1748
City of Abandoned Ships
-
Hunor1 #348 Ahoy !
3 napja kezdtem el én is.Angolokkal kezdtem, "sajna" a szigetről 1 napomba került mire kikeveredtem, de ez nem baj:-)
A fregattot "leharcoltam" egy briggre.( eltenni nem tudtam mert nem volt olyan sok pénzem)Azt értettem hogy a 2 osztályú hajóval nem lehet szinte vitorlázni a büntik miatt, de sajna úgy érzem hogy a briggel sem...:-((
De lehet hogy a grafikai motorral van a gáz?? Mert a briggnél is olyan lassúnak tűnik a manőverezés, és úgy néz ki mintha egy helyben állnék.Az ágyúlövések is alíg találnak.
Nálatok is így van?
VAGY lehet hogy az a baj hogy az elején amikor be lehet állítani hogy milyen nehézséggel megy a kampány ott a tengeri csatát a dinamikusról a realisztikusra tettem..Lehet nem kellett volna ?
(így egy kínszenvedés amikor 2 kalóz tartane betámad, és én inkább kimenekülök előlük, mert olyan kis célpontok hogy több idő mire megsemmisülnek..ez azért gáz..)
Nah szóval érdemesebb a dinamikusra állítani a tengeri csatát, vagy nyugodjak bele hogy ez a game ilyen ??
Plz adjatok tanácsot, hátha valaki már letesztelte hogy mi a külömbség a dinamikus és a realisztikus között.Köszi -
twi452 #347 a csapos mellett szokott lenni általában egy asztal ahol a csempész is ücsörög
és ott szoktak ülni tisztek is
amint szépen fejlődsz fel annál több legénységet tudsz majd egyszerre toborozni és annál sűrűbben fogsz találni tiszteket is a kocsmákban :)
gondolom a hajókészítőnél is így van :) én még nem vettem hajót eddig soha :D elfoglalni olcsóbb :D -
#346 hm lehet h hülye vagyok, de ott kell tiszteket is toborozni ahol a legénységet kell összeszedni???
mikor lesz az h több hajó jelenik meg a shipyardba? nem csak lugger, tartane, meg sloop, meg esetleg caravel :D
küldi kell hozzá? -
kingtiger #345 Megvan. Hmmm...csak rohadt erős.... :( -
kingtiger #344 A Henry Morgan első küldetése Cumanában végződne, de ott nem találom a pasit. Még a tengeren kell elkapni, vagy bent van a városban?
A várost éjjel, nappal végigjártam de nem találom a pasit, a kocsmáros sem ismeri és a tengeren csónakázva sem találok rá...
Valaki tud segíteni?
Illetve a másik kérdés. Pirate vagyok, de egyetlen egy olyan tettet sem tudok művelni, hogy nőjjön a 2 db induló officer-em lojalitása??? -
twi452 #343 Engem csak az idegesít, hogy az embereim mindig elállják az utamat..
egyszer 3 harcosom "nyomott" oda a falhoz a barlangban amikor még volt csontváz..szóval ők nem mozdultak én meg nem tudtam eltolni sem őket..xD -
#342 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy nem tudok menteni a játékban. A Save gomb szép sötét árnyékos halott gomb!
Lehet valami felett elsiklottam.
Ahogy olvasgatom a 2000HUF-t simán megéri:))) -
#341 EVM oldalát nézegessed mert onnan lehet majd letölteni.De gondolom i2k ide is beírja majd amit elkészült vele! -
zolee24 #340 sziasztok
valaki nem tudja e hogy kijött e már a játék magyarositása ? vagy mikor fog megjeleni elöre is köszönöm
-
Jammer #339 Uhh meló miatt nem voltam egy ideig. Ki merre jár ? :) További tapasztalatok? Valaki látott már unique hajót a fekete Briggen kívűl? Plotok? Mi a helyzet ? -
#338 Először F2-t nyomva be a tárgyaknál (Items list) fel kell "fegyverezned" (Equip) magad. Majd csak ezután tudod elővenni a kardot. -
zokni1211 #337 üdv, a játék legelején amiko meghalt valami csávó és jönnek az őrők ot megtaláltam a fegyvereket a ládába de se az E-vel se a Q-val nem csinál semit mi a fenét kell ot csinálni? hogy lehet viszatámadni? -
twi452 #336 néha eljátsza ezt amikor van még üres poszt.. csak újra kell beszélni vele :D -
lerboy #335 Van büntetés arra nézve, hogy hány tisztem lehet?
Még van egy treasurer, doctor és egy fighter helyem, de ha fel akarok venni tisztet a tavernában, akkor azt mondja, hogy kösz de: "my crew is ful"... -
#334 Ezt a rohadt nagy buggot, ilyen szemét szart már, tesztelték ezt egy általán? az ágyúgolyó átmegy az ellenséges hajón és a túloldalon a vízben landol, nem igaz h senkinek nem tünt fel 100/100 acélzás és ágyúzás skill és nem lehet 100 méterről eltalálni a hajókat -.-' manuális célzás ugyan úgy átmegy rajta és kész... -
#333 valaki tudja pontosan mely városokban vannak csövesek? már végjártamaz összeset, de nem mindenhol volt :/ -
#332 a character fülön kattins duplát a posztra és válazd ki h kit akarsz.
elküldeni pedig csak úgy lehet ha élőben beszélsz velük wardroom,cabinből kifelé. és még cuccokat is addhtasz nekik. -
crossy104 #331 Tudja valaki, hogyan lehet a tiszteket betenni a helyükre? Már büntetés nélkül mehetek 2.osztályú hajóval. -
crossy104 #330 Szerintem nincs. -
#329 nem tud vki angol patchről? mert rengeteg hibavana játékban, a kifagyás hiba üzenettel. pl nyugaton vhol Belize alatt,shore os mosqitos öbölnél ha kiköt az ember, előfur egy csávó és azonnal hibaüzenettel kifagy.ez csak 1 a 100 hiba közül :/ -
crossy104 #328 Vegyél helyette.Utána ami marad, és feles, azt add el.Más ötletem nincs sajna. -
kingtiger #327 ez rendben is van
szóval kilőttek 3at a helyéről, vettem pont 3 ugyanolyat...ez a sima raktérben van
A tervrajzig el is jutok, de nem hozza föl a 3 ágyút a rendelkezésre álló ágyúk között....
valami olyasmit ír, hogy az alsó raktérben kell lenni a csereágyúknak....???? -
crossy104 #326 Amikor megveszed a shiyard-on nyomsz egy F2-őt, ott bemész a ships menübe/felül/ Ott beteszi a hajót, és a képen alul ott van, hogy mennyi és mekkora lehet a max. ágyú.Alatta, meg hogy mennyi és milyen van a hajón.A legalsóra klikkelj rá.Ekkor beadja a hajó tervrajzát ahol látni az ágyúkat.Ott van kettő lehetőség, eltávolitani az ágyúkat és betenni az újakat.A régieket add el, mert pusz súly, emiatt lassabb a hajó. -
kingtiger #325 Elveszett ágyúkat hogyan lehet pótolni?
Venni tudok, de a helyére rakni? -
#324 Nekem akkor nőtt az adott országgal a reputációm, ha a Port Controllernek megtaláltam az ellopott hajóját. A térképen ha összefut az ember egy teljesen pirossal jelölt hajóval, akkor az a lopott hajó, ha pedig teljesen zöld akkor valamelyik olyan küldetésben szereplő hajó ahol hírt kell vinni neki (pl. a feleség megkért, hogy a férjét keressem meg aki, az xy hajón van és mondjam meg neki, hogy rég nem írt a feleségnek) -
crossy104 #323 Érdekes, hogy angol kapitányi, vagy mi a bánat reputációm volt, nem csináltam semmit, kölcsön sem kértem angol uzsorástól, mégis pillanatok alatt shark lettem.Szerintem bug. -
jokerj #322 Sziasztok! Fut valakinek a játék Windows 7 alatt? -
Jammer #321 Basszus nekem 24 ezret kér a tüzérem és a navigátorom 29 ezret + az aprók! :) Bár én Admiral nehézségen játszom. ( az utolsó előtti kettővel ) De nem tudtam, hogy ezt is befolyásolja! -
twi452 #320 megnéztem :)
a lvl 38as kapitányom kér havonta 693-at a többiek kevesebb :) -
Jammer #319 ...fejenként 1000-1500 kb...
Ennek nézz utána szerintem! :) -
twi452 #318 de nem túl so.. fejenként 1000-1500 kb.
a 110000 meg brutális :D 2 class 1 hajóm fenntartása kerül annyiba 500-500 emberrel :D -
Jammer #317 Tiszteknek is kell pénz... -
crossy104 #316 Én a nagy batár 2-es oszt. hajót tettem be, amit a játék elején kell ellopni.Előtte vettem egy 5.oszt. hajót. -
twi452 #315 akkor lehet hogy belefutottál egy bugba :D 5ös hajónál szinte semmit sem kell fizetni még normális esetben :) -
crossy104 #314 Próbáltam úgy is hogy a tárolóban voltak, és úgy is hogy kirúgtam mindenkit. -
crossy104 #313 Beraktam a tárolóba, vettem egy 5-ös oszt. hajót, felvettem rá kb. 50 embert, de egy idő után követelik a 110000 Eurót.Nem értem.Ha ki is fizetem svindler leszek.Most már tényleg idegesit a dolog. -
twi452 #312 az is a szint miatti büntetés része :) szerezni kell kisebb hajót és összekaparni 30000ret és berakni tárolóba és akkor már nem kell fizetni :)
aztán ha felfejlődsz vissza kell kérni és kész :)
nekem a class 1es battleshipre kell 58ezret fizetni 280 emberrel perpill
a class 2es fregattra amin egy kapitány van arra 2117 :) igaz azon most van vagy 15 ember.. :D -
crossy104 #311 Érekesség!! Ha felveszel még az elején szerzett 2-es osztályú hajóra sok embert, és kisebb hajót foglalva majdnem mindet kinyirják a későbbiekben hiába van kis hajód, /5/.osztály és van 50 embered akkor is kb.100.000. Eurót követelnek tőled.Nem értem miért fizessek azoknak a matrózoknak akiket kinyirtak.Ha nem tudok fizetni akkor egy-kettő matróz nekem esik.Őket muszály kinyirni, de a reputáció annyira lecsökken, hogy kiutálnak az angolok.Ki sem köthetek náluk. Van valakinek megoldása erre???? -
crossy104 #310 Több szigeten próbálkozz. -
crossy104 #309 Utcai árusoknál, boltosnál, ill. az elfoglalt hajó kapitányi kabinjában/ miután kinyirtad/ keresgélj a kabin ládájában, szekrényben.