1748
City of Abandoned Ships
-
#188 A Shipyardos küldihez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden Shipyardnál van egy másik szoba is, ahol egy őr áll, próbáld meg lefizetni... -
lerboy #187 Ok. Köszi. -
Jammer #186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az összes francia és spanyol város jó Neked. Egyébként kalóz városokban a kocsmákban van egy csávó aki jó pénzért elsimítja a nézeteltéréseket. -
lerboy #185 Pls help!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután Barbadoson elfoglatam az ültetvényes haverokkal a spanyol hajót, utána merre hajózzak, mert kalóz lettem, s hiába váltok zászlót, az angol városokban nekem támadnak az őrök... -
zolee24 #184 kedves olvasok mindenkinek ajánlani tudod nagyon nagy game most foglaltam el brig et igaz 5. re de sikerült -
Jammer #183 Hopp, egy érdekes info a Main Quest megtalálásához!
MAINQUEST ("City of Abandoned ships")
Find Oliver Trust in the Capital city of your nation (for ex. if you're a Spanish go to Habana). He walks on the streets: blad-headed man with black headband. He'll ask you to kill all beggars in all cities for 1 million pessos. You can agree or you can not. But don't kill beggars just talk to them. They will show you the way to find main quest and give a very usefull thing for this quest.
Erről írtam tegnap, hogy milyen egy aberrált fazon ez! :) -
Jammer #182 Valaki tudja, hogy ez a ShipYardos küldi hogyan megy? Mármint a tervrajz lopás. Még érvényes a Trading License, mondom mire Morgan újra tud adni vami melót addig mikor ha most nem elmegyek Cartagena-ba és ellopom a tervrajzot. Nos a hajóács asztalán van de mivel az csak ül, nem lehet ellopni anélkül, hogy észrevenné. De azonnal meg is történik a Logbook update. Ekkor megjelenik 4 igen kemény haverja és öten nekem esnek. Le is verem a négyet gyorsan, de a hajóács sérthetetlen. Nem tudok kimenni sem mivel zárva vannak az ajtók. Próbáltam este is de éjszaka zárva van. Oldalról sem tudok semmilyen irányból bejutni. Valaki csinált már ilyen missiont ? -
Jammer #181 Personal abilities -nél föl kell venni azt a perket. -
zolee24 #180 na sikerült elsüllyeszteni az első kalóz hajót zsákmányoltam egy 5 osztályu bárkát fasza meg egy csomó lovét meg árut
ja meg szintett léptem anyit akkarok kérdezni hogy tulajdonságomat hogy növelem hogy páncélt vehessek fel M ? -
Jammer #179 Hát amíg pénzed nincs addig nem nagyon. Kalóz városokban a kocsmákban van egy csávó aki jó pénzért elsimítja a nézeteltéréseket. Egyébként ha önként akkor lépsz be a hajócsatába amikor éppen, hogy megjelenik az ikon fölül a sarokban és utána egyből ki akkor eltűnik. Régi trükk de működik. -
#178 Ma én is megvettem a gamet, nem tudom, mikor lesz időm kipróbálni, de legalább megvan.:D -
zolee24 #177 sziasztok azt hogy lehet hogy mindenki támad ha spanyol vagyok akkor csak a holland spanol nem lehet valamit csinálni hogy ne támadjanak meg mert meg csak lugger hajóm van és azt hamar szét lövik a ha csata van akkor még tul gyenge vagyok és két vágás és game over -
Jammer #176 Uhhh! Az a "Sea Wolf" nevű brig amit a csávótól el lehet foglalni na az nagyon kemény! :) FEKETE és 16 darab 24 fontos ágyú van rajta!! Nagyon durva hajó! :) Azonnal le is horgonyzom ha visszaérek Port Royalba. Sajnos a 2 srác mellé akik az ültetvény óta jönnek velem csak 1 tisztet tudok alkalmazni úgyhogy jelenleg csak egy hajót tudok tárolni. A 2 haversrác mindenképpen szükséges a tüzér és a navigátor pozíciójára, mert anélkül nagyon nehézkesek a harcok. Viszont elég esélytelen volt a küzdelem egy Sloop-al a Brig ellen. Ráadásul az emberei is nagyon kemények voltak. Nehéz volt lenyomni őket. Ha nagyobb hajón vagyunk akkor nem tudtam volna megcsinálni, mert ott nem így vannak az ágyúk ahogy az egyfedélzetes hajókon és nem tudtam volna elbújni. De így beálltam 2 ágyú közé és csak szemből fértek hozzám ketten. Igy ha nehezen is de sikerült.
Egyébként köszi a Trade License tippet. Eddig eszembe sem jutott megnézni mi is az pedig láttam már a diplomatáknál... :) -
#175 Én tisztességes kereskedőként szedtem össze a pénzt. Megnéztem két egymáshoz közeli helyen mi olcsóbb, mi drágább és úgy szállítottam.
Holland zászló alatt hajóztam be, de a megoldás az hogy a kocsmárosnak fizetsz a pletykákért. Ha nem Cumanaban akkor a közeli városok egyikében érdemes a kocsmárossal beszélni. De mindezt csak azután lehet, ha a kocsmáros Cumanaban azt mondja (amikor még csak úgy megkérdezed tőle), hogy nem ismeri az illetőt. -
Jammer #174 Egy hete ha kinnt van és 1790 HUF. Ennyit bőven megér. Ha 8000 lenne is megvettem volna... -
bgabor #173 Csak tudnám hogy miért nincs fent egyetlen torrentoldalon se a gém? -
Jammer #172 Ja, mostmár nekem is adja értük a rendes árat tegnap este óta. Addig nagyon nehéz volt megélnem, mert a hajókért semmit sem adott és pont ezért a Military Partol konvojok semmit nem értek úgyhogy állandóan a Trade konvojokat kellett üldöznöm, mert a lootból tartottam fönn magam. De mostmár mehet a hajó biznisz is! :) Egyébként pont most néztem, hogy ha Bermudán venném meg a fregattra a cargo hold expandhoz az anyagot is akkor kb 650 ezer aranyba kerülne. KÉÉÉNE egy raktár, mitn a Port Royalban. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne megcsinálni. Egy épület, és egy ugyan olyan ki-be pakoló ablak, mint a kereskedő... El kell, hogy raboljak egy Man 'O War -t! :)
Cumana: Én belopóztam éjjel és másnap körbekérdeztem mindenkit de senki nem ismerte. A hivatalos fórumon a FAQ-ban azt írják, hogy minden a kikötőben horgonyzó hajóhoz oda kell menni (sail to..) és az egyik ő lesz. Aztán gondolom a kis csónakkal át lehet menni. Te milyen zászló alatt hajóztál be a Trade licensel ?
Pirate Proposition
Időnként odajön hozzám egy-egy kalóz a kocsmákban, hogy ugorjak már át a hajójára mert vmi biznisz van kilátásban. Megmondja a hajó nevét, amihez oda kell menni a vízen. Na ekkor a kis csónak ikonnal át tudunk ugrani hozzá. Ilyenkor egy kereskedelmi konvoj elleni támadást vázol föl. Nagyon megéri a dolog. Az utolsó alkalommal egy holland konvojt támadtunk meg. Szopatós a dolog amúgy. Egy fleutban volt a cucc ( 2800 arany ) és mellette volt még egy War Galleon, egy Pinnace és egy Brig. Franc sem gondolta, hogy a Fleutban lesz a cucc. :) Kétszer kellett megcsinálnom mert elsőre mire a fleuthoz értem már nem volt emberem elfoglalni mivel minden hajón jártam már és elfogytak, az aranynak meg a fele sem fért be hozzám. :) Szóval másdoik nekifutásra lesöpörtem az embereket a fedélzetről és gyorsan elfoglaltam, majd lőszert váltottam és a többit elsüllyesztettem. Ezután a kalózzal 50-50 arányban elosztottuk az aranyat amiből a hasznom bermudán eladva 395 ezer arany lett plusz a hajóról beszerzett rabszolgák még +58ezer. :) Szóval szerintem megéri a dolog és fun is. -
#171 Hollandiának köszönhetően már van egy 2. osztályú Warshipem:D
Amúgy nagyon komoly a Bermudán milyen fejlesztéseket lehet csinálni, hasít most a korvettem mint az állat.
Most szenvedek a Morgan-es küldetéssel, éppen Cumamaban vagyok, simán bementem egy kereskedői engedéllyel:)
Viszont érdekes, mert nekem a Warship-ért 100000 fölötti aranyat akar adni eladáskor. -
Jammer #170 AOP2 Forum
Itt is és a PiratesAhoy-on is rengeteg kérdésre választ kaphatssz! -
zolee24 #169 hol találom azt a hivatalos oldalt ? -
Jammer #168 Ehhe, nincs olyan. Soha nem használtam. Kérdezz ls ha tudok felek. De ott a játék előző részének és a Pirates of the Caribbean topik is ott minden le van írva már. Ugyanaz a cég, nagyon hasonló játékok. :) -
zolee24 #167 Jammer az msn cimed nem adod meg ? mert lenne pár kérdésem
-
zolee24 #166 majdnem bejártam az összes helyet de sehol nem találtam semmi jot slupp van
-
Jammer #165 Pár jó ha tudni dolog a skillekről, perkekről, tisztekről: PiratesAhoy -
Jammer #164 Shipyard vagy elrabolod mástól! -
zolee24 #163 sziasztok jobb hajora hol lehet szerteni ?
-
#162 Aki szereti a pirates gameket annak jó.Van benne szöveg elvileg kb 1 hónap és kész a magyarítása! -
#161 Ez ennyire jó gamma, hogy így pörög a topik?
van benne dialógus? rpg? -
Jammer #160 Sea Dogs -tól kezdve az összes megvan dobozban amiben hajózni lehet. :) -
lerboy #159 Újratelepítettem a játékot, most már ok a billentyűzet.
A játék - bár még a legelején vagyok - meg tök szuper. :)
Anno a Sea Legends idején szerettem bele az ilyen játékokba, aztán a Sea Dogs... Nincs megállás :) -
Jammer #158 Hát egy pár tőmondat van az elején és már mehetsz is hajózni... Akárcsak a spanyol de a holland jobb hajóval kezd. -
zolee24 #157 itt a hollandal nem kell semmit teljesiteni ? -
Jammer #156 Hát akkor azt tudom ajánlani, hogy kezdj egy új játékot a Hollanddal. A szigetről kijutni nagyon nem egyszerű és anélkül, hogy értenéd mit beszélnek hozzád nemigen fog sikerülni. -
zolee24 #155 köszike de sajnos az angolom elég gyenge és ezért nem nagyon értem mit kell tenni .
-
Jammer #154 Ez jó hosszú mondat volt!
A kormányzó feleségét kell meggyógyítani, de mindent pontosan elmondanak meg ott a logbook is... -
zolee24 #153 sziasztok lenne olyan kérdésem hogy az elsö pályanál az angolnál valami csokát megyek meggyogyitani utána asztalon lévö kulcsot felveszem kinyitom a ládát a erkélyen felszerelkezem kard meg mi egymás erre meg jelenek a dragonyosok egyet kinyirok utána letartozattnak tárgyalás stb elvisznek valahova ott oda jön hozám egy srác pitt valami t mond ekkor kilépek jönn egy másik aki mond valamit megyek felveszem a cuccot a fák közül és innentöl nem tudom mit kell csinálni aki tud segiteni illetve végig játszást vagy valami magyar leirást tud adni annak elöre köszönöm -
Jammer #152 Passz, XP+SP3 alól játszom. De lehet. Próbáld meg átállítani más billentyűre hátha... Egy próbát megér. Más ötletem nincs. -
Jammer #151 Megkaptam az eddigi legelvetemültebb küldetést ami létezik! :) Port Royalban megállit egy fickó, hogy ha minden városban megölöm a koldust akkor a helyi uzsorásnál otthagy nekem e millát... :) Nem gyenge feladat amúgy. A világ nagy része utál és ugye amint kardot rántok valakire ha addig barát voltam is akkor annak is annyi. Rájöttem egy lehetséges megoldásra amúgy úgyhogy leírom.
Ki kell kötni a városhoz legközelebbi öbölben de nem a kikötőben és éjszaka be lehet surrani ugyanis nem őrzik a kapukat. Elkerülve az őröket el kell jutni a kocsmáig ahol aludni kell reggelig és utána kimenve bár még mindig kerülni kell az őrök közvetlen közelségét azért el lehet sétálgatni már ide-oda a városban. Nem árt előtte minden olyan tárgyat kirakni ami a stelathness értéket negatívan befolyásolja és magunkhoz venni az összes olyat ami pozitívan.
Továbbá szerintem nem árt ha van némi megtakarított pénzünk (3-500 ezer) és ekkor ha nagy hajónk van akkor a tisztek kivételével szélnek kell ereszteni mindenkit és venni/rabolni egy szlúpot mondjuk ami kicsi, gyors és nem kell rá sok ember. A nagy hajót pedig egy egyszeri összeg megfizetésével le tudjuk horgonyozni akármennyi időre bármelyik városban a Port Controller épületben beszélve a tisztviselővel. ( ez a 2. osztálynál 30.000 a többinél nem tudom )Ugyanis nem kevés időbe fog telni amíg körbejárjuk az összes várost és a hajót addig fönn kell tartani valahogyan. ( Nyilván ide nem számítanak bele a kalóz városok és csempésztanyák, csak a 4 nemzet települései. )
A mission nem időkorlátos, tehát akármikor megcsinálhatjuk de egyáltalán nem tűnik egyszerűnek, de azért szerintem korrektül megfizetik az árát... :) -
lerboy #150 Srácok!
Van egy olyan gondom, hogy nem reagál minden billentyűzetre. Pl. W és az S -re mozog rendesen, de az A és D-re meg nem. A kardot sem tudom elővenni...
LEhet, hogy a Vista x64 nem tetszik neki? -
Jammer #149 Ennek a játéknak nem a küldetések képezik a lényegi részét. Mászkálj, harcolj, kereskedj és beszélgess sok mindenkivel és majd megtalálnak úgyis a bajaikkal az emberek. Egyébként MINDEN városban van governor (kormányzó) aki mind adhat küldetést de ezek csak a reputáció javitására vannak és kapsz érte némi xp-t és pénzt.