1748
City of Abandoned Ships
-
Andrez #388 Gondolom az angol Peter Blood-dal kezdted. Az eleje elég nehéz, karakter kreálásnál írják, hogy csak tapasztalt játékosoknak ajánlják. De amúgy én is ezzel kezdtem és tetszett a kezdő story.
A lényeg, hogy fent a szobában beszélni kell vkivel. Ezután lent az asztalon fel tudod venni a kulcsot, ami a fenti erkélyen levő ládát nyitja, ebben van fegyver. Mikor jönnek az őrök az első néhányat meg lehet ölni, de az utolsót nem. Az a story, hogy elfognak és rabszolga leszel, meg kell szöknöd. Vki már leírta itt a fórumon, lapozz vissza sztem. -
#387 - Melyik karakterrel kezdted el egyáltalán a játékot?
- Magyarítás nincs még hozzá tudtommal. -
HErBY30y #386 Ja. Az inventoryban csak 3 ital van, más semmi.:( -
HErBY30y #385 Sziasztok!
Én az elején elakadtam. Bent a házban rámtámad valaki karddal.
A többiek meg nézik. Minden ajtón csak kopogni tudok. Fegyverem nincs.
A ládák, szekrények zárva. Kulcs sehol.
Légyszi segítsetek, mert így mindíg annyi számomra a játék, hogy pár párbeszéd, aztán lekaszabolnak, aztán NEW GAME:)
előre is kösz.
Magyarosítás létezik amúgy? Vagy magyar file-ok valahol?
thx
HErBY -
#384 A verzió attól függ, hogy melyik fajta win7-et használod, én a 64 bitest használom, ezért a TagesSetup_x64.exe-t töltöttem le. Simán install és kész. -
crossy104 #383 Frissitetted a Tages-t és ennyi? Melyik verziót töltsem le?Csak install. és kész? -
#382 Nekem Win7 RC alatt elindul a játék, igaz elsőre mindig hiányolja a lemezt, de másodjára eddig mindig elindult. -
crossy104 #381 És az segithet? -
#380 Frissítsd a Tages védelemhez tartozó meghajtóprogramokat. Itt megtalálod:Tages -
#379 Áhá! Köszi:))
Tényeg a Hardcore-t választottam:)))
-
Andrez #378 Valszeg azért nem tudsz menteni, mert az elején kiválasztottad a HARDCORE game-t. Ilyenkor csak templomban lehet menteni :)) -
crossy104 #377 Szerintem vedd meg.Én megvettem tegnap, már nem fagyogat.Igaz windows 7 alatt sehogy sem indul.Ne is próbálja senki.Más.Vessetek meg, de mintha szebb lenne, és érdekes, de jönnek elő új dolgok.Pl. fellázadnak a rabszolgák, többször leszólitanak emberek küldetéseket adva, és sok egyéb, stb.Másodszor kezdtem újra előtte sokáig eljutottam, de ilyenek nem voltak.Érdekes. -
#376 Volt nekem is egy kérdésem:))
Esetleg lehet a probléma nálam a Vista, és azért nemtok menteni?? -
crossy104 #375 Köszönöm! Gondolom ott lesz a környéken a hajó. -
Andrez #374 Ha már fel velvetted a Bluebird küldit, akkor Bermudán kell beszélni a boltossal és a kocsmárossal. -
crossy104 #373 Ha felveszem a küldetést, hol lehet megtalálni a Bluebirdet?Bermudán senki sem tud semmit. -
#372 mármint ugy h növelhettem a clb-er számot az ágyónál, meg jobb vitorlák a sebesség miatt. de a hajó kinézete semmit nem változott nem ugy mint az elöző részben. azért kis kűlcsin nem ártott volna :D -
#371 Hát Win7 -
crossy104 #370 Sziasztok! Megvettem a játékot.Vindows 7 van fent.Feltelepités után kiirja, hogy helyezzem be az eredeti lemezt!!!!! Van valakinek ötlete mi a problémája? -
Jammer #369 Hát legjobb ágyúk???? Az mi? Ilyen nincs benne tudtommal! Minden upgrade jelentősen megváltoztatja a hajó tulajdonságait persze ha megvan a szükséges skilled a hajó irányításához! ( értsd.: nincs rá penalty ) -
#368 hm oksa.
ÖÖÖ lehet h annyira bugos az egész h nemtom kilőni a hajók vitorláit? csak egy bizonyos szintig?:D:D:D
meg h felfejlesztettem a fregattomat a bermudai hajósnál h legjobb ágyúk meg vitorlák meg ilyenek, és nem igen vettem észre különbséget!!!
Ez is bug?? -
ricsa008 #367 reméljük valaki besegít majd én segítenék ha menne annyira az angol de sajna nem -
#366 az a kérdésem lenne h az a hely hol van amit a cím is takar???? :D látezik egyáltalán?:) -
#365 hát sok kitartást hozzá:) -
#364 több mint 1,8 millió karakter atya isten, nem semmi mibe vállalkoztál... -
bgabor #363 Nem véletlenül: Ez a játék a 2003-as Pirates of the Caribbean második rókabőrje. Volt egy 2005-ben is, age of pirates néven, ez annak a második része.
A küldetések mások, de a többi bitre ugyanaz. Textúrák, hangok, hajók, irányítás, mind ugyanaz. -
#362 Csak a link maradt le: Age of Pirates 2: CoAS Projekt
-
#361 Sziasztok srácok!
Én lennék az, aki a hivatalos honosítását csinálná ezen nagyszerű játéknak.
Ezért feltételes mód...: KLIKK!
A letöltött anyagban 2 formátumban a teljes, lefordítandó fájlok sorát láthatjátok, angol/magyar karakter viszonyban.
Felhívnám a figyelmet erre a számra: 1816647
Sajnos, amikor megadtam a projekt várható befejezési idejét, csak 1 könyvtár fájljaival számoltam.
Egyedül, 1 hónapon belül, ezzel nem lehet végezni.
Viszonyítás:
[Vampire: The Masquarade - Redemption: 1.7 millió karakter = 1,5 év]
[Dungeon Siege 2 + BW: 3.6 millió karakter = 4 év] -
CamelX #360 Azért az Empire: Total War-ból példát vehettek volna :( nincs még valami ilyesmi játék amiben életszerűbben meg vannak csinálva? -
Andrez #359 Ronda, de gyors. -
Hunor1 #358 Ok, thx.
/remélem nem ronda a hajó../Bocsi de nem vagyok kibékülve a tipusok modelljeivel..:-( -
Andrez #357 Angollal megyek, Peter Blood. Szerintem bármelyik boltos adja, de nem az elején. Én a jamaikainál vettem fel, mikor már trusted sailor volt a repum és vettem kalozlevelet és már a GGnek kezdtem küldiket csinálni. Nem tudom, melyiktől függ. -
Hunor1 #356 Hopp ez érdekes !
Andrez ez a küldi minden boltosnál megvan? Te milyen nációval mész ?
Ezt a küldit csak akkor kapom meg ha előtte már csináltam küldit ugyanannak a kereskedőnek, vagy egyből az első vagy random ? -
Andrez #355 A Bluebird egy egyedi hajó. A Corvettnél gyengébb, de gyorsabb és csak Class 4. Ha nincs még elég navigation skill a nagy hajókhoz, akkor mindenképp érdemes megszerezni. Boltosoknál lehet felvenni egy küldit, hogy süllyesszük el, de érdemesebb megtartani. -
Jammer #354 BlueBird ? Az meg mi? -
Hunor1 #353 Jah..abban reménykedem talán kijön egy két patch ami javíthatna, vagy még inkább egy mod.
Tapasztalatom szerint a legjobb pénzszerzési mód a csempészárú eladása, csak sajna ez is nagyon könnyü:-( Slooppal megyek és ehez veszek +1 szállító hajót/a raktér miatt/abban a kikötőben ahol veszem a csempészárút.Úgyhogy a kereskedés kilőve( már van vagy +300K piasterem 1 nap alatt)Igazán megnehezíthették volna pl azzal hogy nem mindíg fix a kikötőkben hogy mi a csempészárú, hanem változna + erősebb, gyorsabb a partiőrség stb.
Ok egy kérdés, bár lehet hogy volt már. Nem tudok zászlót váltani sem a tengeren sem a szárazföldön , pedig a spanyol zászló cserét már egy szintlépés után "upgradeltem"/ ki is van pipálva/ -
CamelX #352 Hmm, na kipróbáltam én is a játékot. Eddig reménytelenül gagyinak tűnik :D az oké hogy sok valós sziget, de mindegyik tök ugyanúgy néz ki, mindegyikben kocsma - munkát keres, elkísér, dzsungelbe kimenni, ami szintén tök egyforma minden szigeten, beleértve a csontvázas barlangokat ahol megmérgeznek azt szevasz van, de ezen kívül sem találtam még 1 normális quest-et sem. Azt értem h RPG, meg jól meg is lehetne csinálni, de amennyire érdekesnek tűnt ez a játék, olyan erővel vágott fejbe h ez egy 3 évvel ezelőtti szinten lévő játéknak is csak béta verziója lehetne. Még Age of Empires 3-ban is élethűbb az ágyúzás :D -
Andrez #351 Hi,
Elakadtam a játékban kétszer is, talán vki tud segíteni.
Először is angol General Governor-nak(GG) van az a questje, mikor a 4 kalózvezért kell felkérni, hogy csatlakozzanak egy holland város megtámadásához. Mind a négyen visszautasítanak, eddig ok.
De mikor visszamegyek a GG-hez, lecsesz, hogy mi tartott ezen majd 2 hónapig. Ezután pedig nem ad questet. Ez normális vagy vmit elcsesztem?
Ezekután elmentem a Bermudai kalozvezérhez, aki kitalálta, hogy 2 másik kalózzal támadjuk meg Belize-t. A fort 80 ágyújából szétlőttunk 39-et, mikor kiirta, hogy el lehet foglalni. Még egy ágyut ki tudtam iktatni, de 40 alá nem tudtam vinni, pedig probáltam mindenféle lőszerrel. A manual elvileg azt irja, hogy igy lehet csökkenteni várvédők számát(???), mert amugy kb 2szeres a túlerő. Pedig még a moralt is felturboztam, a fightereimet felszereltem, de esélytelen. Az is baj lehet, hogy a kalozvezérek hajoin alig van fegyver és nem lehet átadni nekik (hullanak emiatt, mint a legyek). Vagy lehet, hogy direkt nem lehet még elfoglalni. Még eléggé az elején vagyok, csak 7es szint és egy felupgradelt BlueBird-em van :)
Vki eljutott idáig? Ötlet? Hogyan tovább? Köszi -
Hunor1 #350 Köszi lerboy!
egyébként kár ezért a játékért( nálam nem lesz hosszú életű sajna)Sajna a hajó modellek unrealisztikusak, nem szépek.TAlán elkényeztettek a Potbs és az Empire játékokban lévő tökéletes modellek.De úgy gondolom 2009-be egy 8 gigás játékban már ez a szint kevés.(+ zavar az ágyúzás szinte hasztalan volta.Alig találnak+ nem szép a sérülés modell) -
lerboy #349 A +/- jelekkel gyorsítsd/lassítsd az időt csata közben.