1748
City of Abandoned Ships
-
ferou #1508 Ahoy Bohusek kapitány . Úgy látom hagy már meguntad aszt a napsütötte tengerpartot a hol lazsáltál is el kezdtél új kalandok után nézni , ez becsületedre válik , egy kalauznak tengeren a helye . Fölég ha GOF ez a hely .
Beszéltél az ellőbb a pénzről ha nem haragszol meg mondanék én is valamit (bár nem túl becsületes dolog el árulni a titkokat)
Nos a mikor a harmadik kereskedő is aszt mondta hagy nem hajlandó reám bízni egy mázsa búzát sem meg elégeltem is el kezdtem fosztogatni nem kelet sokat várni ugyanis minden kalauz engem akar elkapni , így hamarosan a térség kikötőit én látom el "friss" hajókkal persze előtte nem felejtetem le szerelni az agyukat is aszt külön eladni sokszor többet értek mind a hajó ! persze a rakomány eladása után . Még elvarázsolt hajót is találtam a miről nem lehet le szerelni az agyukat inkább így mond hiába szedem le azok ott maradtok is újra le szedhetem.
Most a legfélelmetesebb legénységgel járóm a tengert 10 millával a zsebembe is mondhattam hagy nem sokan mernek velem szembe szállni . -
Bohusek #1507 Késő van már: kiszámoltam, hogy 5+7 az 12, erre odaírok 14-et. Jobb, ha abbahogyom a hajónapló írását, felmegyek még utoljára a fedélzetre, leellenőrzöm az elsőtisztet, aztán megyek a kabinomba aludni... -
Bohusek #1506 "kézfej ikon"
-
Bohusek #1505 Pénzszerzéshez:
A kezdetekkor még megérzi a bugyellárisod, ha nem gyötör a lelkiismeret, van türelmed, éles szemed és gyors kezed, végigfosztogathatni a házakat. Nagyobb a fogás bónusz-szerencse könyvvel és kisebb a lebukás bónusz lopásképesség könyv birtokában. A szerencse bónusszal cuccokat nem csak ládákban, hanem szekrényben, íróasztalban is találok, ott, ahol más esetbe kétfej-ikon nem szokott előjönni. Így egy települést ha ügyesen, bukta nélkül végigrablok, összejöhet 5-8 ezer is. Az már pár kereskedős küldetéssel vetekszik.
Apropó kereskedő: a kereskedő által adott feladat akkor igazán jó, ha még nem jártad be a településeket és a trade listád még szinte üres. Ja, és persze, ha nincs kedved böngészgetni. Viszont ha van, megéri az árut magadnak kiválasztani és elvinni arra az uticélra, ahová utast és/vagy másik hajót kísérsz, vagy esetleg egy útba eső településre, ugyanis nagy hasznot lehet produkálni. Most, hogy sikerült nagyobb raktérhez jutnom (hajócsere) és már bejártam a legtöbb általam békében látogatható kikötőt - van infóm a kereslet-kínálati igényekről és az árakról -, duplázom a kiadást, azaz 100 % haszonnal kereskedek. Pl: szantálfát vettem hétezerért, eladtam 14 ezerért. Ha hozzászámolok még egy utast (volt már egyszerre kettő is) és egy hajókísérést 3+2 ezerért, akkor kapásból kerestem 14 ezret tisztán. A lopkodást még bele sem számoltam... -
Bohusek #1504 Stewee!
Ami még hasonló jellegű, mint a fórum tárgyát képező kalandjáték, az a Sid Meyer's Pirates. Végigjátszottam, és igen, találtam benne jó megoldásokat, amelyek itt nem kerültek előtérbe (pl a térképnézetben való távcsövezés, lady-kkel való táncolás), de végeredményben, összességét nézve még mindig ez a játék a legjobb - komplexitását, lehetőségeit, stb. nézve és nekem.
Üdv! -
Bohusek #1503 Áron Kapitány!
Üdvözöllek kedves bajtársam itt a ledér nők és veszélyes kalandok világában!
- mondja Bohusek kapitány, miközben kajén vigyorral háton veregeti Áron kapitányt, aki épp a söröskriglit igyekszik fenékig üríteni. A ser nemcsak a szomjas kapitány állára, de még a hőség miatt mellközépig szétnyitott ingét sem kímélte. Az eredmény láttán mindenki harsányan nevetett, az újabb rendelt korsó habzó nedű láttán, amelyet egy csinos fehérnép tett Bohusek kapitány intésére az asztalra, még a szegény megtréfált kapitány arcán lévő morcos ábrázat is nevetéssé alakult át.
Miután elült a röhögés keltette hangorkán és mindenki krákogva benedvesítette torkát az italával, Bohusek kapitány folytatta:
No szóval, a kezdetről, és ami igazán fontos, a pénzről. Saját tapasztalatomat szeretném megosztani, aztán majd eldöntöd, drága barátom, mit is, hogy is csinálsz. Pénz és képesség híjján a csatákat mind szárazföldön, mind vizen messze elkerülöm. Amikor sikerült végre beszereznem egy luggert, ami eléggé gyors és még a rakodótere is elég ahhoz, hogy azok a pénzéhes kereskedők ne fittymálják le és megbízásokat adjanak, nekikezdtem szállítani az árujukat. Persze, csak oda vállaltam fuvart, ahol barátságosan fogadtak. Aztán a kocsmárostól kíséreti és szeméylfuvarokat is vállaltam, szintén baráti vizekre korlátozva a célirányt. A kikötőmestertől jellemzően azokat a feladatokat vállaltam el, amikor némely feledékeny idióta kapitány által otthagyot hajónaplót kellett utána vinnem. Vagy a járókelők biztak meg véletlenszerűen, hogy értesítsem a régóta távollévő férjét. Hiába no, a nőknek is kell, hogy néha alágyújtsanak. Ne félj, fel is ajánlottam, hogy addig is oltom én a tüzet, de ez mind hűséges asszonka volt. Egyszóval semmi csata, sok kis küldetés, amelyek 1500-3500 között hoznak a konyhára átlagban. Aztán ott vannak még a kormányzók, akiknek a legegyszerűbb feladata a kémkeresés. Kémet roppant egyszerű megtalálni: az első járókelőt leszólítod, ha nem tudsz rákérdezni, hogy ő ki-fia-borja, akkor az egyik házban lesz, ha igen, akkor a járókelőket kell addig kérdezgetni, amíg olyannal nem találsz, aki mentegetőzik, hogy hát..izé..márpedig ő oda tartozik, de igazolni nem tudja. Ha utcán találod meg, akkor csak oda kell kísérned a kormányzó elé, ha házban, meg kell ölnöd.
Elárulom neked, hogy én még az ágyúkat és a hozzá valókat is eladtam, hogy minél több legyen a rakodóterem.
Ja, ha van kereskedőhajó, akit elvállaltál, hogy elkíséred, és a hajód csatára kész, akkor akár kezdőként is bevállalható kormányzói feladat, miszerint a kikötő körül kalózhajó fosztogat, el kéne kapni. Semmi extra, gyorsmenüvel odaugrálsz a hajók mellé, amelyik a kalóz, agyből felvonja a kalózzászlót és támad. Ekkor a kisérni szándékozott hajót ráuszítod és ágyúzzátok. Nem baj, ha a társhajó süllyeszti el, mert a küldetésért te kapod a tapasztalatot és a pénzt a kormányzótól.
Egy hete kezdtem újra a kalandjaimat, abszolút zöldfülűként és a harmadik hajóm lett a lugger, amit jó ideig nem kell már lecserélnem, 7. osztályból nekem ez jött be. Tisztem nincs, de nem is kell, mert csak viszi a pénzt. Legénységem 8-10 fő, de így a morál a rummal, gyógyszerrel rummal, kajával és még egy kis rummal a tetőfokán van.
Jelenleg húszezrem van - mondókájának ennél a részénél Bohusek kapitány, önnön megnyugtatása végett, kezével kitapogatta a ruhája alatt rejtőző erszényét, majd folytatta - képességeimet növelő könyveim tömkelege, amelyek megtöltik a kabinom polcait és hosszú utakon azokat olvasgatom, hosszú csövű pisztolyom és nehéz fegyver kategóriás kardom. Jelenleg nincs gondom a pénzre, jobban jön, mint ahogy megy, szóval - és ekkor Bohusek kapitány élesen, hogy a kocsma zsivajában a felszólgáló begyes jószág is meghallja, füttyentett egyet - mindenki a vendégem a következő körre.
Amint a teli kriglik az asztalon teremtek, kapitányunk felelmeli a poharát, mint utána a többi kapitány is és ekkép szólt:
- Igyunk minden , a Karib térségben kaladokat kereső kapitányra! Emelem poharamat azokra is, akik most nincsenek itt, de drága barátaink, aki bevésték magukat a telepesek tudatába és akikről meséket szőnek a népek. Egészségetekre! -
ferou #1502 Ahoj
Mindenképpen megéri csak azért is mert nem sokára kész lesz a fordítás (jelenleg tesztelés alatt van), tehát.. vitorlát fel . -
Bohusek #1501 Oridzsinal verzsönt próbáltad már?
Nem ítélkezem, nekem is előjött ez a hiba, majd megelégeltem, és vettem egy tokos változatot, akkor még 2 ezerért. Ma, ha még kapható, az 576 boltok kemény 500-ért hozzád vágják. Persze, csak ha úgy gondolod, megér annyit a vesződség emlékképpé fakulása.
A Calradia földjén tett kalandozásaim után (M&B Warband) vágytam már egy kis karibi sós levegőre, de hogy legyen valami új, rátettem a GOF módot, az elérhető összes verziószámot. És persze mindent alapról. Meglátjuk...
Ahoy -
#1500 Hello! Valaki tud megoldást a crash errore engine hibára? -
Áron22 #1499 Elkezdtem egy sima angol csávóval, de ez sokkal nehezebb mint az elődje, a kereskedés nagyon meg van bonyolítva, alig van pénz...
A kocsmákban 10 főket tudok toborozni, és 120 fő fér a hajóba... Az elején mire kellene koncentrálni? az első részben össze kereskedtem a pénzt egy 5 ös hajóra, azt teletoltam emberekkel, és foglaltam hajókat, de itt iszonyat nehéz kereskedni, hasonlítgathatok össze 5-6 város 30 temrékét az F2-es menüben, nagyon gáz:S
A másik, hogy hibába vettem ki(mod beállításoknál), h csak a szintemnek megfelelő hajókat lássam a hajóácsnál, mégis csak azokat látom, pedig nagyon kíváncsi lennék a 100 hajóra, h tudjak tervezni...
Ja és a csaták alatt alig tudom sebezni az ellenfelet, még közvetlen közelről is, az is gáz eléggé:S
Szóval ezekben a dolgokban adhatna valaki tanácsot, h az első 50K pénzt h keressem meg pl:) -
steweee #1498 ebben a műfajban miket érdemes kipróbálni ? láttam most a port royale 3-at meg még vmit, neve nem ugrik be, nekem legutoljára a pirates of the carribbean volt meg... 5let ? -
Blondy #1497 Nem toltam soha kalózokkal de 4es szintű hajó az igen messze van még a kezdéstől ezért egyértelműen el kell adnod és kezdeni kis vacak ladikokkal. -
Áron22 #1496 Sziasztok, az első részt végig toltam, ezt pedig feltettem a fortunes nagy moddal, és elkezdtem davy jonessal a játékot, captain szinten, de sehogy sem tudok boldogulni....
4-es szintű a hajó, én meg 1-es ugye, és alig akar megmozdulni, tengeren is beérnek simán, a kocsmában meg alig van 20-30 legény akit felbérelhetek, és minimális legénységgel meg ugye elég nehéz haladni....
Hogyan kéne a kalóz kezdésnél elindulni akkor??? Rakjam el a kezdő hajót, és vegyek 7-es szintűt, és azzal szenvedjek fel olyan szintre, h a kezdő hajómat tudjam használni? Ez így nagyon gáz, vagy benéztem valamit? -
Bohusek #1495 Kedves Bgabor Kapitány!
Bár a tengeri élet nehéz, a hőség kikezdi az idegeket, a csaták megfélemlítik a szívet, a matrózok, a kereskedők megkeserítik az élet édes gyümölcsit, mégis jó szívvel tanácsolom néked, ne add fel. Mivel a tenger megedzi a férfit, a csaták acélossá teszik, a matrózok igazi kapitánnyá, a kereskedők furmányossá. A nők meg mszívdöglesztővé. Szóval csak szegezd fel az állad, merezd előre a tekinteted és mindig töltsd fel a raktárad, így indulj neki a tengeri kalandoknak.
Ez az a játék, amit méltán játszanak még ma is, mit sem törődve grafikával, irányítással, hisz' a hangulat, a sokszínűség a szabadság vár minden kalandra vágyó kapitányra. Személy szerint egyszerű kereskedő-kalandorként kezdtem és mindjárt kaptam egy tartan-nál nagyobb kategóriás, nyolc ágyúval felszerelt gyors hajót, amivel a menekülés nem volt gond, kisebb, de érdemleges mennyiségű szállítmány is elfért benne, és hasonló osztályú magányos hajókkal kisebb taktikával még csatát is nyerhettem. Szóval van remény, kérdés, hogy kitartás is van-e hozzá.
Problémákkal mindenki küzd itt, a karib térségben, de a fórumkocsmában vannak segítőkész bajtársak, akik vagy átestek a problémán így tapasztalattal bírnak annak megoldására vagy jó ötletekkel rukkolnak elő, amelyek kipróbálásra érdemesek.
Egyszóval a tanácsom: Kitartás! Megéri, mivel ezzel a programmal akár egy évig nem kell másik játékot venned, most meg 500 Ft-ért az eredetihez juthatsz. Egy év re ez igazán megérős.
No, majd eldöntöd. A Mount and blade warband hasonlóan szabad, összetett és kalandos színtér, ahol nem adnak küldetést, hanem te keresed, csak a szárazföldön játszódik. A harcrendszer párját ritkítja, ha arra igényes vagy és nem kell a lőporral sem bajlódnod, mert még nem találták fel... -
Blondy #1494 időgyorsítás az a +/- tengeren is meg csatában is. Az eleje valóban izzadságszagú. Aki az elődökkel nem tolta annak szinte lehetetlenül bonyolult.
Én a dokival Bloodal kezdtem de nekem mákom volt. Elöször is az angolok farnciák békében voltak. Így Charlestonwn, St. Johns, fort de france egy viszonylag kis háromszögben van. A moneylander-tol vettem fel kölcsönt pár governoros küli teljesitése után. Meg az elehén még dárgaköveket kerestem neki a fűben, stb. Töbnyire gyalogbéka küldik. Mined városban az utcai árusokat is meg át kell nézni mindig tele vannak térképpel. Te kezdetnek az Old mappot keresd. Késöbb lesz belőle részletesebb változat is. Na szóval az elsőtöl 4k-t kaptam de a másik kettő már 8-8k-t adott kölcsön 4 hónapra. Abból vettem egy hajót amivel már képes voltam boardingolni. puh-puh legyéség és nyisz-nyasz a fedélzeten. Hajó elfogal egy tisztet rápakolni és vinni eladni. A kereskedő hajókank van zsiros áruk nem a sok ágyus patrol shipeknek. Egy zsiros nagyrakterő brig 2x annyit ér mint a gyors változata. Na és akkor visszadni a kölcsönt.
Ha van kapitány a kocsmában meg kell kérdezni akar e csatlakozni mert akkor kapod vele ingyé a hajóját és a legénységet. Jacks Sparow , Jhon Audrney (master & commander) meg sok iserős kapitány a fimekböl. Utána már beindul a vállakozás. Nekem lvl3-as koromban egy battle corvettes picsa beállt a csapatomba. Na onna nem volt megállás azzal a hajóval sorra küppesztettem meg a többieket.... -
bgabor #1493 Hát minden tiszteletem azoké, akik ezzel játszanak. Nekem nem megy. Totál vakon hajózni, térkép és pénz nélkül, a legkissebb ladikkal, addig amíg egy ellenséges hajó szembe nem jön hogy elsüllyesszen.
És arra se jöttem rá, melyik gomb az időgyorsítás a csatában? Mi van akkor, ha menekülnék a kis ladikommal, de egyenlő a sebességünk? Menekülök elöle csata nézetben órákig? Marhaság az egész.
Különösem érdekes, hogy annó ennek az elődjét, a Pirates of the Caribbeant elvittem nagyon sokáig, megszereztem a legnagyobb hajót, de most lövésem sincs mit kéne csinálni, hová kéne menni. Pláne nem a komikus, 2004-es szintű irányítással és kivitelezéssel hadakozni.
Marhaság az egész. Kár, mert az alapötlet brilliáns. Csak hát a megvalósítás oroszos, az meg ide az EU-ba nem elég. -
Blondy #1492 az a biztos ha van egy officered carpenter pozicioban a hajódon és rendelkezik minimum a "carpenter" ship skillel. Ilyenkor nyilt tenger javitanak lassan és elég sok cuccot felhasználnak hozzá. Elképzelhető h az is elég h ha a captitányodnak van carpenter skillje, de ezt igy nem teszteltem , mert hamar volt hajóácsom mindig. -
bgabor #1491 Mi kell ahhoz, hogy a hajó rakterében levő planksból és sailcothból automatikusan kijavítsák a matrózok a hajó sérüléseit? -
Blondy #1490 for "The Ship of Souls"
1. drink in tavern, ask for tavern stories.
2. after few times, you'll get a message, that the flying dutchman was in the port
3. go for it.....and you'll get sunk, you lose everything and officers, so buy them tartans and give Trinkets to your officers. Leave tartans/luggers with officers in port control
4. After your "miracle" survival, you are on a random island without money or a ship, so go to nearest town and work, steal, etc. to make some money and buy ship. go collect your crew.
5. go to Amatice shore and wade through the jungle, past Inca temple, to pearl coast settlement (You might need a Spanish patent), and talk with White Boy.
6.go and collect 666 cursed pearls (have to ask governors of any nation to work for them, hoping you'll get a mission to defend a town from skeletons)
7. go to White Boy....
8.Go to tavern and drink until you get a message from a drunk about it being in the port again
9.go to sea, and try to capture it...you'll need a LARGE and STRONG ship and min 400-500 sea dogs soldiers for it. -
Norbert 1997 #1489 még ma lécci!!!!!!! :))) -
Norbert 1997 #1488 kérem... :)))
-
Norbert 1997 #1487 valaki leírná a Ships of Souls küldetést. (az egészet ha lehet) Flying dutchman van benne ha nem emlékeznétek rá, és részletesen ha kérhetem :DDD
Köszönettel Én :DDD
-
Norbert 1997 #1486 valaki leírná a Ships of Souls küldetést. (az egészet ha lehet) Flying toljatok kecskét dutchman van benne ha nem emlékeznétek rá, és részletesen ha kérhetem :DDD
Köszönettel Én :DDD
-
Blondy #1485 szerencsére annyira régi a játék h rájöttek h a sok zseniális mod kb követhetetlen igy a legutolso "mod"-ban fogták és összraktak 8-10 modot amit a főmenüben tudsz ki-be kapcsolgatni stb.
GOF 1.2 Gentlemans of fortune. "csak" ezt érdemes. Bár figyázni mert nem fogsz ráismerni a játékra :P Uj texturák,hangok, 50 új hajó átszabott játékmenet,stb.. még Jack Sparow is benne van elképesztő élethűen :) -
bgabor #1484 Jött amúgy ki a játékhoz patch valaha? Nem találtam eddig, elkerülte volna a figyelmemet?
Melyik modot érdemes használni hozzá? -
#1483 köszönöm a segítséget!
-
Blondy #1482 Van egy ini file a játék gyökerében. azt nyisd meg és keress egy sort ahol "sound" van. az utána szereplő értéket "1" ird át nullára és ments el a filet. -
#1481 Jó szelet!Olyan gondom lenne,hogy sistereg és recseg a hang win7 x64-en.A hangkártyámon már mindent megpróbáltam állítani de semmi változás.Help please. -
ferou #1480 Ahoy
A tisztek skyll-je nem nagyon szerepel szerintem neked kel legyen meg a skill , azon kívül kel legyen alapanyag (deszka , vitorla vászon)is csak annyit javít a menny anyag van , más szóval ne várjál sokat , az igazi javítás a kikötőbe történik . -
Blondy #1479 kipróbáltam de nem működik. soha nincs ilyen ikonom. sőt ha ezzel a skillel rendelkező officert teszem meg a másik hajó kapitányának neki sincs. a többi skill viszont működik nekem is meg nekik is. fura. -
Blondy #1478 aha. ezek szerint ha kb 80%os a teknő akkor még nincs is ez az opció csak ha mondjuk leharcolom 60%ra? amúgy köszi még van remény akkor. -
ferou #1477 Ahoy !
Blondy én is a GOF 1.2 vel játszom is megy a repair skill , viszont csak bizonyos sérülés után jelenik meg .
-
Blondy #1476 hi!
GOF moddal tolom. 1.2 De sajnos sehogy sem akar működni a repair skillem. A fő karinak és a carpenternek is van light és quick repair is de nem tudom aktiválni csata közben. nincs ikonja sem semmi, mintha nem is létezne a dolog. ez valami bug? valakinek volt már ehhez hasonló esetleg?
-
HeinzGuderian #1475 valaki küldjön már egy olyan mentést !!! xD amugy nem tudnátok adig feltenni valahová a részleges magyaritást Peter083???? -
Peter083 #1474 Sziasztok!
Szükségünk lenne egy a játék vége felé készült mentésre (ha lehet minél több kész küldetéssel). Aki rendelkezik ilyesmivel, az kérem küldje el nekünk ([email protected], [email protected]), vagy tegyen ide egy linket!
Köszi!
ui.: ez rendkívül fontos lenne, ugyanis van egy-két olyan quest, amit nem lehet lefordítani anélkül, hogy nem látjuk a teljes szöveget.
A magyarítások.hu-n több infót is kaphattok a magyarosítás állapotáról, ami jelenleg 98%-os.
-
Orbis #1473 meglett a magoldás de azért köszi :D -
Orbis #1472 Ahoyy kapitányok!
segítségetekre lenne szükségem. Egy John Avery nevű fickót keresek, akit meg kéne ölnöm.
(Ezt a feladatot Morgan háza előtt kaptam egy kapitánytól miután Morgannak megcsináltam a gyöngyös küldetést)
A feladatnak megfelelően beszéltem a bankárral Williemstadban, aki elküldött Charlestownba, Nevis szigetre, hogy keressem a kocsmánál, de senki semmit nem tud és nem találom őt sem.
Ha valaki tud segíteni tegye meg... köszi -
Kerberosz #1471 Kösz Bohusek megoldottam a tört verzióval való játszást, és bocs a hosszú postért. Már emlékszem mért hagytam abba a játékot. Az elején szépeny ügyesen belehet állítani pár dolgot, például xp szerzés rátáját, nehézség, ez szép és jó hogy benne van de.
Asszem én korsairra állítotam, régen elvittem lvl40 vagy 50 ig legnehezebben, szép és jó volt a játék, kihívásokkal teli, de lehetetlen volt questelni, mert szinte minden questben van olyan rész, hogy minimum 2 fegyveres akárki mászik rád, és egyhitelnek fegyverrel.... játsz....
Nos most Korsair nehézségen lvl 19 es vagyok, van egy szép kis fregattom, full tunningal meg mindennel:D, semmiért se cserélném le, de.
Próbálom a farkasemberes küldit megcsinálni. Nincs a faluba való bejutásnak valami más módja? Mert ezen a könnyű fokozaton is lehetetlennek tűnik amikor 8 FEGYVERES ember egyhitel. Élvezetes.
Nah de nemazért írtam hogy ezért itt sírjak. Hanem hogy az xp rátáért sírjak.
Én ezt a csúszkát felállítottam gondoltam úgy gyorsabban kapom az xp-t nekem ez lenne a logikus MIVEL SEMMIEN módon nincs feltüntetve, hogy a csúszkát merre állítva gyorsul fel az xp szerzés. Még szerencse hogy be lehet állítani. lvl 19-en van kő kemény 2 Personalfähigkaitom és 3 Schiffefähigkeit -
Norbert 1997 #1470 köszönöm :) -
Bohusek #1469 Rokozz Kapitány ajánlata tökéletes, ha van pénzed. Pénzkímélő másik tipp, ami hosszadalmasabb, nehezebb de egyben izgalmasabb a következő:
A nemzetek hozzádállása a nemzeti kormányzóknak végzett sikeres küldetések által javul. Nomármost, alapvető probléma, hogy nem engednek magukhoz. Igazság szerint nem sosem engedtem, hogy elfajuljanak a kapcsolataim, csak egyszer történt, hogy vadásztak rám, azaz fejvadászok vártak a kikötőkben - nyilván azon nemzet városainál, ahol nem szerettek -, illetve később már előfordult, hogy az erődből is lőttek kikötési szándékom esetén, de ez elég intő jel volt, hogy a tegyek ellene valamit. A kormányzóknal nyalás bevált. Természetesen, kikötöttem a sziget más pontján és benyargaltam a településre gyalog, majd a kormányzóhoz caplattam és így vettem fel a küldiket. Ezt javasolnám. Ha rádmásznak az utcán járőrözők, akkor az éjszakai belopódzás és kocsmai éjszakázás után nappal besétálhatsz a városházára. Találtam olyan közintézményt is, amelynek oldalbejárata is volt őrök nélkül, de erre szerencsére nem volt szükségem. Rajtad múlik, szereted-e ezeket az izgalmakat, kiskapu-kereséseket.
Ahoy