1748
City of Abandoned Ships
  • davidvilla7
    Sziasztok
    Meg tudná nekem valaki mondani hogy tudom megszerezni a dog of war nevű hajót?
    Köszönöm
  • ferou
    Ahoy
    Jammer cpt. be még látogatod Sawking-t nappal el veszed a naplóját a mi az asztalan van , ha gondolod le vágod a haverjait, vagy el teszed a kardot is ki sétálsz a várasból hajódhoz érve mentsél mert idő verseny futás Saint Martin sziget déli partjaihoz .
  • Jammer
    Sziasztok, lenne egy kérdésem. Ott járok a Morgan questben, hogy elküld kémkedni Sawking ( a kalózvezér Puerto Principén )spanyolok elleni terve után. A gond az, hogy odamegyek, megkérdezem a kocsmárost aki elmond egy-két infot de raja kívűl senki nem tud semmit. Bár az ő infóitól sem csönget a logbook, szóval a sztori nem halad előre... Ha odamegyek Sawkinghoz nappal kérdezősködni akkor rámhívja a haverjait akiket ugyan levágok, de ő maga sérthetetlen szóval ez zsákutca. Éjjel pedig be van zárva. Mi a megoldás, hogy tovább tudjak haladni ?
  • Renegade
    gondoltam leporolom kicsit a játékot, de valószínüleg kezdhetem előlről, gyengébb szinten (most captain), mert 9. szinten még mindig nem tudom megcsinálni a vérfarkasos küldit: parta szálok, várnak 5-en, mindenkinél pisztoly és egy vagy max 2 lövés, vagy egy vágás a karakterem. :-(
  • Csosziii
    Olyan kérdésem lenne, hogy felvettem a kapcsolatot a kalózokkal, és jött a morgenes küldetés, de így nem tudok a fő kormányzónak dolgozni, mert, hogy közel állok a testvérighez, ez később fog változni, vagy ha előbb megcsinálok mindent a főkormányzónak, az befogja folyásolni a kalóz küldetéseket? Előre is kössz a választ.
  • Csosziii
    kösz
  • Csosziii
    kösz
  • Renegade
    a configban kikapcsolod a fullscreent és nem fagy le
  • Csosziii
    Harrrrr, köszönöm, a mod az megvan, direkt azzal kezdtem, hogy a leendő mentéseim ne szúrja el, petchekre gondoltam, mert a játék honlapján van 2 ami állítólag kijavítja, hogy alt+tabbal vissza is lehessen lépni ne csak ki, és nekem pl van, hogy csak úgy kilép.
  • SzQk
    De az mod, nem patch, és elkúrja a mentéseket...
  • ferou
    Ahoj Csosziii . Van lejeb 1 link "combined 3.1.5" az angol
  • Csosziii
    Vagy valaki tud olyan petchet ami nem orosz?
  • Csosziii
    Harrrrrr

Újra itt, leszedtem a patcheket az orosz oldalról meg egy modot ami + 100 hajó meg quest, meg profilok, remélem működni fog, mert régen mókázott velem a játék. :D
  • erebosz
    Nagyab Capitaine!
    Ne közvetlenül Portobello mellett válts tengernézetre, hanem előtte és hajózz oda. Mivel te vagy a flotta parancsnoka (gondolom), állítsd meg azokat a hajókat - biztonságos távolságban az erődtől - melyekre nincs feltétlen szükséged az erőd szétrombolásához. (A Hollandi mondjuk egymaga is elgendő szerintem.) A két általam javasolt módszer: Az erőd lőtávolságán éppen kívülről addig lövöd míg meg nem semmisül. (Nagy lőszer mennyiség felhasználás, "manuális" célzás a fedélzetről.) Kedvező szél esetén oda-vissza vitorlázol az erőd előtt (szélbe fordulással fordulsz, nem szél ellen, akkor mikor már betöltötték a soronkövetkező oldal ágyúit), és oldalsortüzekkel szétlövöd. ("Nagy" sebességnél az erőd ritkán talál el. Kevesebb lőszer, viszont fogy a legénység találat esetén.)
  • nagyab
    Helló!

Hülye voltam, bocs. Ugyanis kiderült, hogy csak az egyik partnál körbe kellett úszni a sziklát, és ott volt a dungeon bejárata. Azt kiszabadultam, azóta megszereztem a Hollandit. Viszont hogyan kell a Morgan-es uccsó küldit megcsinálni? Hogy kell Portobello-t elfoglalni? Mert nekem az istennek nem akarják azok a kretének rendesen szétlőni. és az baj, ha Jack Morris meghal (Legkisebb hajója van, egy fregatt)?
  • SzQk
    Én is találkoztam vele, de én simán nem figyeltem... Amúgy nekem előtte volt valamilyen mechanikus kezem, aztán az egyik déli város fogadójában jelent meg. Aztán ahogy jött, el is tűnt... xD
  • Koko200
    Sziasztok! Lenne néhány kérdésem:
    1. Ha az angol küldetéseket végigcsinálom, akkor utánna csinálhatom még a többi nemzet küldetéseit, vagy a Morgen-es kalóz questet?
    2. A Bolygóhollandis küldetés alatt találkozott más is a Terminatorral? Mert nekem megjelent, miután a Hollandi másodszor is elsüllyesztett, csak az a gond, hogy az angol tudásom nem a legjobb, és így nem értettem teljes egészében, hogy mit mond, de ha jól értettem, valami fegyverről, vagy alkatrészről beszél, meghogy rossz időbe küldték vissza...De a logbookba nem került be semmi. Tudja valaki esetleg, hogy ennek van-e jelentősége, vagy a későbbiekben lesz-e ? Vagy csak a készítők próbálták meglepni a játékosokat egy kicsit? :-)Előre is köszönöm a segítséget!
  • SzQk
    Amúgy ennek nem akar 3. része lenni?
  • erebosz
    Noss, engem sem süllyesztett el, és mielőtt elfoglaltam a tenger fenekére küldtem párszor.
    A problémád a következő: Bermudán a "horgonyzó helyekről" nem bug miatt nem tudsz kijutni, hanem mert csak akkor enged be a faluba, ha előtte a hajóácsnál egyeztettél, és fizettél (azthiszem), hogy megmondja hova vezet az íróasztala melletti ajtó.
    Ez ennyi.
    A teleportálásról, meg vissza kell olvasni, mivel valamelyik kapitány társunk írta, hogy hogy kell használni a "bétát", ami valamilyen fejlesztői cucc, és lehet vele teleportálni a karaktert, meg még nagyon sok dolgot s lehet vele kezdeni.
    Szerintem olvass vissza a fórumban, az explorer "keresés (ezen az oldalon)" meg írd be, hogy : "béta". Biztos megtalálod az adot postot ami erről szól.
    Sok Sikert és Jó szelet.
  • nagyab
    Teljesen mindegy. Egyébként az is lehet, hogy ahány példány vanb a játékból, annyi bugfajta van. De nem ez a problémám. Semmi ilyen teleportálás nem létezik?
  • SzQk
    És perpill az a zászlóshajóm, mellette 4 Battleshippel, mindegyik teljesen felfejlesztve. Ráadásul úgy, hogy NEM SÜLLYESZTETT EL! Csak kibaszott nehéz fent tartani őket...
  • SzQk
    Engem nem süllyesztett el, robbanó ágyúgolyóval lőttem, és erőd is volt, és ledaráltam, mint a sz*rt(2 turbózott Battleshippel, 1 Warshippel és 1 Fregattal), szóval NEM kell, hogy elsüllyesszen...
  • nagyab
    Bocs, korrigálom a hibámat az elején, DE IGENIS RÉSZE, HOGY ELSÜLLYEDEK A HOLLANDI ÁLTAL, Ő MEG NEM TUD ELPUSZTULNI.
  • nagyab
    Na idefigyelj!
    Igenis el kell süllyesztetni, erre kapásból három okot is fel tudok sorolni.Az első: nem lehet a hajót elsüllyeszteni, már próbáltam, és kb. egy lövéssel ledarálta a legénységem felét,az erődnek, ahol voltam meg négy-öt ágyúját vágta gallyra egyszerre, és a harmadiknál a hajóm is elsüllyedt. Nem lehet a hajót sebesíteni. JA!! És miután meghaltam(értsd: elsüllyedt a hajóm), nem kellett újra kezdenem a játékot, azaz betölteni, hanem megjelent egy fekete alapon fehér díszkeretbe foglalt szöveg arról, hogy x nap után y helyre vetett a part, és a naplóba bekerült, hogy csodás módon túléltem. Ez random helyen dob ki mindig a halál után.
    kettő: az angol küldetésleírásban is benne van, ha gondolod, idézem neked, még mondják is, hogy mentsd el az összes fontos tisztedet hajókkal, és adj nekik minden ilyen értékesebb cuccot, ami kellhet.
    És három: ezt a küldetést már egyszer megcsináltam, csak akkor nem b...tam el a kijutási célpontot, úgyhogy tudom mi a menete, még ha részben el is felejtettem.
  • SzQk
    Az első találkozásnál neked kell őt elsüllyeszteni, aztán a másodiknál megcsáklyázni és elfoglalni!
  • SzQk
    Nem, nem része :D
  • nagyab
    De először része, amikor mindent el kell vesztenem.
  • SzQk
    Őőő... Nem része, hogy elsüllyesszen, neked kell őt. A kijutásra nincs tippem :D
  • nagyab
    úristen, segítsetek!

Baromi nagy szarban vagyok, ugyanis elsüllyesztett a Bolygó hollandi, ami még nem lenne gond, mert a küldetés része. És Cubánál rakott ki, ahol belopóztam Santiago-ba, és egy csempész megígérte, hogy elvisznek bermudára az egyik ilyen Bay-hez. És sikerült:(. De nem lehet sehogyan onnét kijutni,mert csak a barlangba, vagy a két partszakaszra juthatok ki, és a faluba nem. És az egészben a legrosszabb.hogy már m mindkét mentésemre rámentettem a jelenlegi helyzetemet, mert akkor még nem tudtam. Nem tudok kijutni. Nincs erre valami mód, hogy elteleportáljak,vagy valami? HELP!!!
  • SzQk
    Nekem 7-es van, és vitte... xD
  • Renegade
    nálam 9.3.4 hun van, és nem problémázik
  • nagyab
    Illetve inkább ilyen hibaüzenet küldéses cucc jön elő, mert az Adobe 9.2 nem tudja megnyitni
  • nagyab
    Igen, ezt a PDF-es cuccot én is megtaláltam, de miután letöltöttem , nem tudtam megnyitni, mert lefagytt és kilépett. Másnak is volt ilyen jellegű gondja?
  • Renegade
    na, egy dolgot nem találtam meg, az a dutch national quest line, ha valakinek megvan, jelezze pls. :-)
  • Renegade
    összes quest pdf-ben
  • SzQk
    Na de tudja valaki, hogy hol lehet olyan kabátot venni? xD
  • ferou
    Nekem is lenne egy kérdésem : KOAS -ról meg maradt 3 kulcs is Morgan küldetés sorozatból egy napló , ezeket nem tudam se le tenni sem eladni vagy odaadni valamelyik tisztnek , lesz ezeknek valami feladata vagy csak 1 hiba a játékba .
  • MarkBlade
    éjfél után csináld és nem lesznek ott.
  • ferou
    Ahoy
    Ha végeztél Edward-al Morgan aszt mondja hagy nézzél be néha hozzá , 3-4 látogatáskor mondja a következő feladatot.
    Éjfél után nincsenek őrök a kapunál viszont járőröznek is nagyon nehéz be jutni (én a mikor meg untam a bujkálást vissza tolltotem is vettem 1 kereskedelmi engedélyt)
  • ferou
    Ere is van 2 lehetőség 1: most hagy jön a tél a csöveseknek van illjen szerkó is szerintem szívesen cserélnek 2: keresel egy szabót