Age of Pirates 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Vagy úgy még nem tudom elkezdeni a letöltést?
Tudom elég pofátlanság, de privátban (ha lehet itt ilyet) nem küldenéd el nekem a te regelési adatod, hogy leszedhessem a játékot?
Máshol nem néztem fent van-e!
Next PC upgrade: 2022
Esetleg útba igazítanál egy linkkel vagy oldal névvel, ahol megtalálom?
Szeretnék érdeklõdni, hogy mikor jelenik meg a játék?
Kerestem, de még nincs fenn a torrenteken! :S
Elõre is köszönöm!
Azokra, akik vannak elég bátrak, hogy belevágjanak az Age of Pirates 2 veszélyes világába, rengeteg kaland és kincs vár. Karrierednek kétféle módon vághatsz neki: vagy egyedül próbálsz a héttenger legrettegettebb kalózává válni, vagy pedig bizonyítván hûségedet, csatlakozol a négy flotta egyikéhez; a franciához, az angolhoz, a spanyolhoz vagy a hollandhoz.
· Hajózz, mint egy hencegõ és félelmetes kalózkapitány, vagy mint egy erõteljes hajóskapitány.
· Fedezz fel új és különös országokat, rejtett civilizációkat!
· Rabolj ki kereskedelmi hajókat, védett kikötõket és városokat!
Azonban vigyázz, mert Dél-Amerika dzsungeleinek mítosza és a valóság könnyen összekapcsolódhat. Fejtsd meg a kihalás szélén álló törzs õsi rejtélyét, és szállj szembe mindenkivel, hogy végül biztos lehess benne, soha többé nem zavarja senki idegen a sziget nyugalmát.<#hawaii>#hawaii>
De lehet akkor befejezem egyenlõre ugy h. az általános szöveg magyar, meg az általános beszélgetések, max a küldetések majd késõbb, vagy ha kijött az angol játék...
Amugy valaki tudja mi az a CEP? mert errõl volt szó pl. amit nemértettem egy párbeszédben. :S
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
Köszönet rooney8-nak, amiért megcsinálta a magyar feliratokat a menübe!

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Csak hát ugye nem egyszerû oroszról fordítani 😊
<2. képen a "Súly" már át lett javítva "Teherbírás"-ra és a bal oldalon a "Nincs beosztva" felirat is ami nem fér ki.>2. képen a "Súly" már át lett javítva "Teherbírás"-ra és a bal oldalon a "Nincs beosztva" felirat is ami nem fér ki.>

Persze ha kint van hivatalosan is akkor megvesszük <#wink>#wink>
aut viam inveniam aut faciam
Next PC upgrade: 2022
az egyik szereplõnek a neve is szerepel a videóban mint Peter Blood...
Amúgy januárban már kifog jönni?
ha torrenten már fenn lenne.
Remélem nem úgy lesz mint az elõzõ résznél , hogy az oroszok már régóta játszottak vele mi meg csak itt ültünk ölbetett kézzel...
Az elsõ rész egész jó volt csak a története túl száraz és unalmas volt...Hátha itt jobb töri lesz<#buck>#buck><#awink>#awink><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ