1748
City of Abandoned Ships
  • Although
    Ezt nem teljesen értem. Hm van egy ENB mod ami talán jobb az új kártyákra és van mellékelve hozzá d9-es dll is..azzal lehet jól menne. Próbáld használni a googlet. Van egy nagyon jó forum a játékhoz amit Ahoy készített.
  • Although
    Hm ez nem egy szar game egyébként.:) Speciel én szeretem, tehát vannak hajós képességek tengeri ütközetekhez, utazáshoz, legénységhez. Meg vannak personal képességek. personal az a "rp-s" részekhez kell(tudsz bolyongani a szigeteken, vannak dungeonok, és vannak rejtett földalatti dolgok,dungeonok és van egy jó kis story, etc. Tehát ha jól megnézed az adatlapod akkor vagy automatikusan vagy egyik egér gomb lenyomására infokat kapsz a képességekről, mindenről ami az oldalon van, arról mire jó, egy kis angol tudás kell csak nem sok. De talán enélkül is boldogulsz. Jelenleg a legújabb ahoy mod van fenn nekem, szerintem túl realisztikus lett :D Szóval fenn van a gépemen de mostanában nem sokat tudom nyomni :)
  • JethroHUN
    Na jó ez egy gané szar... nem is tom mért tettem fel ilyen régi szemetet... csontvázakat nem lehet megölni...
  • JethroHUN
    A personal ability pontot mért kapom? 2 fegyvert is húzok, de nem kapok:/ csak ship skill pontot, azzal meg sokramegyek.
  • JethroHUN
    Ma feltettem, win7re, csak úgy unalomból, de a hullámok amiket a hajó orra vág átlátszanak a hajón :S rettenetesen zavaró. ötlet h mért lehet?
  • ferou
    ahoy a móddal sajnos új játekat kel indítani .
  • csabeszs
    van egy masik gond is...a mod-al.menni megy a jatek..a regi menteseimet nem fogja tudni elinditani? menni megy, csak miko vizre kell szalni akkor dob ki..
  • csabeszs
    vagyis nem a jatek hanem a kuldetes leirasa...
  • csabeszs
    koszonom szepen..esetleg valahol megvan a jatek reszletes peirasa?ha angolul van se baj
  • myers90
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nézz körül este az átkozott faluban. :)
  • csabeszs
    na valahogy kikinoztam...vegulis maga a windows kinalta a megoldast csak el kelett volna fogadni...mot kezdtem ujra a jatekot espinozaval (peter bloodal mar megjartam a coas-t, holandit elinteztem) de itt elakadtam.azthiszem ez az a verfarkasos kuldi.ugy kezdodott h nem tudtam semmit csinalni a varosba, a kocsma elott meg tomeg volt.aki bent volt az nem mert kijonni mert kiakartak nyirni a kintieket a kocsmaros nem engedte be.elmentem aztan papert..mire visszajottem csavot kicsinaltak.elmentem macaraibo-ba onnan egy kis faluba ahol megtamadott egy alak (ezt beirta a logbookba) es onnattol finish gozom sincs mit kell csinalni.logbookba ugy van beirva :enhanted city vagy valami ijesmi.valakinek ismeros ez?
  • Renegade
    nekem eredeti van és egészen addig nem indult, amíg nem lett frisítve a star force védelem
  • csabeszs
    sziasztok.lattam mar h masnak is akadt gondja win7-alatt...de en azota se jutottam vele tovabb...valaki kerem segitsen hogy kell elinditani ezt a dogot...vettem uj gepet meg minden mert a regin diavetiteskeppen jatszottam vele..errefel most nem megy
  • myers90
    De, az Akella kiadott néhány toolt, (exporter Mayahoz, Textúra konverter, stb...) azok segítségével lehet modellezni új várost. A Pirates Ahoy fórumán megtalálod akella's tools néven.
  • SzQk
    Szerintetek ehhez nem lehet valahogy városokat csinálni pluszba?
  • erebosz
    Szfvar8000 Capitaine!

Ha jól emlékszem a halott mellett megállsz, és megnyomod az "1"-es gombot, akkor bejön a két inventory. (A halotté, és a tied. Ez érvényes a ládákra is.)
  • szfvar8000
    SZEVASZTOK HOGYAN LEHET FELSZEDNI AZ ELENSÉG FEGYVEREIT???
  • szfvar8000
    JAMMER [email protected] az email cimem ha ere megirod azt is köszönöm
  • szfvar8000
    Jammer kinyirtam a csávot akupiba visszamentem az ültetvényre mindenkivel beszéltem mégis amikor bemegyek a kocsmába zárta a szoba ajtaja pedig mindent ugy csináltam ahogy irtad.melyik az a 3 rom rabszolga akivel az ultetvényen beszélni kell???? hátha az nem jo nálam
  • Peter083
    Szfvar8000!

Tornászd fel a hajón lévő emberek morálját legalább normálra, de lehet maximumra is. Én mindig így szoktam csinálni.
  • szfvar8000
    Jammer NAGYON SZUPER VOLT A LEIRÁS ÉLVEZEM IS A JÁTÉKOT NEKED IS KÖSZI
  • szfvar8000
    EREBOSZ köszi a segitséget elkeztem ujra a játékot eémendtem egy városba de nem találom a hajot merre van??? van egy másik játékom amibe szereztem egy nagyobb hajot és már megcsináltam pár szálitást de most ha kihajozom a kikötöböl és megyek jamaica felé mert oda kellene elkisérnem egy hajot mindig megtámadnak a saját embereim mit tegyek van lovém kajám medicinem gondolom az az orvoság mi kell még egy utra???és miért támadnak meg???elöre is köszi a segitséget!!!!!
  • szfvar8000
    Sziasztok van egy kis problémám.álando jelegel megtámadnak a matrozaim .MIÉRT.és a kapitányom pover stb stb elött minden minuszos MIT TEGYEK segitsen valaki!!!!!!!!!!!444
  • erebosz
    Akit a Peter Blood-os játék kezdése érdekel, az olvassa el a 249.-számú hozzászólást. :)

Jó szelet kapitányok!
  • erebosz
    Kilop Capitaine!

Egy nemzettel mindenféleképpen hadban leszel, + a kalózok. A franciáknál pl.: a spanyol az ellenség, de csak a hadihajóik mennek utánnad, a kereskedők igyekeznek kikerülni. A megfelelő "trade license" beszerzésével megoldódhat a probléma, bár igen borsos az ára. :(
    Vagy az ellenség számára baráti ország zászlajával futsz be a kikötőbe térkép nézetben, és a kikötőnél partnak futtatod a hajót, majd mikor este van váltasz csak tenger nézetre. Az erődnek kell egy pillanat míg felismeri, hogy ellenség vagy. A tenger nézetre váltás után, "villámgyorsan" horgonyt vetsz. És már a mólón is állsz. :) Este nincsenek őrök a móló végén, akik feltartóztatnának, csak a városban mászkálnak. Ezeket az őröket elkerülve el kell menni a kocsmába, és kivenni egy szobát reggelig. Ezután napközben - szintén az őrök elkerülésével - elintézed a dolgod, majd irány a móló. Itt valószínűleg az őrség lebuktat, de csak el kell tenni a kardod, és a móló végén hajóra szállni. Utána gyors elhajózás. :) Ha nem bírja ki a hajód az erőd tüzét, akkor a dolgaid elintézése után megint kocsmába lopakodás, és egy szobát éjfélig. Ezután mólóhoz lopakodás, hajóra szállás és gyors tengernézetre váltás.

A tisztek felvételéhez azt hiszem a "leadership" képesség kell, mint ahogyan a nagyobb hajók irányításához a "navigation" képesség magasabb szintje, vagy egy navigátor. Ha nem képességeidnek megfelelő hajót irányítsz, akkor a fő szkilpontjaid minuszosak lessznek, ezáltal nem tudod kihasználni a hajó adottságait.

Szfvar Capitaine!

Peter Blood sztorija a következő: Egy villába hívatják beteghez, mivel ő orvos. Beszél a komornyikkal, majd egy kis asztalon lévő kulcs felvétele után megvizsgálja a beteget, akiről kiderül, hogy spanyol. Ezután jön egy őrjárat (két katona, és egy tiszt), akik le akarják tartóztatni. Az erkélyen lévő ládából előkerül egy kard és egy pisztoly. A két katonát meg lehet ölni, de a tiszt legyőzi Blood-ot. A tárgyaláson az ítélet az, hogy rabszolgának adják el a gyarmatokra. A rabszolgaságból való menekülés végén Blood zsákmányol egy spanyol fregattot, és ha ügyes akkor némi ellátmányt.
    A fregattot nem tudja még megfelelően kezelni, mivel ő orvos, és nem tengerjáró személy. De érdemes egy tiszt parancsnoksága alatt lerakni egy kikötőparancsnoknál, mivel különleges hajó, és az egyik legerősebb a játékban. A szökés során csatlakozik Blood-hoz két ember. Az egyik egy félszemű tüzér, a másik a villában szintén elfogott piros mellényes szőke srác, mint navigátor.

Jimmy Joe Capitaine!

Az orvos a harc közben keletkező emberanyag veszteséget hivatott csökkenteni. A patkányok garázdálkodását egy kőből készült totem akadályozza meg, melyet az egyik küldetés során lehet megszerezni. A fórumban erről is volt már szó, és én nem emlékszem pontosan.

Szqk Capitaine!

Ha júl emlékszem, még a puskaport is dézsmálják. (A lövedékeket nem.)

Erről az jut eszembe, hogy:
    - Hova lett két zsák bors?
    - Há' jelentem, megettík az egerek.
    - Ezt már nem hiszem el! Azt még megértem, hogy két zsák lisztet és cukrot megettek, de a borsot nem is szeretik az egerek.
    - Pedig igaz naccságos úr. Ezek rínak, de eszik!

• SzQk
    Nekem semmi változást nem mutatott. De azt azért érdekesnek szoktam találni, hogy a patkányok megeszik a fegyvereket
  • JimmyJoe
    Kérdésem a következő:
    Vajon ha a hajónkon alkalmazásban áll egy orvos, akkor a patkányok nem garázdálkodnak kevésbé? Ugyanis elég sokat kereskedek és a haszon nagy részét azok a rusnya dögök zabálják fel.
  • Kilop
    hello!
    Nálam is ez volt,és ugy csináltam meg,hogy egy adott karakterrel csak 1 játékokt csinálok(pl:most vagyok peter blood-al,de ha van mégegy peter bloodos játékom,akkar ott nem jön Jef)ugyanez a helyzet Diego Espanzanal és szöszivel is.Szóval egy karakterből csak egy játékod lehet:D
    Sztem neked se eredeti mi?:d
  • szfvar8000
    hello fiuk lányok.Most kezdeném a játékot de vagy egy háza kezdek és mászkálok össze visza vagy egy hajon és ugyan az a hejzet.nem tudom mit kell.mit álitsak be hogy eltudjam kezdeni a játékot.tudna segiteni valaki????
  • Kilop
    na,megoldottam az utóbbiakat:D
    Most már csak azt nem értem,mért nem engedi a játék hogy tiszteket(ágyús,navigátor,harcos) vegyek fel?:S
  • Kilop
    Öhm,az meg miért van hogy nem tudok tüzelni a hajómmal???? kilőttem egy sorozatot,aztán nem lőtt tovább.Továbbá meg megnéztem a karakterlapot,és minden képességem mellet van minuszpl(power 7-6 és akkor kurvajóü mert 1 lessz:S
  • Kilop
    Üdv!
    Azt el lehet valahogy érni,hogy ne támadjanak meg a népek hajói?(kivéve a kalózokat)mert vannak küldik,hogy ezt és ezt vigyem el 20 nap alatt port royalbaés akkor ad nekem 4000 pénzt.De amikor port royalba érek,akkor mindig lelő az erőd:(Szóval hogy lehet szabadúszóként hajózni?:D
  • erebosz
    Davidvilla Capitaine!

A CoAS küldetés hossza és bonyolultsága miatt javaslom az angol fórum olvasását. (A googel egészen érthetően fordítja.) Ezen a fórumon is van link-je, ha jól emlékszem. De a teljes küldetés leírás is megtalálható .pdf formátumban. Igaz angol az is. (Én sem vagyok perfekt angolból, azért is javaslom a google-t.)

De ez a bejegyzés ha jól emlékszem azt mondja, hogy Layton Dexter őrzi a Chad Cappers pénzét. Ez humor. Mivel a börtön hajón van Dexter (csontváza), a zárt ajtó mögött a hajó fenékbe. Ezt a helyet majd kívülről lehet megközelíteni egy léken át. De majd csak a vége felé. Abba a ládában található a játék legjobb páncélja, meg pár kristálykoponya is.

Remélem tudtam segíteni.
  • davidvilla7
    Erebosz kapitány!
    Ho-ho! It seems I have found Layton Dexter. And he really is protecting Chad Cappers money. The admiral seems to have an unusual sense of humor.
    Well. I sure wouldnt mind finding a key to this chest! I dont think that Layton would mind if I were to sitt through its contents....
    Most mit kell csinálni.
    Kulcsot kell megkeresni?
  • davidvilla7
    Köszönöm.
    Már a COASos küldetéseket csinálom.

• erebosz
    Davidvilla Capitaine!

Miután Stuyvesant kormányzó rezidenciájára bementél hátulról, és találtál egy zárt ládát, elmentél a kocsmároshoz, és beszéltél vele. Neki ezután azt kell mondania, hogy épp itt van a kocsmában akit keresel (ha jól emlékszem). A pult jobb oldalánál lévő asztalnál ül. Beszélsz vele (Ő "lehúz" pénzzel), majd alszol két napot. Utánna megkeresed a házában, és megölöd a két katonát akiket hívott. Majd megkeresed a kulcsot a házban.
  • davidvilla7
    I found a locked chest in Stuyvesant's office. I suppose I may find what I need in there.
    Ez a utolsó mondat a logbookba. És már beszéltem a kocsmárossal is.
  • davidvilla7
    Már elmentem Curacaoba de nekem nincs ott a házába a kulcsmester.
    Nem tudjátok miért?
  • davidvilla7
    Köszönöm a segítséget.
    És a Kill the Beggars című küldetést hogy vigyem át.
    Mert már meg van a logbookba de nem tudom hogy induljak el.
  • erebosz
    Davidvilla Capitaine!

A Kill the Beggars című küldtés végén elmész CoAs-ra, és onnan a Dog of War nevű corvette-tel távozol, miután a helyi küldetéseket megcsináltad.