstalling/
  • rikozz
    Ahoy! Aszem attól is nő, ha nem futamodsz meg a harc elöl.
  • rappapa
    Hali
    Tudja vki hogy mitől nő a leadership skill a személyek fuvarozásán kivűl?
  • Flagella Dei
    Jammer kapitány!
    CoAs-on két ellenséges klán van, a Narval és a Casper klán. Utóbbi azt hiszem az Admirálissal szövetséges, bár ebben nem vagyok biztos.
    A Morgan-es összefüggésről azt hiszem Bohusek kapitány írta valahol, hogy CoAs-on megtalálta Morgan kardját, és ez nyilván nem lehet véletlen.
    Egyébként azt a Combined mod-ot honnan lehet megszerezni? Nekem bolti eredeti a játék, azzal működne?
    rappapa kapitány!
    Én sajnos még nem tartok a búvárkodásnál de úgy emlékszem írnak erről korábban itt a fórumon, hogy valami elveszett alkatrészt kell keresni, valami daruhoz vagy csörlőhöz.
  • rappapa
    Hali
    Kérdezném azoktól akik voltak már Coas-on amikor búvárkodni kell mit kell keresni és mekkora a mérete? Mert én nem találom.:S
  • Jammer
    Szerintem a közelharccal nem lesz gond, Technocitlant is viszonylag könnyedén végigtoltam. Most már szerintem tutira nekikezdek a hétvégén... :D
  • Jammer
    Mi az a Narval klán?? :)

Én csakis és only a Combined modot használom a szerintem hasznos újítások miatt amit a hajózásba hozott... (skillbookok, új zenék, rengeteg új áru, és ésszerűen balancolt, minden kategóriában elszórt rengeteg új hajó) Gondolom ez valami mod bár csak tippelek. Szerintem CoAS-nak semmi köze Morganhaz bár mondom még nem voltam ott. Azt hiszem annak Panamában vége lesz de nem persze ez nem tuti.
  • Flagella Dei
    rappapa kapitány!
    Köszi a választ csak azt mondd meg még légy szíves, hogy a 4-5 napi alvásokat reggelig vagy estig csináltad vagy az mindegy? Ugyanis én több hétig is aludtam,(mint a medve) közben kimentem a városba érdeklődtem, visszamentem a kocsmába stb. és mégsem történt semmi. Vagy valami más körülmény is belejátszik, pl. hogy mik voltak az addigi előzmények?
    Jammer kapitány!
    Ami CoAs-t illeti ez valóban egyfajta csapda ahol úgy tűnik kevés a becsületes harci felkészültség. (Bár nekem a közelharcok pl. Narval-klán nem tűntek extrém nehéznek) Viszont ha sikerül megoldani állítólag "mesés kincsek"-el távozhat az ember. Ráadásul valaki régebben írt olyasmit, hogy ennek köze van a Morgan-küldetéshez is
  • Jammer
    Hmmm megoldódott, bár lehet ez is egyszeri anomália. Miután mindent megpróbáltam kiégtem kicsit és simán hátbalőttem a mocskot. Megvártam amíg a képem alatt a piros villogás abbamarad (battle mód vége) és még a biztonság kedvéért vissza is mentem egyet a jungelban majd vissza a gyilkosság helyszínére, és bementem a faluba. Mindenki normális volt. :)) Lehet egyszeri anomália nem tudom...

CoAS. Soha nem voltam ott! :) Most is kész van odáig a storyline de soha nem mentem be. Lehet most hétvégén megcsinálom azt a részt is mert szerintem a karakterem már kibírni, majdnem minden perkje megvan és van shotgunja is meg az Azték városból származó egyik legjobb ha nem a legjobb Light Saber-je is úgyhogy szerintem nem lenne gond... Még meglátom, mert én hajózni szeretek ahol a karddal csapkodás, a tengeri csaták és a hajózás aránya tökéletes de ez CoAS-on durván fölborul nekeem a rossz irányba. Hmm, meglátom! :)
  • rappapa
    Flagella Dei kapitány!
    nekem megjeent az új pultos, és ő mondta hogy a másikat megölték.
    4-5 napot aludtam, majd kimentem a tavernből, és viszamentem.
    Akkor ott volt.
  • rappapa
    hali
    lenne egy kérdésem, miután beszéltem a kocsmárossal újra, hova bújjak el pontosan hogy halljam az admirális beszédét?
  • Flagella Dei
    rappapa kapitány!
    Véletlenszerű a kulcs helye. Én egyszer az Admirális hajójának az orrában találtam meg. De mivel többször újrakezdtem legközelebb meg az Eva fedélzetének egyik sarkában. Úgy okoskodtam, hogy a kulcsot az Admirális veszítette el tehát ott kell keresni ahol Ő elő szokott fordulni, vagyis a saját hajóján illetve a kocsma külön szobájában és esetleg a kettő közötti úton. Eddig ez bejött.
    Lenne egy kérésem is: ha eljutsz abba a szituba amit az 1390 és 1392 hozzászólásomban leírtam kérlek írd meg a megoldást ha neked összejön.
    Előre is köszi!
  • rappapa
    Hali
    nem tudja vki hogy Coas- on Layton dexter kincsét örző kulcsot merre keressem? kint a fedélzeten vagy belsejében a hajóknak?
  • Flagella Dei
    Üdv Jammer kapitány!
    Amit leírtál arra sajnos nem tudok okosat mondani. Nekem csak addig futott el a fickó amíg Ian Stance-ként holland "mezben" próbálkoztam. Mikor "nemzetiséget" váltottam spanyolra akkor már nem volt gond.
    Viszont úgy láttam, hogy a legrégibb fórumozók között vagy ezért kérlek nézd meg az 1390, 1392 hozzászólásomat hátha tudnál segíteni. Előre is köszi!
  • Jammer
    Üdv skacok... :)

Időnként előveszem megint a játékot és játszok vele pár hetet ha időm engedi... Minden egyes újrakezdésnél új anomáliába ütközök. Most a "Ship of Souls" questben akadtam meg. Amikor mennék beszélni White Boy-al a gyöngyök ügyében a falusiak ellenségesek velem szemben annak ellenére, hogy spanyol zászló alatt hajózom, a viszonyom a spanyolokkal GOOD, és megvan a spanyol Letter of Marque. A reputációm is Honest Captain szóval nem igazán értem a dolgot. A kis figura is a falu előtti dzsungelban fut előlem pedig annak is friendlynek kellene lennie... Szóval nem igazán értem a dolgot.

Viszont rájottem, hogy a "Travel to" menü a tengeren ami 32bit-es Win7 alatt nem működik rendesen 64bit-es alatt megy... :))
  • Flagella Dei
    Egyébként én úgy vettem észre hogy az ilyen ügyeket nem árt néha "pihentetni" aztán egyszer csak felbukkan magától a megfejtés. A hajód megvan az a kis zsebpénz meg ráér később is.
  • Flagella Dei
    Szerintem az utcán vagy a kocsmában kellene kérdezősködni és lehet, hogy más városokban is nem csak Marigotban.
  • KeeRov
    melyik hajókat kell
  • KeeRov
    Arra emlékszem h le kell nullázni a szállítmányokat, de honnan tudom meg, hogy hajókat kell?
  • Flagella Dei
    A CoAs -os problémámra sajnos még nem sikerült választ találnom.(1390, 1392) Bárcsak valamelyik legendás vén tengeri medvét, mondjuk Bohusek vagy erebosz kapitányt ide vetné a Karib-tengeri szél. Sokat hallottam híres kalandjaikról a kikötői kocsmákban. Bohusek kapitányról úgy hírlik még manapság is fel-fel bukkan valamelyik kikötőben. Ők bizonyára tudják CoAs elátkozott városának minden titkát.
  • Flagella Dei
    Azt hiszem el kell fogni a boltos szállítmányait, majd újra beszélni kell vele.
  • KeeRov
    Üdv!

Kellene egy kis segítség. Megszereztem a Blue Bird-t, a boltos mondta h nem akar fizetni mert a szolgálatomba állítottam. Elolvastam pár forumot, de nem találtam megoldást, hogy merre kérdezősködjek pontosan. Marigot-on kezdtem, az ottani lakosokat 2szer végig faggattam, de nincs előre jutás.
    (2 éve kb sikerült valamilyen módon megcsinálni, de sajna nem emlékszem rá)

Előre is köszönöm!
  • Flagella Dei
    Persze hiányos angoltudásom miatt lehet hogy félreértettem valamit.
  • Flagella Dei
    Ez CoAs-ban van és nem nekem kell megölnöm a kocsmárost, hanem az angol leírás szerint a város polgáraitól kellene kapnom a hírt, hogy valaki megölte a kocsmárost. Ez azután van miután kihallgattam az Admirális és Casper Longmann beszélgetését a raktárban, és elmondtam a kocsmárosnak amit hallottam.
  • rikozz
    Én még nem találkoztam azzal a küldivel ahhol meg kellene ölni a kocsmárost.
  • Flagella Dei
    Ahoy Kapitányok!
    Jó látni,hogy még mindig vannak akik játszanak ezzel a fantasztikus játékkal. Egy kis segítséget szeretnék kérni valakitől aki megjárta már Coas-t. Elakadtam annál a résznél amikor meg kéne hogy öljék a kocsmárost. Nálam ez sehogy sem akar bekövetkezni. Már kétszer újrakezdtem Coast és itt megáll a sztori. Az angol nyelvű leírás alapján próbáltam haladni, de semmi eredmény. Ez valami bug vagy valamit rosszul csinálok?
  • MadeInHell
    Valami +kincses sziget, bővitett map,jó mellék sztorik érdekes küldetések kellenének.Ha valamit találok berakom.