1748
City of Abandoned Ships
  • twi452
    Valami tipp tengeri csatákhoz tudtok adni? Kardforgatáshoz jó a tutorial elmagyaráz mindent de utána annyi..:D elég gyatra %-kal találok el bármit is ágyúkkal piros célkereszt meg szinte tökéletes oldalszög ide vagy oda :) úgyhogy én szívesen vennék néhány jó tanácsot a vén tengeri rókáktól :D
  • Jammer
    Harcolni kell tengeren és szárazon. A megölt ellenfelekért kapod az XP-t vagy a sikeres hajók elleni akciókért.
  • JethroHUN
    patcheket feltegyem hozzá?vnem szükséges?
  • twi452
    Köszi szóval az az amire gondoltam..:) láttam kereskedőnél csak kicsit horribilis ára volt a kezdő 1000 pénzemhez képest :) Meg eddig nem sokra jutottam a játékkal, vagy kalózok zúztak le vagy spanyol őrjárat..az elég kellemetlen volt így rögtön az első sikeres kihajózáskor :D
  • zolee24
    Jammer hogy lehet a leggyorsabban szintett lépni ? valami tipp
  • Jammer
    Vedd meg valamelyik kereskedőtől. Néha lehet látni vagy urcai árusoknál is szokott lenni. Regular Map a neve.
  • twi452
    Sziasztok
    Létezik valahol egy teljes térkép amit lehet használni, hogy ne csak bóklásszon az ember a nagyvilágban? Szeretnék célirányosan haladni A-ból B-be de így elég esélytelen a dolog :D
  • Netrat
    Ja, a tesztelést kihagytam, pedig az az egyik a legfontosabb része...
  • Netrat
    Nem annyira bonyolult: fogod mondjuk az angol szöveget, és mondatról mondatra beírod a magyar megfelelőjét. Persze nem szó szerint, hanem szépen értelmesre kifésülve. Ha csoportban csináljuk, részekre szétszedve, akkor viszonylag hamar megvan. A végén valaki lektorálja, más valaki csinál hozzá egy telepítő progit, és már lehet is nyomatni a játékot magyarul.

Mármost ha tudsz fordítani, akkor már nem is kell neked a magyarítás...
  • zolee24
    köszike
    1 hónap
  • Jammer
    Tessék! :)
  • zolee24
    én szivesen beszállok forditani csak még soha nem csináltam
  • Netrat
    Valamikor a PotC magyarítását egy fasza kis munkacsoportban csináltuk.
  • zolee24
    Jammer nem tudod mikor jönn hozzá magyarositás?
  • Netrat
    Sajnos nem onnan, hanem a Pirate Bayről húztam le, és a Downloader.Small.FYC.dropper figyel benne, és más módosult trójaiak is.
    link
  • Netrat
    Hálás köszönetem!!! Nagyon rendes vagy... :D
    (Hétfőn megrendelem, csak találjak valakit, aki várja a futárt.)
  • bgabor
    A Platin féle verzió hetek óta fent van az nfohumpon, ha vírusos lenne vagy bármi más baj lenne vele, ott tudnának róla. Mégsincs semmi ilyemi bejegyezve a release neve mellé. Szóval tuti hogy nem vírusos.
  • Jammer
    Parancsolj!
  • zolee24
    plantin elvileg de nekem semmit nem jelez ki hogy virusos lenne én már lassan egy hete nyomom de semmi baj nem volt vele:( lehet késöbb fog jelentkeznui valami baj ?
  • Netrat
    Az is a Platin-féle, mibe, hogy trójais mint állat.
  • Netrat
    Hogy lehetne hozzájutni ehhez a játékhoz? Ma délelőtt szétnéztem, sehol sem árulják, M***a M***t-ban pl. egyáltalán nem is tudnak róla. Lehúztam egy próbaverziót gondolván: addig is, amíg megvehetem, erre az meg full vírusos, vágtam is kifelé.
  • zolee24
    sziasztok nem tudjátok hogy a magyarositást csinálja e valaki vagy már kész ? ha valaki tudja akkor irjon ja és már fent van a játék az ncoron onnan lehet szedni
  • Jammer
    Vannak dolgok amiket nem értek. Szeretnék Letter of Marque -t (hivatalos megbízólevél) szerezni az angoloktól. Gondolom jó lenne jó viszonyt ápolni velük. A játék eleje óta csinálok nekik missionokat ( már legalább 10-12 volt ) anélkül, hogy bármit is visszautasítanék vagy failed lenne. De nem akar a viszonyom Friendly-re változni velük. Csak Neutral. Pedig semmilyen attrocitásom nem volt velük és csak az ellenségeiket ütöm-végom. Nem értem mi lehet a gond...
  • Jammer
    Áááá már közben rájöttem, hogy a Bermuda szigetén lévő Kalózfőnök bácsi az! :)
  • Jammer
    Na ezt ki fogom próbálni bár ez nyilvánvalóan bug.

Lenne még kérdésem ugyanazzal a questtel kapcsolatban. Legyilkoltam a fószert Bermudán. Visszamegyek Port Royalba és beszélek azzal a csávóval a kocsmában. Aztán eldicsekedek Morgannak, hogy milyen f@sza csávó vagyok mire kiderül, hogy az Ő embere volt. Magához hivatja a csávót aki a munkát adta és bárbajoznom kellett vele mire meghalt. Na most mindezt el kellene mondanom a "Jackman" -nek de csak ennyit mond róla azt nem, hogy merre van... Ki ez az ember ?
  • Piedon
    Pont úgy jött ki a lépés, hogy javíttattam a hajót, amikorra kész lett, este lett. Akkor még ott volt az ipse, elmentettem, majd mikor visszatöltöttem már nem volt ott. Legalábbis csak erre tudok gondolni, hogy e miatt nem volt ott.
  • Jammer
    Hogy hogy ? Az épületben mentettél nappal és amikor visszatöltötted este volt ?
  • Piedon
    Elvileg nekem mindig eddig a 3. kör után adta be, hogy kipakolták a zsebeimet. Nekem 6% volt eddig a legnagyobb amit az uzsorás kínált.
    Sikerült megcsinálni amúgy a tervrajzlopósat, bár szerintem programhiba volt. Először próbáltam az őrt lefizetni, de rámtámadt, megöltem, de akkor az egész város ellenem fordult. Aztán visszatöltöttem egy előző állást és akkor meg este volt, és a shipyardos manus nem ült ott, így elemeltem a tervrajzokat és eljöttem:D
  • Jammer
    Köszi a tippet, megy tovább a quest. Már sokadik alkalommal felejtkezem el erről. Kicsit ódzkodom tőle mert az előző részekben (PotC-ben biztosan emlékszem) ilyenkor előszeretettel fosztottak ki és jelenleg minden pénzem nálam van mert az uzsorás 1%-os kamatra venné be és annyiért van más ötletem mit vegyen be... :) Szóval itt még nem próbálkoztak be ilyesmivel de ezzel már megégettem magam egyszer és óvatos vagyok... :) Utána mindig megnézem az invertoryt.
  • Jammer
    Ha nem lenne immortal a hajóács nem lenne gond! :) De akkor onnantól nem lenne ács az adott városban és ez azért érthető... :)
  • Piedon
    Pontosan, most éppen azt a küldetést csinálnám (tervrajzos), de én bolond, a holland engedély helyett spanyolt vettem:P
  • Jammer
    Uhhh tényleg a részegek... Azokról mindig elfelejtkezem! :) Bakke'! Amúgy valszeg a skillemmel van a baj, de ha a shipyardban beszélek az őrrel azonnal hívja az őröket. De szerintem így kell csinálni ha egyszer már a dialógust megírták rá. Eleve azt a kérdést tesszük föl neki, hogy intézze már el, hogy éjszaka be tudjak jutni ide... :)
  • Piedon
    A kocsmárostól nem csak úgy lehet információkat megtudni, hogy konkrétan rákérdezel, hanem ha fizet neki az információért. Illetve, fizess egy-két kört a kocsmában a részegeknek, hátha megered a nyelvük
  • Jammer
    A Job as a Bounty Hunter. Rögtön Morgan második feladata után kaptam. Ugye először volt az az Edwards csóka, aztán a gyöngyhalászok és most ez. Valamilyen Avery nevű fickó után kell menni megint.

ScreenShot a Logbookról.
  • Piedon
    Mi a quest neve?
  • Jammer
    Megőrít ez a játék! Az összes eddigi játékban nem voltak ilyen elakadósak a plotok. Morgan haverja aki a házában ül adott egy missiont. El kellett mennem ide-oda amoda egy fickó nyomában. Fáradt vagyok már és nem emlékszem, hogy egyből oda kellett mennem vagy valahonnan ide vezetett a plot de most voltam Cartagenaban. Moneylanderrel kellett beszélnem aki azt mondta, hogy a fickóval a brothelban ( bordély ) beszélt és azt mondta, hogy Guaedelope-ba megy.
    1. Nem találtam sehol sem a bordélyt. Ugyebár csak trading license -el voltam ott és nincs fast travel, mint a baráti városokban.
    2. Elmentem az említett francia szigetre és ott elakadt a dolog ugyanis sem a kocsmáros sem az uzsorás sem senki más nem hallott róla... Valaki járt már itt? Hova tovább ?
  • JethroHUN
    jaaj most olvastam vissza h csak 1700ft
  • JethroHUN
    már kiadták a gamet? sehol nem találom letöltös oldalon,se warez se torrent. esetleg vki egy linket?
  • crossy104
    Kapitányok! Valaki tudna küldeni egy bármeddig kész magyarositást?Igen hálás lennék, mert nagyon hosszadalmas a szótárazás.Előre is köszönöm.
    [email protected]
  • Jammer
    Na ez eszembe nem jutott eddig... :) Köszi a tippet!