Age of Pirates 2

← ElőzőOldal 35 / 35

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fel tudnád tenni pl. rapidshare-re a magyarítását a játéknak, persze ha nem veszed ezt a kérést tolakodásnak. 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Vagy a torrent linkjét esetleg?

Vagy úgy még nem tudom elkezdeni a letöltést?
Értem, köszönöm!

Tudom elég pofátlanság, de privátban (ha lehet itt ilyet) nem küldenéd el nekem a te regelési adatod, hogy leszedhessem a játékot?
grebber
Én egy orosz torrent oldalról szedtem le de már lezárták a regelést.Nem rég még szabad volt!
Máshol nem néztem fent van-e!

Next PC upgrade: 2022

Köszönöm szépen a válaszod!

Esetleg útba igazítanál egy linkkel vagy oldal névvel, ahol megtalálom?
grebber
Már megjelent de csak orosz nyelven!

Ahoy Kalózok!

Szeretnék érdeklõdni, hogy mikor jelenik meg a játék?
Kerestem, de még nincs fenn a torrenteken! :S

Elõre is köszönöm!
Ezt találtam egy oldalon , kb. ez lehet a cselekmény szál is ,mármint a kihaló indiánok:

Azokra, akik vannak elég bátrak, hogy belevágjanak az Age of Pirates 2 veszélyes világába, rengeteg kaland és kincs vár. Karrierednek kétféle módon vághatsz neki: vagy egyedül próbálsz a héttenger legrettegettebb kalózává válni, vagy pedig bizonyítván hûségedet, csatlakozol a négy flotta egyikéhez; a franciához, az angolhoz, a spanyolhoz vagy a hollandhoz.

· Hajózz, mint egy hencegõ és félelmetes kalózkapitány, vagy mint egy erõteljes hajóskapitány.
· Fedezz fel új és különös országokat, rejtett civilizációkat!
· Rabolj ki kereskedelmi hajókat, védett kikötõket és városokat!

Azonban vigyázz, mert Dél-Amerika dzsungeleinek mítosza és a valóság könnyen összekapcsolódhat. Fejtsd meg a kihalás szélén álló törzs õsi rejtélyét, és szállj szembe mindenkivel, hogy végül biztos lehess benne, soha többé nem zavarja senki idegen a sziget nyugalmát.<#hawaii>
Am rohadt jó a játék , menõ a grafika , jó az irányítás , a zene (á llá Sea Dogs)...És a töri is menõ benne állítólag...Tengerre kalózok!<#gun><#pias><#nevetes1><#vigyor3>
Nem tudnád az eddig elkészült magyarosítást elküldeni az e-mailemre? [email protected] ... Légyszíves
A párbeszédeknél nagyon beakadtam... :S Pontosabban nem az általánosnál, inkább a történetszál meg amibe bonyolultabb szöveg van.. mert ugyebár orosz 😄

De lehet akkor befejezem egyenlõre ugy h. az általános szöveg magyar, meg az általános beszélgetések, max a küldetések majd késõbb, vagy ha kijött az angol játék...

Amugy valaki tudja mi az a CEP? mert errõl volt szó pl. amit nemértettem egy párbeszédben. :S

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Mikor lesz kész?azaz hogy halad a magyarosítás?Valahonnan lelehet már a magyarosítást tölteni?(ha kész van...)<#wow2>Mert kéne már nagyon...<#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#hawaii><#awink><#nezze>
Közbe a fõmenü is elkészült 😉
Köszönet rooney8-nak, amiért megcsinálta a magyar feliratokat a menübe!

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

😄 Még csinálgatom a párbeszédek pl. szinte még egyáltalán nincsenek készen... A többi alap dolog jól halad szerintem a hétvégén befejezem õket. Aztán jövõhéten belekezdek a párbeszédekbe is.

Csak hát ugye nem egyszerû oroszról fordítani 😊

R3TR0
Mármint itthon mikorra várhato?

R3TR0
Mikor jelenik meg?

ide vele!!
nálam 😄

hol ez a magyaritás?
A meglévõ hibákról tudok, itt csak a lényeget mutatom, hogy tökéletesen fordítható a játék 😊

<2. képen a "Súly" már át lett javítva "Teherbírás"-ra és a bal oldalon a "Nincs beosztva" felirat is ami nem fér ki.>

grebber
Miért már magyarítják?

Töltsétek le, megéri, nem marad sokáig orosz 😉
Persze ha kint van hivatalosan is akkor megvesszük <#wink>

Prince23
Képek

hinnye

aut viam inveniam aut faciam

Hááát na mindeggy letöltöm azt a Corsairst és majd meglátjuk...
Már van a játéknak weboldala! a képek rajta nagyom kafák!Van egy búváros is !!!Nézzétek meg:http://www.ageofpiratesthegame.com/
létezik egy 4.25 gigás is corsairs a neve ,akela találmány.Az mükszik van hozzá crack is csak nehéz.
corsairs és 2.8 giga
grebber
Ami van az jó verzió de oroszul baszhatjuk!Max ha lennének nyelvi fájlok hozzá akkor!

keressétek ti is hátha találunk egy jó verziót
igen azt az isohunt ról ,de már nincs fent. corsari volt a cime,csak nekem nem indult el,de másnak megy
grebber
Nem kell izgulni full orosz csak sajnos így nem sok értelme van!

A City of Abandoned Sihpset töltötted le???Ha igen akkor honnan?????
letöltöttem csak még nem birom elinditani corsairs a neve
hol lehet megnézni hogy megjelent e?
Prince23
Csak mert új játék lesz, arra fel.

Fritz Von...
Az is baj, ha olcsó? 😊
Tényleg 1990,-ért lesz EVMben.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ha megnézitek a trailert egy rövid másodprcig látható hogy a karakterünk kardos csontvázakkal vív mint a PotC-ben...
az egyik szereplõnek a neve is szerepel a videóban mint Peter Blood...
Amúgy januárban már kifog jönni?
Csak jöjjön már ki...
ha torrenten már fenn lenne.
Remélem nem úgy lesz mint az elõzõ résznél , hogy az oroszok már régóta játszottak vele mi meg csak itt ültünk ölbetett kézzel...
Az elsõ rész egész jó volt csak a története túl száraz és unalmas volt...Hátha itt jobb töri lesz<#buck><#awink><#vigyor3><#vigyor3>
Prince23
De ez túl olcsó 😊

Fritz Von...
Akkor az elsõ rész topicjába írtam volna. 😊

Prince23
Az elsõ része... ?

Fritz Von...
Ha minden jól megy, akkor egy különleges megállapodás értelmében az EVM sorozaton belül fog megjelenni, 1990,-FT ért. 😊

Prince23
Hátha az lesz, jobb graffal... már ennyit tudni. Far cry 2-nek szépen sikerült a kaland érzés. Vegyenek példát róla, Dunia motort alá! 😄

SötétBarom
Elsõ elég lapos volt szvsz, remélem ez jobb lesz. Örülnék egy korrekt kalóz szimulátornak. =)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Prince23
← ElőzőOldal 35 / 35