1748
City of Abandoned Ships
  • marc45
    magyarosításról mit tudtok?
  • Kerberosz
    hello, tudomásom szerint az elsülyedt hajók városában kell végig csinálni az összes küldetést és utánna lehet búvárkodni, meg kapunk egy újféle korvettet, meg nagyon sok láda van, amikben mesés kincsek vannak , egyenlőre én még arra se jöttem rá hogy kell kijutni onann, szóval ha valaki tudja vagy már megcsinálta vagy tud angolul(mert az angol fórumokon le vannak írva, csak én nemtudok angolul, és úgy néz ki a webfordítás sem) az légyszíves adjon vmi segítséget, megköszönném:)
  • Kerberosz
    hogyan lehet a tisztjeim loyalityjét növelni? lvl 15 ig nem is figyeltem és mindegyik tisztemnek maxon van(devoted) de akit utánna vettem fel nem akar szeretni, mindig rebellious lesz, pedig direkt egy hollandot is felvettem, énis holland vagyok, és csomó küldetést csináltam a kormányzónál, és a befolyó pénzt oda adtam a papnak, a személyes viszonynál hollandoknál good van, am meg regular sailor vagyok, de így se nőtt a loyalityje, amúgy az angolokra vadászok, lehet ez a baj?
  • Kerberosz
    ha a nagy térképen vagy hajóval a tab gombal tudsz szabadon nézelődni az egérrel, amúgy meg térképet az árusoknál lehet venni, a regular map a legjobb, azon rajta van az összes város, megnézni megy úgy lehet hogy, f2 items és ott kiválasztod a térképet és euqip
  • Xheon
    Sziasztok!
    Hogy lehet térképet megnézni ugy értem az egész nagy térképet az összes szigettel?? (nem azt ameiken hajozok)
  • Kerberosz
    Hello, egy olyan gondom lenne hogy 2 tisztem loyality-je rebellious, és nem tudom miért, az összes többi tisztemnek maxon van. holland vagyok és az angolokat fosztogatom, a többi tisztemet nem zavarja sőt örültek neki, de az a 2 rebellious lett tőle, az biztos hogy nem angolok de nem tudom milyen nemzetiségűek, próbáltam a francia, spanyol és holland kormányzóknál küldetéseket csinálni de nem jött be, amúgy nem is zavarna hogy milyen a loyality-jük csak az eggyiket kapitánynak szántama flottámba, és hát nem valami szerencsés 1 lázadó kapitány. ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném
  • Kerberosz
    mégse én vagyok a hülye.....
  • Ea2y
    Ezz az itt a crack nem kell virtualis meghajtokkal kinlodni
    ez a sima crack felulirod es kesz :) :D
    http://megagames.com/news/redir.cgi?aHR0cDovL2Rvd25sb2Fkcy5tZWdhZ2FtZXMuY29tL3BjZ2FtZWZpeGVzL0FHRS5PRi5QSVJBVEVTLjIuQ09BUy5WMS4wLlJVUy5UUklWSVVNLk5PQ0QuWklQ
  • Ea2y
    Sziasztok!
    Olvastam a forumot es latom hogy egy par emberkenek ugyanez a problemaja volt mint nekem jelenleg, csak ugy nez ki nem ilyen mertekben.

EN is letoltottem az AOP2-t torent oldalrol:

(es nem erdekel hogy ki mit mond de en nem veszek jatekot ha meg van torrenten, mivel azert osztottak meg hogy eNa szoval eljunk vele, tehat en elek is a lehetoseggel es nem adok ki penzt azert amit ingyen is megkaphatnek, huje is lennek :DDD )

Tehat keri az eredeti cd-t le is toltottem egy "mini image"-et hozza, probaltam 4 fele daemon tools-al, meg alcohol 120%-al, es magic disc-el is de minegyik azt irja hogy "invalid image file" az
    "NS-AOP2_TG-poseden.mdf", es az
    "NS-AOP2_TG-poseden.mds" fajl megnyitasakor is.

Latom nem csak en vagyok egyedul es van akinek sikerult is, Legyszi osszatok meg velem is hogy hogy kell!

Elore is nagyon koszi.
  • Kerberosz
    nemtud valaki valamit a búvárkodásról?
  • Kerberosz
    próbáltam csinálni egy végigjátszás topikot, de áh, lehet hogy énvagyok hülye, de szerintem az aop2 végigjátszás topik nemugyanaz mint az aop2 chat topik, 1 topikkal több, biztos tulterheli a rendszert, vagy iesmi............................
  • Kerberosz
    áh már sikerült, eljutottam az elsülyedt hajók városába, kéne csinálni nekünk is egy külön fórumot a végigjátszásnak olyat mint az angol fórum az olyan analfabétáknak mint én
  • Kerberosz
    tudom le van írva az angol fúrumon az a küldi is aminek a végén az elsülyedt hajók városába kerülök, de az is elég zavaros lefrordítva, szoval ha valaki nagyon tud angolul vagy már végig vitte az leírná, nagyon megköszönném:) asszem az a neve hogy kill the baggers, de lehet hogy keverem=/
  • Kerberosz
    köszi:)
  • Auric
    Van 2 inka nagytemplom, mindegyiken 5 ajtó - be kell menni mindegyik kamrába, megküzdeni az inka harcosokkal és a terem közepén lévő oltár közepébe helyezni a megfelelő totemeket; ha megvan mind akkor kinyílik az életerő nagytemploma - bemész, csatázol egy jót és amit csak látsz kifosztasz - elvileg itt kell lennie valahol a patkányisten totemének is -> quest végén kimész a templomból és befejezed, ami még hátramaradt. :)
  • Kerberosz
    igen, énis itt néztem a 10 totemet csak nem értem utánna mit kell tenni, a google web forditás meg kicsit zavaros:)
  • Andrez
    Patkányok ellen létezik totem, én még nem találtam. Legyen nálad mindig elég cucc és akkor nem god szerintem. Az inka templomos küldit még nem csináltam, de álljtotal 10 totemet kell összegyűjteni, itt le van írba hol vannak: Walkthrough
  • Kerberosz
    lenne 2 kérdésem, mit lehet tenni a patkányok ellen, és hogy lehet bejutni az inka templomba? bocs ha már leírtátok, én nem találtam róla semmit
  • Kerberosz
    részemről oké, csak nem értem mért kell belém kötni, semmilyen provokálót nem írtam
  • Andrez
    Légy szíves, fejezzétek be, ami nem ide való. Igazán nem nagy kérés...
  • Kerberosz
    jah és nem mondtam hogy többe kerül 1790-nél de gondolkozz már, pest ide 19 km (jó ezt nemtudtad elnézem)+ a bolt+ ugyanez mert még haza is kell menni és ráadásul most csak a benzin 300ft/liter. :) szánalmas vagyok!!! meeeert letöltöm torrentről INGYEN:)
  • Kerberosz
    istenem, téged pénzért kellene mutogatni, lassan írom le mert tudom hogy nem tudsz gyorsan olvasni, letölthetem torrentről INGYEN vaaaaaagy felmegyek pestre 300ft/liter benzin pénz mellett hogy keressek egy pc boltot majd megvegyem 1790 ft-ért vaaaagy megrenedelem 1790-ért + szálíltási költség (általában 990ft) csakis azért hogy a te a kis aranyos tünci bünci agyacskád ne higgye azt hogy szánalmas, olvasd el még 2x, és ha megértetted mit akarok elmondani, nos utána még olvasd el még 2x és utána gondolkozz el, mi is a szánalmas
  • IMYke2.0.0.0
    Csak magadat tudtad tovább (le)minősíteni... 'iq harcos'... ezen is sokat gondolkodhattál.

1790 Ft-ba kerül MINDEN PC játékot árusító poltban* - de legfeljebb, a kormánynak köszönhető +5%-os ÁFA emeléssel is, 1999 Ft-ba...

Age of Pirates 2 - CDGalaxis - 1790 Ft + postaköltség
    Age of Pirates 2 - 576.hu - 1790 Ft + postaköltség

* TESCO, MediaMarkt is...
  • martin1992
    azért szépen is válaszolhattál volna, ó honnan a francból tudja hol laksz
  • Kerberosz
    bocsi az elöző kérdésért már rájöttem, pont az utolsó lap elött hagytam abba a fórum olvasását erre ottvan
  • Kerberosz
    lenne 1 kérdésem, hogyan tudok 3 harcost felvenni? mert amikor végre valahára találok 1 tisztet a kocsmában és harcos, akkor azt írja ki... nos nem tudok angolul de olyasmit ír ki hogy a poszt már foglalt vagy beadja az adatlapját vagy mijét, de ottis csak egy x-re tudok kattintani és bármire kattintok nemtudom felvenni, aztán elbocsájtom a harcosaimat majd újból felveszem csak utasnak ahogy kóborolnak, megint odamegyek a tiszthez fel akarom venni és megint azt írja hogy a poszt már foglalt
  • Kerberosz
    jah igen, meik boltban? csak nem az ócsa city world pc shopban? am meg nem fogok 1000 pénzt elbenzinezni h utánna elköltsek még 1700 ft-t, hogy a hozzád hasonlók ne gondolják h szánalmas, irónikus, szerintem meg ez szánalmas^^ remélem érted az iróniát iq harcos!
  • IMYke2.0.0.0
    Boltban csak 1790 Ft! Ennyit se bírsz ki? - Ez már szánalom.
  • Auric
    Hmm megtizedelni? Ezen még nem is gondolkodtam, csak rögtön nekik mentem és hajóraszálltam, az eddigi részeknél ez működött, szóval +1 pont a játék javára, csak javítottak valamit rajta. :) Levonásaim szerencsére nincsenek, de ezek a matrózjellemzők... jó hogy felnyitottad a szemem, ezekre eddig nem figyeltem, pedig láttam, hogy ott vannak. Így biztos érdekesebb lesz az egész.

Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget! :)

• Kerberosz
    végre aopozhatok ezaz!!!:D:DD:D:D:D:DD:D:D:DD:D:D:D:D
  • Kerberosz
    kösz szeretlek!!!(L)(L)(L) van barátnőd?
  • Andrez
    Frissítsd a Tages védelemhez tartozó meghajtóprogramokat. Itt megtalálod: Windows 7 fix Verzio attol fugg, milyen fajta win7-et használsz.
    Win7 RC alatt elindul a játék, igaz elsőre mindig hiányolja a lemezt, de másodjára eddig mindig elindult.
  • Kerberosz
    miket?:D ez nekem kínai:D
  • Andrez
    Windows 7 a probléma, nézd meg a 380 körüli postokat.
  • Kerberosz
    am nekem nem működik a deamon tools, az egyetlen ami jó az alcohol 120 =(
  • Kerberosz
    kéri az origi cd-t vagy crack kell vagy mini image de nekem windows7 em van úgy hogy a mini image-k nem igazán müxenek, de láttam h torrenten crackel lehet leszedni az aop2 őt....
  • Andrez
    Ismerősöm szerint nem kell crack, hanem megfelelően friss Daemon Tools, de az a nem mindegy, hogy Pro vagy Lite verzio. De fejből nem tudja melyik, mert nincs a gépnél.
  • Kerberosz
    andrez szeretlek! teis torrentről szedted le az aop2-őt?
  • Andrez
    Hát nyilván először a kartáccsal (kis apró ágyútöltelék, grains) minél jobban meg kell tizedelni az ellenfél legénységét. Jó közel kell menni az ellenség agyúinak a holtterében. De ha túlzásba viszed, csak gondot okoz, mert megadják magukat és ha a tengerbe dobod a legénységet/kapitányt csökken e hírneved.
    Sokat segít a musket volley perk, hajófogalás indítása előtt egy sortűz a muskétákból. Legyen melletted fighter is felszerelve fegyverrel és elixirekkel. Nekem csak egy van, de hajófoglalás előtt az ágyusomat és az asztalost is átállítom fighterre, igy plusz hárman segítenek.
    A fegyver/gyógyszer/morál mellett még segíthet, ha olyan helyen veszed fel a legénységet ahol erősek a katonák.
    Az angolok a hajózásban jók, a franciák az ágyúzásban. A kalózók mindenben elég jók. A spanyoloknak akkor a katonák maradnak, de ők nállam ellenség, szal nem tudhatom :)
    Ja meg persze figyelni kell arra, ha nincs meg neked vagy a navigátorodnak a hajódhoz szükséges navigation(jobbklikk a skillre) skilled, akkor brutális levonásokat kasz a skilljeidre/attributumaidra.
  • Kerberosz
    Emberek!!! gondolom ti is torrentről szedtétek le!!! mert még nem láttam boltba, valaki nem tudna megdobni 1 crackel!!! légyszíves, különben beülök a sarokba és felvagdosom az ereimet, légyszives help me