1748
City of Abandoned Ships
-
#1348 Jó ez a játék.. Kár hogy crash-el win 7 alatt :( -
SzQk #1347 Ajj, nem a városhoz, nem a játékhoz... -
SzQk #1346 Szinte mindent meg tudsz oldani pár átírással. Most nincs fent a játék, de emlékszem, hogy a hajók/karakterek tulajdonságait is bárki könnyen át tudja írni...
De nekem viszont megsúgná valaki, hogy lehet-e városokat hozzáadni valahogy a városhoz? Küldetésekkel meg stb... -
myers90 #1345 a kocsmákba keresd őket. -
puerto #1344 valaki nem tudja hogykell tiszteket felvenni??? -
Jammer #1343 Köszi szépen megvan sikerült... :) -
sapiska #1342 \Program Files\Playlogic\Age of Pirates 2\Program\characters"
and find the "RPGUtilite.c" file
szerintem itt lehet megváltoztatni a hajót, bár én még olyat nem csináltam, de ahogy itt lehet a kezdőitemeket, kezdőpénzeket beállítani, úgy szerintem azt is itt kell
fug2e-> nem tudom mi lehet a probléma, újratelepítés esetleg megoldhatja a problémát, ha a se akkor directx vagy driver lehet a ludas -
Jammer #1341 Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik fileban van definiálva az, hogy az egyes karakterek milyen hajóval kezdenek??
Én a Combined modot használom és nem tudom, hogy ebben máshol van-e de engem az alap is érdekelne... -
fug2e #1340 Sziasztok!
Megvan a játék, fel is telepítettem, indítás után egy kis koponya kezd el forogni a bal alsó sarokban, majd a játék kifagy és csak fekete képernyő látszik. Körbenéztem a fórumon, de nem láttam rá megoldást. Van ötletetek, hogy mit lehet tenni? -
sapiska #1339 Semmi:/ a térképet pedig nagyon köszönöm!:D (kinyomtattam és használom is lelkesen!:D) -
Jammer #1338 Valamit nem értek.
Ma kezdtem egy újat mert pár dolog félresikerült. Egy kalóz karakterrel kezdtem, a viszonyom az angolokkal neutral. Angol hajót még csak nem is láttam barátó zászló alatt horgonyzom mindig és már jó pár missiont megcsináltam nekik. Jelenlegi viszonyom velük : EXCELLENT. Ennek ellenére rendre cseszegetnek a katonák az utcákon és nem működik a fast travel a városaikban... Valakinek valami ötlete??
-
Jammer #1337 Parancsolj!
CLICK
De van ebben a topicban egy másik is ami szintén jó, megmutat nagyon sok helyet de az online verzió...
AoP:CoAS MAP - PiratesAhoy -
sapiska #1336 Valaki nem tud egy helyet ahol le lehet tölteni a játék térképét? , tudom h tengeren TAB-bal végignézhetem, de egy kinyomtatott, kézbe vett verzióval sokkal többre mennék, illetve ha azt nézegetem és közbe a karakterem a kocsmában pihen akkor nem támadnak meg, míg a tengeren megtámadnak amíg nézelődök. -
sapiska #1335 mondanám, hogy segítek, de kétlem, hogy én vagyok az embered. Megértem a szöveget (nem az egészet, hisz minden szót ki ismer angolból? hát nem énxD), de az, hogy ezt olvasható, értelmes, szép formába le is írjam:/ esélytelen -
Peter083 #1334 Sajnos nem tudom. Mostanában csak fordítok. Most éppen a kész szövegeket írtam át a magyarosítottra, és azt nézegetem meg, hogy milyenek lettek. -
Jammer #1333 Sziasztok. Valaki segitene nekem megtalálni az utolsó hiányzó totemet?
Totem 10: Inca Temple behind Amatrice shore
This one is to the far right of the temple under a big fern, almost against the rock wall.
Erről lenne szó szerintem ( de csak tipp ). A jobb oldali piramis 2. ajtaja mögött lévő terembe kellene.
Megvan a viz alatti labirintusból előkerülő, a tó partján lévő, a dzsungelben lévő amerről jöttem, Portobelo-nál a dzsungelben lévő és a 2 piramis többi 9 ajtajához kellő is a helyén van, már csak ez hiányzik. ( Szerintem de nem vagyok biztos benne. ) Pl. Marigotvárosa mellett ami ugye Saint Martin szigete na ott sem találtam barlangot sehol... Meg ugye kellene valami kőkés arról sincs fogalmam sem. Szóval tanácstalan vagyok ez ügyben. Aki ezen túlvan és tud kérem segitsen. Előre is köszi! :)
-
Peter083 #1332 Hajlandó lennél segítenél nekem a fordításban? -
Peter083 #1331 Basszus! Csata után, vagy az előtt odamész a tisztedhez, asszem megjelenik egy kék és piros csík, rákattintasz, aztán cserélheted a fegyvereit. -
sapiska #1330 hát van papírom arról, hogy jó vagyok:'D amúgy mostmár rájöttem, az volt a gond h a zászlóshajóm szintje túl nagy volt hozzám-> csökkent a vezetőiképesség és ezért nem tudtam felvenni új tisztet, most h azt a hajót lehorgonyoztattam a kikötőbe és váltottam egy kisebbre így már nyugodtan felvehettem a tiszteket. A fegyvercserélgetése a harcosaimnak viszont továbbra sem megy, mmint hogy nincs rá gomb, semmi. -
Peter083 #1329 Több kocsmában érdemes próbálkozni a tisztfelvétellel. Lehet, hogy nem jó a hírneved, már nem tudom pontosan, hogy mi az oka ennek. Nekem öt hajóm van, és a zászlóshajómon kb. 3 tisztem van, de némelyik többfunkciós, egyszerre három dolgot is tud csinálni.
sapiska, amúgy jó vagy angolból? -
sapiska #1328 áááh, mostmár értem ezt a túlélős dolgot:D a páncélosnak még utánanézek, de a tisztes dolog továbbra is kérdéses, hogy akkor miért nem vehetek fel újat:/ hisz csak pótolnám az elvesztettet, tehát a tisztlétszám nem változna:/ -
Peter083 #1327 Sapiska!
Ha a saját hajódat 99%-osan megrongálják, de még oda tudsz menni az egyik másik hajódhoz, akkor a csónak ikonnal átszállsz, és kész. Ha a saját hajódon kinyírnak, akkor vagy újrakezded a játékot, vagy egy korábbi mentést indítasz. A társadnak ha adsz páncélt, akkor azt viselni fogja, elvileg a játékon belül talán ki tudod cserélni a fegyverét is egy újabbra.
Remélem tudtam segíteni -
sapiska #1326 hm félreértetted a problémámat:D szóval, van egy tengeri csata-> vesztek, kinyírnak, főmenü (ha mentettem mázli ha nem akkor előröl) és láttam itt egy hozzászólást, hogy elverték, de szerencséjére volt másik hajója így csak elment a kikötőbe abba átszállt visszament nyert-> ergó ha van két hajóm és elveszítek egy csatát akkor nem halál és főmenü hanem van lehetőségem folytatni a másik hajómmal?
a másik, hogy tudom, hogy adjak fegyvert, cuccot a bajtársnak, csak nem tudom remove-ni a gearjét hogy equippeljem azt amit én adtam neki (náluk van, de fel nem tudom adni rájuk:/)
azért örülök, hogy nem egyedül vagyok:'D -
Although #1325 1. Át kell pakolni amikor az elfoglalt hajó és a te hajód egy panelbe van a harc után. -
Although #1324 Hát sok sikert :) -
Although #1323 1. Ha veszel fel tiszteket a kocsmába akkor ha elfoglalsz egy hajót és van elég legénység. Akkor két hajód lesz
2. Hú ezt nem tudom van karakter lap azt szintenként tudod fejleszteni tudod fejleszteni , nem tudok, a perkek meg vannak vanak alapok azt egyből és egymásra építve tudod fejleszteni őket.
3. Van egy ablak ahol tudod a felszereléseket állítani ha le fel mozgatod a karaktereket az oldal ablakba akkor mindegyiket tudod állítani elég egyszerű rendszer. A nyilakkal mozgathatók a dolgok le fel. -
sapiska #1322 Hello
Nem tudom olvassa-e még valaki a fórumot, de volna egy-két kérdésem (tudom végigolvashatnám a 17oldalt és lehet rátalálnék, de 4oldal után ráuntam).
Szóval a problémáim:
-csak én vagyok úgy vele, hogy minden csatám halálig megy? itt láttam, hogy van aki azt írja hogy elverték de volt másik hajója, visszament elgyepálta őket. Ezek szerint ha nekem is két hajóm van, akkor ha egy tengeri csatában megölnek akkor simán elmegyek a másik hajómért vagy hogy van ez?
-illetve a másik, hogy felvettem 3fightert akik közül az egyik meghalt és most hiába akarnék bárkit felvenni a helyére azt kell folyton mondanom, hogy teli a csapat (holott még doktorom és navigátorom sincs), miért van ez? (110fős legénység a 255ből)(miután felvettem a tiszteket, szert tettem egy nagyobb hajóra, azóta nem vettem fel másik tisztet, a hajó miatt lecsökkent volna leadership és ezért nem tudok új embert felvenni?)
-aztán, perkeket hanyadik szintenként kapunk?
-az utolsó-> a fightereknek, hogy adhatnék jobb felszerelést? hiába adok nekik jobb kardot, nem adhatom rájuk, csak tárolják.
Hirtelen ennyi, köszönöm a segítséget. -
Peter083 #1321 Sziasztok!
Itt is leírom. Fordítom a játékot, és most 32%-nál járok. Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni, mert egyedül nagyon sokáig tart a magyarosítás.
Aki jól vágja az angolt, és van kedve segíteni, az írjon az email címemre:
[email protected]
Még mielött azt hinné valaki, hogy szórakozok, annyit tudok erre mondani, hogy március végén már én is azon húztam fel magam, hogy sokan csak hülyítik az embereket, így aztán nekiálltam egyedül az egésznek.
Üdv -
SzQk #1320 A fedélzeten hogy lehet mászkálni. Mármint a legfelsőn, nem a kabinoknál. -
ferou #1319 Ahoy
Although: a patkányok elleni totemet a KOAS on lehet meg szerezni
rappapa : legyen mindig a hajódat 2-3 agyú , a csata után tudod ki cserélni :f2 ships menübe . az agyút a hajóácsnál tudsz venni . -
myers90 #1318 Hajóácsnál nem lehet? -
rappapa #1317 Ahoy
Lenne egy kérdésem mit hogy lehet megjavítatni azokat az ágyúkat amit kilőnek? (tenger nézet piros.) -
rappapa #1316 Köszi szépen már megoldódott.
Viszont kérdezném hogy a kő totemet,ami a patkányok tól véd azt hol, kitől lehet megszerezni? -
Although #1315 Nem tudom, nekem ez ugrott be anno, videokártya driver. Aztán működött. -
ferou #1314 Ahoy
rappapa , beszély a kocsmárossal -
rappapa #1313 Hali
lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor még a játék elején vagyok Barbadoson zárva van a tavern privát szobája, pedig beszéltem a csávóval is. Nem tudja vki mért van ez? -
#1312 Szió! Az miért van hogy WIN7-alatt folyamatosan hibával leáll a program? Feltettem rá a legujabb Modot is az Ahoy-ról lehet az a gond?
Pls help.. -
Although #1311 Moddb
Itt fenn van a super mod is meg a grafikai modok is.
Valahol közepesen érdemes szerintem addig míg ki nem tapasztalod. Hm akkor lehet nem jól fejlesztettél vagy lehet az ahoy modot használod? Nem emlékszem, nekem lett volna gondom a korábbi modjával. A mostanival még nem haladtam nagyon. De ez nagyon realista mod lett talán kicsit jobban mint kellett volna. A vívásnál szerintem jól kell kombinálni a gyors vágásokat az erősekkel figyelve az ellenfél milyen ütést akar használni. Persze számít milyen fegyverekkel van felszerelve. De van blokkolás is az az erős ütés kivételével védi a vágásokat. És tudsz használni pisztolyt is.Amikor erőset akar ütni érdemes gyors vágással megtörni.És érdemes a billentyű kiosztást rekonfigurálni. Röviden ez az amit tudnák mondani a témába röviden. De lehet nem mondtam újat. -
#1310 Jah és mien nehézségi szintet állítsak be? mert Skipperen kezdtem a 3.
de volt lv15ön olyan csontvázakkal teli hely amit csak god modal bírtam megcsinálni, egész csapatom 1 vágás volt. -
#1309 ezt az ENB honnan szedjem le? amit google kiad első link kb az elég régi még beta is.