1748
City of Abandoned Ships
  • MadeInHell
    #1355 Ez a 2 szerintem bőven elég.
  • Mayorpapa
    köszi! ha találsz még jó modokat linkeld be azokat is.
  • MadeInHell
    Találtam karakter modot ha márt uncsi lenne cpt blood
    uj karakterek
  • MadeInHell
    Sok agylehuzos mmo bol visszatérek a kalozkodáshoz.Jaj de jó lesz megint tengerre szálni,csak pár jo mod ot keresek hozzá.Még jó hogy azt sem tudom mit mivel kell így izgalmasabb lesz ujra nekivágni a kalandnak:-)
  • rikozz
    Sziasztok!
    Nem tudom játszik-e még valaki ezzel a játékkal. Én is Peter Blood-dal kezdtem Jammer és Hex leírásai alapján sikerült az ültetvényről megszökni. Aztán újrakezdtem mindent ugyanúgy, mert Oleg nekem is eltünt és nélküle elég nehéz a folytatás. Viszont máshogy alakult és nem jött össze a pénz csak 24.996,- A gyűrűs questet sehogy sem adta. Viszont a Port controlos embernél találtam még egy questet Gondoltam megcsinálom hátha kapok kis pénzt. A vége az lett hogy behajtottam 30k-t amit a bankba kellett volna vinnem, vagy... :). Persze a "vagy..."-ot választottam. Kezdésnek elég jó kis pénzt jelentett.
  • Bohusek
    bár nálam service pack-ról nem tudok
  • Bohusek
    nekem ment
  • Jammer
    Sziasztok egy kérdésem lenne. Win7 x64 SP1 oprendszer alatt megy a játék?
  • joceruza
    Nagyon-nagyon szépen köszönöm az infót! Csak légyszi ne adjátok fel! Addig "gyakorlok"....
  • Peter083
    Joceruza!

A magyarosítással kapcsolatban nézegesd a magyarítások portált. Amúgy én fordítom a játékot és Patrik2991 segít be az olyan részeknél, amikkel nem boldogulok. Most már lassan a fele készen van. A korábbi infó - 50% - téves számításon alapult. Szóval előbb-utóbb meglesz, ne aggódj.
  • joceruza
    Ok! Köszi!
  • Although
    Javaslom a google és egy kéziszótár és fordítgass, és a végn egész jól fogod érteni az angolt. Ami az életben jól fog jönni. Hidd el.
  • joceruza
    Eddig nem tudtam. A modot is csak azért nézegettem mert írták hogy van egy-két újítás,pofoztak a grafikán,hibákat javítottak,plussz hajók. Nem hittem hogy ennyivel nehezebb lesz.... Ez aztán a kihívás (számomra)! A magyarításról már régen hallottam..... Jó volna!
  • ferou
    Így van , de aszt hittem te eszt már tudod , más szóval kezdheted előröl mármint ha a GOF val szeretnéd fojtatni .
  • joceruza
    Sőt! Most nézem! Az 1.1-es az csak patch! Szóval akkor a GOF v1.0-át azt alap játékra kell tenni?
  • joceruza
    A Gentlemen of fortune 1.1-t alap játékra kell feltenni? Én a Combined mod 3.2 után raktam fel és random időnként kidob azt hiszem "rigging dll" hibával.
  • joceruza
    Hát ezaz! Már kezdem feladni! Milyen égés mindjárt az elején....
  • ferou
    Ahoy
    A modaknál ugyanaz a játékmenet mind az eredetinél , csak a hajók sebzése kisebb , ha a fedélzetről célzol akkor ki kel tapasztalni a lövést a be töltőt lőszerhez .
  • joceruza
    Nos! Felraktam a Combined mod 3.2-t és a Gentlemen of fortune 1.1-t. Új játékot kezdtem és ott tartok hogy megint le kellene vadászni azt a két hajót az elején. Az istenért sem megy! A célzásnak mi a titka? Olyankor is bevörösödik amikor az ellenséges hajó mellett van. Ha olyankor lövök és véletlenül eltalálja,alig sebez valamit. Már sokszor eljutottam odáig hogy a lőpor és az összes "töltény" elfogyott de az ellenségnek FELE vissza volt. Ha meg véletlenül megcsáklyáznak és nagy nehezen túlélem,nem történik semmi. Nem tudok megvívni a kapitánnyal. A mod beállításnál mindenhonnan kivettem a realistic beállítást de sehogy nem sikerül kilőnöm őket. Mi a titka?
  • joceruza
    Köszönöm a segítséget! Próbálkozom.
  • ferou
    Tisztet is tengerészeket a kocsmába tudsz felvenni de kel legyen skyll -ed az elein nem nagyon találsz , javasolnám hagy foglalj el 1 kisebb hajót például briget is a fregattot add le a megőrzésbe a kikötő mesternél a míg el éred a 15 rangot .
  • joceruza
    Köszi a segítséget! Közben megoldódott a probléma. Kb. a 20. betöltésnél mér nem ellenszélben kellett hajózni. Kilőttem mindkét hajót és elviharoztam. Mivel az angol nyelv okoz némi fejfájást (de annyira tetszik a game) hogy csak erőltetem. Arra kellene rájönnöm hogy hogyan,hol,mikor lehet felvenni tiszteket. Gondolom velük könnyebb lenne a tengeri csata.Az is skill kérdés?
  • ferou
    Ahoy
    joceruza még kicsi a skyled a hajó irányításához is kevés az embered így lassan húzzák fel a vitorlát de ha már fent van megindul az .
    Ágyukat szintén lassan töltik fel így csak akkor lőj ha közel van a hajó
    Ha úgy manőverezel hagy háttal vagy az ellenségnek nem tud meg csáklyázni
    jó szelet .
  • joceruza
    Köszi!
  • Although
    Hm sorry...Általában oldalazni szoktam he nem merőlegesen akarsz haladni hanem cikkszakban az működik általában.
  • joceruza
    Eddig jó,csak nem arra válaszoltál amit kérdezni akartam. AZ ELEJÉN VAGYOK még hajón sem ültem! De ez a hiba megoldódott. Összejött a lóvé és van hajó is. De megint akadályba ütköztem. El kellene intézni 2 hajót a kikötőben. Ez még mindíg az ELEJE. Nem tudok semerre sem mozdulni mert szembeszél van. Vagy 20-szor betöltöttem de mindíg ugyanaz. Megmozdulni dem tudok. Ötlet?
  • Although
    Az a jó ebben a játékban hogy tényleg szabad vagy és relative sokféle modon meg tudsz oldani dolgokat szerintem.
  • Although
    Az tudod hogy lehet officereket felvenni a kocsmába? Kell egy első tiszt és azt át tudod pakolni az elfoglalt hajóra ha van elég embered.
    De a békés kereskedő megoldás is jó. Elvállalod a küldiket és építed a kis kereskedelmi birodalmadat. :)
  • Although
    Sorry nem tudok segíteni, kalózkodok és eladom az elfoglalt hajókat. :D
    De ami jó pénz még ha minden kikötőben elvállalod a kereskedő szállítási ajánlatát leszállítod a célállomásra, az mindig hoz 4-5ezer pénzt addig csinálod míg meglesz a sloopra a pénz!Szerintem.
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Ha valaki jár még erre, legyen szíves segítsen! Sajnos kicsit küszködök az angollal,így nehézségeim is vannak. Még az elején vagyok. Össze kellene szednem a pénzt a Sloop-ra de nem megy. megcsináltam az összes mellékküldit de csak 22.496 aranyam van. Nem lehet abból e rengeteg ellopott és talált cuccból némi aranyra szert tenni? Talán ha el tudnám őket adni elég volna a hajóra. Olvastam a leírást itt az oldalon miután "megakadtam" de nálam egyszer lenyúltak 3000-et. Valamit elbénázhattam. A játék eddig a pontig nagyon bejött,de most itt van a gubanc... Ha valaki olvassa, legyen kedves és segítsen! Köszönöm!
  • ferou
    Ahoy !
    Ha a búg arányát vészük akkor a legújabb mód (Gentlemen of fortune) a legjobb , csak hagy abba is van búg a lejéletősseb hagy a francia küldetések végin nem lehet el foglalni a Soleil royal hajót , nekem mindig ki lépet a játék .
    A mivel én a legtöbbet játszom a "combined mod v3.1.5" abba a fő búg hagy némely hajón a legénység nem a fedélzeten járkál hanem valahol a levegőbe
    Ezek a hibák a mik engem zavartok a legjobban de számtolón van még ezenkívül .!!!! De mindemellett a játék jó is elvezhető , sok kellemes órát el töltődtem vele
  • Although
    ahoy!
    És te melyik modokat használod amik tapasztalataid szerint jól és nem bugosak? Érdekelne.3.1.5 Ez gondolom az alapra vonatkozik, de nem emlékszem ilyen magas sorozatszámra..?
  • ferou
    ahoy
    Although ez a mod úgy fél éve van , is kezdetkar jó de ugyanannyi búg van benne mind régi verzióba , én már töröltem .
    Grebber előszór is köszönjük a fáradozásaitokat a fordításért , remélem mihamarabb elkészül . Kérdezném hagy ha kész lesz leehette használni a 3.1.5 verzióval választ előre is köszönöm .
  • Although
    Megjelent egy komolyabb mod a gamehoz. Szerintem érdemes kipróbálni tegnap éjjel leszedtem kíváncsi vagyok milyen lett :)
    Age of pirates 2 mod
  • grebber
    Már 50%-nál tart a magyarítás!
  • cikasz
    köszi megnézem
  • ferou
    Ahoy
    cikasz A hajód túlterhelt , ki kel dobnod valamit a vízbe "f2/ships" vagy meny be a boltba is add el .
  • cikasz
    Sziasztok.
    Megnéztem a játékot, de már az elején nem tudom mi van. Kimegyek a kikötőből és mennék bárhova a tengeren, de azt irja ki , hogy ship overloaded. Mit nem csinálok jól?
  • ferou
    Ahoy
    rappapa az 1-es totem :Porto belo is Panama között a dzsungelba menjél 2x balra -- a 2 az inka piramis mellet van , jobbra a fűbe .
    Tip ha nem tolálod , a beállításoknál vedd ki a "foliage density" xxx "foliage none" re így eltűnik a fű .
  • rappapa
    Ahoy
    Nem tudja vki hogy találom meg a tűzcsapda semlegesítéséhet a Tlazolteolt és a Tonatiuh totemeket a tenochtitlan küldiben?