1748
City of Abandoned Ships
-
crossy104 #268 Rettenetesen idegesitő a játék!! Bemegyek a kocsmába, hogy beszéljek egy ipsével aki ellopatja a gyűrűt, de nem kell neki.A mellette ülő hapsit kihivom párbajra, de nem lehet sem levágni az ujját, sem pedig pénz nincs nála. -
zolee24 #267 sziasztok van hozzá patch ? ha van honnan lehet letölteni ? elöre köszönöm
-
#266 i2k fordítja, ez egy hivatalos fordítás lesz EVM-nek, azt mondta, kb 1 hónap a fordítási idő -
kingtiger #265 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem! Valami tapasztalt kalóz segítsen! Please! :)
A Platin verzióm van. Első talán legfontosabb kérdésem. Miért vannak penatly-k a skilljeimen. Például az összes főbb tulajdonságom előtt -3-as levonás van. De nemcsak ezeken, hanem mindenen. A fregattban ülök és már van egy csomó officerem is. Ennek ellenére mondjuk a light weapons skill is huszon valamennyi és az előtt is van 20-as minusz. Meg minden előtt is.
Aztán: Elfoglaltam egy olyan halyót, ami tele volt arannyal, eladtam, kaptam érte 600 ezret! :) Honnal lehet tudni, hogy kit érdemes támadni?
Aztán: Hogyan tudok legénységet szerezni? A kocsmákban 20-30 ember áll be. De azok általában nagyrészt el is hullanak csáklyázáskor.
Aztán: KAptam egy Carthagenás küldetést, menjek be a városba beszéljek egy spy-al. De nem sikerül bemenni, mert felismernek. Hiába húzom fel a spanyol zászlót, lebukok mindig, ha meg szárazföldről megyek be, akkor is felismernek....? -
zolee24 #264 Jammer köszike az eddig segítséget . -
Jammer #263 Végre elkezdtek igazi hajókat árulni Port Royalban. :)
ScreenShot -
Jammer #262 Szivesen! :) Egyébként tudom de érted az úgy milyen már, hogy ablakban kell játszani mert 2009-ben nem tud ilyet egy játék... De bánja a franc csak lenne benne egy raktár, mint a Port Royalban. -
zolee24 #261 Jammer már 7 szintü vagyok van egy warshipem meg csomo lóvé
nagyon nehezen lép szintett némelyik kalóz szinte legyözhetettlen de király game -
#260 Szép köszi :)
ALT+TAB al kapcsban egy apróság hátha hasznát veszed: A játék kifogástalanul megy borderless windowed(keretnélküli ablakos) módban, amihez csak a config.exe –ben kell a fullscreent átállítani. -
Jammer #259 Erre megoldás, ha az ujjatlan inges fickót és a tüzért berakjuk a helyükre! :) -
#258 Térképet vehetsz a piacon 1000-1100 piaszter, a regular térkép a tuti, azon minden rajta van. A fregattal egyelőre ne harcolj, ajánlom Fort de France és Besse-Terre közötti áruszállítást, a trade menüpontban megnézed mi olcsó az egyik helyen és mi a másikon. Aránylag a két város közel van egymáshoz, mindkettő francia így ha velük nem balhéztál össze akkor nyert ügyed van. Pár kör alatt meglesz a lóvé egy újabb hajóra és azzal már lehet harcolni. Én így csináltam, most van egy 3. osztályú corvette, egy 2. osztályú Warship a "flottámban". Közben a kormányzónak csináltam küldetéseket, a legjobb mikor vagy a csempészeket kell elkapni, vagy a rablóbandát, ad érte 3000-6000piaszterig pénzt. Azért tűnik első körben játszhatatlannak mert akkor penalty van a fregatton a "zöldfülüséged" miatt, hogy nagyon nehéz irányítani. -
Jammer #257 Amíg a kellő szintet el nem éred addig nem kapsz rendes pénzt senkitől a hajókért. Kisebb hajókat kell elfoglalni és lehetőleg trade konvojt aminek az áruját kell eladni. A térkép regular map néven megvásárolható kereskedőktől. -
#256 ennyire túl nehezíteni majdem a legkönnyebb szinten bosun sailor utáni, az gondlom még a könnyű kategoria -
#255 fosszar ez a játék, úgy elcseszték ahogy csak lehet, szánalmasan játszhatatlan. semmit nem lehet csinálni,frigateért amint a spanyoloktól csortam,barbadoson 4000 pisztert ad érte a shipyardos -.- semmit nem lehet csinálni semmiylen küldetés, mert szarfos hajó 50 emberrel nem fog menni, gyalog gyorsabban megyek. persze pénzünksincs semmin sincs de harcolja man o war os flottákkal. egy rohatd térképet berakhattakvolna, franc tudja h hol van charlestown és a többi. -
Jammer #254 Szivesen! :)
Egyébként egy rakás helyen van barlang. Sokszor a városiak is mondanak róla ezt-azt. Egyébként néha lehet venni kincses térképet itt-ott a kocsmákban. Na az is mind ilyen barlangokba szólt nekem eddig. -
#253 ez aztán a reészletes végigjátszás :D grat. Barbadoson vki benézett már a barlnagba este? egyedül ne menj :D -
crossy104 #252 Istencsászár vagy! Köszi! -
Jammer #251 Hehe, nem is tudtam, hogy a párbajos fickó ad kardot. Én kommandóztam magamnak és azzal nyírtam ki! :) -
Jammer #250 Ja és a sötétésg ellen az options menüben rátsátok föl a Gamma értéket... :) Sokszor kell majd ezt-azt intézni vaksötétben és enélkül esélytelen a dolog. -
Jammer #249 Amint az ültetvényre kerülsz jönnek, hogy a kormányzó felesége beteg. El kell menni a városba, ahol megvizsgálod a nénit szépen. Aztán orvosságért kell menni a dokihoz. Előtte kérj pénzt a férjétől, lehetőleg a maximális 2500 piasztert. Ha szemben állsz a kormányzó házával az egyből balra lévő házba bemenve beszélni kell az ott lévő emberrel. Majd ha kijössz a doki azonnal megszólít. Megkapod az orvosságot és mehetsz is vissza. Meggyógyít, öröm és vidámság. Azután menj a kocsmába és beszélj a kocsmárossal aki elmondja, hogy a doki a kivehető szobában van. Odamégy, beszélgettek kialakul a szökési terv. Vissza az ültetvényre beszélj a játék elején is látott ujjatlan inges haversráccal aki egyébként a navigátorod lesz később. Ezután 3 rabszolgával is beszélni kel még. Lesz két jól öltözött a többi rabszolga között akivel beszélni és lesz egy harmadik aki egy kis házban lesz az ültetvényen. Ekkor mindháromtól megkapod az elvégzendő feladatot ami a feltétele annak, hogy veled menjenek. Ezután beszélni kell Bishoppal, aki a kékeszöld házban van az ültetvényen. Megadja a fickó nevét aki meg akarja venni az egyik rabszolgát. Ekkor elmégy a kocsmába ahol ha bemégy az ajtótól közvetlenül balra lévő fickóval beszédbe elegyedsz. Leülsz vele egy ivóbajnoksára és miután fizettél egy kört elkezdesz érdeklődni. Megandja az ember nevét. ( Watson vatgy Weston ha jól emlékszem. ) Ezután kimégy a kocsmából és jobbra fordulsz. A következő épület az uzsorás, majd az azt követő ajtón bemégy és ott a fickó a szobában, a lépcső alatt egy ládával. Odamégy a ládához és háttal állsz neki közvetlen közelről. A csávó időről időre mászkál ide-oda és amikor háttal áll vagy fölment az emeletre, akkor gyorsan kipakolod. Meg is van 6000 piaszter. Első ember kész, ugyanis a fickó már nem tudja megvenni. Innen ha visszamégy a balra lévő uzsorázshoz a kis házikóban lévő rabszolgának 5000-ért ki is fizetheted a tartozását. Második ember kész. Vissza a kocsmába és beszélgetni mindenkivel amíg egy fickó nem ajánlja fel, hogy lenne egy meló amiért fizetne és ad némi cuccot. Ez lesz a gyűrűs buli. Előbb leírtam, hogy az mi így ezt most bemásolom ide: "Ha nem kezdesz bele a fegyver beszerzésbe akkor a kocsmában az emberek között lesz egy aki arra kér, hogy lopd el a kormányzó feleségének a gyűrűjét. Ekkor nem tudsz bemenni hozzá, hanem menj el a doki házába (egyből balra a kormányzótól) ahol kapsz még gyógyszert amit elvihetsz neki és így már beengednek. Ekkor ha bemégy magától odaadja. Ott lesz mögötte a kis asztalon. Ezt a kocsmában lévő fickónak odaadva kapsz még 3000 piasztert." Ez a csóka nem mindig van a kocsmában, de egy idő után megjelenik.
Ezután jön a trükkös rész. Egy fickót kell elintézni aki vagy a kocsmában van vagy a bordély ház felső szintjén. Mindkettő más megoldást igényel. Elmondom hogyan csináltam meg.
Bordélyház: mielőtt bemégy lemented a játékot. Fölmégy az emeletre és elkezded kinyitogatni a ládákat és ha van benne kard akkor fölveszed, ha nincs akkor load game és ezt addig amíg nem lesz. Három próbálkozásból egyszer eddig nekem mindig volt. Ha ez megvan akkor F2 és az itemeknél kiválasztod a kardot és equip. Ha ez megvan levágod a fickót és elveszed tőle az újabb ezer aranyat. Ha kimégy jön egy katona és ha nem ellenkezel akkor simán elveszi a kardot és mehetsz tovább.
Kocsma: Ha itt találod meg akkor sokkal nehezebb a helyzet. Nincs kardod és nincs doboz a kocsmában. A kocsmával kb szemben van a Store. Odamégy és mielőtt bemégy, mentesz. Van itt is két doboz és anélkül, hogy lebuknál átkutatod őket kardot keresve. Az eladó időről-időre hátat fordít és pakolászik a polcon. Ha semmi fölmégy az emeletre és itt is van 6-7 doboz és egy őr. Ez is időről időre megy egy kört és amíg háttal van tudsz kutatni. Ha hozzászólsz akkor hamarabb elindul a körére. Ha nincs kard akkor load game és újra. Ha megvan akkor jön a trükk. Kirohansz és egyből el balra, majd megint balra. Így jobb oldalra esik neked az orvos háza és a kormányzó épülete. Elfutsz egészen addig ahol jobbra fordulva az utcán szemben kimehetsz a városból egy másik kapun a dzsungelbe, de nem jobbra, hanem balra fordulsz és bemégy abba a kis bemélyedésbe ameddig tudsz. Nemsokára utolér az a tiszt aki el akarja venni a kardot. Na most ezt le kell vágni de gyorsan. Azért kell idejönni, mert itt nem nagyon mászkál senki és nem is látja senki és itt ha kinyírod CSAK ezt az egyet akkor ha jól csinálod nem jön segítség és nem ugrik rád az összes katona. Amíg viszont a párbeszéd nem történik meg addig MINDEN ajtó/kapu zárva lesz előtted. Ezek után már csak el kell menned a kocsmába és levágni a fickót és az ujjat és az 1000 piasztert elvenni. Ha ezután kijössz egy újabb katona jön a kardért amit adj szépen oda neki és nincs is probléma.
Ezek után vissza az ültetvényre is mindhárom rabszolgával közlöd, hogy megcsináltad amit kértek és ők mondják, hogy jönnek veled. Ekkor beszélsz a szőke hajú ujjatlan haversráccal aki megörül a dolognak és szól, hogy szerez fegyvert te meg menj a hajóért. Mehetsz a kocsmába és beszélj a dokival a szobában aki ad 18.000 piasztert a 25 helyett. Ekkor mivel rabszolga nem vehet hajót keresni kell valakit aki igen. A kocsmában kérdezgess embereket és ha megvan aki megvenné akkor add oda a pénzt. ( megtörténik automatikusan ) Nekem volt olyan, hogy nem volt ott a fickó de addig elmentem körbe a városban és minden házat szisztematikusan kifosztottam ( persze észrevétlenül mert ha nem akkor baj van ) és mire visszamentem ott volt a fickó, szóval idővel biztosan megjelenik. Ekkor már nem emlékszem hogyan de valaki szól, hogy az ujjatlan ruhás gyereket elkapták a szervezkedés közben. A legbiztosabb, ha elindulunk az ültetvényre és útközben szerintem megszólítanak. Na ekkor vissza kell menni és a farakások mögül fölvenni a fegyvert. Vigyázat, minden katona az ültetvényen nekünk jön. Elmondom hol a fegyver de ez nem biztos, ugyanis emlékezetből megy. Ahogy beérünk az ültetvényre, bemegyünk a kapun és futunk az úton. Forduljunk mi is az úttal egyből jobbra, majd amikor elérjük a házat ami pont velünk szemben van és elzárja a továbbhaladást balra fordulunk és elfutunk az út végéig. Itt jobbra a farakásokhoz be tudunk menni és itt van a láda bent köztük, benne egy pár cucc és a kard. Minden katonát le kell vágni. A legjobb, ha ide becsalogatva bánunk el velük ugyanis itt csak egy fér hozzánk egyszerre. Ha ez megvan akkor a víz mellett a kalodánál beszéljünk az haversráccal majd futás vissza a városba. Itt minden katonát le kellene vágni ha egy mód van rá, közben szintet is lépünk ha minden igaz. Basic defence perket érdemes fölvenni. Ha a kocsmaajtóval szemben megállunk akkor jobbra van a hajógyár. Na ott menjünk le a homokos partra és jó nagy ívben balra úszva a gerendákon amik a vízbe lógnak ( gondolom ez a sólya amin a hajót a vízre csúsztatják ) menjünk be a srácokhoz az épületbe. Párbeszéd, majd ússzunk a kikötőben horgonyzó fregatt túloldaláig ahol a pallón föl tudunk menni. Rohanjunk az előfedélzetre és az ott levő két spanyolt vágjuk le, eddig a többiek a hátulról jövőket föltartják. Ha kész segítsünk nekik. Ha megvan akkor a taton a viharfedélzet alatti ajtón be tudunk menni a kapitányi kabinba ahol rendezzük le a kapitányt is. MINDEN hajó kapitányi kabinjában 2 helyen lehetnek/lesznek cuccok. Ez esetben az ajtó mellett közvetlenül jobbra lévő ládában és az ugyanebben az oldalban lévő szekrényben. Na ha ez megvan akkor menjünk ki és beszéljünk minden emberrel a fedélzeten. 2 csóka velünk marad tisztnek akire nagy szükségünk is lesz. Az együk a félszemű másik az ujjatlan. Mindkettőre égető szükség is lesz. Ezután már csak a hajócsata marad hátra. Amint elkezdődik nyomjunk F2-t. Itt a ship menüpontnál a tiszteket a bal oldalon osszuk be a helyükre. A navigátor az ujjatlan ruhás srác lesz a tüzér pedig a félszemű fickó. Mivel nemigen van ember a hajón ezért nagyon-nagyon lassú lesz a vitorlakezelés. Én ezt a következő képpen oldottam meg. Közvetlen közel párhuzamos pályán mellé navigáltam az egyik hajónak és magam célozva ( amikor villog a piros célkereszt akkor kicsit elé és fölé kell célozni ) egy teljes oldalsortűzzel az egyiket elsüllyesztettem. El lehet így a másikat is, de ha áttöltjük kartáccsal megtöltjük az ágyókat ( aprószemű lőszer a legénység ritkítására ) akkor párhuzamosan kb hasonló sebességel és szorosan a másik hajó mellett maradva meg lehet csáklyázni. Ha levágtunk mindenkit és a kapitányt is akkor a kabint kifosztva a kis kezdőtőkénket megszerezve süllyesszük el a másik hajót. ( Cargo Transfer gombra klikkelve vagy egyenként átrakva MINDEN ÁRUT pakoljunk át. ) Ekkor mentsünk és mehetünk is ki a térképre ahol vagy franciák vagy a kalózok felé vegyük az irányt.
Számoljunk kicsit: a kormányzó ad az elején 2500 piasztert.
A gyűrűs fickó 3000 piasztert
A levágott ujjútól 1000 piaszter jön.
Watson/Weston nemtudom mi a neve. Akitől ellopjuk a pénzt a ládából ami 6000 piaszter.
Ez 12500 piaszter amiből ha az uzsorásnál a tartozást kifizetjük marad 7500 piaszter. Ez 500-al több, mint amennyi a hajóhoz kell pluszba a 18.000 mellé. Szóval ez megvan.
Pár dolog ami fontos: Vegyünk föl annyi embert amennyit tudunk a szükségtelen árut eladva és menjünk foglaljuk magunknak egy Brigget de gyorsan. Majd vegyünk föl egy kapitányt a kocsmában ( egyenlőre többet nem tudunk ) és ha az F2 menüben a ship menüpontnál az elfoglalt hajón ( vagy bármilyen a flottánkban levő másik hajóra klikkelve ) megjelenik a cargo transfer menü. Itt a Swap shipre klikkelve hajót cserélünk és mi kerülünk a briggre. Na itt rendeljük hozzá a fregatthoz ( remove, majd add captain ) a fölvett kapitányt és a Port Control épületében egyszeri 30.000 arannyat kifizetve akármeddig lehorgonyozhatjuk a hajónkat de csak kapitánnyal együtt. A velünk jött 2 haversrác tudása pedig túlságosan fontos az elején. A Brigg az egy kiváló hajó harcra és mivel csak negyed osztályú hajó ( azt hiszem ) ezért sokkal kevesebb büntetést kapunk rá a kevés skillünk miatt. Nem mellesleg sokkal kisebb pénzből fenntartható és gyorsabb is (jelenleg), mint a fregatt. Egyébként a fregattot nem tudjuk megfelelően kormányozni a karakterünk jelenlegi tapasztalatlansága miatt. Viszont én nem adnám el, ugyanis a legjobb fregatt amit eddig láttam. A bermudai hajógyárban még upgradelve hihetetlen erős csónak lehet belőle. Amint a karakterünk kap ship abilities pontot azonnal vegyük föl a Naval Speed perket mert így már könnyebben utolérünk/elmenekülünk mások elől és sokkal inkább nálunk lesz a taktikai előny a csatákban.
Másik dolog, hogy a kalóz kocsmákban van egy ember aki jó pénzért elintézi a nézeteltéréseinket más nemzetekkel olyan 20 nap alatt. Nézzük a nations oldalt a menüben, hogy ha mondjuk az angolok a spanyolokkal háborúban állnak akkor lehetőleg ne spanyol zászló alatt hajózzunk be Port Royalba mert akármilyen haverok is vagyunk lőni fognak ránk.
Egyszerre minimum 4 mentést használjunk folyamatos rotációban, mindig a legrégebbire mentve különösan akkor, ha missionokat csinálunk.
Általánosan igaz, hogy a kocsmákban italt fizetve szinte mindig megtudjuk azt az infot a sztorihoz ami miatt megakadt, bár ezt én is mindig elfelejtem.
Nos szerintem kb ennyi. 1812 szó, soha többet nem írom le. :) Persze egyébként kitelt az időmből és mivel nagyon szivatós a dolog és én is Piadone hathatós közreműködésével csináltam meg első kézből tudom, hogy eléggé szívás az eleje. Vannak persze alternatív utak is itt-ott de ez a legegyszerűbb megoldása a Peter Blood kezdésnek. Lehetnek benne tévedések mert ez az idióta játék a multitask szót még a TVben sem hallotta ezért az ALT+TAB, mint olyan nem létezik. Vagyis igen de az ALT+F4 funkcióját látja el sajnos. Ezért emlékezetből ment a dolog ami saját tapasztalataim szerint igencsak mellélő néha... :)Remélem segítettem ezzel. Ha nem akkor kérdezz nyugodtan. -
crossy104 #248 Az ültetvényen a farakások mögött találtam egy ládát, de üres. -
crossy104 #247 Addig jutottam, hogy beszéljek Jeremivel.De amit az 1. bekezdésben irtál, érdekes módon nekem kimaradt.Nincs is fegyverem, és bármilyet lopok, pl. jóképű pisztolyt, elveszik az őrök. -
crossy104 #246 Sajna dolgozom, majd este megpróbálom.De Jammer azt irta, hogy leirja részletesen az egész elejét a szökésig.Akkor talán majd nem kell sem nekünk, sem másnak napokig szenvedni. -
#245 bocsi gyorsan írtam nem figyeltem a szövegre, remélem azért érthető -
#244 Peter Blood
1. Bemész a házba,emelet bal oldal. Sebesült csóka. Majd később lentre kerülsz beszélsz a fickóval bejön Jeremmy. Ki mész az előtérbe, kulcs azazstalon balra, fölaz erkély láda->fegyverek lemész majd levágod a katonákat,de főnők úgyis elkap.
2.Ültetvény
Elmész a városba, a palotába, beszlélsz a fickóval az asztal mögött, beenged a feleségéhez. Elmész gyógyszerért, mait kilész a főbejáratonszemben leszela kikötővel, jobbra az 1. ház a dokiért, bent beszélszacsávóval, emeleten gyógszer. Vissza a nőhöz.
Bekerülsz a fogadóba,kocsmárossal beszélsz majd hátsó ajtón fel Whackerhez. Aztán irány az ültetvény, beszélj Jeremmyvel, keresd mega 3 haverod, barna ruhás svájci sapkában, kék ruhás kalapos, kisházbana félszemű. Irány a fogadó, először a fegyver díler, középpen balraés a mellette lévő csávót hívd párbajra,a dzsungel bejáratánlá lesz 1 óra mulva(ad kardot) halevágtad ne felejsd el átkutani!!! Menj az orvoshoz ahonna multkor vitted a nőnke a gyógyzsert, kérj tőle. majd vidd el megint a nőnek, és kérd ela gyúrűjét ott lesz vmeik aszatlon. Mjad vidd el a fegyver dílerhez. Mostmár van pénzed, ölj le a részeghez, megtudod tőle a h aki megakarjavenni haverod a fogadó melletti házban van. menj be hozzá és a ládából lopjle mindent amikor nem veszi észre. Vane elég pénzed Oleg tartozásának a kifizetésére. Menj a bankba és fizesd ki.
Ha minden kész menj vissza az ültetvényre és közöld a haverokkal h kész a küldi. Megint beszélned kell Whackerral csak 18k pénzt ad, ha idáig ügyes voltál akkor 23 000 van szóvalmég 2000ésmegvana hajó.
Irány a boltos,találopkoz vkivel aki Trotugába akar menni. segíts neki.
Menja dokjardbaés kérdezz a hajóról, az igaz válaszokat add.megkapod 1 kapitány nevét, keresd meg kint kószál. neki is az igazt mond.
Meg is vana hajó kalóz haverunknak, keresd meg vmeik házban lesz. az ültetvény felöli oldalon.
Most menj a túl oldali házakhoz, a doki háza melletti menj be, a csóka bent ad egy küldit h Arnoldról kell infő, afogadóban van, itasd mindnet elmond. A túl oldali kapu melletti házban is van vki. ha jól válszolsz kapcsa 1000piaszter. (ajtó előtt mentetni,csak1x próbálkozhatsz, ha rontasz 1 választ nicns lóvé)
Már több mint 25000 van irányafogadó és jobb oldalt középpen ülö csávóltólvedd meg a hajót. Amint kilész egy őr vár rád,azültevényre kell menned. menj is,de találokzol egyik haveroddal aki mondjaa rossz hírt.
Hülye Jeremmyt persze h elkapták mikor kaját karat csorniaz útra. Este kell kiszabadítanod, vhol levan rejtve fegyver. jókérdés h hol.
-
crossy104 #243 Bocs az Off-ért!De!Az vágta le a biztositéskot nálam, hogy nagy nehezen kisilabizáltam, hogy szerezzek 30.ezer Eurót hajóra meg fegyvert. Keservesen találtam egy csilli-villi kardot, de ekkor jött egy homokbánya őr, hogy "ejnye-bejnye csúnya fiú" és elvette.Sajnos annak idején nekem még oroszt próbáltak tanitani kötelező jelleggel / kevés sikerrel/ de az kb. 18 éve volt. -
#242 ááá hagyjátok a blood os baromságot, hűlyeség lehetetlen. Legújabb szuper öteletes küldetésemmentsem meg éjszaka Jeremmyt az ültetvényről az őt véd 20katona társoságából. Persaze Jeremmy elrejtett fegyver vhol -.-
sehol. Baromisötétben egyáltalán neme lehet meg találni, + még a 20 őr éjjellátó shogunjával esélyes... -
crossy104 #241 Előre is köszi! -
Jammer #240 Leírom, pillanat. -
Jammer #239 Én azzal kezdtem, de előtte már kipróbáltam a Holland csókát is. Vele is már fregattom volt mikor újrakezdtem. Azért jó az a plot mert egyből megkapja az ember a játék (általam eddig látott) legjobb fregattját és 2 nagyon jó tisztet akik NAGYON FONTOSAK az elején. A tüzér az létfontosságú és a navigátor sem jön rosszul. Igazából mindegy milyen hajóval/pénzzel kezd az ember. Egy darab hajócsata kell és már minden meg is van oldva. Hajót letakarítani kartácstűzzel, elfoglalni, hazavinni árut/hajót eladni és abból már lehet is továbbmenni. Lehetőleg egy 1-2 hajós trade konvojt vagy kalózokat kell elfogni mert a military patrolok ritkán hordanak maguknál értékes dolgokat. -
crossy104 #238 Nem hiszem, hogy aki megcsinálta annak nehéz lenne pár perc alatt leirni.Viszont sok embernek szivességet tenne vele.Én mi könnycseppel a szemünkben sokszor rebeghetnénk hálát neki!! -
crossy104 #237 Köszönöm! Istencsászár kapitány lenne az a valaki aki leirná az ilyen lámáknak mint pl. én, hogy a Blood-os kezdést hogyan kell megcsinálni.
Mindig visszatérő kérdés, igy később nem kellene mindenkinek egyesével irogatni. -
#236 Nkeme a másik két karinál sirlamas volt, elkezdeni nem tudtam, gagyihajó, 10 fő legénység, 500 pénz, kajárasem volt elég. Mellesleg Blood kapitánnyka vana sztori. -
#235 Igen ez mind meg van. 23 000 piszterm van. 25 k a hajó, de persze a küldetés még mindig azt írhah 7k kell. Most azt nem to mh azt honna, Whacker a párbeszédben,(2. látogatzás, fegyver és haverok felszedése után)
mondjah csak 18k ad és vannak emberkék akik még szívesen elmennének innen, h majd ők beszálnak.de nicns utálos h kik mik hol merre :/ -
crossy104 #234 Köszi!Mellesleg fontos Peter Blood-dal kezdeni?Én elakadtam benne, és otthagytam.
Más. Újra szeretném kezdeni.Melyik nemzettel érdemes kezdeni?Kalandorral vagy kalózzal jobb? -
Jammer #233 A reputation ingadozást még nem értem teljesen. Lehet véletlenül rálőttél harc közben a franciákra. ( pl ha beavatkozol egy harcba ahol harcolnak valakivel könnyű eltalálni őket. ) Nézd meg a nationsnél ki kivel áll háborúban és az ellenségeiket csapkodd! Ha kapitányt fogsz el akkor azt jó pénzért át lehet adni Port Royalban a kormányzó intézőjének. -
Jammer #232 Az elején a kormányzótól el kell kérni a maximális 2500-at, a kocsmában le kell ülni iszogatni az emberekkel és így rájössz ki is az a Weston akinél van 6000. Aztán az egyik haverod megkér, hogy nyírj ki egy csókát neki is vidd el neki az ujját akinél lesz 1000 piaszter. Végül ha nem kezdesz bele a fegyver beszerzésbe akkor a kocsmában az emberek között lesz egy aki arra kér, hogy lopd el a kormányzó feleségének a gyűrűjét. Ekkor nem tudsz bemenni hozzá, hanem menj el a doki házába (egyből balra a kormányzótól) ahol kapsz még gyógyszert amit elvihetsz neki és így már beengednek. Ekkor ha bemégy magától odaadja. Ott lesz mögötte a kis asztalon. Ezt a kocsmában lévő fickónak odaadva kapsz még 3000 piasztert. -
crossy104 #231 Sziasztok!Miért esik a reputációm ha nem is támadok meg angol hajót?Csak uzsorásoknak tartozom.Cápánk kiáltottak ki az angolok, franciák várdijt tűztek ki a fejemre pedig őket sem támadtam meg. -
#230 Szevasztok, csinálja vki a Peter Bloodos történet szálat? Még Barbadoson vagyok, meg van a 3 ember, aza Whacker már adott 18 k pénzt isde még kell 7000 de egy szósincs írva róla h honna, kitől :/ tudja vki? -
#229 Azért némi gyanúra okot adhat az, hogy mostanra szinte minden nagyobb torrent oldal törölte az eddig náluk fellelhető Platin féle verziót(Pl.#214se él már), tekintve, hogy az ott hozzászólok 80%a arról szólt, hogy ez egy hányadék kártevőkkel telelevő verzió. Egyes oldalakon már egy kicsiben megváltoztatott(az NFOHumpal teljesen megegyező) AOP2 kezd terjedni, gondolom éppen ezen okból. Egy szó mint száz. az eddig „közkézen” forgó változatok jó része valóban egy hányadék volt, amit egy naprakészen frissített vírusirtóval felszerelt gépre jóformán fel se lehetett telepíteni.