1748
City of Abandoned Ships
  • Andrez
    Gondolom az angol Peter Blood-dal kezdted. Az eleje elég nehéz, karakter kreálásnál írják, hogy csak tapasztalt játékosoknak ajánlják. De amúgy én is ezzel kezdtem és tetszett a kezdő story.
    A lényeg, hogy fent a szobában beszélni kell vkivel. Ezután lent az asztalon fel tudod venni a kulcsot, ami a fenti erkélyen levő ládát nyitja, ebben van fegyver. Mikor jönnek az őrök az első néhányat meg lehet ölni, de az utolsót nem. Az a story, hogy elfognak és rabszolga leszel, meg kell szöknöd. Vki már leírta itt a fórumon, lapozz vissza sztem.
  • Piedon
    - Melyik karakterrel kezdted el egyáltalán a játékot?
    - Magyarítás nincs még hozzá tudtommal.
  • HErBY30y
    Ja. Az inventoryban csak 3 ital van, más semmi.:(
  • HErBY30y
    Sziasztok!
    Én az elején elakadtam. Bent a házban rámtámad valaki karddal.
    A többiek meg nézik. Minden ajtón csak kopogni tudok. Fegyverem nincs.
    A ládák, szekrények zárva. Kulcs sehol.
    Légyszi segítsetek, mert így mindíg annyi számomra a játék, hogy pár párbeszéd, aztán lekaszabolnak, aztán NEW GAME:)
    előre is kösz.
    Magyarosítás létezik amúgy? Vagy magyar file-ok valahol?
    thx
    HErBY
  • Piedon
    A verzió attól függ, hogy melyik fajta win7-et használod, én a 64 bitest használom, ezért a TagesSetup_x64.exe-t töltöttem le. Simán install és kész.
  • crossy104
    Frissitetted a Tages-t és ennyi? Melyik verziót töltsem le?Csak install. és kész?
  • Piedon
    Nekem Win7 RC alatt elindul a játék, igaz elsőre mindig hiányolja a lemezt, de másodjára eddig mindig elindult.
  • crossy104
    És az segithet?
  • Piedon
    Frissítsd a Tages védelemhez tartozó meghajtóprogramokat. Itt megtalálod:Tages
  • gstyle
    Áhá! Köszi:))
    Tényeg a Hardcore-t választottam:)))
  • Andrez
    Valszeg azért nem tudsz menteni, mert az elején kiválasztottad a HARDCORE game-t. Ilyenkor csak templomban lehet menteni :))
  • crossy104
    Szerintem vedd meg.Én megvettem tegnap, már nem fagyogat.Igaz windows 7 alatt sehogy sem indul.Ne is próbálja senki.Más.Vessetek meg, de mintha szebb lenne, és érdekes, de jönnek elő új dolgok.Pl. fellázadnak a rabszolgák, többször leszólitanak emberek küldetéseket adva, és sok egyéb, stb.Másodszor kezdtem újra előtte sokáig eljutottam, de ilyenek nem voltak.Érdekes.
  • gstyle
    Volt nekem is egy kérdésem:))

Esetleg lehet a probléma nálam a Vista, és azért nemtok menteni??
  • crossy104
    Köszönöm! Gondolom ott lesz a környéken a hajó.
  • Andrez
    Ha már fel velvetted a Bluebird küldit, akkor Bermudán kell beszélni a boltossal és a kocsmárossal.
  • crossy104
    Ha felveszem a küldetést, hol lehet megtalálni a Bluebirdet?Bermudán senki sem tud semmit.
  • rodzsi
    mármint ugy h növelhettem a clb-er számot az ágyónál, meg jobb vitorlák a sebesség miatt. de a hajó kinézete semmit nem változott nem ugy mint az elöző részben. azért kis kűlcsin nem ártott volna :D
  • Prince23
    Hát Win7
  • crossy104
    Sziasztok! Megvettem a játékot.Vindows 7 van fent.Feltelepités után kiirja, hogy helyezzem be az eredeti lemezt!!!!! Van valakinek ötlete mi a problémája?
  • Jammer
    Hát legjobb ágyúk???? Az mi? Ilyen nincs benne tudtommal! Minden upgrade jelentősen megváltoztatja a hajó tulajdonságait persze ha megvan a szükséges skilled a hajó irányításához! ( értsd.: nincs rá penalty )
  • rodzsi
    hm oksa.

ÖÖÖ lehet h annyira bugos az egész h nemtom kilőni a hajók vitorláit? csak egy bizonyos szintig?:D:D:D
    meg h felfejlesztettem a fregattomat a bermudai hajósnál h legjobb ágyúk meg vitorlák meg ilyenek, és nem igen vettem észre különbséget!!!
    Ez is bug??
  • ricsa008
    reméljük valaki besegít majd én segítenék ha menne annyira az angol de sajna nem
  • rodzsi
    az a kérdésem lenne h az a hely hol van amit a cím is takar???? :D látezik egyáltalán?:)
  • balee4
    hát sok kitartást hozzá:)
  • balee4
    több mint 1,8 millió karakter atya isten, nem semmi mibe vállalkoztál...
  • bgabor
    Nem véletlenül: Ez a játék a 2003-as Pirates of the Caribbean második rókabőrje. Volt egy 2005-ben is, age of pirates néven, ez annak a második része.

A küldetések mások, de a többi bitre ugyanaz. Textúrák, hangok, hajók, irányítás, mind ugyanaz.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a link maradt le: Age of Pirates 2: CoAS Projekt
  • IMYke2.0.0.0
    Sziasztok srácok!

Én lennék az, aki a hivatalos honosítását csinálná ezen nagyszerű játéknak.
    Ezért feltételes mód...: KLIKK!

A letöltött anyagban 2 formátumban a teljes, lefordítandó fájlok sorát láthatjátok, angol/magyar karakter viszonyban.
    Felhívnám a figyelmet erre a számra: 1816647

Sajnos, amikor megadtam a projekt várható befejezési idejét, csak 1 könyvtár fájljaival számoltam.

Egyedül, 1 hónapon belül, ezzel nem lehet végezni.

Viszonyítás:
    [Vampire: The Masquarade - Redemption: 1.7 millió karakter = 1,5 év]
    [Dungeon Siege 2 + BW: 3.6 millió karakter = 4 év]
  • CamelX
    Azért az Empire: Total War-ból példát vehettek volna :( nincs még valami ilyesmi játék amiben életszerűbben meg vannak csinálva?
  • Andrez
    Ronda, de gyors.
  • Hunor1
    Ok, thx.
    /remélem nem ronda a hajó../Bocsi de nem vagyok kibékülve a tipusok modelljeivel..:-(
  • Andrez
    Angollal megyek, Peter Blood. Szerintem bármelyik boltos adja, de nem az elején. Én a jamaikainál vettem fel, mikor már trusted sailor volt a repum és vettem kalozlevelet és már a GGnek kezdtem küldiket csinálni. Nem tudom, melyiktől függ.
  • Hunor1
    Hopp ez érdekes !
    Andrez ez a küldi minden boltosnál megvan? Te milyen nációval mész ?
    Ezt a küldit csak akkor kapom meg ha előtte már csináltam küldit ugyanannak a kereskedőnek, vagy egyből az első vagy random ?
  • Andrez
    A Bluebird egy egyedi hajó. A Corvettnél gyengébb, de gyorsabb és csak Class 4. Ha nincs még elég navigation skill a nagy hajókhoz, akkor mindenképp érdemes megszerezni. Boltosoknál lehet felvenni egy küldit, hogy süllyesszük el, de érdemesebb megtartani.
  • Jammer
    BlueBird ? Az meg mi?
  • Hunor1
    Jah..abban reménykedem talán kijön egy két patch ami javíthatna, vagy még inkább egy mod.

Tapasztalatom szerint a legjobb pénzszerzési mód a csempészárú eladása, csak sajna ez is nagyon könnyü:-( Slooppal megyek és ehez veszek +1 szállító hajót/a raktér miatt/abban a kikötőben ahol veszem a csempészárút.Úgyhogy a kereskedés kilőve( már van vagy +300K piasterem 1 nap alatt)Igazán megnehezíthették volna pl azzal hogy nem mindíg fix a kikötőkben hogy mi a csempészárú, hanem változna + erősebb, gyorsabb a partiőrség stb.
    Ok egy kérdés, bár lehet hogy volt már. Nem tudok zászlót váltani sem a tengeren sem a szárazföldön , pedig a spanyol zászló cserét már egy szintlépés után "upgradeltem"/ ki is van pipálva/
  • CamelX
    Hmm, na kipróbáltam én is a játékot. Eddig reménytelenül gagyinak tűnik :D az oké hogy sok valós sziget, de mindegyik tök ugyanúgy néz ki, mindegyikben kocsma - munkát keres, elkísér, dzsungelbe kimenni, ami szintén tök egyforma minden szigeten, beleértve a csontvázas barlangokat ahol megmérgeznek azt szevasz van, de ezen kívül sem találtam még 1 normális quest-et sem. Azt értem h RPG, meg jól meg is lehetne csinálni, de amennyire érdekesnek tűnt ez a játék, olyan erővel vágott fejbe h ez egy 3 évvel ezelőtti szinten lévő játéknak is csak béta verziója lehetne. Még Age of Empires 3-ban is élethűbb az ágyúzás :D
  • Andrez
    Hi,

Elakadtam a játékban kétszer is, talán vki tud segíteni.

Először is angol General Governor-nak(GG) van az a questje, mikor a 4 kalózvezért kell felkérni, hogy csatlakozzanak egy holland város megtámadásához. Mind a négyen visszautasítanak, eddig ok.
    De mikor visszamegyek a GG-hez, lecsesz, hogy mi tartott ezen majd 2 hónapig. Ezután pedig nem ad questet. Ez normális vagy vmit elcsesztem?

Ezekután elmentem a Bermudai kalozvezérhez, aki kitalálta, hogy 2 másik kalózzal támadjuk meg Belize-t. A fort 80 ágyújából szétlőttunk 39-et, mikor kiirta, hogy el lehet foglalni. Még egy ágyut ki tudtam iktatni, de 40 alá nem tudtam vinni, pedig probáltam mindenféle lőszerrel. A manual elvileg azt irja, hogy igy lehet csökkenteni várvédők számát(???), mert amugy kb 2szeres a túlerő. Pedig még a moralt is felturboztam, a fightereimet felszereltem, de esélytelen. Az is baj lehet, hogy a kalozvezérek hajoin alig van fegyver és nem lehet átadni nekik (hullanak emiatt, mint a legyek). Vagy lehet, hogy direkt nem lehet még elfoglalni. Még eléggé az elején vagyok, csak 7es szint és egy felupgradelt BlueBird-em van :)

Vki eljutott idáig? Ötlet? Hogyan tovább? Köszi
  • Hunor1
    Köszi lerboy!

egyébként kár ezért a játékért( nálam nem lesz hosszú életű sajna)Sajna a hajó modellek unrealisztikusak, nem szépek.TAlán elkényeztettek a Potbs és az Empire játékokban lévő tökéletes modellek.De úgy gondolom 2009-be egy 8 gigás játékban már ez a szint kevés.(+ zavar az ágyúzás szinte hasztalan volta.Alig találnak+ nem szép a sérülés modell)
  • lerboy
    A +/- jelekkel gyorsítsd/lassítsd az időt csata közben.