Age of Pirates 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ott akadtam el, hogy nyomokat kell keresni Dan-rõl... Mindenkivel beszéltem már a Holland fõvárosban, de senki semmi...
Köszi, meglett 😄
Ahoy SzQK
1:ha Base-terre be iránytattok akkor ott van csak 10 óra után jelenik meg e küldetés után jutsz el az "elhagyat hajók várasába" ott a végin találsz még 1 jó tisztet.
2:a nõi tisztet (queen)kapitánya a tecnotilan totemes küldi után találod meg a vér farkasok küldetés végin , célszerû a két küldetést õsze kötni .
3:A CT fõszereplõit esetleg fel tudod venni tisztnek ha éppen el veszítette a hajóját is van üres tiszt helyed , de csak sima tiszt lesz a ki bármikor le léphet a rábízott hajóddal .
1:ha Base-terre be iránytattok akkor ott van csak 10 óra után jelenik meg e küldetés után jutsz el az "elhagyat hajók várasába" ott a végin találsz még 1 jó tisztet.
2:a nõi tisztet (queen)kapitánya a tecnotilan totemes küldi után találod meg a vér farkasok küldetés végin , célszerû a két küldetést õsze kötni .
3:A CT fõszereplõit esetleg fel tudod venni tisztnek ha éppen el veszítette a hajóját is van üres tiszt helyed , de csak sima tiszt lesz a ki bármikor le léphet a rábízott hajóddal .
És a muskétáson kívül van még speciális tiszt, akit be lehet szervezni?
Hali! 😊
1: Basse-Terre-ben meg kéne találnom a fõkoldust, Milion Five-ot, de nem lelem meg! Merre van?
2: 869-ben olvastam, hogy van valamilyen lila vitorlás, a Queen, vagy mi, és nõi tisztet lehet szerezni. Azt hogy lehet megkaparintani?<#nyes>#nyes>
3: Találkoztam a CT fõszereplõivel. Velük lehet valamit kezdeni?
1: Basse-Terre-ben meg kéne találnom a fõkoldust, Milion Five-ot, de nem lelem meg! Merre van?
2: 869-ben olvastam, hogy van valamilyen lila vitorlás, a Queen, vagy mi, és nõi tisztet lehet szerezni. Azt hogy lehet megkaparintani?<#nyes>#nyes>
3: Találkoztam a CT fõszereplõivel. Velük lehet valamit kezdeni?
Jó, hülye vagyok... xD Bocs a '92-ért! xD
Csak mikor bemész a kormányzóhoz, ments el elõtte, és akkor ha nem azt dobja be, akkor visszatöltöd, és nem csökken a bizalmuk.
Jaaaaaaaaaa xD Kösz 😄
Ahoy SzqK ez még csak a "kill the bengagrs" küldi. beszélned kel 3 koldussal a 3 -dik mond 1 nevet az a fõ koldus , az el küld Willemstad varasba hagy el lopjál 1 levelet a fõkormányzótól .
Hali! A COAS küldit hogy kell folytatni, mert megvolt, hogy a csávó ad 1 millát, meg stb, de hiába beszélek azzal az egy csövessel, aki a kikötõmben ül, az nem ér rá velem foglalkozni... xD
Ennek sosincs "vége" xD
Ahoy kalauzok
Akárki akármit is mond az AKELA is a többi programázó cég nagyot alakíttat , bár vannak búgok , szép ez a játék (kivéve hagy nincs magyarosítás)!!!! is bár aszt hittem hagy a két régi cimborám (Bohusek , erebosz) elvesztek a tenger hullámzó habjaiba , kellemes meglepetésemre úgy látom még itt vannak köztünk , (csak tudnám melyik szigeten találkoznak titokban!!)egy szóval , az a jó játék a minek nincs vége!!! , áprapoo valaki már el juttat a végire ?.
Akárki akármit is mond az AKELA is a többi programázó cég nagyot alakíttat , bár vannak búgok , szép ez a játék (kivéve hagy nincs magyarosítás)!!!! is bár aszt hittem hagy a két régi cimborám (Bohusek , erebosz) elvesztek a tenger hullámzó habjaiba , kellemes meglepetésemre úgy látom még itt vannak köztünk , (csak tudnám melyik szigeten találkoznak titokban!!)egy szóval , az a jó játék a minek nincs vége!!! , áprapoo valaki már el juttat a végire ?.
A legénység leírtása ment, de még ha bombával lõttem is rá, semmit se vett le... Az erõd bezzeg megtudta sebezni! Az körül hajókáztam, és úgy süllyedt el! xD Ehez van patch? xD Amúgy köszi a segítséget, már csak 417 gyöngy kell. ;D
Szqk Capitaine!
Tök közelrõl a hajótestet lõtted kartáccsal, és a távcsõbe nézve nem csökkent a 666 fõs legénysége?
Nekem alap játék (patch nélkül, verziószámot nem kérdezz <#vigyor0>#vigyor0>). Lehet hogy bug. <#nemtudom>#nemtudom>
Tök közelrõl a hajótestet lõtted kartáccsal, és a távcsõbe nézve nem csökkent a 666 fõs legénysége?
Nekem alap játék (patch nélkül, verziószámot nem kérdezz <#vigyor0>#vigyor0>). Lehet hogy bug. <#nemtudom>#nemtudom>
Imádlak! De én 80db 32 fontos ágyúval tök közelrõl 0-át sebeztem rá! Na de próba szerencse! xD Aoe után végre van más is... xD
Sqk Capitaine!
"Ezután én Port Royal-ba mentem és a kocsmai részegekkel való beszélgetéssel elõcsalogattam a Hollandit. ("Tuningolt" fregattom volt.) A kikötõben váltottam tenger nézetre, és az öbölben bevártam, hogy megtámadjon (pop-up ablak). Itt erõs az erõd (110 ágyú az öböl, és az erõddel szemben is van), és szûk a hely, ha van az öbölbe hajó, és a szél is neked kedvez az külön jó. Itt a Hollandi mindenkire lõ, és viszont. Az elõre betöltött kartáccsal manõverezve úgy 60-ig vittem le a legénysége létszámát (az enyémnek kb a fele lett oda), majd csákja,"
Amikor még nem voltak meg a gyöngyök, akkor ugyanez volt az eljárás, csak a legénységének leírtása után bombára váltottam és úgy manõvereztem, hogy ne tudjon célbavenni, vagy csak a tat ágyúkkal lõhessen. Elsüllyeszted, és utánna mész a White Boy-hoz. Ha ígysem, akkor passz.
A játék 12x es idõgyorsítást tud, a numerikus billentyûzet +; illetve lassítást is a - billentyûkkel. Az R billentyûvel gyorsan meg lehet szüntetni a gyorsítást vagy lassítást, ill. gyorsan kétszeres gyorsítás érhetõ el általa. (Térkép nézetben is mûködik.)
"Ezután én Port Royal-ba mentem és a kocsmai részegekkel való beszélgetéssel elõcsalogattam a Hollandit. ("Tuningolt" fregattom volt.) A kikötõben váltottam tenger nézetre, és az öbölben bevártam, hogy megtámadjon (pop-up ablak). Itt erõs az erõd (110 ágyú az öböl, és az erõddel szemben is van), és szûk a hely, ha van az öbölbe hajó, és a szél is neked kedvez az külön jó. Itt a Hollandi mindenkire lõ, és viszont. Az elõre betöltött kartáccsal manõverezve úgy 60-ig vittem le a legénysége létszámát (az enyémnek kb a fele lett oda), majd csákja,"
Amikor még nem voltak meg a gyöngyök, akkor ugyanez volt az eljárás, csak a legénységének leírtása után bombára váltottam és úgy manõvereztem, hogy ne tudjon célbavenni, vagy csak a tat ágyúkkal lõhessen. Elsüllyeszted, és utánna mész a White Boy-hoz. Ha ígysem, akkor passz.
A játék 12x es idõgyorsítást tud, a numerikus billentyûzet +; illetve lassítást is a - billentyûkkel. Az R billentyûvel gyorsan meg lehet szüntetni a gyorsítást vagy lassítást, ill. gyorsan kétszeres gyorsítás érhetõ el általa. (Térkép nézetben is mûködik.)
Na de mit b*sztam el a Hollandinál? xD
de lehet gyorsítani a játékon, elvileg default beállításoknál az r-t nyomkodva gyorsítani és lassítani tudod az idõ-t...
SoF II: C4z0rla
Sok mindent fel lehet venni elsõ küldetésnek... xD
köszönöm válaszodat xD
Egyépként az elsõ küldibe mit kell csinalni?
Egyépként az elsõ küldibe mit kell csinalni?
Mert 1 perc az újratöltési idõ.
Megnyomod az f2-õt, és ott a Log Book.
Magyarítás nincs!
Megnyomod az f2-õt, és ott a Log Book.
Magyarítás nincs!
végre le tudtam tölteni 😄 És lenne pár kérdésem :
1. miért ilyenlasann löhetek ágyukaL? legalabb 1 percet kell varnom amire betölt 😄
2. hol lehet megnézni az elválalt küldetéseket?
3. valki tudna adni egy linket ahonan letölthetek egy magyarosátást hozzá?
1. miért ilyenlasann löhetek ágyukaL? legalabb 1 percet kell varnom amire betölt 😄
2. hol lehet megnézni az elválalt küldetéseket?
3. valki tudna adni egy linket ahonan letölthetek egy magyarosátást hozzá?
Azt hogy? Én ugye hallottam róla 2x a kocsmában, harmadszorra elõcsaltam, találkoztam vele, és ugye meg se tudtam sebezni (3 hajómból egy bánta a rossz mentés miatt)! Aztán te azt írtad, hogy menjek a White Boy-hoz... De az nem ad semmit! :S
Szqk Capitaine!
Én elsülyestettem párszor a Hollandit, és utánna mentem a White Boy-hoz. Lehet, hogy ez a probléma?
Én elsülyestettem párszor a Hollandit, és utánna mentem a White Boy-hoz. Lehet, hogy ez a probléma?
Merci beaucoup capitaine Bohusek!
Megértettem, hogy nem küldtél csónakot. Egy küldetésbõl kifolyólag kellett angol zászló alatt hajóznom, melyrõl a Francia korona érdekei miatt most nem írhatok. Majd felkereslek megszokott tenderparti "becsületsülyesztõnkben", ha ismét a Hollandival szelem a tengert.
Addig is: Une bonne partie de mon ami.
Megértettem, hogy nem küldtél csónakot. Egy küldetésbõl kifolyólag kellett angol zászló alatt hajóznom, melyrõl a Francia korona érdekei miatt most nem írhatok. Majd felkereslek megszokott tenderparti "becsületsülyesztõnkben", ha ismét a Hollandival szelem a tengert.
Addig is: Une bonne partie de mon ami.
A sós, párás, fullasztóan meleg levegõben a vitorlák alig fogtak be egy kis szelet, a matrózok érezhetõen lassabb mozdulatokkal, a napsütés súlya alatt görnyedve mosták a fedélzetet, rögzítettek köteleket, pakolták a hordókat vagy ellenõrizték az ágyúkat. A fedélzetközben pihenõknek még ennél is rosszabb volt, ugyan közvetlenül nem sütött rájuk a nap, viszont a nagy páratartalom, az áporodott, légmozgástól mentes levegõ elviselhetetlen körülményeket szült. Olyannyira, hogy némelyek inkább munkára jelentkeztek, csak ne kelljen "odale' lenni". Rendes kapitány vagyok, így engedtem nekik. Másodkapitányommal épp a közeli sziget partvonalát kémleltük. A homoksávot a dzsungel széle határolta, a sûrû növényzet furcsa állatokat és hozzájuk még furcsább hangokat takart. Távcsövemmel épp egy igen érdekes madarat kémleltem, amikor ágyúdörgésekre lettünk figyelmesek. A hangok iránya a sziget látható kanyarulatán túlról jött, még nem láthattunk semmit, az árbocrúd tetején lévõ matróz sem jelzett. A dörrenésekbõl ítélve legalább három hajó csapott össze. Riadókészültség az egész hajón, mindenki felélénkül, elfoglalja a helyét. Valakik lõporos hordókat cipelnek az ágyúk közvetlen közelébe, mások az ágyúgolyókat készítik elõ, a fegyverraktárból sorban kerülnek elõ a kardok, puskák, balták és pisztolyok. A fedélzeten is nagy nyüzsgés támadt, kötelek igazgatása, vitorlabontás, tárgyak lerögzítése, de még a készenlétbe álló fegyvereseket védõ fatáblák is elõkerültek. A jól összeszokott csapat hamar csatára készen állt és várta az utasításaimat. Ne, ezt már szeretem, gondoltam, miközben homlokomat ráncolva vártam, hogy a sziget takarásából elõkerüljenek a hadakozó hajók.
Feszült percek után az árbocrúd tetejérõl felhangzott a kiáltás: - Három hajó, két kalóz és egy angol fregatt! Nem kedvelem az angolokat, a kalózokat pedig igyekszem elkerülni, ezért hirtelen azt gondoltam, biztos távolságból szemlélve szépen elhajózunk mellettük. Amint a sziget takarásából elõtûnt a három hajó, távcsövemmel felmértem a helyzetet. Az egyik kalózhajót rendesen megtépázta az angol fregatt, a másik viszont kicsit távolabbról épp egy sortüzet lõtt az angolokra komoly sérüléseket okozva a vitorlákban és az árbocokban. A fregattot szemlélve láttam, hogy a fedélzeten a törmelékek, romhalmazok között rohangálnak az emberek, a kisebb tûzpamacsokból füstfelhõk szállnak az égbolt felé. A kapitány hõsiesen áll a posztján, a záporozó ágyúlövedékektõl mit sem zavartatva osztja az utasításokat a fegyelmezett legénységének.
Harcra készülj! – adtam ki az utasítást, ugyanis az angol kapitány mozdulataiból és a lobogón használt egyedi címerbõl tudtam, Erebosz Kapitány, régi jó ivócimborám viaskodik a két kalózhajóval. A tiszti láncon pillanatok alatt végiggyûrûzött az utasítás, az emberek izmai megfeszültek, a tekintetek acélossá váltak. Mindjárt a távolabbi, látszólag még ép kalózhajó felé vettem az irányt. Mindenki izgatottan várta, ez a csata hogyan végzõdik, de persze egyik matrózomban sem volt kétség, hogy nyerni fogunk. És azon izgultam, idõben közbe tudjak avatkozni, mielõtt késõ lenne. Amint megfelelõ távolságba és helyzetbe került a hajóm, elhangzott a tûzparancs. A pattanásig feszült idegek, izmok mozgásba lendültek és az elsõ sortûz során feloldotta õket a rutin, a rengetegszer végrehajtott mozdulatsor. majdnem mind egytõl-egyig válogatott veterán, akik a hajómon szolgáltak már vagy tizenöt éven át. Jól összeszokott csapat, akik az újakat is hamar betanították. Távcsövemmel figyeltem az elsõ lövéssorozat eredményét. Az ágyúfüst hamar elvonult a távcsövem látómezejébõl és láthatóvá vált a célba vett kalózhajó. Megjegyeztem magamban, hogy a fedélzetmesternek adjak jutalmat a csata után – ha még élni fogunk –, ugyanis a lövedékek a kalózok fedélzetén és a legfelsõ ágyúsor szintjén okoztak igen súlyos károkat. Gyújtóbombák voltak betöltve, így gyakorlatilag letarolta az említett két szintet ezzel igen komoly problémákat okozva a kalózkapitánynak. Hamar felmérte õ is a helyzetet, mivel egybõl menekülésre fogta a dolgot – fõleg, hogy az erõviszonyok is megváltoztak. Továbbra is feléjük tartva az orrban lévõ ágyúkkal a kormánylapátot sikerült megrongálni, irányíthatatlanná téve a hajót. Átfordultunk így a másik oldali ágyúkkal is célba vettük a leamortizált kalózhajót és tûz. A mentõcsónakokat tették éppen vízre, amikor az ágyúgolyók becsapódtak a vízvonal felett hatalmas robbanást idézve elõ – nagy valószínûséggel a lõporkészletet találtuk el. Hajódarabok, ládák, hordók és darabjaik repkedtek szana-széjjel. A célpontunknak választott kalózhajó megdõlt, láthatóan elkezdett víz alá kerülni, a megmaradt legénység pedig minden irányba ugrott a tengerbe a felszínen lebegõ hullák és törmelék közé. Idõközben Erebosz kapitány és legénysége ádáz küzdelemmel elfoglalta a másik kalózhajót. Nem szálltunk át egymáshoz, nehogy a szigetrõl meglássanak minket együtt és mondakör teremtõdjön, amely szerint egy angol és egy holland hajó vállvetve küzd a tenger farkasai ellen. Azért egy jelsorozattal tudattuk egymásnak, hogy találkozunk a megszokott szigeten, a megszokott kocsmában. A páratartalom és a hõség továbbra is kibírhatatlan, de a Karib térség matrózai, hajósai edzettekké váltak, hát irány újabb kalandok felé…
Feszült percek után az árbocrúd tetejérõl felhangzott a kiáltás: - Három hajó, két kalóz és egy angol fregatt! Nem kedvelem az angolokat, a kalózokat pedig igyekszem elkerülni, ezért hirtelen azt gondoltam, biztos távolságból szemlélve szépen elhajózunk mellettük. Amint a sziget takarásából elõtûnt a három hajó, távcsövemmel felmértem a helyzetet. Az egyik kalózhajót rendesen megtépázta az angol fregatt, a másik viszont kicsit távolabbról épp egy sortüzet lõtt az angolokra komoly sérüléseket okozva a vitorlákban és az árbocokban. A fregattot szemlélve láttam, hogy a fedélzeten a törmelékek, romhalmazok között rohangálnak az emberek, a kisebb tûzpamacsokból füstfelhõk szállnak az égbolt felé. A kapitány hõsiesen áll a posztján, a záporozó ágyúlövedékektõl mit sem zavartatva osztja az utasításokat a fegyelmezett legénységének.
Harcra készülj! – adtam ki az utasítást, ugyanis az angol kapitány mozdulataiból és a lobogón használt egyedi címerbõl tudtam, Erebosz Kapitány, régi jó ivócimborám viaskodik a két kalózhajóval. A tiszti láncon pillanatok alatt végiggyûrûzött az utasítás, az emberek izmai megfeszültek, a tekintetek acélossá váltak. Mindjárt a távolabbi, látszólag még ép kalózhajó felé vettem az irányt. Mindenki izgatottan várta, ez a csata hogyan végzõdik, de persze egyik matrózomban sem volt kétség, hogy nyerni fogunk. És azon izgultam, idõben közbe tudjak avatkozni, mielõtt késõ lenne. Amint megfelelõ távolságba és helyzetbe került a hajóm, elhangzott a tûzparancs. A pattanásig feszült idegek, izmok mozgásba lendültek és az elsõ sortûz során feloldotta õket a rutin, a rengetegszer végrehajtott mozdulatsor. majdnem mind egytõl-egyig válogatott veterán, akik a hajómon szolgáltak már vagy tizenöt éven át. Jól összeszokott csapat, akik az újakat is hamar betanították. Távcsövemmel figyeltem az elsõ lövéssorozat eredményét. Az ágyúfüst hamar elvonult a távcsövem látómezejébõl és láthatóvá vált a célba vett kalózhajó. Megjegyeztem magamban, hogy a fedélzetmesternek adjak jutalmat a csata után – ha még élni fogunk –, ugyanis a lövedékek a kalózok fedélzetén és a legfelsõ ágyúsor szintjén okoztak igen súlyos károkat. Gyújtóbombák voltak betöltve, így gyakorlatilag letarolta az említett két szintet ezzel igen komoly problémákat okozva a kalózkapitánynak. Hamar felmérte õ is a helyzetet, mivel egybõl menekülésre fogta a dolgot – fõleg, hogy az erõviszonyok is megváltoztak. Továbbra is feléjük tartva az orrban lévõ ágyúkkal a kormánylapátot sikerült megrongálni, irányíthatatlanná téve a hajót. Átfordultunk így a másik oldali ágyúkkal is célba vettük a leamortizált kalózhajót és tûz. A mentõcsónakokat tették éppen vízre, amikor az ágyúgolyók becsapódtak a vízvonal felett hatalmas robbanást idézve elõ – nagy valószínûséggel a lõporkészletet találtuk el. Hajódarabok, ládák, hordók és darabjaik repkedtek szana-széjjel. A célpontunknak választott kalózhajó megdõlt, láthatóan elkezdett víz alá kerülni, a megmaradt legénység pedig minden irányba ugrott a tengerbe a felszínen lebegõ hullák és törmelék közé. Idõközben Erebosz kapitány és legénysége ádáz küzdelemmel elfoglalta a másik kalózhajót. Nem szálltunk át egymáshoz, nehogy a szigetrõl meglássanak minket együtt és mondakör teremtõdjön, amely szerint egy angol és egy holland hajó vállvetve küzd a tenger farkasai ellen. Azért egy jelsorozattal tudattuk egymásnak, hogy találkozunk a megszokott szigeten, a megszokott kocsmában. A páratartalom és a hõség továbbra is kibírhatatlan, de a Karib térség matrózai, hajósai edzettekké váltak, hát irány újabb kalandok felé…
Érdekes, hogy black pearl-el nem tudok ágyúzni :\ Eddig ment minden hajóval, az új mod meg nem akarja azt csinálni amit mondok neki. Betöltöm az ágyúgolyókat, aztán megnyomom a fire cannonball-s gombot és semmi... szal csak csáklyázni tudok.. ötlet?
Mert alapból fél élettel kezdesz! Na de tudja valaki, hogy a White boy-nál mit kell csinálni?
Én amikor újat kezdtem Sparrow-al, bementem a Shipyard-ra és a csávó megdobott egy küldetéssel... (Nem tudom miért csak fél élete van alapból a hajónak :\)
Köszi a segítséget 😊
Én sem tudom még, mert tegnap óta töltöm a mod-ot... Piszok lassú a netem... :S Amúgy megtaláltam a White Guy-t, de nem ad semmilyen küldit! Annyit mond, hogy van-e valami mondanivalóm, erre meg csak az egy lehetõségem van, hogy nincs... Log Book-ban sincs semmi! :S És már találkoztam a Hollandival is!
Köszönöm Szqk!
De szerintem roszat töltötem le mert még mindig start exe hiba van :S
Valaki le tudna irni egy linket ahonan leszedhetem és 100% an müködik?XD
De szerintem roszat töltötem le mert még mindig start exe hiba van :S
Valaki le tudna irni egy linket ahonan leszedhetem és 100% an müködik?XD
http://www.moddb.com/mods/city-of-abandoned-ships-combined-mods/downloads/combined-mod-v315
Õõõ... Találtam egy mod-ot, elméletileg 100 új hajó, bugmentes, 25 új kari, Jack Sparrowwal és a Fekete Gyöngyel, és Davy Jonessal!
Értem, köszi kipróbálom...
Irtam egy privátot 😊
Ha piratebay-rõl töltöd le, akkor ott benne van! De ha mondasz e-mail-t vagy msn-t, át tudom küldeni!
Szerintetek jo cracket töltötem le?
neve: NS-AOP2_TG-poseden
Valki tudna egy linket adni ahonan leszedhet a cracket?
neve: NS-AOP2_TG-poseden
Valki tudna egy linket adni ahonan leszedhet a cracket?
Zeulogos!
Árusoknál illetve boltokban vásárolhatsz térképeket. Neked ez esetben a Regular Map nevûre van szükséged (az a "világtérkép" sziget- és városnevekkel), amit aztán az inventory-ban az equip item gombbal nézhetsz meg.
Addig is:
Puerto Principe : Cuba szigetén, Barbadostól messze észak-nyugat-ra.
Árusoknál illetve boltokban vásárolhatsz térképeket. Neked ez esetben a Regular Map nevûre van szükséged (az a "világtérkép" sziget- és városnevekkel), amit aztán az inventory-ban az equip item gombbal nézhetsz meg.
Addig is:
Puerto Principe : Cuba szigetén, Barbadostól messze észak-nyugat-ra.
Jammer!
Az "engine.ini" fájlt szerkesztsd:
"...
full_screen = 0
...
screen_x = X
screen_y = Y
..."
, ahol X és Y a kívánt felbontás. A full_scren állítása opcionális, de ha X és Y a képernyõd felbontása, akkor így mûködni fog az "Alt+Tab" is.
Az "engine.ini" fájlt szerkesztsd:
"...
full_screen = 0
...
screen_x = X
screen_y = Y
..."
, ahol X és Y a kívánt felbontás. A full_scren állítása opcionális, de ha X és Y a képernyõd felbontása, akkor így mûködni fog az "Alt+Tab" is.
A #soft# mapában találtam egy NS-AOP2_TG-poseden nevü winraros fálj és azt kibontotam, aztan abbol let 2 daeom tools os fálj. Elinditotam a játékot , minden jol ment csak start exe hiba let töltés közbe :S
Virtuális teret sajnos nem tudunk teremteni! xD
De csak 1600*1200-ig. De én magasabbra szeretném... 😊
Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan lehetne a játék max felbontását megemelni??
Nem tudjátok hogyan lehetne a játék max felbontását megemelni??
Mondjuk ez nem ennek az oldalnak a témája, de Crack-et másoltál be? (az egyik dll-t kell cserélni ha jól tudom). Ezek a letöltött verziók nem túl megbízhatók, esetleg próbáld meg egy másikkal is, ha ezután sem jó.